Busy Busy Busy

27.05.2011

Nyt on tullu pieni postaustauko valitettavasti ku oon ollu nii kauheen kiireinen ja ollaa hoidettu kaikkii asioita ja sit illal ku päässy vihdoin himaan nii melkeimpä suoraan nukkumaan. Mua kans harmittaa ku eilen oltii keskustassa ja oli maailman ihanin ilma ja mentii espalle käveleen ja pysähdyttii kolmen sepän patsaalle syömää stockmannin kreikkalaist salaattii mut ylläripylläri unohdin kameran himaa ku päiväl lähdin. Ei sit saatu hienoi kuvii sieltkää.Tänään ollukki sit niin surkee ilma et ei oikeen oo saanu otettuu nättei ulkokuvii. Mut on mul teille sentään jotain tarjottavaa, nimittäin mun eiliset ostokset:

Eli ostin Anttilast noi Doven rasvat nii sit sai kaupanpäälle ton kuorintavoiteen, ihan hyvä diili ku kumminki pitää ain kuorii ihoo ku laittaa itseruskettavaa. Oon kuullu tosi monii eri mielipiteitä noista Doven asteittain päivettävistä voiteista mut mun mielest toi sopii mun iholle parhaiten ja toimii tosi hyvin. Päätin sit kans testata tota Garnierin suihketta ja otin ton intensive-sävyn mut nyt oon testannu kerran ja ainakaan mun mielest toi sävy ei ollu kovin intensive, et saa nähdä jos sävy tummuu ku laittaa useemman kerroksen. Toi on kyl tosi hyvän tuoksusta, helppo laittaa ja kuivuu nopeesti mut kyl tost Doven rasvast tulee nopeemmin tummempi sävy. Sit oli viel pakko nappaa tollasii kosteuspyyhkeitä, noi oli tarjouksessa ja toi oli söpö vaaleenpunanen mansikkapaketti nii tottakai tartuin heti kiinni :D. Otin ton kiinteyttävän Doven rasvan ku siin luki et se lisää ihon elastisuutta ja kosteuttaa tehokkaasti ja päättelin sit mun maalaisjärjellä et jos se lisää ihon elastisuutta nii eiks sillon iho kestä venymistä paremmin? Eli ton pitäis periaattees ehkästä raskausarpii ainaki paremmin ku jonku perus kosteusvoiteen? En kyl tiiä ja en usko noihin kiinteytys huuhaa -juttuihin muutenkaan, mut sama kai se on kokeilla, kyl toi ainaki kosteuttaa yhtä hyvin ku normi kosteusvoide et en mä kokeilemalla ainakaan hävii mitään. Onneks ei ainakaan vielä oo tullu mitään raskausarpia, toivottavasti ne pysyiski poissa kokonaan. Vaik tiiän kyllä et ei ne rasvat siihen auta paljoo, ne tulee jos on tullakseen. Mut ainahan ihon kosteuttaminen on hyväksi.

Tehtiin tollasii vartaita eilen ruuaks, maailman helpointa ku pilkkoo noi vaan ja laittaa uunin grillivastuksen päälle nii johan tulee hyvää. Ei tietenkää missää uunissa paistamist voi ees verrata oikeeseen grillaamiseen mut ku meiän taloyhtiös ei oo sallittu ees sähkögrillit parvekkeel nii pitää sit tyytyä uuniin. Tulee niist kyllä uunissaki ihan hyviä.

Oli kans pakko maistaa tota Starbucksin Aztlan Mochaa, oli kyl hyvää mut en uskaltanu juoda loppuun asti ettei ala närästää ku en oo juonu kahvii moneen kuukauteen. Toi maistu iha sellasille tummasuklaakuorrutetuille kahvipavuille mitä saa irtokarkkihyllyst :D.

