Meikkiä nassuun

30.05.2011

Aattelin tänää tälleen maanantain kunniaks tehdä sen bilemeikkipostauksen joka oli postaustoiveissa ku kaikil on varmaan tosi bilefiilis :D. No ei mut en ees muista millon oisin ollu kunnol juhlimassa, baarissa oon viimeks ollu varmaa pari kuukautta sitte ja sillonki lähettii kotii jo kahentoist aikoihin. Ei vaan täl hetkel jaksa kiinnostaa juhliminen niin paljoo, varmaan ihan ymmärrettävää et vähän muut asiat mielessä. Tein tollasen mun entisiin bilemeikkeihin verrattuna aika kevyen bilemeikin, ei oo ees rajauksii eikä tekoripsii :D, mut silti ku katon tota kuvaa nii on sitä meikkii kyl aika reippaasti. Mut tällanen on mun tyyli nii mikäs siinä. Esittelen teille samal kans pienen osan mun meikeistä, tossa ei todellakaan oo kaikki ku en jaksanu kaikkia kuvata mut kumminki tärkeimmät tuotteet.

 Lumene Double Stay meikkivoide sävy 3 aurinkokaakao, Garnier tinted eye roll-on sävy light beige, Oriflame airsoft powder sävy 002 light, Wet’n’wild poskipuna sävy Pearlescent pink, H&M poskipuna sävy 15 Bronze

Meikkipohja

Kulmakarvat, näytän aika aneemiselt ilman niitä 😀 Tosin ilman silmämeikkii ne näyttää kauheen tummilta ja kovilta, mut sit ku on silmämeikki nii noiki sulautuu vähä paremmin mun naamaan :D.

Tässä osa mun meikkisiveltimistä ja muista tilpehööreistä, noi H&M:n isot sudit on ihan parhaita vaik onki tosi halpoi, ja toi Maybellinen kabukisuti on ihan ehdoton ku laittaa puuterii. Otto toi mulle ton ihanan barbie-peilin Mäkist ♥ 😀

Näillä teen yleensä mun silmämeikit, arkeen ja juhlaan: Wet’n’wild coloricon luomiväripaletti sävy Vanity, H&M irtoluomiväri sävy Brown dust, Maybellinen Express Kohl kajal sävy black, Rimmelin kulmakynä sävy Black Brown, Oriflame Wonderlash Intense Mascara sävy Intense Black

Tässä valmis meikki, tommonen aika perus, tykkään käyttää ruskeen sävyjä ku mul on siniharmaat silmät nii ne korostaa mun silmien värii, tai ainaki must tuntuu siltä :D.

Blogger päätti kääntää tän kuvan mut tos on suurin osa mun luomiväreistä ja noit on kertyny vuosien mittaa joka puolelt Yves Saint Laurentist H&M:n megapaletteihin. Tykkään välil käyttää tosi kirkkaitaki värei mun meikissä ja tänä kesänä ne on vissii aika IN eli jee mun ei tarvii ostaa uusii :D.

Kynsilakkoiki mult löytyy viel ihan kiitettävästi, vaik viskasinki muutossa kaikki kuivuneet 77464633 lakkaa roskiin 😀

 Tohon meikin tekemiseen kuluu suunnilleen joku 15min et ei oo kovin hankala eikä aikaavievä väännös. Toivottavasti tykkäätte 😀 Ja ottakaa huomioon et viel jokin aika sitten olin aikamoinen pissis ja käytin esimerkiks tekoripsiä joka päivä mun arkimeikissä nii on hankalaa alkaa meikkaamaan luonnollisemmin ku tottunu hulluun pakkelikerrokseen :D.

