Ostoksia

17.06.2011

En oo koskaan tehny näin aikasin postausta!! Oon ylpee ittestäni ja heräsin jo kaheksalt ku Otto lähti töihin! 😀 Oltiin eilen kaikki jotenki tosi väsyneitä, Emmis ja Sami kymmenen tunnin junamatkasta ja minä ja Otto muuten vaan nii mentiin sit aikasin nukkumaan. Meidän vieraat koisii vieläki ja tääl mä yksin oon hereillä ku en saanu enää unta. Pikkuneitiki heilu kuin heinämies sillon ku viel koitin nukkuu ja nyt ku nousin ylös nii neiti päätti taas alkaa veteleen sikeitä. Tosi reiluu :D. No ei vaan ihana että heiluu, se on maailman ihanin tunne ku tuntee et oma pikkunen liikkuu masussa ♥ Nyt ne liikkeet on alkanu tuntumaanki kunnolla jo masun päältä niin et Ottoki tuntee, neidillä on vaa paha tapa lopettaa aina melkeen heti ku joku laittaa käden masun päälle. Mut eipä se oo niin justiinsa, eiköhän ne liikkeet kohta ala näkyäkki ulospäin. Tai no näkyyhän sen pylly jo jos se tunkee sitä ulos, mut silleen muutenki.

Tässä olis vähän kuvia eilisen asusta ja ostoksista:

Farkkutakki: Gina Tricot, Toppi, shortsit ja leggingsit: H&M, Kengät: Dinsko, Laukku: Primark

Otto osaa aina nappaa musta ne edustavimmat kuvat ♥

Pikkuprinsessalle Vaaleanpunainen mekko: Lindex

Mulla loppui puuteri nii päätin kokeilla tollast Maybellinen affinitonee, onkohan toi mistään kotosin? Sit ostin kans tollast ainaki mulle uutta Doven suihkugeelii, toi jotenki vahvistaa ihoo..

Lila kynsilakka H&M:ltä

Rovaniemeltä tuotiin kummitytölle tuliaisia, tommonen ihana IVANAHelsingin body ja Polarn o. Pyretin minisukat ♥

On mulla kyl muutakin asiaa. Mun formspringissä on jo pari päivää jattkunut kiivas ”keskustelu” kohtukuolemasta ja siitä kunka paska äiti musta tulee, kuten monet on varmaan jo huomannu. Mä en kyl kutsuis tota keskusteluks ja en voi ymmärtää miten ihmiset voi olla noin kauheita.

Miten noin voi sanoo toiselle ihmiselle?

Mä en ois koskaan ikinä voinu kuvitellakkaan et anonyymit voi olla noin hirveitä, kyl mä tiedän et ne voi olla törkeitä ja haukkua mua mut miten voi sanoo toisen ihmisen lapsesta noin? Toi on ihan kamalaa. Toi ihminen joka ton on kirjottanu on oikeesti sairas, mä todella toivon et se oikeesti tajuaa mitä se on sanonu. Onneks mä uskon karman lakiin ja tunnetusti Karma is a bitch, eiköhän toiki joskus tuu kärsimään teoistaan. Ja en usko et tollanen ihminen joka voi sanoa noin on muutenkaan kovin mukava ihmisille tai henkisesti terve. Mulle on ihan sama mitä mieltä nyymit on musta äitinä, mut ei noin saa sanoo todellakaan. Mitä mun syntymätön lapsi on tehny kellekkään? Ei yhtään mitään.
                      Mua alkaa vituttaa siihen malliin noi pellet et laitan varmaan formspringiin estot et vaan rekisteröityneet käyttäjät voi kysyy omalla nimellä. Se on sinänsä harmi koska suurimmaks osaks saan edelleenki ihanaa ja positiivista palautetta anonyymeiltä, mut tollasten sairaiden yksilöiden takii sit muutki kärsii. En laita ihan viel niit estoja mut jos tollaset kommentit ei lopu nii ne tulee kyl hyvin pian. Mun ei tarvii kuunnella tollasta paskaa.

