Holidayclubin joulukuvaukset / Behind the scenes

27.10.2014

Tänään otettiin koko perheen kanssa varaslähtö jouluun ja suunnattiin Flamingoon Holiday Clubin joulukuvauksiin. Takana on elämäni ensimmäinen kokonainen kuvauspäivä, ja olihan se kieltämättä rankkaa puuhaa! Ehkä ilman lapsia ei olisi niin rankkaa, kun ei tarvitsisi keskittyä pitämään tyytyväisenä muita kuin itsensä ja kuvaaja. Lasten ollessa mukana sitä sai välillä viihdytellä heitä, etenkin loppupäivästä kun voimat alkoivat olla lopussa jo molemmilta lapsilta.

IMG_9749x IMG_9754xNuorempi oli ymmärrettävästi väsyneempi, koska päikkärit nukuttiin vasta taksimatkalla kotiin. Molemmat jaksoivat ihan uskomattoman hyvin, eikä kiukuttelua esiintynyt ollenkaan (!!) koko päivänä. Tiara oli ihan mieletön, jaksoi keskittyä, jaksoi hymyillä ja kuvata sen kaksikymmentä kertaa että jäätelölusikallinen meni juuri oikein suuhun ja hymy ei hyytynyt vaikka joulupaketeista paljastui vain tyhjiä pahvilaatikoita, ne olivat sellaisia hassuja harjoituspaketteja ne, että jouluna sitten onnistuu kunnolla availu!

IMG_9760x IMG_9776xKuvattiin aika monta erilaista tilannetta, vaihdeltiin vaatteita ja korjailtiin meikkiä. Meillä oli kuvauksissa mukana ihan mahtavat ”varamummo ja varapappa”, joiden kanssa tultiin hienosti toimeen. Lapset ottivat heidät heti omakseen ja luulen että saatiin aika hyviä kuvia! Molemmat tytöt uskalsivat käydä ”isovanhempien” sylissä ja olivat ihan rennosti koko päivän. Oli hauskaa päästä meikattavaksi ja laitettavaksi jo toista kertaa parin päivän sisään, ja tytötkin saivat aivan ihania vaatteita ylleen kuvausten ajaksi.

IMG_9780x IMG_9790x IMG_9805xNämä kaikki kuvat on vain mun kameralla kiireessä räpsittyjä behind the scenes-kuvia, ja mä tykkään  jo näistäkin. Voin vain kuvitella miten kivoja niistä oikeista kuvista tuli kun oli valaistukset ja kaikki oikein kohdallaan. Kuvat ilmestyvät Holiday Clubin asiakaslehdessä ennen joulua, ja mä en malta odottaa että näen valmiit kuvat!

IMG_9826x IMG_9855x IMG_9869x IMG_9949Onneksi on enää muutama päivä marraskuun alkuun, ja mäkin pääsen laittamaan joulua kotiin. Meillä on Oton kanssa sopimus, että saan laittaa esille vaikka kaikki maailman jouluhöpötykset ja puhua lakkaamatta joulusta, mikäli maltan marraskuun alkuun asti. Jouluhullulle se malttaminen on vaikeaa, mutta tämä ihanan jouluinen päivä hyvässä seurassa, kauniin jouluisessa ympäristössä kieltämättä auttoi edes vähän!

IMG_9899xOnneksi Tiaran ihanan kulunut muumitatuointi ei näy oikeissa kuvissa :D IMG_9938xKiitos ihan mielettömän paljon koko kuvaustiimille, meillä oli ihana päivä! Lapset höpöttivät vielä koko illankin kuvauksista, ja Tiara etenkin innostui puuhista niin että toivoi pääsevänsä vielä uudelleenkin malliksi. Saapa nähdä josko me vielä joskus innostutaan menemään johonkin kuvauksiin!

Mä halusin tulla kertomaan kuvauksista nyt heti, kun fiilikset oli pinnassa ja kuvatkin sai kätevästi heti. Ehkä mä huomenna jo pääsen kertomaan enemmän viikonlopun häppeningeistä! Ihan mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille, toivottavasti muillakin on alkanut viikko yhtä mukavalla maanantailla!


