Baby Shower

28.08.2011

Tänään oli siis mun baby shower ja oli tositosi kivaa♥ Hamittaa vaan kun kaikki kauempana asuvat ei päässy mut tottakai Oulusta ja Rovaniemeltä on hankala tulla yhen päivän takii ja viel näin syksyllä ku koulutki on jo alkanu.. Mä kattelin eilen netistä liudan ”masukakkujen” ohjeita ja semmonen leivottiin äidin kaa, ei tosin menny taas niinku elokuvissa kun ei olla ikinä ennen tehty marsipaanista mitään nii jäi vähän mekkoon ylimääräsiä saumoja mut ei se niin vakavaa ole ja hyvälle se maistui kuulemma vieraidenki mielestä. Saatiin myös kivoja lahjojakin pikkuisellle. Tässä on vähän kuvasatoa:

  Tähän vaaleanpunaseen pikkkirjaan mun kaverit kirjotteli ja piirsi vauvalle elämänohjeita ja muita juttuja, oli kyl hauska lukea noita 😀

Ihana mögelipögeli ♥

Masukakku 😀 (ja ylimääräiset saummat mekossa :DD)

Derya♥

Simo the kummisetä♥

Antti ja Jonsu♥

Muru♥

Lahjoja:
Ihanat muumilautaset ja nokkamuki

Maailman siistein vauvakirja 😀

Soiva rasia ja helistin

Zaran mielettömän upea talvitakki neidille♥

Saatiin vihdoin laitettua toi verho pinnasänkyyn, siit tuli tollanen ihana pesä neidille♥

Tulipas kunnon kuvapläjäys 😀 No ei teitä varmaan haittaa jos on paljon kuvia. Saatiin kyl nii söpöjä lahjoja ja oli kiva nähdä kavereita pitkästä aikaa ihan kunnolla ja rauhassa. Meillä oli vähän poikapainotteiset nää kutsut johtuen ihan siitä et mun tyttöpuoliset kaverit asuu tosiaan siel pohjosessa aika pitkälti mutta hyviä babyshower-vieraita pojatki oli! Meillä ei niin hirveesti ollu mitää sellasta perus ohjelmaa mitä vauvakutsuilla yleensä on mut eipä sellaset seuraleikit ois oikeen ollu meidän tyylisiäkään. Syöminen ja yhdessälolo on parasta viihdettä! Mun mielestä oli tosi hauska päivä vaikka aamulla vähän mökötinki ku tuntu etten saa mitään tehtyä ajoissa, onneksi Otto ja äiti oli mun apuna♥ Kiitos kaikille vieraille vielä♥

Huomenna varmaan mennään äidin ja mörkön kaa pyörimään kaupungille kun muru menee töihin Nyt mä alan kattomaan telkkarii ja rauhottumaan kun päivä on pulkassa. Sellasta mulla ois viel et noi toivepostaukset alkaa taas olla aikalailla toteutettu, mu
utama semmonen tietty puuttuu viel mitä ei oo ollu mahdollisuutta toteuttaa mut se asia oli et kertokaas mulle taas postaustoiveita ♥


17 Responses to “Baby Shower”

 1. Karo sanoo:

  aww voi vitsit näyttää kivalt tommoset juhlat. <3ja iha ylisöpö toi teidän pikkusen pesä!

 2. Anonymous sanoo:

  eeikä ihana kakku! kuka ton teki? sika upee 🙂

 3. Kisu sanoo:

  Oih saitte kaikkee tosi ihanaa prinsessalle ja vähä toi sänky näyttää tosi söpöltä nytkku siin on viel toi harso :)<3 mun mielest baby showerist pitää tehä just semmoi ku ite haluu, koska niittenhä pitääki olla semmoset rennot n_nIhkutin jo deryan blogiin mut sanon nyt tännekki et ihana toi kakku<3tosi taitavii ootte kyl ollu!:))Itellä meni koko viikonloppu yokokeisiin lukemiseen ku haluun suht hyvät arvosanat.kulta itseasias oli nyt viikonlopun oulussa ku sen siskon mies piti juhlat ku se sai ylemmän viran armeijas 🙂 se oli ihana ku tänää heti päästyään etelää tuli mun luokke pehmolelun kaa eli nyt mulla on jotain oulust :’D –random info.XD

 4. Anonymous sanoo:

  meikkivideopostaus… =)

 5. Anonymous sanoo:

  Mä oon tätä blogii seurannu nyt noin kuukauden,ja tää on _ihana_! Ja toi kakku on tosi hieno (:

 6. Anonymous sanoo:

  onkohan sulla liian tummaa meikkivoidetta,ainakin kuvissa näyttäis olevan,enkä sano tätä pahalla :)Hauska toi kakku 😀

 7. Annika sanoo:

  Oon ihan onnessaan näistä kaikista baby shower jutuista, ku oon lukenu sulta niistä täältä ja nyt mua ärsyttää tosi paljon ku tahtosin järjestää itekki sellaset ja saan kokoajan kaikkia kivoja ideoita. Ainoastaan vauva puuttuu :(( Tuo kakkuki on niin söpö! 🙂

 8. Iina sanoo:

  Karo: Niin ne onkin, sunki pitää pitää sellaset, harmi vaan ku asutaa nii kaukana toisistamme kun ois ollu kiva jos oltais voitu vierailla toistemme juhlissa :(♥ Ja nyt se on söpömpi ku siin on toi verho!Anonyymi: Me tehtii äidin kaa niinku tos tekstiski luki :DD Mut kiitos♥♥Ansku: Kiitti 🙂 Toi kyl vähä epäonnistu mut ens kerral hienompi ;)Kisu: Juu me saatiin ihanii lahjoja 🙂 Ja kiitos paljon♥ No se on hyvä et jaksat lukee kirjotuksiin 🙂 Ja oulu on just jees, hyvä et sulla on nyt palanen oulua :D:DAnonyymi 15.43: Voisin joskus tehdä juu :)Anonyymi 16.33: Kiva et tykkäät 🙂 Ja kiitos paljon♥Anonyymi 17.52: Mä en jaksa ostaa miljoonaa eri meikkivoidetta sen mukaa mis vaihees mun itseruskettavan rusketustulokset on ku pidän tota yht ja samaa aina 😀 Mut kiitti!Annika: Mulle kelpaa kyl toisetki babyshowerit, tuu tänne järkkäämään mulle! 😀 Must tuntuu et meil oli aika epäviralliset nää, netissä on hirveesti kaikkii kivoi ideoita mitä ois voinu toteuttaa jos ois ollu enemmän aikaa ja rahaa ja vieraita 😀 Ton kakun tekeminen oli kyl hauskaa 😀

 9. Anonymous sanoo:

  ** Tuo sinun Daria kaverisi on ilmiselvä amy winehouse kakkonen Blondiversiona!!! ;DNiin paljon samaa.. :)) **Suuren, suuret onnittelut tulevalle Mahtavalle Äidille! <3Ihana Blogi! 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  … Siis Derya… ;)Lukutaitokin hukassa jo tähän aikaan! :DD

 11. kape sanoo:

  Aiotko esitella tuon sun tekeman valokuvakirjan? Tai edes osan?!:)

 12. Charlotte sanoo:

  Ihania kuvia ja lahjoja <3 🙂 Toi kakku on ehkä upein mitä oon ikinä nähny :DD

 13. Anonymous sanoo:

  Uskallan vihdoin kommentoida, sinulla on todella ihana blogi ja todella kaunis vauvamasu 🙂 Onnea ja jaksamista sinulle! <3

 14. Anonymous sanoo:

  Mitä täytettä tuolla kakun sisällä oli? Ehkä sä kirjotit sen tonne,mut en jotenki vaa nähny :DD -Aino

 15. Iina sanoo:

  Anonyymi 0.22: Haha Deryalle on usein sanottu et muistuttaa Amy Winehousee ja Lady GaGaa 😀 Nätti se on ainaki♥ Ja Kiitos paljon, ihana että tykkäät 🙂 Kiva myös että kommentoit!Kape: osan esittelin! :))Charlotte: Kiitos nättimys♥ Ja mä näin paljo upeempii kaikissa leivontablogeissa mut rähmäkäpälä ku oon nii toi oli parasta mitä sain aikaseksi XDAnonyymi 21.22: Voi kiitos paljon ihana että uskalsit kommentoida ja kiva kun tykkäät :))♥ Kaikkea hyvää ja uskalla useemminkin kommentoida! :)♥Aino: En vissiin kirjottanu, siel oli semmost suklaakermavaahtoo, banaanii ja mansikkaa ja sit siin marsipaanin alla oli semmonen sokericremejuttu 😀

 16. Outi sanoo:

  Olen kade! Miksei mulla ollu baby showereita?! Mun yhdelle ystävälle oli suunnitteilla ylläri-showerit, ne olis ollu tosi kivat! Mut tosiaan ystävän vaavi päättikin syntyä kuukausi etuajassa, juuri päivää ennen baby showereita, harmi!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.