Palmusunnuntain askarteluja

13.04.2014

Kuluneen viikon kiireiden vuoksi ei olla ehditty vielä(kään) tekemään virpomisvitsoja, mutta jotain pientä kivaa pääsiäistekemistä meillä onneksi oli. Viime viikonloppuna Zeldan synttäreillä Tipakin sai pienen lahjan, pääsiäismunien maalaussetin, ja tänään neiti pääsi sitten palmusunnuntain kunniaksi testaamaan, kuinka maalaus sujuu. Tipa oli aivan sanoinkuvailemattoman innoissaan päästessään maalaamaan ja sivellin pysyi hyvin kädessä. Mä pitelin pääsiäismunaa paikoillaan ja Tipa maalasi siihen hienoja kuvioita, Zeldan ihmetellessä vieressä.

IMG_0138x IMG_0142x IMG_0146x IMG_0159xSetissä oli ihanan sävyiset pastellivärit joista tuli niin söpöjä yhdistelmiä! Siinä onkin sitten meidän ainoat pääsiäiskoristeet ilmeisest kun en löytänyt isoa koristepussia mistään missä on kaikki mun lapsena askartelemat munat ja tiput ja kaikki muut lapsuuden pääsiäiskoristeet. Vielä joulun aikaan se oli tallella mutta eipä nyt tietenkään löydy mistään kun oikeasti tarvitsisi, hahah! Täytyy koittaa vielä etsiä jos löytäisi edes ne tipuset niin saisi laittaa nitä koristeeksi tänään istutettuihin rairuohoihin jos ne ehtivät kasvaa.

IMG_0175x IMG_0193x IMG_0215x IMG_0220 IMG_0228 IMG_0247xTytöt ovat pärjänneet ihan uskomattoman hienosti koko viikon vaikka eilen varsinkin tuntui sydäntäraastavalta lähteä vielä uudelleen kun juuri olin tullut kotiin Indiedaysin Inspiration Daysta. Onneksi seurana on ollut tuttu ja turvallinen mummu (ja gaaloja lukuunottamatta myös isi), ja tytöt ovat voineet olla kotona ja toimia normaalien arkirutiinien mukaan. Nyt olen kuitenkin todella onnellinen että on rauhallisempi viikko ja pääsiäisloma tulossa, me ollaan niin sen tarpeessa! Ihanaa vaan olla kotona, käydä puistossa ja kirjastossa ja leikkiä vaikka monta tuntia putkeen barbeilla Tiaran kanssa.

Mä odottelen vielä kuvia viikonlopun gaaloista, joten gaalapostauksia luvassa myöhemmin! Halusin kuitenkin tulla jakamaan kuulumisia jo kun en ole ehtinyt koneelle kahteen päivään. Kiitos kaikille ihanille siitä että olette jakaneet omia imetyskokemuksianne ja vertaistukea imetyksen lopettamisen haikeudesta edelliseen postaukseen, mulle tuli sellainen fiilis että lopettaminen oli ihan ok ja tein sen oikeaan aikaan, vaikka ensin epäröinkin vähän. Lopetus on sujunut edelleen hienosti, Zelda on nukkunut joka yö koko yön ja enää meillä olisi opeteltavana omaan sänkyyn itsekseen nukahtaminen, mutta se saa kyllä vielä odotella hetken. Tässä on nyt ollut jo iso muutos ja nyt Zelda saa ensin rauhassa totutella tähän.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, palaan myöhemmin!♥


8 Responses to “Palmusunnuntain askarteluja”

  1. LPP sanoo:

    Tiara on kyllä kasvanut ihan mielettömästi! Jotenkin hauska seurata häntä, kun meidän Pienin on about saman ikäinen 🙂
    Kaikki maalaamiset, askartelut ja ennenkaikkea sakset ovat täällä lempparihommia kanssa!

  2. Nimetön sanoo:

    Ihanaa pääsiäistä teille!! 🙂 niin supersuloiset tytöt! Miten muuten Zelda iltaisin nykyään nukahtaa? Meillä saman ikäinen poika ja nukahtaa usein iltaisin maitopullolle eli ei nukahda itsekseen sänkyyn.
    Mukavaa viikkoa!

  3. Katarooma sanoo:

    Ihania kuvia. Monesti tullu mieleen sun postauksia lukiessa ja kuvia kattellessa, että laitapa joskus kuvia myös sun kynsistä. Näyttävät niin hienoilta…

  4. Ninsku sanoo:

    Ihana tämä sinun blogisi.

    Näinkö unta, että luin synnytyskertomusta täältä blogista. En ehtinyt kerralla lukea loppuun ja ajattelin jatkaa myöhemmin.. Nyt en enään löydä sitä?? Olenko klikkaillut jotain omiani ja lueskellut jotakin vanhaa päivitystä.. ( mistä tulikin mieleen, etten ole yrittänyt hakea sellaista päivitystä , siis jos sulla on täällä joku hakukenttä 😀 )

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.