Nopea lounas matkalle mukaan & arvonta

18.10.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Knorrin kanssa.

Me ollaan lähdössä pian syysloman viettoon Ouluun, ja matka taittuu tietysti kätevästi omalla autolla. Perinteisesti ollaan puolivälissä matkaa pysähdytty syömään huoltoasemalle, missä vaihtoehtona on yleensä hamppareita tai muuta huoltoasemasapuskaa. Niissä ei ole mitään vikaa, ovat vaan tulleet melko tutuksi tässä tämän(kin) vuoden tiheän matkustelun aikana, ja kaivataan vaihtelua. Tällä kertaa ajateltiin siis vaihtaa hampparilounas vähän erilaiseen vaihtoehtoon, joka maistuu meidän koko perheelle vauvaa lukuunottamatta: Knorr Snack Poteihin.

Kirjoitin teille kesällä Knorrin Snack Pot -aterioistajoiden valmistukseen ei tarvita muuta kuin kuumaa vettä, ja viisi minuuttia aikaa. Ja kuuma vesihän kulkee kätevästi mukana termospullossa, eli se ei ole mikään ongelma automatkaa ajatellen. Snack Potit voi nauttia kätevästi suoraan kupista, ja niitä on viittä eri makua: Knorrr Snack Pot Spaghetti Carbonara, Knorr Snack Pot Spaghetti Bolognese, Knorr Snack Pot Spaghetti Napolitana, Knorr Snackpot Perunamuusi & Pekoni, sekä Knorr Snack Pot Rice Curry.

Me oltiin syöty näitä joskus lounaaksi Oton kanssa jo ennen viime kesääkin, mutta kesällä kamppiksen myötä lapsetkin huomasivat nämä. He halusivat ehdottomasti maistaa ”hauskoja kuppiaterioita”. He ihastuivat Spaghetti Carbonara -Snack Potiin niin paljon, että kysyvät melkein aina kuivahyllyn ohi kävellessä, että voidaanko ostaa sellaiset lounaaksi. No, ei meillä näitä tietenkään syödä aina lounaaksi, vaan ihan tuoretta ruokaa, mutta esimerkiksi silloin kun oltiin lattiaremonttia paossa, ostin meille Snack Potit lounaaksi mukaan.

Knorr Snack Pot sopii loistavasti lounasvaihtoehdoksi silloin kun on tiukka aikataulu, eikä muuten meinaa ehtiä syömään. Ihan yhtä hyvin ne sopivat myös rauhallisempiin päiviin. Joskus on ihan ok mennä vähän helpommalla, keittää pari desiä vettä, sekoittaa ja syödä ruoka samasta astiasta missä se hengaa. Ei tiskiä, ei sotkua, eikä kestä kauaa. Kerran tarjosin Snack Potia kaverille hätävaralounaaksi, ja hänkin yllättyi siitä, ettei kuivaruuassa ollut yhtään sellaista ”jauhoista” tai kuivaa suutuntumaa, vaan se oli ihan kunnon kermaista pastaa.

Nykyään mun lemppari noista eri vaihtoehdoista on Knorr Snack Pot Spaghetti Napoli. Se on pastaa tomaattikastikkeessa, eli kasvisvaihtoehto. Vegaanille se ei sovi, sillä se sisältää maitoa, mutta jos vaikkapa viettää lihatonta lokakuuta, niin tässä on herkullinen ja nopea lounas-vaihtoehto.

KILPAILU: Osallistu tuotepaketin arvontaan, jossa voit voittaa kaikki viisi herkullista Knorr Snack Pot -makua! Kommentoi tähän postaukseen missä tilanteessa Knorrin Snack Pot -ateria olisi sinulle helppo ja kätevä ratkaisu, ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osallistumisaikaa on 25.10.2017 klo 23.59 asti ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Ihanaa päivää kaikille <3


144 Responses to “Nopea lounas matkalle mukaan & arvonta”

 1. Anu sanoo:

  Tällä hetkellä olen työharjoittelussa opintoihini liittyen. Työ on erittäin mielenkiintoista ja intensiivistä ja samalla mukaansatempaavaa – meinaa päivittäin lounas unohtua kokonaan välistä. Tällaiset olisivat päivään kätevä ja nopea helpotus, ei jäisi lounas väliin :)

 2. tiina sanoo:

  Sillon kun vauvalla on kiukkupäivä, ei viihdy itekseen niin nämä olisi pelastus.