Tänään ei oo sit päivän asu -kuvaa ku tuli niin hirveen kauheen kamalii kuvii mut tässä ois nyt kummiski tällanen 🙂

Ajattelin sellasta et ku mulle tulee niin paljon raskausaiheisia kysymyksiä ja sit kans tosi paljon samoi kysymyksii mut aina eri postaukseen nii jos tekisin nyt yhden kysymyspostauksen ja saisitte tähän kommenttiboxiin laittaa niin paljon kysymyksiä ku ikinä mieleen juolahtaa nii se vois sit olla helppo ku kaikki kysymykset ja vastaukset löytyis yhdestä postauksesta.  Eli aiheena on siis mun raskaus/ tuleva vauva yms. muu kaikki minkä koette liittyvän kyseisiin aiheisiin. Ja nyt mul ois viel semmonen juttu et saatte kysyy Otoltakin ihan mitä vaan noihin asioihin tai muhun liittyvii juttuja jos vaan haluutte. Otto on lupautunut vastaamaan teidän kysymyksiin täällä näin jos sellasii tulee tarpeeks :D. Nyt vaan kysymyksiä kommenttiboxiin, aikaa on sunnuntaihin kello 14.00 saakka! 🙂 Sunnuntaina sit vastaillaan kaikkiin kysymyksiin nii saatte sit lukee 🙂 Nyt meen häiritseen Ottoo ku se yrittää pelaa boxilla mut hauskaa perjantai-iltaa kaikille ja MUISTAKAA KYSYÄ!!!


14 Responses to “Busy Busy Busy”

 1. Anonymous sanoo:

  oot ihana iina ja millon kutsutte mut kylään ? t. atro <3

 2. Tiina sanoo:

  hih oletpa söpö :> noi rasvat on ihania!! :)Mulle itselleni tuli isoja raskausarpia sairauden myötä ja oon saanut niitä himmennettyä ihan kivasti rasvaamalla 🙂 Kivaa viikonloppua! ♥

 3. Charlotte sanoo:

  mä kerkesin raskauden aikana jo iloita et jee mulle ei tuu raskausarpia mut sitten ku oli joku rv 34 menossa niin maha, tissit, pohkeet ja perse repes niin kivasti et nyt on semmosia valkosia viiruja koko kroppa täynnä 😀 en mä jaksa niin hirveesti enää niistä ressata kun se on kuitenkin pieni hinta siitä ihanimmasta lahjasta 🙂 mut olis se kiva mennä rannalle sillai että ei tarvii peitellä puolta kroppaa 😀

 4. jenao sanoo:

  Oliko raskaus vahinko vai suunniteltua?Milloin on laskettu aikasi?Milloin tiedät onko se tyttö vai poika?Mitä mieltä Otto oli kun kuuli että olet raskaana?Mikä oli ensireaktiosi kun sait tietää olevasi raskaana?Miten vanhempanne ovat suhtautuneet asiaan?Minkä ikäisiä olette (syntymävuosi)?Harkitsitko aborttia alkuvaiheessa?Mitä mieltä kaverisi ovat raskaudesta?

 5. Anonymous sanoo:

  Otolle:Kuinka sun kaverit suhtautu raskauteen?Oliko sulle selvä et tuutte pitämään vauvan?Aiotko polttaa vielä sillon kun vauva syntyy vai lopetatko? :DKuinka sun vanhemmat suhtautu raskauteen? Missä he asuu?Toivotko tyttöä vai poikaa?Molemmille kysymyksiä:Ootteko jo miettiny nimiä?Mikä on teidän mielestä kaunis tytön/pojan nimi?Onko joku teidän kavereista ns. jättäny teidät ku sai tietää raskaudesta?

 6. Anonymous sanoo:

  Mikä raskaudessa on ihaninta? Entä ikävintä?Mitä jäät kaipaamaan ns. vapaasta elämästäsi?Otolle:Miltä susta tuntui kun sait tietää että iina on raskaana?Mikä iinassa on parasta?Mitä jäät kaipaamaan ns. vapaasta elämästä?