                     Mut nyt voisin alkaa herätteleen noita rovaniemeläisiä, kattoo nyt mitä kivaa me keksitään kunhan Otto pääsee töistä kahdelta. Tuolla näyttäis olevan ihan hyvä ilmakin onneksi. Hauskaa päivää kaikille lukijoille ♥


29 Responses to “Ostoksia”

 1. Melinda sanoo:

  tuon kommentin on varmasti antanut joku keskenkasvuinen pikkupentu,joka haluaa saada kovasti huomiota.Ei kukaan tervejärkinen oikeesti sano noin.Mutta ei kannata välittää! Jätä omaan arvoonsa tuollaset 🙂

 2. Anonymous sanoo:

  Kaikista loukkaavinta on toi teidän lapsen pilkkaus, ja kun sua vähätellään äitinä, tulevana äitinä, iina oot ihana , susta tulee hyvä äiti ja otosta hyvä isä ! <3 – atro

 3. Tiina sanoo:

  kamalia kommentteja 🙁 oon aivan varma, että noita ei oo tarkoitettu, kirjoitettu vaan jotain ilkeää mitä sylki suuhun tuo. Mut sulla on asenne kohdallaan, ei kannata vaan välittää tommosista sairaista kommenteista. Voimia 🙂 ♥

 4. Iina sanoo:

  Melinda: Näinpä, mut vituttaa silti :/Anonyymi-Atro XD: No niin onki, ei mua haittaa jos musta sanotaan jotain mut mun lapsesta. Mut atro oot ihana ♥Tiina: Niinpä 🙁 Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää sulle♥ 🙂

 5. Anonymous sanoo:

  Tosi törkeesti sanottu, ei noin voi edes sanoa kun ei varmasti tiedä millainen olet! Ei kannata kyl välittää tollasista kommenteista vaikka se tietysti kurjalta tuntuu! Mulle on aina sanottu että jos joku sanoo sulle törkeesti ni antaa sen vaan olla ei vastaa mitään tollasiin törky kommentteihin koska sit niitä ottaa päähän kun et reagoi niihin mitenkää! Ihmisiä on monenlaisia joillakin on elämässään jotai ongelmia ja haluaa sit purkaa sitä muita haukkumalla, ne on vielä lapsia. Sä oot täysi-ikäinen ja ihan varmasti valmis äitiks oli sit muut mitä mieltä tahansa.

 6. Anonymous sanoo:

  moikka. Sattumalta kerran eksyin sun blogiin ja oon tykänny tosi paljon. Kirjotat mun mielestä tosi hyvin. Itsellä kauhea vauva kuume ni mukava seurata blogia raskausajasta ym asioista. Tyhmää kuitenkin kun jotkut ihmiset tulee kommentoimaan ja arvostelemaan tuntematta toista enhän minäkään tunne mutta pisti silmään toisten arvostelevat ja haukkuvat kommentit. Onnea loppu raskauteen 🙂

 7. Embootsi sanoo:

  Raivostuttavia kommentteja, onhan se helppoo anonyymina tulla laukomaan idioottijuttuja…Todella toivon ettei noi tyypit tuu ite saamaan lapsia viel pitkään aikaan, näyttää ajatusmaailma olevan pahasti vinksallaan kun toisen _lapsesta_ puhuu noin.Kaikkee hyvää teidän pienelle perheelle! ♥

 8. Anonymous sanoo:

  nuoret nolife pellet siellä kirjottelee asioita formspringissä joista ei ymmärrä. totuus on se että sä oot ihana ja susta tulee hyvä äiti ja otosta hyvä isä ja that’s it! 🙂

 9. Essi sanoo:

  mun mielestä on tosi törkeetä sanoo noin, koska kukapa haluasi omalle lapselleenkaan pahaa! jätä noi kommentit omaan arvoonsa. oon aika nuori, niin moni voi jatella että et ole valmis äidiksi, mutta se on ihan henkilökohtaista. minä ainakin ole saanut sinusta blogisi perusteella kypsän kuvan ja olette sun poikaystävän kanssa valmistautunu hyvin lapsen tuloon. on myös mahtavaa, että lapsi saa rakastavan äidin lisäksi rakastavan isän!<3 onne vaan teille vielä!

