Muru 21v ♥

16.06.2011

 Tuosta aiemmasta ihanasta Olen kikikelinaama -merkinnästä, mun kaveri Otski oli mennyt mun formsprngiin eilen ja kirjottanut siellä tollasen kysymyksen joka sitten tuli tänne blogiin koska mun formi ja blogi on synkronoitu. Jos tää jonku anonyymin takia tekee musta sit huonon äidin nii sille en voi mitää, kyllä varmaan toi haittaa meidän tulevaa lasta ihan kauheesti.

Sit toinen asia: Anteeksi tästä kahden päivän hiljaiselosta :(. On vaa ollu kaikkee ja en oo kerenny postaileen, mut nyt asiaan tulee muutos!

Käytiin siis eilen neuvolassa ja kaikki oli just niinku pitääki. Se sano et pikkuneiti liikkuu tosi paljon ja loistavat sydänäänetki, syke vaihteli 149-151 välillä. Ainoo mikä mua vähä jännittää on et mun pitää alkaa syömää rautatablettei nyt ku sen verran oli alhaset veriarvot, viimeks ei viel tarvinnnu ja mua pelottaa et menee maha ihan sekasi niistä ku se neuvolatätiki varotteli et ne saattaa ärsyttää vatsaa. Ostin jotai Obsidan-nimisii ja aattelin tänään alottaa ne. Täytyy toivoo et noi sopii mulle. Olin kans tosi yllättyny ku neuvolast sanottiin et mun ei tarvii mennä sokerirasituskokeeseen ollenkaan raskauden aikana, olin nimittäin kauhulla odottanu et koska mut määrätään siihen. Ihan kiva silleen, oon kuullu ihan liikaa kauhutarinoita siitä :D.

Tultiin sit neuvolasta Subwayn kautta kotiin siivoomaan ja joskus kuuden jälkeen meille alkoi valumaan ihmisiä Oton synttäreitä juhlimaan. Oli kyl kiva ilta mut oon vaan nii huomannu et ei toi biletys oo yhtää enää mua varten, ja ei tietenkää varsinkaa nyt ku oon raskaana mut en usko et mulle tulee enää raskauden jälkeenkää sellast oloo et haluisin bilettää hulluna. Se on nii nähty juttu ja mua vaa ahdistaa ajatus siitä et pitäis lähtee jonnekki baarii ja valvoo aamuun asti ja olla ihan sekasin. Mä oon onnellisin sillon ku saan olla omassa kotona Oton kaa ja syödä hyvää ruokaa ja kattoo vaik leffaa. Oon kyl aina aatellutki et heti ku tuun raskaaks nii rauhotun tottakai, mut ennen kukaa ei uskonu mua, nyt must tuntuu et oon kyl todistanu itteni lisäks kaikille muillekki et mun sanat piti paikkansa. Ei sillä et mul ois joku tarve todistella kellekkään yhtään mitään, mut totesin vaan. Mut nyt antaa eilisten kuvien puhua puolestaan:

Jonna ♥

Meitsi, vitsi toi olkkari näyttää kolkolt ku meil on vielki matto parvekkeel mörkön ripulin jäljilt :D:Dd

Simo tanssii ♥ 😀

Otto ja pikkuprinsessan tuleva kummisetä ♥

Mun komea ja selvinpäin oleva synttärisankarimuru ♥

Minä!!111!1

Tänään mun ihana Emmis tulee Rovaniemeltä Samin kanssa meille viikonlopuksi JEE♥ Pitäis alkaa pikkuhiljaa siivoomaan tässä eilisen sotkuja ja sit vois vaik laittautuu ja lähtee stadiin hetkeks, tai kattoo nyt mitä toi synttärisankari on mieltä :D. Mä postailen taas ja mun pitäis kuvaa yks ihana mekkoki mikä ostettiin pikkuprinsessalle. Mut hauskaa päivää kaikille! ♥


7 Responses to “Muru 21v ♥”

 1. J sanoo:

  kannattaa ottaa se rautalääke aterioitten välissä, muttei kuitenkaan ihan tyhjään vatsaan. Ja appelsiimehun kanssa, c-vitamiini saa sen raudan imeytymään paremmin!

 2. Sara sanoo:

  Mulla on noita Obsidaneja ja ne on ainakin mulle sopinu hyvin. 🙂

 3. Iina sanoo:

  J: Okei kiitti, mietin vaan sellasta et voiskohan noi ottaa illalla pari tuntii iltapalan jälkeen just ennen ku menee nukkumaan? Ku jos niistä tulee paha olo nii nukkuessa sitä ei ainakaan huomais :DSara: No hyvä kuulla, toivottavasti sopii mullekki 🙂

 4. Sanna sanoo:

  Mulla kans pitää vieläki syödä tuota rautaa ku ei näytä veriarvot millään paranevan. Äiti anto mulle hyvän neuvon että pitää päivässä ottaa semmosta paksua ihan oikeeta suomalaista tyrnimehua semmosen lääkemittallisen verran nii se on tosi jees. Tyrni sisältää nimittäin rautaa ja hirveesti vitamiineja nii siitä saa sitte vähä kaikkee. Ei se kyllä mitään hyvän makusta oo mutta mielummin mää sitä juon entäkö syön niitä rautatabletteja… 🙂 Tulkaahan käymään oulussaki välillä!

 5. Derya sanoo:

  MENEE HERMOT TÄHÄN BLOGGERIIN!!!mut wää ootte ihanii ja toi oton ja simon kuva… romanttista ♥♥

 6. Anne sanoo:

  Otto on niiin ihana tuossa selvinpäin olevassa kuvassa, tai siis eihän kuva ole selvinpäin, vaan Oton pitäis olla…ainakin sun tekstin mukaan.Ota lapsi niitä rautatabletteja, tai sit sitä äklön karvasta tyrnimehua, kumpi vaan käy, kunhan huolehdit raudan saannista.Mukavaa iltaa ja terkkuja teille kaikille sinne Vuokkiin. t. mamma

 7. Iina sanoo:

  Sanna: No voisin kyllä kokeilla sitäki, ei oikee inspaa noi pillerit 😀 Vaikka harmittaa kyllä jos ostettiin ne turhaan, mut mieluummin mehua litkisin ku söisin jotain nappeja 😀 Ja me tullaan kuuleppas keskiviikkona Ouluun että nähäänpä sitte! :)Derya: Kelläpä ei, ihan perseestä! Ite oot ihana ja Otto♥Simo, ja voi kuule noit pusukuvii oli enemmänki ja viel ”romanttisempii” :D:D:D:DDAnne: Otto on aina ihana ♥ Mä aattelin ehkä sittenki alkaa kans mehulinjalle, jos sannaki kerran on ku en tykkää syödä mitää pillereitä 🙁 Terkkuja mammalle takasi ♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.