Neuleita ja poolokauluksia

17.11.2015

Olen varmaan hehkuttanut mun pooloihastusta aika paljon tänä syksynä, ne on vaan niin mukavia ja nättejä ja ennenkaikkea käytännöllisiä näin syksyllä. Kylmä tuulikaan ei tunnu niin paljon kun kaulaa lämmittää korkea kaulus. Viime viikonloppuna käytiin vähän shoppailemassa, ja ostin, ylläriylläri, pooloja. Oma uusi neuleeni on tosin vähän poolon ja normikauluksen välimaastosta, koska normaalia korkeampi se selkeästi on, mutta ei alaspäin taitettava kuitenkaan. Neule on villasekoitetta, ja ihan superlämmin! Lapsille taas löytyi sekä ribbipoolo, että ihanan tuhti neulepoolo. Oli ihana laittautua kunnolla viikon kipeilyn ja verkkari-sotkunuttura-meikitönnaama -lookin jälkeen, ja kieltämättä uusi neulekin piristi.

Molemmat olivat ihan coolisti poolojen kanssa, vaikka etukäteen mietin että ärsyttäisikö korkea kaulus heitä kun ovat tottuneet normikauluksiin. Eivät he edes huomanneet niitä muuten, kuin että ne oli kiva vetää naaman päälle ja olla muka piilossa siellä. Se on ihan sallittua, niin mäkin aina pienenä tein!

Kaivoin kaapista pitkästä aikaa nahkatakin, sillä tuo neule on niin paksu että tuulettomalla kuuden lämpöasteen ilmalla ne riittivät oikein hyvin yhdessä. Ei me tosin ulkona tuolla reissulla kuvaushetkeä lukuunottamatta oikein oltukaan. Käytiin nappaamassa asukuvat parkkipaikan vieressä samalla kun suunnattiin kauppakeskuksen jouluparaatiin autolla lämpimästä parkkihallista. Lapsetkin pärjäsivät ohuemmilla takeilla reissun ajan. Ulkoiluun meillä on omat kamppeet ja sitten on erikseen kauppavaatteet. Ulkoilussa panostan aina teknisiin ominaisuuksiin, ja kauppavaatteiden kanssa saa sitten vähän hullutella tai samistella tai mitä milloinkin.

Pooloja ja puolinutturoita, niistä on tämä vuosi tehty. En kestä miten söpön puolinutturan meidän kuopuksellekin saa jo, kun tukka on kasvanut reippaasti! Niin söpö pieni pallero siinä pään päällä, ihana.

Mun asu / Takki Sheinside* / Neule H&M / Leggingssit Monki / Kengät H&M / Laukku Marc by Marc Jacobs Tiaran asu / Takki Zara / Neule Zara / Housut Zara / Kengät Zara / Laukku H&M                                           Zeldan asu / Takki Zara / Poolo Zara / Hame Zara / Sukkikset Kappahl / Kengät Zara / *saatu blogin kautta.

Mitäs tykkäätte pooloista, iskeekö teihin? Meidän pooloasut hot or not?

Ihanaa päivää kaikille <3


15 Responses to “Neuleita ja poolokauluksia”

  1. Essi sanoo:

    Ei ehkä liity aiheeseen mut tuli tyttöjen hiuksista mieleen että ootko koskaan miettiny et leikkaisit heiän hiukset ihan lyhyeks (polkkapituus) että ne vahvistuis? Tiaralla on jo ihanan pitkät, mutta näyttää ainaki melko ohuilta.. nyt ku he on vielä pieniä ni se olis helpoin tehä, sitte ku on isompi ni ei enää haluu jos ne ei vaikka kasvaiskaan enää sit takasin! Ja hahah, tosiaanki söpö toi zeldan puolinuttura! Mäki haluun poolon ja puolinutturan!!! 😉

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Se että leikkaa hiuksia ei vahvista hiusta, tai nopeuta kasvua, se saa hiukset ainoastaan näyttämään tuuheammalta, koska silloin on suurempi määrä samanmittaisia hiuksia, terveisin vuoden parturikampaajaksi opiskellut! 😀 Mä leikkaan molemmilta aina muutaman kuukauden välein pari senttiä pois, niin tulee nimenomaan sitä tasamittaisuutta ja sitä mukaa vähän tuuheamman näköiset, mutta polkaksi en leikkaa ellei neiti itse pyydä 🙂 Poolot ja puolinutturat on ihan parhaita! 😀

      • Nimetön sanoo:

        Mutta onhan vauvahius paljon haituvampaa? 🙂

      • Annina sanoo:

        Hiusten leikkaaminen ei nopeuta hiusten kasvua, mutta huonojen latvojen leikkuu kyllä vahvistaa hiuksia niin ettei hiusten kasvaessa huono latva katkea samaa tahtia. Ja hiukset, jotka ovat kerroksittain leikatut näyttävät joissain tapauksissa tuuheammilta kuin tasapitkä.
        Terkuin, valmis parturi-kampaaja 🙂

        Aivan ihanat asut Tiaralla ja Zeldalla!