 10. täältä tuleee ihan helvetin äkänen Jenni ja anonyymien ois parepi lähtee menee! Mua ärsyttää niin paljon formspringin epätoivoset ja kateelliset anonyymit…… aaaaa pesäpallomailal pääähän ja sillee! Mut älä muru välitä tollasist! Teidä lapsest tulee yks söpöimmist ja sust tulee maailman paras äiti sille! ♥♥:)

 11. JÄRKYTTÄVÄÄ, toi kommentti! Ihan vitun sairasta. Mut näytät taas tosi hyvältä noissa kuvissa! =)”I hope karma is gonna slap her in the face before i do!! ;)”koita jaksaa noitten hullujen yksilöitten kaa…… 🙁

 12. EMMI sanoo:

  Ihan ensimmäiseksi mun on pakko sanoa tuosta kommentista. Mun mielestäni on vaan kateellisten, sairaiden ja vähäpätöisten ihmisten puuhaa tulla heittämään sulle tuollaista paskaa. En voi ymmärtää miksi ihmiset sanovat noin. Saavatko he ihan ällistyttävän paljon mielihyvää siitä, ovatko he kenties monta vuotta sua nuorempia vai ihan vain vittuillakseen laittavat noin? Oli miten oli, tollanen touhu on ihan sairasta ja kaiken lisäksi typerää. Enkä kyllä näe mitään syytä sillekään, miksi sua pitäisi haukkua tulevana äitinä. Mun mielestäni olet asiallinen nuori nainen ja olet rohkeasti sitä mieltä kuin itse haluat 🙂 Oon aivan varma, että susta ja Otosta tulee tulevalle neidille aivan loistavat vanhemmat! Jätä tuollaiset anonyymipellet omaan arvoonsa, vaikka se vaikeelta tuntuiskin noin loukkaavien kommenttien takia. Pidä kuitenkin lippu korkeella ja haistata paskat tuollaisille ihmisille, jotka jaksaa ilman syytä heittää sun niskaasi paskaa, ja vielä toivoa jotain noin sairasta. Ja vielä viimeisimpänä, toi sun asukokonaisuus on aivan ihana! ♥ Tykkään tosta paidasta, se sopii hyvin ton farkkutakin kanssa ^^

 13. Anonymous sanoo:

  joo varmasti kaikki onkin kateellisia tälle tupakoivalle ja juopottelevalle teiniäidille ja sen hunsvotti poikaystävälle:) siitä tämän täytyy johtua!!!1!

 14. Anonymous sanoo:

  elämä noit anonyymei.. mä todellaki toivon et tein lapsi syntyy terveenä ja kaikki menee hyvin ja uskon, et ootte aiva älyttömä hyvät vanhemmat! (:

 15. Anonymous sanoo:

  Iina olet täydellinen ja aivan mahtava ihminen! tosi sairaita noi kommentit..

 16. ottomoi sanoo:

  @ 17. kesäkuuta 2011 16.35 Anonyymi nillipäämikkihiiripaska:Katoppa apina faktas suoriks. Iina ei ole koko raskauden aikana juonut tai tupakoinut. Onko sulla hiekkaa pillussa/esinahan alla, ootko sä lyönyt pääs lapsena muutaman kerran liikaa vai eikö sun (huonosti lapsensa kasvattaneet) vanhemmat vaan rakasta sua?Oli miten oli, onko siistii haukkuu porukkaa näytön takaa? Eikö riitä pokka sanoa mitään ellei se tule anonymiteetin suoman suojan turvasta?<3:lla Otto Hyttinen (toiset uskaltaa)