 3. Annak sanoo:

  Tuollainen ateria ois kyllä kätevä sellaisina päivinä, kun kerkeää käydä kotona just ja just kääntymässä eikä viitsisi syödä missään pikaruokalassakaan..

 4. Essi sanoo:

  Meilläkin on kolme lasta ja tämmöset tulis tarpeeseen just jos on tosi kiire päivä.

 5. Heidi N. sanoo:

  Snack pot -ateria olisi välillä hyvä ratkaisu töihin evääksi, kun kiireisen lapsiperhearjen ja vuorotyön yhdistäminen tuntuu toisinaan kiristävän liikaa tunteja vuorokaudesta, ja silloin sitä miettii että miten voisi helpottaa esim ruoanlaiton suhteen. Tässäpä loistava vaihtoehto ja ratkaisu välillä! o/

 6. Julia sanoo:

  Töissä eväänä nämä olisi käteviä:)

 7. sonja sanoo:

  Ehdottomasti töihin kaipaan nopeaa ja helppoa lounasta jolla nälkä pysyy poissa. Aina ei kotona valmista ruokaa ole tai eväitä kummemmin kerennyt varailla. Tällöin olisi parasta jos voisi napata kaapista jonkun hyvän lounaan mukaan. Töissä sitten vaan nopsaa lämmittää/valmistaa ja ääntä kohden.

 8. sirppu sanoo:

  Sellaisina päivinä, kun on yksin vauvan kanssa kotona eikä kerta kaikkiaan ehdi tekemään ruokaa, koska neiti kaipaa huomiota (varsinkin nyt, kun itku saattaa tulla pelkästään, jos äiti menee metrin päähän :D). Välillä myös yöt nukutaan sen verran huonosti, että päivällä kaipaa jotain tosi nopeeta ja helppoo ruokaa! :)

 9. Lode sanoo:

  Tää ois kätevä eväs pidemmille matkoille!

 10. Paula sanoo:

  Töissä lounaaksi mainio vaihtoehto, jos/kun on välillä hoppua eikä ole aikaa lähteä pidemmälle lounaalle. Pitääkin kokeilla näitä eli kiitos vinkistä!

 11. titta sanoo:

  Pitkän koulupäivän jälkeen, kun väsyneenä ja nälkäisenä ei jaksaisi laittaa ruokaa!

 12. Katziki sanoo:

  Kun on kahden pienen lapsen kanssa kotona niin nämä toimivat hyvin pikalounaana ja on helppo syödä yhdellä kädellä vauva sylissä. Voisin kuvitella ottavani myös töihin evääksi :)

 13. A sanoo:

  Töihin olis kyl todella nopea ottaa evääksi, siellä kun välillä melko kiirettä pitää. :)

 14. Julia sanoo:

  Nää on hyviä töihin mukaan, oon monta lertaa jo syönyt näitä. Maku on tosi hyvä!

 15. Taru sanoo:

  Työpäivän jälkeen olisi helppo ratkaisu

 16. Jenna sanoo:

  Teen töitä iltaisin ja usein kotiin tullessa olen niin väsynyt, että en jaksa tehdä mitään ruokaisampaa iltapalaa. Niihin hetkiin Snack Potit ovat hyvä ratkaisu.

 17. Jessi sanoo:

  Mieheni rakastaa näitä :) hän usein ostaa
  Näitä töihin, itse olen kotona vauvan kanssa ja olisi minullekkin hyvä ratkaisu välillä :)

 18. Marika sanoo:

  Ehdottomasti hyvä idea esimerkiksi töihin evääksi, varsinkin kun aina ei ole jääkaappisäilytyksen mahdollisuutta. Meillä myöskin välillä pidempiä automatkoja, joilla näitä aterioita voisi hyödyntää. Ei tarvitse navigoida huoltoasemia, auto vaan parkkiin ja syömään.

  Täytyykin ostaa kokeiluun!

 19. Riina sanoo:

  Kerhopäivisin nopea lounas olis välillä pelastus. Kerho loppuu lounasaikaan ja lapsilla heti kotiin päästyä kova nälkä.

 20. Maiju sanoo:

  Kyseiset kuppiateriat voisi toimia hyvin vaikka muuttoeväänä tai ennen reissuun lähtöä, kun ei halua ostaa ruokaa vanhenemaan jääkaappiin.