        • Iina Hyttinen sanoo:

          Kiitos Annina, juuri näin! 🙂 meidän tytöillä tosin en ole hiusten katkeilua huomannut ollenkaan, itsellä taas katkeaa senkin edestä, ihan sama leikkaanko kerran kuussa vai kerran vuodessa 😀 molempia on kokeiltu! Mua vaan ärsyttää se oletus että lapsilta pitäisi aina leikata tukka lyhyeksi, esimerkiksi esikoisella on ohut hiuslaatu joo, mutta hiukset on silti paksuuntuneet ihan superpaljon tässä neljän vuoden aikana. Itselläni oli ihan yhtä ohuet hiukset lapsena, ja on edelleenkin, vaikka leikattiin lyhyeksi aina tasaisin väliajoin 😀 Mä inhosin sitä lyhyttä tukkaa, ja en ikinä leikkaa omilta lapsilta lyhyeksi elleivät he sitä itse halua. 😀

          • Annina sanoo:

            Munkin mielestä on mukavempi kysyä lapselta mielipidettä hiustenleikkuuseen, kuin ruveta väkisin saksimaan 🙂 Muistan, että oma äitikin aina kysyi ennen kampaajalle menoa mielipidettäni eikä koskaan käynyt niin, että olisi leikattu enemmän mitä itse halusin.

  2. Saga sanoo:

    Oi että kaikki ootte niin ihania! <3

    Ja ootko jo päättänyt miten värjäät hiukses? 🙂

  3. Nanna sanoo:

    Ihanat vaatteet! Tykkään teidän asuista ja on kiva kun kerrot myös tyttöjen jutut. 🙂

  4. Mimmu sanoo:

    Mä kans ihmettelen tota oletusta, että miksi ihmeessä kaikille lapsille pitäis leikata polkkatukka ja otsahiukset. Meijän neidillä on tosi pitkät ja paksut hiukset, eikä tulis mieleenkään leikata lyhyeksi, eikä otsatukkaa, vaikka siitä joskus ehdotuksia saan kuulla. Kaduttaa vieläkin, kun leikkasin omat pitkät hiukset ja nyt ei millään kasva pitkäksi.

  5. Laura sanoo:

    Oottepa pirteän näkösiä 🙂 Voisin kyllä huolia itelleni samanlaisen villapaidan ku Tiaralla on vaikka vierastanki poolokauluksia vähän, tollanen ois ihanan lämmin varmasti!

  6. Anni sanoo:

    Hei! On teillä kyllä ihanat asut :3… Pakko myöntää.

    Ja haluaisin muuten tietää, että miten Zeldan nimi lausutaan/miten te sen tapaatte lausua? Onko se enemmän s- vai ts-painotteinen, tyyliin Selda vai Tselda? :’D

    Hyvää syksyn jatkoa!

  7. pirita sanoo:

    Te ootte niin ihania <3 Vitsi pitäis itellekin käydä ostaan pooloja, ne on niin lämpimiä ja ihania. Muistan kans lapsena leikkineeni tota "poolokummitusta" ja törmäsinkin siksi välitunnilla betonipylvääseen, hahah.

    Hiustenleikkuusta sitten... Me leikattiin nyt melkein 6-vuotiaalta Ainolta hiukset ekaa kertaa vasta joskus kolmen ikävuoden jälkeen. Hiukset oli aivan älyttömän pitkät silloin ja pätkästiin vain latvoista ihan vähän. Kyllä se vahvisti latvoja tottakai, mutta ei koko tukkaa. Nyt on kuitenkin oikein kivan tukan omaava neitokainen 😉 Sellaista lyhyttä polkkaa en vain halua omille tytöille leikata...pitää saada kunnolla tukka kiinni, ettei ole takussa kokoajan. Jossain lähi-idässä ja intiassa muuten käsittääkseni kaikilta tytöiltä vedetään tosi pieninä kaikki tukka pois, jotta se kasvaa paksumpana takaisin. Omilla tutuilla ainakin pitänyt paikkansa, joten jotain perää siinä varmaan on 😀

  8. Linkku sanoo:

    Kivat casual-asut! Näytätte tosi söpöiltä kun ootte noin yhteneviä! 😀 Pitänee itekkin kaivella pooloja tuolta kaapista kun ilmatkin on jo sen verran kylmiä.

  9. Amanda sanoo:

    Tiara on tosi kaunis!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.