 17. Iina sanoo:

  Anonyymi 11.43: Kiitos 🙂 Ja oon nii samaa mieltä sun kanssa noista idiooteista! Kaikkea hyvää sulle ♥Anonyymi 12.21: Ihana että oot jääny seuraileen mun blogii ja kiitos kovasti ♥Embootsi: Niinpä!! Kiitos paljon ja kaikkee hyvää sullekkin :)♥♥Anonyymi 12.35: Itse oot ihana ku sanot noin, kiitos paljon ♥♥Essi: Kiitos paljon kannustavasta kommentista, olet ihana ♥♥Jennie: Jenni oot ihanin ♥ Ollaa yhessä äkäsii!! Ja kiitos ku oot tollanen muru ♥♥Silja: No niin onki 🙁 Mä koitan jaksaa ja kiitos paljon nättimys ♥♥EMMI: Kiitos kun oot noin kannustava ♥ Ihanan pitkä kommentti ja täyttä asiaa! Ja kiitos kehuista muutenkin :D♥ Kaikkea hyvää sulle 🙂 Anonyymi 16.35: Mä en todellakaan ole polttanut tupakkaa koko raskauden aikana enkä myöskää juonut ja mistähän kohtaa Otto mahdollisesti on hunsvontti? Otto huolehtii meistä niin hyvin ku vaan voi ja meillä on kaikki tosi hienosti. Mä en oo väittäny et kukaan ois meille kateellinen ja sul meni seki viel pieleen et mä en todellakaan ole teiniäiti, mä oon iältäni jo teinivuodet ohittanu siihen mennessä ku vauva syntyy ja henkisestikkin olen ainaki SUA paljon vanhempi. Anonyymi 17.01: Aww kiitos paljon ♥ Ihana olet ♥Anonyymi 19.18: No en nyt kyllä täydellinen oo mut oon mä ainaki ihanempi ku noi ilkeet pellet :D! Kiitos ihanasta kommentista ♥ :DOttomuru: Tommosii ne on ei ne älyy mistää mitää. Onneks tiietää molemmat miten asiat oikeesti on, oot mun kulta ♥

 18. Minttu sanoo:

  Ei jumalauta voi jotkut ihmiset olla sydämettömiä ja kylmiä. Miten kukaan kehtaa edes mennä sanomaan noin? Tän hetken mitä olen seuraillut sun blogia, niin olen saanut semmoisen kuvan kyllä että lapsi on kaikki kaikessa. Susta tulee varmasti todella rakastava äiti 🙂 Ihanaa kesää teidän perheelle 🙂

 19. Anne sanoo:

  Hohhoijaa ! Anonyymipellet piilottelee nimettömyyden takana, ja purkaa omaa pahaa oloaan sellasiin ihmisiin, jotka uskaltaa sanoa olevansa onnellisia ja iloisia. Olet Otto siinä aivan oikeassa, että ei tollaset varmaankaan ole saaneet kotoaan rakkautta, enintään on rahaa tukittu käteen kun on vanhemmat sen verran kotona pyörähtäny, että on jälkikasvuaan ehtineet 10 minsaa nähdä. Tai sitten vanhemmat on halunneet olla kotona rauhassa ja lähettäneet rakkaat lapsosensa stadin yöhön pärjäilemään, kun kyllähän lapsi osaa jo 10-vuotiaana huolehtia itsestään stadissa.Tästä tullaan siis siihen, että noi anonyymit raukat on kateellisia teidän tulevalle neidille, kun sitä rakastetaan jo nyt niin paljon, ettei taivas riitä, ja tullaan rakastamaan ja kohtelemaan hyvin aina. Ja on ne tietysti kateellisia siitäkin, että ”vahinkolapsi” muuttuukin toivotuksi ja rakastetuksi, itse varmaan ovat edelleen vahinkoja, joiden ei olis edes toivottu syntyvän. Sieltä se ilkeys ja katkeruus kumpuaa, rakkaudettomuudesta.Toivon, että noi anonyymitkin saa joskus kokea oikeaa aitoa rakkautta jonkun taholta, niin ei tarvis sitten kahdehtia niitä, joilla rakkautta on. Rakkain terveisin äiti

 20. Iina sanoo:

  Minttu: Niin no sitä voi miettiä :/ Mut kiitos kovasti ja hyvää kesää sullekki ♥Anne: Äiti oot ihana ja ihan oikeessa ♥ Onneksi sä oot aina ollu mulle maailman paras ja rakastavin äiti ♥

 21. Marianne sanoo:

  Mikä ihmisillä on, kun ei voi sanoa mitään omalla nimellään? Tai ylipäätänsä, kuka voi sanoa tuollaista…

 22. Anonymous sanoo:

  Tuo kehari-kommentti on kyllä jotain aivan järkyttävää. Ihan hirveetä, miten joku voi sanoa tai ees läpällä heittää tollasta viattomasta, syntymättömästä lapsesta? Eiköhän tonki kirjottanutta joskus hävetä. Sulla on aivan ihana blogi ja vaikutat tosi hyvältä tyypiltä, elä välitä tollasista keskenkasvusista pelleistä joiden pittää pönkittää omaa egoaan.