Mut joo siinäpäs kaikki meikeistä tältä erää, voisin viel pikasesti kertoo vähä kaikkee, eli se ultra on YLIHUOMENNA ja en jaksais millään odottaa, lasken tunteja siihen, onneks se on jo heti aamulla kasilt nii ei oo enää kauaa :D. Meil vaan kestää aika kauan täält Vuokist mennä sinne nii joudutaan varmaa heräämään jo ennen kuutta, mut ihan sama valvoisin vaik koko yön et pääsen näkee et mun pikkusel on kaikki kunnos ♥ Ja keskiviikkonahan vissiin alkaa se kunnon hellekki, ihanaa ku kunnon kesä tulee vihdoin :). Sain myös mun Nelly-vaatteet tänään ja hameesta tykkään tosi paljon mut ne farkut oli kyl ihan totaalipettymys, kuvassa ne oli pillifarkut ja nimiki on Malene SLIM jeans mut kappaskappas ne onki bootcutit eli ei ollenkaa mun tyylii, en oo käyttäny mitää muuta ku pillei seiskaluokan jälkeen :D. En oikeen tiiä viel mitä teen niiden kaa, varmaa vien ne kavennettavaks jonnekki ku en mä vaa osaa käyttää tollasii ja en kumminkaa haluis palauttaa niit ku ne istuu muuten hyvin ja on kivan väriset. Voisin vaik huomen laittaa niist kuvaa tänne. Mut nyt meen kyl kiskomaan ton yhden ylös tost Wowin ääreltä, se saa tulla mun kaa tekee iltapalaa 😀 Hyvää yötä kaikille ♥

Täs viel pari mun tän hetken himokuuntelubiisii:


29 Responses to “Meikkiä nassuun”

 1. Anonymous sanoo:

  Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! Ja oot söpö :—)

 2. Loviisa sanoo:

  Olipas nätti silmämeikki!! ((:

 3. Anonymous sanoo:

  toi vähän vähempi meikki on tosi kiva!! yks juttu mikä mua häiritsee on noi kulmakarvat..niin sullaku aika monella muullaki on tollaset rumat piirretyt luonnottomat töherrykset..paljon kauniimmat on luonnoliset sellaset et vaan tosiaan niissä kulmakarvoissa on se väri eikä ihossa..meille koulussa (meikkaaja-maskeeraaja) opetettiin tosta asiasta paljon mut tietenki jokaisen oma asia, mutta MUN mielestä oisit täydellinen luonnolisten kulmakarvojen kanssa noiden hirvitysten sijaan 😉

 4. Anonymous sanoo:

  sun tissit on vitun isot

 5. Anonymous sanoo:

  komppaan edellistä anonyymiä -> kulmakarvat luonnollisemmiksi, + reippaasti vähemmän aurinkopuuteria (tosi törkeen näkösesti pitkin ottaa sulla tuota ja muutenkin aika reippaalla kädellä laitettu) ja luomiväriä kannattaa opetella häivyttämään pikkasen 🙂

 6. Anonymous sanoo:

  ootko yhtään vähentäny kosmetiikan käyttöä raskaus aikana?

 7. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.55: Aww kiitos ♥ Sun kommentti oli söpö ♥Loviisa: Kiitti :)♥Anonyymi 00.01: Kiitti! 🙂 ♥ Joo mä tiiän et kulmakarvat on nätimmät sillon ku ne on luonnolliset ja käyttää vaik värillist kulmakarvageeliä, mut mul on niin maailman olemattomimmat haivenet et en tykkää yhtää 😀 Oon nii tottunu tummii kulmakarvoihin ku ollu sellaset joku 5 vuotta koht, mut pikkuhiljaa,pikkuhiljaa, ehk mä viel opin senki uudestaa, ku joskus yläasteel ain käytin sitä lumene eyebrow jutskaa :DAnonyymi 00.21: Hehee sitä se raskaus teettää :DAnonyymi 00.52: Sussa ja edellisen anonyymin kommentissa on se ero, et sun kommentil ei oo mitää muuta tarkoitusta kun tyrmätä täysin koko mun ulkonäkö. Edellinen anonyymi kommentoi asiallisesti yhtä asiaa joka on erittäin silmiinpistävää mun ulkonäössä kuten itsekin tiedän. Jos mun naama miellyttää silmää noin vähän niin meneppä lukemaan jonkun muun blogia, koska tää on MUN blogi ja toi on MUN meikkityyli jota esittelen täällä, ei SUN. Joten anna mun meikata niinku meikkaan jos se tekee mut tyytyväiseksi ja tee itse niinku sua huvittaa. 🙂 PS: Tosi törkeen näköisesti kirjotettu toi kommentti tolleen täysin ilman isoja alkukirjaimia ja pisteitä. Kannattaa opetella kirjottamaan pikkasen :)Anonyymi 09.01: No en sillee mitenkää kauheesti, silmämeikkii lähinnä tulee laitettuu vähemmän nykyää mut en muuten. Eikä onneksi tarvitsekaan kun olen HUS:in (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri) sivuilta lukenut että kosmetiikan käytöstä ei ole minkäännäköistä todettua vaaraa vauvalle. Olen myös kysynyt neuvolasta saanko käyttää itseruskettavaa ym. muuta kosmetiikkaa ja se on täysin sallittua. Oisin vaik ilman meikkii koko 9kk jos siitä ois vauvalle haittaa mut onneksi ei ole :).