 21. Siiri sanoo:

  Itseasiassa bongasin nämä sun blogista kesällä ja olivat monena päivänä pelastus kesällä esikoisen synnyttyä. Nopea tehdä ja pysyi yllättävän kauan lämpimänä kun laittoi kannen mahdollisimman hyvin uudestaan kiinni. Erityisen kätevää kun bebe heräsi juuri kun annos olisi valmis syötäväksi. Lemppareita rice curry raejuustolla ja pasta carbonara. Eli nää pelastaisi jatkossakin kiireisen vauva-arjen.

 22. Veera sanoo:

  Töissä ehdottomasti, nopea ja helppo, mutta silti varmasti maistuva lounas! Ja kiireisinä arki-iltoina kun ei ehdi laittamaan ruokaa harrastusten vuoksi.

 23. Mira sanoo:

  Nää olis käteviä, kun lähtee esim. patikoimaan :)

 24. Mari sanoo:

  Vauvan kanssa kotona ollessa tarviin joka päivä helpon lounaan :D Yleensä teen jotain edellisenä päivänä valmiiksi, mutta aina ei jaksa tai kerkiä, joten hätävarat ois tarpeen.

 25. Enna sanoo:

  Kiinnostais kokeilla, vaikken yleensä tykkää mistään valmissapuskoista ja oon ehkä melko nirso, mut noi kuulostaa et vois jopa mennä! Lapsen kanssa ei aina kerkea kiireessä tehdä itselle kunnon ruokaa niin olis kiva löytää joku helppo pelastus!

 26. MR sanoo:

  Pasta carbonaraa olen noista maistanut ja se ainakin oli tosi hyvää joten olisi kiva maistaa noita muitakin!

 27. Nina sanoo:

  Tätä ehdottomasti kokeilen seuraavassa työharjoittelussa marraskuussa! Voisi sopia myös harrastus päiville kun meinaa joskus olla kiire laittaa ruokaa..:)

 28. Jeanette sanoo:

  Joka päivä illalliseksi voisin syödä. Teen tällä hetkellä pitkiä työpäiviä ja vain itselle ruuan valmistus illalla ei innosta…

 29. Tuulia sanoo:

  Töissä kiirepäivänä

 30. Maria sanoo:

  Töissä :)

 31. Elina sanoo:

  Töihin olen joskus ottanut tämmöisen evääksi, jos edellisenä iltana ei ole ehtinyt ruokaa valmistaa. On käteviä ja maukkaita! Carbonara on vielä maistamatta, kun se on aina kaupasta loppu!

 32. Susanna sanoo:

  Silloin kun väsyneenä/kiireessä on tehnyt perheelle sekaruokaa eikä jaksaisi enää alkaa kokata itselleen kasvisruokaa :)

 33. Vilma sanoo:

  Tämä olisi hyvä olla hätävarana odottamassa, kun tuun nälkäisenä töistä kotiin, ja ruoan tekeminen tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Joskus turvaudun supernälkäisenä pika(roska)ruokaan, mutta tää olisi hiukan parempi vaihtoehto!

 34. Susanna sanoo:

  Töihin evääksi olisi hyvä vaihtoehto, mutta nyt muutto parin viikon päästä ja sinne ehdottomasti olis parasta just tollaset!

 35. Tanja sanoo:

  Koko perheelle aivan loistava syksyn Pieni Karhunkierros-reissulle Kuusamoon. Kuopus 6v. jaksanut hyvin reissun kävellä osittain hyvien, normi arjesta poikkeavien eväiden voimalla.

  Nämä olisi näppäriä myös itselle töihin silloin kun ei jää edelliseltä päivältä mitään lämmitettävää.

 36. Ammppu sanoo:

  Näitä täytys olla kotona että sais napattua töihin evääks sillonku ei muuta keksi tai ole…

 37. Minna sanoo:

  Koska asun yksin, niin minulla ei ole aina haluja väsätä ja syödä kattilallista samaa ruokaa. Silloin otan kaapista peruna-pekonipurkin, ja nautin siitä, ettei tarvitse vaivautua :) En ole maistanut noita muita makuja.

 38. Terhi sanoo:

  Lounaaksi itselle ja esikoiselle, jos vauva on valvottanut yöllä, eikä kykene sen vuoksi kummempiin kokkailuihin :)

 39. Susannai sanoo:

  Äkkiseltään tuli mieleen kesän venereissut missä voi vierähtää koko päivä. Maistuu varmasti lapsille ja vanhemmille :)

 40. Jenni sanoo:

  Evääksi töihin tai kotona sellaisena päivänä kun tajuaa klo 16, ettei ole syönyt ruokaa, eikä oikein ole mitään, mistä tehdä ruokaa.