41 Responses to “Holidayclubin joulukuvaukset / Behind the scenes”

 1. 1609 sanoo:

  Te ootte niin ansainnut tollasen tilaisuuden enkä malta odottaa näkeväni lopullisia kuvia! Tosissaankin näyttää jo näistä kuvista niin hienoilta että varmasti loppu tulos on mahtava. Ihanaa! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hirmuisen paljon!<3 Oli kyllä huikeaa päästä osallistumaan kuvauksiin!! :)

 2. Jelena sanoo:

  Oi kuulostaa ihanalta! :) Ihan mieletöntä, että noin pienet lapset on kiukuttelematta jaksanut keskittyä… Julkaisetko kuvia myös blogin puolella?

  Oon ite kans ihan mieletön jouluhullu enkä malttais odottaa, että pääsen laittaa joulua kotiin… Mulla varmasti olis jo valot yms, ellen olisi muuttamassa perjantaina. Säälittää vähän mun rakas poikaystäväni, joka joutuu heti ensimmäisenä kestää tyttöystävänsä joulukriiseilyä :D Oon jo luvannu, että heti kun jouluvalot löytyvät laatikoista niin pistän ne paikalleen. Tosiaan, kohta on jo marraskuu ja en millää malta oottaa joulua <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti<3 Ja sanopa muuta, pelkäsin että päivä menisi ihan kiukutteluksi jossain vaiheessa mutta ei ollenkaan! :D Ja mä en vielä tiedä, toivottavasti saan julkaista edes muutaman! :)

   Hahah tsemppiä muuttoon teille! <3 Ja ihanaa, pian pääsette nauttimaan joulusta, tai ainakin sä pääset, hahah :DDD <3

 3. titti sanoo:

  Ihania kuvia ja upea tilaisuus :) tosi reippaat tytöt teillä :) voi kun mä odotan jo joulua :)

 4. st.brigitten sanoo:

  Vau minkä tilaisuuden olette saaneet, upeaa <3 Avoimen rehellisesti kateellinen siitä, että oot saanut olla laitettavana, voi <3

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaha :D<3 Oli kyllä niin hieno tilaisuus päästä kokeilemaan millaista on olla kuvattavana ''oikeasti'' :D!

 5. andree sanoo:

  Ääk, ihanaa lukea joulujuttuja jo!! Mä oon niin ajoissa että ripustin (miehen vastustelusta huolimatta) jouluvalotkin jo :D Lahjojakin on ostettu kesästä asti…

  Ihania kuvia <3

  • Iina Iina sanoo:

   Mun pitää odottaa jouluvalojen kanssa vielä sunnuntaihin asti että tullaan Tukholmasta, sitten on marraskuu :D Kiitos paljon<3

 6. Jarno sanoo:

  Ooooo! Vähän kiva, siis todella huippua! :D Mä en tajuu, mä en normaalisti oo alkanu näin aikasin ite venailemaan joulua, mutta en tajua :D Oon nyt miettinyt joka päivä jotain jouluhommeleita ja sen sellaista, pakko malttaa, mutta kyllä se joulun odotus/aika muutenkin auttaa jaksamaan näin pimeän keskellä! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos ihana muru<3 Ja joo, siis joulua on ihana miettiä ja mikään ei piristä paremmin talven pimeydessä kuin joulun valmistelu!! :)

 7. Nimetön sanoo:

  Tosi ihania kuvia jo nämäkin, en malta oottaa lopullisia kuvia!
  Ihana joulufiilis tuli tätä postausta lukiessa, miten sitä itekkään tämmösenä jouluhömppä ihmisenä malttaa oottaa, että saa kaikki joulujutut esille! <3
  Teillä on kyllä uskomattoman suloinen perhe ja kilttejä ja rauhallisia lapsia! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia paljon<3 :) Ihanaa kun mulla on monta jouluhullua lukijaa joiden kanssa fiilistellä jouluhömpötyksiä ;D<3

 8. Julle sanoo:

  Ei oo totta :D mul on just samassa kohdassa palovamma ku toi muumitatuointi on ja tuli ihan se mieleen ku aina yritän sitä pitää piilos :D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha hassu sattuma :D Joo tuon muumitatuoinnin kyllä piilottaisin mielellään kun se on ihan harmaa läntti enää :D