 8. Essi sanoo:

  sulla on kivan värisiä kynsilakkoja:)

 9. Iina sanoo:

  Essi: Kiitoksia ♥♥ 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  Tosi nätti silmämeikki, tollasta meikkiä voi käyttää ihan arkenakin. 🙂 Ja sä oot kyllä tosi nätti ilman meikkiäkin. 🙂 Ootko ajatellu opiskella kosmetologiks? 🙂

 11. Charlotte sanoo:

  mua niin ärsyttää kaikki anonyymien kommentit 😀 siis se on niin jokaisen oma asia miten haluaa meikata. Tottakai saa mielipiteitä olla mut tuskin kukaan alkaa muuttamaan meikkiään tai tyyliään ylipäätänsä sen takia että joku tuntematon ihminen näin haluaa 😀

 12. Iina sanoo:

  Anonyymi 13.58: Awws kiitti, ootpa ihana ♥ No en oo miettiny oikeen kunnol, varmaan voisin jatkokouluttaa itteni ehk mieluummin maskeeraajaks ku kosmetologiks sit ku ensin saan opiskeltuu parturi-kampaajan tutkinnon loppuun, tai sit jos meen johki yksityiseen kouluun nii niis on usein tarjol yhdistettyi pa-ka-maskeeraaja -koulutuksii, pitää kattoo :)Charlotte: Oon niin samaa mieltä sun kanssa! 😀 En ymmärrä mitä ne kuvittelee saavuttavansa niil kommenteillaan, ku en mä ainakaan muuta mun tyylii ku vaan sillon jos mua itteeni huvittaa 😀 Ja sillon jos ei blogissa esitellyt meikit miellytä nii voi vaik perustaa oman blogin jossa meikkaa just niinku haluaa 😀

 13. Anonymous sanoo:

  Ootko polttanu / juonu sun raskauden aikana? Käsittääkseni oot polttanu ennen ku tulit raskaaks ainaki, poltitko joskus sillo iha raskauden alkuaikoina ennen ku tiesit ees että oot raskaana? Tuntuis itestä vähä hassulta mennä baariin jos on raskaana, mut kai sitä ois iha kiva jossai aina käydä kavereitten kans niinku seurana 😀

 14. Anonymous sanoo:

  PIIRRETYT KULMAKARVAT KUNNIAAN! Musta tää meikkipostaus oli kiva ja toi meikki määrä on ihan jees ku eihän sulle tässä mitään tekoripsiä tai yliampuvia rajauksia. Onnea kans raskaudesta:)T: stalkkeri Oulusta

 15. Jarno sanoo:

  Toi Mohombin biisi on hyvä ♥ Ennen en oo kuullut, kiitos tästä ; ) ! hihRakas tuun hulluksi kohta, koska mulla on sua niin ikävä ;___; !!! Haluun sinne ja haluun nähdä sun massun ja tehdä kaikkee kivaa ja rentoo. Ja aaw, kui jees ku saatta Oton kans tietää huomen mahdollisesti sukupuolen 🙂

 16. Anonymous sanoo:

  Ihan pakko kommentoida! Muistan sut niiin elävästi Oulusta hillumasta jossain teatterin kulmilla ja suoraan sanottuna susta ja sun käytöksestä sai ihan hullun ärsyttävän ja negatiivisen kuvan 😀 Inhoon itekki tämmösiä ihmisiä jotka tulee kommentoimaa vaa jonku merkityksettömän mielipiteen mutta pointtini oli, että näytät nyt ihan hullun tasapainoselta ja ihanalta ja musta on iha hemmetin rohkeeta jakaa raskaus, kuitenki suomalaisen mittakaavan mukaan suht nuorena, aivan jumalattoman arvostelevalle anonyymikansalle jotka purkaa omaa paskaa oloaan siihen että joku on rehellisesti oma ittensä. Kiitos siis! 🙂 Ja ihan huippua kesää ja onnea, oot mahtavan olonen ihmine! 🙂