 41. Tia sanoo:

  Kolmivuorotyö päivystyksessä on usein niin hektistä, että tauolla saa eväätkin syödä aika nopsakkaa. Nää ois kyllä omiaan niihin satunnaisiin päiviin kun ei ole kerennyt tai jaksanut tehdä ruokaa evääksi, esimerkiksi kun menee illasta aamuun!

 42. Sarate sanoo:

  Nää olis muuten ihan loistavia miehelle evääksi töihin! Sillä kun ei ole mahdollista lämmitellä ruokaa missään työpäivän aikana, niin tällänen vois olla näppärä vaihtoehto. kiitos vinkistä!

 43. jansku sanoo:

  Norjassa kalastusreissuilla ja monen tunnin automatkoilla nämä kyseiset purkkiruoat ovat tulleet tutuiksi ja niillä mennään ensi kesäkin.

 44. Heidi sanoo:

  Varmasti omistaisin kokonaisen päivän lapsille ilman ruoanlaittoa, siihen menee päivässä aina niin paljon aikaa niin syötäisiin lasten kanssa tälläiset lounaaksi

 45. T sanoo:

  Kirjastoon evääksi kun lukee kokeisiin:)

 46. Satu sanoo:

  Viime postauksesi snack poteista pelasti meiän kesälomareissun Kolilla. Pakattiin näitä mukaan ja oli hurjan käteviä ja kevyitä kantaa repussa mukana. Trangialla vesi kuumaksi ja kohta oli ruokakin valmista. Pasta Carbonara on ehdoton lempparini. En ole kaikkia noista poteista vielä maistanutkaan. Erittäin käteviä, kun on tiukempi aikataulu tai juuri ottaa mukaan reissuun. Ja yllättävän hyviä hintaan nähden. Valitsen mieluummin tuon kuin vaikka samanhintaisen mikropitsan, kun tarvitsee jotain nopeaa ja helppoa valmisruokaa.

 47. Marjo sanoo:

  Työpäivän lounaaksi, auto matkoille siis toi olis niin srjen pelastus

 48. Sirkkuli sanoo:

  Työni luonteen takia nämä olisivat todella käteviä ottaa mukaan lounaaksi :) Kolmivuorotyössä ei aina ehdi tehdä ruokaa mukaan.

 49. A sanoo:

  Teen vuorotyötä eikä eväitä aina jaksa tehdä. Silloin on niin näppärää napata kaapista snack pot mukaan ja eikun menoksi! Ovat käteviä jo säilyvyydenkin vuoksi. Lemppari myöskin carbonara :)

 50. Emilia sanoo:

  Itselle nämä olisivat käteviä sellaisina kotiäiti-päivinä, kun ruokaa ei vain jaksaisi tehdä. Tällä kertaa voiton osuessa kohdalle antaisin nämä pikkusiskolleni, joka joutuu päivittäin tekemään eväät töihin. Ihan vain helpottaakseni hänen arkea.:)

 51. Pauliina sanoo:

  Nämä on tosi käteviä eväänä töissä, tullut maistettua useampaa makua. Täytyykin testata tuo rice curry seuraavaksi :)

 52. Julia sanoo:

  Olisi käteviä kyllä, sillä meinaa usein viikolla olla aika kiire eikä meinaa aina ehtiä ruokaa laittaa ku on oltava aina menossa kun opiskelee ja käy töissä. Joten todella kätsyjä olisi:)

 53. Teija sanoo:

  Evääksi töihin!

 54. manna sanoo:

  Aina kun tarvitsee saada ruokaa nopeasti:)

 55. Tiina sanoo:

  Tallille helppo ja nopea ruoka pelkän leivän sijaan!

 56. Anna sanoo:

  Töihin evääksi :-)

 57. Tiia sanoo:

  Ehdottomasti töihin evääksi, superhelppoa :)

 58. Pirjo sanoo:

  Ihana tuoteuutuus ruuhkavuosia elävälle äidille. Nopea ateria lapsille ennen harrastuksiin lähtöä, itselle viikonloppuna treenin jälkeen voi napata nopean lounaan. Ja tietysti kesälomamatkoille autoon. Ei tarvitse enää syödä huoltoasema mättöä :).