 23. Iina sanoo:

  Marianne: Niinpä ;Sss en vaan tajuu mut eipä näytä kukaan muukaan oikeen tajuuvan :DAnonyymi 17.48: Samaa mieltä oon sun kanssa. Mut aww kiitos paljon ja yritän olla välittämättä. Kaikkee hyvää sinulle ♥♥

 24. papercuts sanoo:

  heips 🙂 liityin lukemaan blogiasi vaikka äitiysjutut ei mua varsinaisesti ole ikinä kiinnostaneet – löytyy täältä muutakin kivaa. anonyymit on varsinaisia kusipäitä, saan itsekin kuulla vähän väliä olevani huora ja ties mitä. ja selvähän on, että kehari on juuri tuo nyymi itse.ja oon semisti kateellinen, että olet noin läheinen äitisi kanssa että voit jakaa blogisi sun muut jutut hänen kanssaan, itse en ikinä voisi niin tehdä!

 25. Anonymous sanoo:

  Millo oot ostanu ton topin h&m:ltä ? :——-)

 26. Anonymous sanoo:

  susta tulee varmasti hyvä äiti. kuka muu olis sun lapselle parempi äiti kun sinä. ei varmasti kukaan. ja tässtä taas tämä mihin laitat lapsen hoitoo ku haluutkii lähtee viihteelle? ihan ku sillä lapsella ei olisi isää joka sen kanssa voisi olla koska ihan yhtä lailla isän ja lapsen pitää saada yhteistä aikaa kun äidin ja lapsenkin. itseni kohdalla on ollut aika hirveetä kritiikkiä siitä että lasteni isä on ollut lasten kanssa kotona kun ite oon vaikka baariin lähtenyt. kerran jopa tultiin sanomaan että on sossuun tehty ilmotus kun jätän vaan lapsen ja lähden baariin toki ei kyllä sossusta mitään ole vielläkään kuulunut. äidin pitää myös muistaa ottaa välistä sitä omaa aikaa ja päästä nollaamaan parempi se sille lapselle on kun se että äiti hermoilee vaan kotona. ja otto varmasti antaa sun mennä joskus <3 ja jaksamisia kovasti teille molemmille tulevaisuutta varten ja muistakaa pitää yhtä ihan kaikessa <3

 27. Laura sanoo:

  Ku kerroin mun blogissani meneväni sikiötutkimuksii, joku anonyymi kirjotti että toivottavasti menee kesken, teillä ei oo taata lapselle tulevaisuutta. Eli tiiän miltä toi tuntuu.. Tollasil ihmisillä ei oo kaikki kotona, ja suurin osa on vaan kateellisia. Tää on pieni lohtu mut tiiät kuitenki et oot kaikkien noitten yläpuolella 🙂

 28. Anne sanoo:

  Ihan uskomatonta soopaa kyllä on tullut/tulee sulle, mistä ne noita oikeen vetää?, onko kateudella ja ilkeydllä tosiaaan noin voimakas vaikutus noihn anonyymeihin, että välttämättä haluavat sen sulle jakaaa? Aivan uskomatonta.Mikä ihmisiä vaivaaa?Enpä ole vielä älynnyt onnittella sinua/teitä pienen käryleeen tulosta(hehheh hieman myöhään ehkä) mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö?Mulle tulee niin hyvä mieli sun blogista että ( tai on tullut siitä lähiten kun aloin jo ”ennen sun raskautta” hehheh:DD seuraamaan:D) jään tänne aina jumiin ja yöt vaan venyvät, mutta onneksi näinkin hybän blogin takia(: Vielä kerran onnea pikkuisen vanhemmille pienen(ja hyvin suuren) syntymästä ja hyvää ensimmäistä isin päivää Otolle(:!

 29. Anonymous sanoo:

  mua nyt rupes niin paljon nyppimää noi anyniimien kommentit joten päätin kirjoittaa vähän toi on tosi törkeetä mitä noi anonyymit jaksaa kokoajan arvostella tai sanoa noin pahasti jollekkkin en yhtään käsitä !!!! mulla on ollu sama tilanne kun mullakin on blogi nii siellä on tullu vähä sitä sun tätä kuultua mutta sulla on ihana blogi ihana perhe ja ihana vauva niin sun ei kannata tuollaisista mokomista välittää:)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.