 17. Anonymous sanoo:

  mullakin on ihan olemattomat kulmat ja piirrän ne aina kulmakynällä ja oon tehny sitä jo monta vuotta. välillä oon miettiny että ”hyi helvetti, haluun luonnolliset kulmat” mut eipä tälle mitää voi että noit kulmakarvoi ei oikee oo…..yritän kasvattaa niit jotenki takasi:—-D mut jos osaa piirtää kulmat ni ne näyttää kivoilta! varsinki jos on tummat hiukset.ja sit piti kertoo myös siitä et jotenki järkytyin ku huomasin et oot raskaana. oon jotenki saanu sellase käsityksen et oot kunnon bilehile ja mietin et miten toi vauvan hoito ja kaikki nyt oikeen onnistuu..mut kun oon lukenu sun blogia ni tajusin että vaikutat todella asialliselta ja aikuiselta ihmiseltä ja hyvä että olet innoissasi vauvasta! onnea ja jään stalkkailemaan sun blogia useemminkin:—-) <3 <3

 18. Anna sanoo:

  Tää blogi saa mut aina hymyilemään hirmusti! Oon nähny vierestä miten pahasti ”teiniraskaus” voi päätyä, mut sun osaltas oon varma et susta tulee aivan upee äiti! Sulla on niin huippu asenne, ja te molemmat Oton kanssa vaikutatte niin innostuneilta tulevilta vanhemmilta 🙂 Aww, ja rakastin tota sun vastausta tossa kyselyjutussa, jossa sanoit et aina ku ripsi irtos, niin toivoit tulevas raskaaks ♥ Onnea vielä tosi paljon !! Niinkun toinen anonyymi jo sanoi, vakutat tosi mahtavalta ihmiseltä 🙂

 19. Anonymous sanoo:

  oot niin tajuttoman sulonen ja ihanin! piristät aina mun päivii ku kirjottelet. ihana lukee näitä sun merkintöjä 🙂 kaikkee hyvää teille<3

 20. Anonymous sanoo:

  En tajua tuota haloota noista kulmakarvoista, mun mielestä nuo on nätit!:) Itsekin piirrän aina kulmat. Toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen vauvas kanssa, kiva blogi!:)Ja vaikutat tosi järkevältä.

 21. Derya sanoo:

  voiii oot ihana kulta<3 tuli niin kova ikävää =(

 22. Anonymous sanoo:

  itsekkin vielä vuos sitten piirsin aina kulmakarvat itselleni, ja jos olin meikittä/en ollut piirtänyt niitä, niin näytin ihan haamulta ja niitä ei näkynyt ollenkaan..:p sitten kuitenkin päätin vähän kasvattaa niitä kun olin nyppinyt aika paljon, ja aloin käyttää lopulta enää sitä lumenen kulmakarvageeliä, nii aluks näytti tosi oudolta, mut nyt oon tottunu ja nää on paljon paremmat 🙂 +helpommat laittaa… mut tottahan se on et kulmakarvat kehystää kasvoja, ja jos niitä ei yksinkertaisesti näy, nii lopputulos voikin olla vaisumpi ja sillee :p