 59. Anne sanoo:

  Kiireisinä päivinä toimisivat helppona ja nopeana ateriana.

 60. Laura sanoo:

  Silloin kun vauva ei viihdy muualla kuin sylissä olisi nuo aivan mahtavat!

 61. Anniina sanoo:

  Esikoisen laskettu aika on kuukauden päästä ja veikkaan, että hänen syntymänsä jälkeen kotona ei välittömästi ole aikaa ja/tai energiaa ruuanlaittoon, jolloin tuollaiset kätevät, mutta hyvänmakuiset lounaat olisivat arjen pelastus.

 62. Justiina sanoo:

  Töissä eväänä olisi käteviä.

 63. M sanoo:

  Purkkilounas sopisi hyvin kiireisen työpäivän lounaaksi tai nyt muuton keskellä antamaan virtaa!

 64. J sanoo:

  Kiireisenä päivänä tai esim. nyt kipeänä ollessa ei jaksa tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan.

 65. Ilona sanoo:

  Työpaikalla kun on kiire eikä kerkiä lounaalle:)

 66. K sanoo:

  Tuollaiset olisivat niin käteviä töissä hätävara-lounaana! Yleensä aamuisin pakkaan eväät ja salaatit töihin mukaan, mutta välillä arki kahden muksun kanssa on sen verran nopeatempoista että omat eväät unohtuu. Tai en ehdi. :-D

 67. Krista sanoo:

  Kotona 5 kk:n ikäisen vauvan kanssa olisi helppo ja nopea lounas! :)

 68. Susanna sanoo:

  Töissä voisi olla lounaalla ihan kelpo vaihtoehto!

 69. Sirkku sanoo:

  Kun työssä on kiire ja ei ehdi lounaalle niin kätevää syödä tuollainen pika-ateria ja taas jaksaa!

 70. Krista sanoo:

  Heippa! Täytyy myöntää, että vähän skeptisesti suhtaudun näihin valmisaterioihin. Teen aina itse ruoan, koska eineksissä on aina se jännä maku. Nämä kyllä kovasti kiinnostaisi, mutta en ole uskaltanut vielä ostaa.
  Nämä olisi täydellinen ruoka siihen hetkeen, kun lähdetään suoraan töistä viikonlopun viettoon esim.anopin luokse jonne matkaa on muutama tunti ja työpäivän päätteeksi kuitenkin alkaa nälkä jo tuntumaan.

 71. Kanelipulla sanoo:

  Tällä hetkellä taistelen vaikean masennuksen, työelämän, perheen pyörityksen ja läheisen vakavan sairastumisen kanssa. Arjen pyöritys vaatii aikamoista organisoimista ja miettimistä, jotta oma jaksaminen riittää. Kaikki valmisateriat on oikeita pelastuksia ja nämä kuulostaa todella herkullisilta! Sen sijaan, että kokkailee monta tuntia keittiössä laitan mieluummin SnackPotit pöytään :) Oispa ihana päästä kokeilemaan näitä! Ekana nappaisin niitä töihin lounaaksi, kiireen keskellä kun se lounas meinaa usein jäädä kotiin.

 72. Inkku sanoo:

  Näitä olisi helppo ottaa mukaan iltaluennoille kun töiden jälkeen ei ehdi tehdä ruokaa! :-)

 73. Miilu sanoo:

  Nämä toimisivat loistavasti asuntovaunussa juurikin tien päällä pikastopin aikana tai vaikka laskettelupäivän lounaana. Nopeasti vesi kiehumaan joko kaasuliedellä tai vedenkeittimellä.

 74. Idu sanoo:

  Imetyksen ja kiireisen vauva-arjen lomassa.

 75. Laura sanoo:

  Kiireisinä päivinä olisi lapsiperheen pelastus, kun ei ehdi valmistaa ruokaa.

 76. Päivi sanoo:

  Useinkin! Kun ei jaksa alkaa laittamaan sapuskaa.

 77. T sanoo:

  Töihin evääksi ja kiireisiin päiviin. Aikaan, jolloin ei jaksa/ehdi laittaa ruokaa, nuo olisi todella käteviä.

 78. Anniina sanoo:

  Ite oon käyttäny näitä aterioita, kun tulen nälissäni töistä kotiin enkä jaksa tehdä ruokaa :D tai jos ei oo ruokaa valmiina enkä kerkee tehä ruokaa kun on jo kiire jonnekin

 79. Nea sanoo:

  Puolivuotiaan vauvan kanssa kotona tai reissussa tämä olisi loistava hätävara. Yleensä pakkasessakin on kotiruokaa, mutta joskus käy niin, että sekin ammottaa tyhjyyttään.