 9. Iina sanoo:

  Olisipa jo joulu! En oo nyt kolmeen viikkoon kotona, niin saan laittaa kaikki joulukoristeet esille vasta marraskuun lopussa nyyh! Ihania jo nää kuvat, valmiit varmasti vielä parempia :)

 10. Nella sanoo:

  Todella tunnelmallisia kuvia! Haluaisin vain kiittää blogistasi ja siitä että jaksat postata niin usein! Yleensä luen ne kännykällä aamun ensimmäisen imetyshetken aikana ja melkein joka aamu on saanut lukea teidän kuulumisia! Kiitos siis siitä! <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Ihana kuulla että tykkäät ja viihdyt täällä! En mä enempää voisi toivoakaan :) Ihanaa joulun odotusta!!

 11. Minnis sanoo:

  Hei kuinka suloisia noi tyttöjen vaatteet ja tuo zeldan tyllihame <3 !! Ihanaa lukea joulujuttuja koska tänään sain kuulla, että vuoden 2014 joulu tulee olemaan TÖISSÄ! joo. No onneksi joulunaika on myös ihanaa aikaa eikä vaan se aatto joulua tee :)

  • Iina Iina sanoo:

   Ne oli kyllä niin söpöjä vaatteita! Voi vitsit, Ottokin on tehnyt töitä parina jouluna, ja kyllähän se aina vähän vaikuttaa. Mutta onneksi tosiaan myös joulun aika on ihanaa, eikä pelkkä aatto :)!

 12. Nimetön sanoo:

  Sun hiukset on tosi upeet! :) Sopii sulle hyvin!

 13. Jannica sanoo:

  Tiara on jo niin inessä skenessä <3 Mitäköhän sun tyttäristä tulee isona? :)

 14. jenni sanoo:

  hienoja kuvia. mä katoinkin facessa holiday clubin sivuilla tänään että teidän tytöt ja otto näkyi olevan jossain joulukuvissa. oon siis holiday clubin asiakas ja muuten seurannut sun blogia ja sattumalta tuli holiday clubin sivuilla teidän naamat vastaan.

  hieno tilaisuus!

 15. maria sanoo:

  voi ku ihania kuvia nämä jo! ja naurahdin tolle joulujutulle…:DD meillä taas poikaystävä on tämä henkilö, joka kysyy syyskuun loppupuolella jo että ”koska me laitetaan jouluvalot?” vastasin tähän että odottais nyt ensin että se lumi tulee, jos on tullakseen. kysy sitten eilen uudestaan, että oisko hölmöä laittaa jouluvalot jo olkkariin, ja vastasin että ODOTA NYT VIELÄ HETKI :DD jotenkin niin sulosta!
  itsehän olen 22 ja poikaystävä 25, että ei se ikää katso!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia paljon<3 :D Ja hahaha eikä ihana sun poikaystävä, en kestä :D!!!

 16. Elina sanoo:

  Onpas ihania kuvia :)

 17. Emmi sanoo:

  wow!!!! :) Innolla lopullisia vedoksia odotellen :)

 18. ronja sanoo:

  Onkohan mun puhelimessa vika vai saako muut puhelimella lukiessa zoomattua tai pienennettyä tekstiä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan? :/

  • Iina Iina sanoo:

   Mulla oli sama ongelma päivityksen jälkeen, mutta selaimen vaihto auttoi! Androidin omalla toimii mulla, chromella ei :S

 19. taruon sanoo:

  Nyt on pakko kyllä kommentoida, että ihania kuvia!

 20. Ida sanoo:

  Kerrassaan upeita kuvia! :) Ihana jouluinen tunnelma välittyi näistä kuvista!<3

 21. Ronja sanoo:

  Tää nyt ei liity just tähän tiettyyn postaukseen mitenkään vaan yleisesti. En oo ennen kommannut mihinkään blogeihin enkä muutenkaan kauheesti lue niitä mut pakko nyt kommentoida.
  Vaikutat niin aidolta tyypiltä ja hyvältä äidiltä, ja teillä on niiiiin söpöt lapset ja ihana perhe! Tulee aina hyvä mieli ku lukee sun blogia :’)

Kommentoi