 23. Iina sanoo:

  Anonyymi 14.18: Poltin mä ennen ku tiesin et oon raskaana ja noin viikon viel testin tekemisen jälkeenki mut sillon poltin tosi vähä ja sit lopetin kokonaan 🙂 Alkoholii en oo juonu tietenkää yhtää sen jälkeen ku sain tietää et olen raskaana 🙂 Ja niin no aluks jaksoin käydä baarissaki kavereiden seurana mut ei me siel ikin myöhään oltu ja nyt ei ollenkaan enää kävis mielessäkää lähtee baariin ku oon nii väsyny aina iltasin :D. Mut ei raskaus tarkota sitä et ei vois juhlia, kunhan ei juo eikä juhli liian rajusti :)Anonyymi 16.45: Hihii niinpä ja kukin tekee tavallaan, kiitos paljon ja terkkui Ouluun ♥Jarno: oot mun kulta ja ihana ja tulisitpa huomen tänne nii voit tulla kattoo mun masuuu ♥Anonyymi 20.15: No kiitos SULLE! Ihanaa et sun käsitys must on muuttunu ja kiva kuulla et oot tota mieltä ja tosi hyvää kesää sullekki, olet kuule ihan itse mahtavan oloinen ihminen :)♥Anonyymi 20.49: Nii, ois se kiva ku kasvais omasta takaa tuuheet ja tummat kulmat nii ei tarvis koskee kulmakynään 😀 Ja oon mä ollukki kunnon bilehile mut oon aina tienny et heti ku tuun raskaaks nii lopetan tommoset hömpötykset 😀 Kiitos paljon sulle ihanan piristävästä kommentista ja hauskaa kesää ja ihanaa jos jäät lukeen mun blogii ♥Anonyymi 23.38: Oikeesti aivan ihanasti sanottu, kiitos ♥♥ Mun täydellinen päivä parani just entisestään ja ihanaa kesää sulle ♥Anonyymi 23.45: Aww kiitos ♥♥ Ihana että tykkäät ja kaikkee hyvää sullekki ♥Anonyymi 2.36: Kiitos paljon ja kiva että tykkäät mun blogista :)♥Derya: Muru itte oot ihana ja kauhee ikävä mullakii, harmi ku kokoaja kaikkee kiirettä nii ei kerkee näkee nii usein nyt :(♥Anonyymi 16.17: No hyvä et sulla on onnistunu, tohon mäki pyrin viel joku päivä kunnol mut mul ei ees oo siit et oisin nyppiny ku en ees ikin melkee jaksa nyppii kulmakarvoi, mul on vaan nii olemattomat et näyttää tosi vaisult ilman niit 😀

 24. Jarno sanoo:

  <3<3<33<3<3<33<3<3< =)))) oaoaooa ! luv ya , miss ya

 25. Anonymous sanoo:

  Oot nätti mutta mua jäi harmittamaan se että et oo tehny mitään huulilles 🙁 ne näyttää tosi kuivilta ja huonosti ravituilta, voisit esim laittaa vaan ihan rasvaa jos et tykkää käyttää niissä väriä :)) ei pahalla, mutta kun huomasin myös tossa viimesimmässä postauksessa että sulla on kuivan näkoset huulet. Mulla on itelläkin ollut ongelmia kuivien huulien kanssa ja ehdottomasti paras huulirasva on blistex hoitava huulivoide (http://www.blistex.eu/best_care.htm oikeanpuolimmaisin noista)!!!Toivottavasti et pahstunut, koska olet muuten nätti 🙂

 26. Iina sanoo:

  Anonyymi 23.28: En tietenkään pahastunut 😀 Mulla tosiaan on ihan hirveen kuivat huulet ja vaikka oon kokeillu kaikkee ihan apteekin rasvoista blistexiin ja bodyshopin kaakaohuulivoihin nii mikään ei tunnu auttavan. Sillon ku on näin kuivat huulet nii ei tunnu kivalta laittaa huulimeikkiäkään 🙁 Toinen syy huulien meikittömyyteen on se et pussaillaan Oton kaa niin paljon et sil menis hermo jos mulla ois huulissa jotai huulikiiltoa ku sillä ois sit aina ihan tahmeet huulet :D:D Mut kiitos ja kaikkea hyvää ♥

 27. Anonymous sanoo:

  Hei! Sun silmämeikki on kyl tosi kiva, sopii tuo pronssi/ruskea/vaalea väri sun sinisiin silmiin!Sun silmät näyttää raikkailta, neutraalilta ja tuo lämpöä katseeseen=)Noita kulmia voisin vähä kommentoida kans että ku sulla tulee tuo korkein kohta. Niin se on vähän liian kaukana(etäällä)sun silmistä. Kokeileppa rajata ja nyppiä kulmat sillain, että se korkein kohta on siinä silmämunan keskikohalla. Voit mitata sen helposti esm kynällä tai siveltimellä, niin että nenän pielestä kynä menee viistoon silmän keskikohdasta kulmaan=)Kulmat on myös aika tummat niin ehkä yhdenasteen vaaleammalla kulmakynällä katse ei heti mene kulmiin vaan sun silmiin=)Ihana blogi sulla ja hyvät päivänjatkot=)!

 28. ziz sanoo:

  sulla on jotenki omituiset kasvojen piirteet. Ja miksi kirjoitat puhekielellä?

 29. Lilja sanoo:

  Vähän tyyli muuttunut 2011-2018

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.