 80. Emmi sanoo:

  Kolmivuorotyö, minkä takia sitä on joskus niin väsyny ja kiireinen, ettei ehdi tai jaksa ruokaa tehdä. Nämä kuulostaisi aina välillä paremmalta vaihtoehdolta!

 81. Mk sanoo:

  Töihin evääksi ja hätävaraksi, jos ei ehdi lähteä tauolle. Ja välillä vaihtelua muutenkin.

 82. Sofia sanoo:

  Nää ois hyviä kiireisenä päivänä töitten ja menojen välissä

 83. tikku sanoo:

  Kiireisenä tai laiskana päivänä.

 84. MARJA-LIISA sanoo:

  Evääksi töihin.

 85. Elina sanoo:

  Töihin voisi joskus olla joskus hyvä evääksi, sillä vuorotyö tuo haasteita ruokasuunnitteluun.

 86. Sussu sanoo:

  Ois huippuja kiireisille päiville kun ei ole ehtinyt tai jaksanut tehdä töihin eväitä mukaan. :)

 87. Sole sanoo:

  Työpaikalla lounaseväinä nämä olis varmasti hyviä. Meillä työpaikan läheltä saa vain hampurilaisia tai patonkeja ja niitä ei loputtomiin jaksa eikä voi syödä. Ruokakauppaa siinä vieressä ei ole, niin näitä voisi hyvinki taukotilan kaappiin ostaa ja testata välillä.

 88. Jii sanoo:

  Nuo ois käteviä niinä arkipäivinä, kun vauva nukkuu vaan minipäikkäreitä, enkä itse ehdi/jaksa alkaa tekemään ruokaa joka paikkaan ehtivän tyllerön kanssa!

 89. Rosa sanoo:

  Tällei vuorotyötä tekevänä, noi olis ihan mahtavia töihin evääksi, jos ei oo kotona ehtinyt tekemään ruokaa.

 90. sikkuralla sanoo:

  Kun tulen töistä kotiin, eikä ruokaa ole valmiina.

 91. kanaga sanoo:

  Meillä on koiria, ja yhden kanssa metsästetään. Tällöin saatetaan olla koko päivä metässä ja sillon myös syödään siellä, nämä ois käteviä ottaa mukaan ja termariin vettä, vaihtelua niille ainaisille eväsleiville ja makkaralle :)

 92. SannaMi sanoo:

  Evääksi töihin :) Telttailemassakin voisi olla käteviä.

 93. Katja sanoo:

  Retkellä nuo olisivat varmasti käteviä! Tai sitten kiireisenä päivänä, kun ei millään jaksaisi tehdä ruokaa ja haluaisi päästä hieman helpommalla :)

 94. Päivi sanoo:

  Söisin luentojen välissä, kun en jaksaisi raahautua ruokalaan ja jonottaa ateriaa.

 95. siiri sanoo:

  Kiireessä kun ei huvita tehdä ruokaa.

 96. SarkkuJ sanoo:

  Superkiireisen arjen pelastukseksi!

 97. Laura sanoo:

  Nämä pastat ovat olleet mun pelastus tänä syksynä opintoihin liittyvän harjoittelujakson aikana. Monena aamuna olen napannut kaapista tuollaisen pastan mukaan ja kaveriksi nopeasti pilkkonut pikkurasiaan kurkkua, porkkanaa ja tomaattia, niin kätevää! Mun lemppari on myös tuo Napoli, voisin syödä sitä vaikka joka päivä. :D Kerran maistoin myös tuota Carbonaraa ja sekin oli tosi hyvää, sitä vaan ei ole tullut vastaan kaupassa tuon yhden kerran jälkeen kun se on joka paikasta loppu. Tässäpä olisi hyvä mahdollisuus päästä herkuttelemaan silläkin taas. Mukana arvonnassa siis! :)

 98. Eija sanoo:

  Kotihoidossa olen töissä, ja aina ei ne lounastauot ole kovin pitkiä, joten nämä helpottaisivat elämää kovasti. Samoin tilanteessa, jossa olen unohtanut lounasevään kotiin, olisi kätevää jos tällaiset odottaisivat jo toimistolla niin ei tarvitse kauppaan lähteä tauolla :)

 99. Heidi K sanoo:

  Päivisin ei kehtaa tehdä vain itselle ruokaa ja jotain kuitenki täytyis syyä, ois hyviä lounaaksi :)

 100. Jasu sanoo:

  Töihin nopeaa evästä!