 7. Anonymous sanoo:

  Body Shopin Kaakaovoi rasvaa kun käyt ostamassa niin vältät raskausarvet 🙂

 8. Kristina sanoo:

  Kaden lapsen äitinä muutama vinkki. 🙂 Rasvat ei auta, arpia tulee jos tulee. Nuku öisin ja valvo päivin, näin masussa olevalla lapsellesi tulee rytmi, että hän nukkuu yöllä. Meillä esikoinen valvoi monta kuukautta kaikki yöt, koska valvoin raskaus aikana poikseutta joka yö melkein kolmeen. Toisen lapsen raskauden aikana nukuin yöt, niinpä nyt 4kk vauvamme nukkuu yöt kahdella syötöllä :)-äiti88, tyttö 1v88k & poika 4kk

 9. Anonymous sanoo:

  Ihana blogi sulla, oon lukenu alusta asti ja tykkäilen kovasti <3 Tässä olis pari kysymystä:Mikä sai sut tekemään päätöksen että pidät lapsen?Toivotko tyttöä vai poikaa?Miten raskaus on muuttanu sua?Ja Otolle:Ootko jo tottunut ajatukseen että teille tulee lapsi?Jos olisit itse saanut päättää niin minkä ikäisenä olisit halunnut lapsia?Tuntuuko susta että Iina on sulle ”se oikea”?Onko Iina muuttunut sun mielestä raskauden myötä erilaiseksi?

 10. Anonymous sanoo:

  mitä pelkäät eniten tulevaisuutta ajatellen? aiotteko muuttaa tulevaisuudessa isompaan asuntoon,että vauva saisi oman huoneen?onko raskauden aikana tullu jotain erityisiä mielihaluja tiettyjä ruokia kohtaan? 🙂

 11. Iina sanoo:

  Atro: Ihana Atro ja kuule tuu vaik heti, meiän ovi on sulle aina auki muru ♥Tiina: Kiitoksia ♥ No kiva kuulla et ne ainaki himmenee ja toivottavasti voit jo paremmin sairauden kanssa :)♥Charlotte: No tossa taas esimerkki et ei pidä nuolasta ennen ku tipahtaa, kuten mulla usein on tapana :DD Onhan se totta et arvet on pieni hinta siitä et saa niin ihanan asian ♥ Mut tottakai se ois kivempi olla ilman niitä varmaan 😀 Kattoo nyt miten tässä käy :DAnonyymi 15.31: Kiitti vinkistä, pitääpä käydä ostamassa, ainaki se on ihanan tuoksusta ku mul on ollu sitä huulirasvaa! :)Kristina: Niin ne arvet tulee jos tulee mut kosteutus ei oo koskaan pahitteeksi 🙂 Ja toi on onneksi meillä hyvin toi nukkumapuoli ku mä meen joka ilta viimestää kaheltatoista nukkumaan ja heräilen yheksän aikoihin nii mulla on ainaki hyvä unirytmi jo nyt 🙂 Toivottavasti vaan pystyy loppuun asti nukkumaan kunnolla 🙂 Mut kiitti vinkeistä :)Ja KAIKILLE MUILLE: Kiitti kysymyksist mut kysykää paaaaaaaljon lisää ♥

 12. Anonymous sanoo:

  Oletko miettinyt elämääsi lapsen kanssa 15 vuoden kuluttua? Millaista uskot ja millaista toivoisit sen olevan? (Hänhän on silloin teini)Oletko ajatellut jatkaa opiskeluja/ mennä töihin kun lapsi on vanhempi?Jännittääkö synnytys?

 13. Anonymous sanoo:

  Pelottaako tuleva vauvaperheen arki?Haluatko lisää lapsia? Jos haluat niin kuinka pian?Miten pärjäätte rahallisesti?Otolle:Tuntuuko sinusta että olet valmis isäksi?Millainen isä haluat olla lapsellesi?Oletko ajatellut vähentää juhlimista lapsen synnyttyä?Pelottaako sinua tuleva vauvaperheen arki?Oletko töissä/ Opiskeletko?

 14. Anonymous sanoo:

  molemmat:- koska saatte tietää vauvan sukupuolen vai haluutteko tietää sitä lainkaan ennen kun se syntyy?- miten reagoisitte jos lapsi olis jotenkin vaikeesti vammanen?- monta lasta haluisitte?Otolle:- aiotko lopettaa tupakointia (kun lapsi syntyy)?- toivotko tyttöö vai poikaa?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.