 101. Tanja sanoo:

  Pienyrittäjänä poikkean aina joskus kotona keikkojen välissä. Aikaa ei ole ruuan laittoon.
  Knorr snack pot olisi maukas kiirepäivien pelastaja.

 102. Airiina sanoo:

  Kotona kun kiire syödä jotain nopeasti.

 103. Appa sanoo:

  Töissä, juuri sopiva koko ja nopea valmistaa kun tauot ovat lyhyitä.

 104. Piipputalon pappa sanoo:

  Näitä me syödään lounaalla 4 vuotiaan tyttärenpojan kanssa, hän syö yleensä minun ja mummin kanssa lounasta.

 105. Henna sanoo:

  Hätävarana kun nälkä iskee kotosalla.

 106. NannaS sanoo:

  Kolmivuorotyöläiselle nämä ovat oikein käteviä! Annoskokokin vaikuttaa juuri sopivalta :)

 107. Essi sanoo:

  Ruoaksi itselle silloin, kun mies on iltavuorossa eikä viitsi vain itselle tehdä ruokaa :)

 108. Nimetön sanoo:

  Olen menossa leikkaukseen, jonka jälkeen liikkuminen on rajattua muutaman viikon ajan. Kun esimerkiksi kaupaan ei taas alkuun pääse itse lainkaan, voisi näitä ostaa kotiin jo valmiiksi odottamaan.

 109. Nenne sanoo:

  Nämä olisivat huippuja pikalounaita silloin, kun ei jaksa kokata :D Yleensä nipotan ja eväänä on itse tehtyä ruokaa, mutta joskus tulee itsekin valittua ne hampurilaiset, jotka eivät ole se paras vaihtoehto.

 110. Hilkka sanoo:

  Vaellusretkille koiran kanssa!

 111. anna s. sanoo:

  töihin evääksi :)

 112. Jessica sanoo:

  Olen töissä vanhusten kotihoidossa maaseudulla, jossa on pitkät välimatkat ja aikataulut on usein vedetty niin tiukalle, että usein lämmin ateria jää syömättä, siitä syystä ettei yksinkertaisesti ehdi toimistolle lämmittämään ruokaa. Tämmöisen syöminen onnistuu varmasti autostakin käsin kunhan on muistanut ottaa kuumaa vettä termariin eli lähtee ehdottomasti kokeiluun.

 113. Venla sanoo:

  Näitä mä olen jo harkinnut ostavani kun mies lähtee reissutöihin parin viikon päästä. Olen muutaman viikon ikäisen vauvan kanssa sitten yksin kotona, ja nämä helpottaisi valtavasti arkea kun ei ole vain aikaa tehdä ruokaa. Mies huolehtii kotona ollessaan ruuan laitosta kun vauva viihtyy tissillä <3

 114. Minä sanoo:

  Toimin kerhonvetäjänä, ja iltaisin kaiken kiireen keskellä koulun jälkeen olisi ihana saada joku iisi hätäruoka mukaan kerhoon, jonka voisi imaista vaikka bussimatkalla :)

 115. Sirkkuli sanoo:

  Reissuhommissa olisi käteviä mukana. Mökkeillessä myös!

 116. Terhi J. sanoo:

  Jos vauvanhoidolta ei ehdi ruoanlaittoon niin nämä olis pelastus.

 117. Linda sanoo:

  Töihin evääksi!

 118. Suski sanoo:

  Joskus töissä, kun ”oikeaa” ruokaa ei ole tehty riittävästi evääksi asti. Ja kotona kun on todella kiireinen päivä tai iskee armoton laiskuus

 119. Emma V sanoo:

  Näin lukiolaisena olisi ihana jonkun oikein raskaan koulupäivän jälkeen vain syödä tuollainen ja mennä nukkumaan (ja mahdollisesti jättää ne läksyt tekemättä) ❤

 120. Krista sanoo:

  Töihin ottaisin evääksi :)

 121. Kaura sanoo:

  Töissä lounas. :)

 122. Jenni sanoo:

  Kiireisinä päivinä, jolloin ei kerkeä alkaa suurempaan ruuanlaittoon. Nyt tulevalla viikolla minulla alkaa työharjoittelu, joten voin vain kuvitella, kuinka kiirettä pitää, kun työpäivän jälkeen haluan käydä salilla ja jumpissa. Nämä ateriat olisivat erityisesti niiden hektisimpien päivien pelastus!

 123. Virpi sanoo:

  Nämä voisivat tuoda kivaa vaihtelua yötyöntekijän eväsvalikoimaan :) varsinkin näin talven tullen voisi olla fiksua syödä joku lämmin ateria vuoron aikana.

 124. Iida sanoo:

  Teen gradua työssäkäynnin ohella, tällainen ateria jättäisi lisää aikaa jommalle kummalle superkiireisenä päivänä! Olen miettinyt näiden kokeilemista mutta en ole saanut aikaiseksi…

 125. liinail sanoo:

  Ehdottomasti töissä lounaalla :3

 126. Tuulispää sanoo:

  Silloin tällöin työpaikkalounaalle jää aikaa vain n. 20 minuuttia. Silloin tämä olisi paikallaan, työpaikan kahvihuoneessa valmistettuna.

 127. Johannan sanoo:

  Nämä pelastaisi kiireisen työpäivän, kun lounaalle ei jää kuin hetki aikaa.

  Myös loppukuusta häämöttävän muuton yhteydessä tämän tyyppiselle nopeasti valmistuvalle ruoalle olisi tarvetta!

 128. Jutta sanoo:

  Silloin kun päivälle on paljon ohjelmaa, kätevä olisi napata mukaan. :)

 129. miida sanoo:

  Kotiäitinä aika on tunnetusti välillä kortilla ja nämä olisi hyviä kiireiden keskellä :)

 130. Sallikka sanoo:

  Töihin nämä olisivat käteviä ottaa mukaan :)

 131. Sussu sanoo:

  Kyllä ehdottomasti lähtisi mukaan helpoksi evääksi yövuoroon kanssani :) Lisäksi kiirelounaaksi remontin yhteyteen sopisi :)

 132. Anni sanoo:

  Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta toivoisin että esittelisit blogissasi teidän lasten turvaistuimet ja sen miten olette ne saaneet sovitettua autoon :) itsellä olisi pian turvaistuimen osto kantokopan jälkeiselle ajalle ja kovasti kaipailisin +/- puolia :)

 133. Hetukka sanoo:

  Snack Pot -ateria olisi kätevä töihin, kun iltavuoron jälkeen ei jaksaisi tehdä eväitä seuraavan aamun aamuvuoroon. Pitääkin testata näitä laiskuuden iskiessä… :)

 134. HannaO sanoo:

  Töihin evääksi, kun laiska aamu iskee eikä millään jaksais tehä eväitä mukaan. Aina kun on kuitenkin oltava omat eväät mukana eikä ole mahdollista lähtä pitämään taukoa työpaikan ulkopuolelle.

 135. hilkka sanoo:

  Töihin evääksi olisivat käteviä, voisi viedä useamman kerralla pahan päivän varalle :)

 136. Noora sanoo:

  Niinä päivinä kun väsyttää ja laiskottaa ja mies on aamusta iltaan töissä, eikä huvittaisi tehdä vain itselle ruokaa, olisi tällainen pikaruoka ihan loistava juttu :D

 137. kanka sanoo:

  Kiireisiin opiskelupäiviin olisi hyvä vaihtoehto. :)

 138. Linnea sanoo:

  Automatkalla, siivouspäivän tai muun härdellipäivän lounaana.. ☺️

 139. Elise H. sanoo:

  Silloin, kun on kiire jonnekin, tai muuten vain sattuu olemaan laiska päivä, jolloin ei ruoanlaitto oikein nappaa :)

 140. Jelena sanoo:

  Automatkalla :)

 141. Sonja sanoo:

  Nämä voisivat olla hyviä varalla kaapissa sellaista päiväkotipäivää varten, jolloin tullaan neljän jälkeen kotiin eikä mitään ruokaa olla valmisteltu etukäteen. 2- ja 4-vuotiaat eivät nimittäin millään jaksa odottaa perunoiden valmistumista rankan päivän jälkeen!

 142. IpeAino sanoo:

  Reissussa ja töissä olisi kätevä. Välillä kun on arjessa tosi kiire niin kaipaa nopeaa syötävää. :)

 143. Tiia sanoo:

  Töihin evääksi. :)

 144. Ina sanoo:

  Nämä ois tosi kätsyjä retkellä! :)

Kommentoi