Kuvapläjäys viimepäivistä

01.10.2011

Torstain bilirubiinikontrolli meni siis hyvin, arvo oli lähtenyt vihdoin ihan itsestään laskun ja meidän ei tarvitse enää käydä kättärillä kontrollissa. On kyl ollu niin ihanaa olla jo monta päivää pienen kanssa kotona ja meille on tullu omat tietyt rytmit ja tavat miten toimitaan. Pikkuneiti pitää edelleen herättää kolmen tunnin välein syömään koska paino oli vielä alle 3kg mutta toivottavasti ensiviikolla paino ois jo noussut kun neuvolatäti tulee kotikäynnille nii sais sitten antaa pienen nukkua ihan niin paljon kuin haluaa ja pidempiä pätkiä. Ollaan me pari kertaa kyl annettu pikkuneidin nukkua ihan omaan tahtiin koska neiti syö paljon paremmin kun herää itse eikä herättämällä, mut yritetään kumminkin suunnilleen 3-4h välein syöttää ja hyvin on onnistunu.
                    Yötkin sujuu hyvin, herätään vaan välillä syöttämään pikkuinen ja sit jatketaan unia, tosin aina aamulla viiden-kuuden aikaan neiti on jotenki tosi virkee ja sillon on vaikee saada enää unille, mut yleensä nukahtaa viel meidän viereen sänkyyn pariksi tunniksi. Muuten nukkuu ihan omassa sängyssä ja sinne nukahtaa itse kun illalla viedään nukkumaan.
                    Käytiin tänään ekaa kertaa tekemässä neidin kanssa pieni vaunulenkki kun oli vähän lämpöisempi päivä ja pieni nukkui hyvin vaunuissa. Ei me kauaa oltu ulkona, semmonen alle puoli tuntia kun ei vielä saa kauempaa pikkuista pitää ulkona kylmässä, mut oli toi pikkuhetkikin jo tosi piristävä ja odotan kyl innolla et pääsen tekeen neidin ja Oton kaa ihan kunnon vaunulenkkejä.  Ja tavallaan ootan jo sitäki et Otto menee töihin ja sit saan kävellä pikkuneidin kaa isiä vastaan kauppaan  Pienet asiat tekee mut onnelliseks! :D Mut tässä ois vähän kuvia meidän vaunulenkistä ja pikkumurusta muutenkin:

Päivän asu: Poncho: Ellos (uusi), Leggingsit ja kengät: H&M, Huivi: Gina Tricot

Pikkuneidistä on vaikee saada kuvia silmät auki kun se aina vaan nukkuu! :D Mut on se kyllä suloinen♥ Ja sillon ku se on hereillä nii sillä on maailman söpöimmät ilmeet ja äänet joita se päästelee. Toissapäivänä se kans hymyili ja jokelsi ku lauloin sille Pomppufiilistä. Se oli varmaan vaan vahinko ku eikai tän ikäset vielä tarkotuksella hymyile, mut jokatapauksessa se oli maailman sulosinta! Hullua kyl ajatella et neiti on kumminki jo kohta 2 viikkoa vanha, aika menee niin nopeesti etten itte pysy perässä edes.
                         Mut vaikka toi pikkunen onkin ”jo” melkeen 2 viikkoa vanha nii se on silti niin minikokoinen vielkin että huhhuh! Sopiva vaatekoko on tällä hetkellä 44, 50-senttiset vaatteet on ihan liian isoja ja 56-kokoiset on hihoista ja lahkeista semmoset 10cm liian pitkiä :—–D. Mulla on kyllä tuoreessa muistissa varotukset siitä kuinka pieniä vaatteita ei kannata ostaa kun ihan muutama kappale. Noh näin tehtiin ja tällä viikolla ollaanki sit shoppailtu ihan urakalla noita minivaatteita kun ei neidille ollu mitään sopivaa päälle pantavaa. Musta tuntuu et meillä on ensimmäisen ikävuoden vaatteet hankittuna koska noi 68-kokoset vaatteet on lahkeista ja hihoista jonku neljä kertaa meidän pikkusen raajojen mittasia mut tietty eihän sitä viel voi ennustaa miten nopeesti pikkunen rupee kasvamaan. Kyl se ainaki syö sen verran hyvin et pitäis kasvaakki hyvin!
                        Eilen saapui Elloksen paketti joka oli täynnä mitä ihanimpia vaatteita neidille mut nekin oli 62-kokoisina auttamattomasti liian isoja, varmaan joskus keväällä sit päästään pitämään niitä vaikka jouluksi olin ne kuvitellut pikkusen päälle :D Mut tässä ois kumminkin kuvia vaatteista ja samalla sit ne H&M-tilauksen vaatteetkin jotka jäi sillon esittelemättä:

Adidaksen verkkarit neidille, Ellos (Nää on superkivat sit ku mennään jonnekki vauvajumppaan!)

Neulemek
ko Vertbaudet, Ellos

Vertbaudetin ja Espritin paidat, Ellos

Vertbaudetin paidat, Ellos

Vertbaudetin leggingsit, Ellos

Ellos Kids -sukkahousut

Pipo, paita ja villatakki: H&M

Ollaan tällä viikolla siis ostettu oikeen urakalla niitä pienempiä vaatteita, suurin osa uusista on nyt pesussa ja tietty neidin päällä mut tässä on tän päivän kirpparilöydökset:

Toi hame on kylläkin koko 62 mut se oli nii söpö et en voinu jättää sitä sinne jonkun toisen napattavaksi, hintakin vaan 1,50! :D

Meillä on myös käyny vieraita nyt parina päivänä vaavia moikkaamassa ja ollaan saatu ihania lahjojakin, kiitos niistä♥ Eilen kävi meidän perhetutut Jaana ja Lilli ja tänään Eija ja Merve ja molemmat toivat ihanat lahjat mukanaan:

Jaanan ja Lillin tuoma superihana Zalekuan prinsessamekko♥

Eija ja Merve toivat tosi makeet Lundmyr of swedenin tutit, tuttiketjun ja pipon♥ Toi tuttiketju tuli kuin tilauksesta, just tänään haikailin semmosen perään ja sit saatiinki se lahjaks, ihanaa! :)

Tässä muutama niistä ihanista korteista joita kaikki tutut on antanu/lähettäny meille, kiitos viel kaikille♥
Mut nyt alkaa kello olla sen verran paljon että mä syön iltapalan ja käyn unten maille, nykyään kun tuppaa väsyttään aika aikasin. Eilenki yritettiin kattoo Bad Teacher -leffaa joskus tähän aikaan nii nukahdin vartin jälkeen! En tajuu miks mua väsyttää nii aikasin vaik kumminki nukun sen 10 tuntii yössä? Varmaan johtuu vaan siitä et oon kumminki alkanu heräileen aikasemmin.. Mut juu toivottavasti ei ollu liian pitkä postaus, mulla vaan oli nii paljon asiaa :D:D 
Onkos teillä muuten jotain vaaviin liittyviä postaustoiveita? Tai ihan mitä vaan postaustoiveita? Kertokaa ihmeessä jos on! Ja toinen juttu, mun blogissa ei oo ikinä ollu minkäänlaista arvontaa mut toi 500 lukijaa bloggerin kautta alkaa oleen sen verran lähellä et ajattelin laittaa jonkunnäkösen arvonnan pystyyn sit kun se tulee täyteen :)
Mutta nyt, Iina ja pikkuneiti kuittaa♥ Hyvää yötä ihanaiset♥

42 Responses to “Kuvapläjäys viimepäivistä”

 1. kirsi sanoo:

  oikeesti maailman sulosin toi vaavi :)

 2. Anonymous sanoo:

  ihana pikkuinen teillä! <3 ja oot tosi kaunis noissa kuvissa:)

 3. Anonymous sanoo:

  aaew, oon aivan ihastunu tuohon teiän älyttömän suloseen pikku tyttöön! :)ja olis tosi kiva nähä teistä kolmesta perhe kuva, jossa ootte kolmistaan! :)

 4. essi sanoo:

  Hei oikeesti apua, mä melkein taas itkua tihrustin, kun katsoin noita sinun ja vauvan kuvia! Onnellisuus oikein huokuu noista kuvista. :—)

 5. Iina sanoo:

  Kirsi: No onhan se tommonen palleropulleroihana♥Anonyymi 0.23: Aww kiitoksia paljon♥Anonyymi 0.42: Nii mäki! :D♥ Ja joo mäki haluaisin semmosen perhekuvan, pitää koittaa suostutella Ottoo ku yleensä siitä saa kuvia jos vaa äkkiä salaa nappaa, ku se ei yhtää tykkää poseerata :D Essi: No aww voi sua! Kyllä me ollaanki onnellisia, mut mua naurattaa ku katon noita vaunukuvia ittestäni ku oon nii polleena ja tarmokkaana niitten kanssa XD Päivällä ku mentii ekaa kertaa vaunulenkille nii enhän mä ees osannu kunnolla kääntää niitä ku piti päästä hissistä ulos! :D

 6. Anna sanoo:

  Hui että Iina, toi pikkune on niin sulonen ! Oon tosi onnellinen teidän puolesta. Nähdään joskus, musta ois niin hauska kuulla tarkemmin kaikkea, et miten tollasen pienen kans menee. tui.

 7. minna sanoo:

  moii <3 ihana postaus taas ja piristää heti aamua, kun oln joutunut jo pikkumiehen kanssa heräämään ennen kuutta kun toista ei väsytä ja täytyy päästä lattialle leikkimään :D no poika nukku 10 h ja äippä 6 h :D olisi kiva lukea teidän tämänhetkisestä päivärytmistä? :) ja oletteko jatkossa ajatelleet pitää tiettyä rytmiä esim joka ilta kylpy ja iltamaidon jälkeen yöunille ym :) jaksamisia arkeen, ja hyvinhän se teillä sujuu, paremmin kuin hyvin :) uutta postausta odotellessa :)

 8. Ansku sanoo:

  Voi jukra tuo tyttö on söpö :) Yleeensä vauvat ei oo ihan pienenä mitenkään kovin sulosia kun on pääkin yleensä ihan epämuodostunut, mutta tuo teijän on kyllä ollut heti alusta asti aivan ihana <3 Voisit tehdä postauksen että mitenkä nyt toi vaavin tulo on vaikuttanut teidän elämään ja parisuhteeseen? vaikkakin eipä se vielä noin pienenä ihan hirveesti vaikuta, mutta jos vaikka myöhemmin teet :)

 9. Anonymous sanoo:

  aivan ihanan näköinen pikkunen! :) sydän sulaa<3

 10. Henna sanoo:

  Oli kiva saada tämmöinen postaus missä on runsaasti kuvia taas vähään aikaan :) Äitiys kaunuistaa sua entisestään! :) Tuli muuten mieleen, että onko ne pienemmät vaatteet mitä ostit ennen pikkuisen syntymää, niin isoja ettei hihojen tai punttien kääntäminen auta? :/

 11. piipau sanoo:

  voi kun sulonen tyttö teillä :) oot tosi kaunis ja äitiys kaunistaa sua entisestään, sun ei kannata enää meikata niin vahvasti, oot tosi luonnollisen näkönen noin (:

 12. Anni sanoo:

  Awww, te ootte niin luotu perheeksi! :-D Ja pikkunen on joku suloisin♥ Kaikkea hyvää teille! :-) Ainiin muuten eikö oo hassua kun joulu tulee jo näin nopeesti ja lahjoja pitäis ostaa? :-) Nyt kun tarkemmin aattelen, niin vielä hullumpaa oli varmaankin sillon, kun mä oon syntyny! Mun synttärit on nimittäin 16.12. ;-D Vähän sekava ja outo kommentti mut väliäpä tuolla :-D

 13. Anonymous sanoo:

  oi ihana lukea näitä sun postauksia, oon aina ihan fiiliksissä kun huomaan että tänne on tullu uusi postaus :) ihania vaatteita oot tilaillu, ja toi teijän vaavi on aivan ylisöpö ihana :) <3 voisit tehä postauksen, teijän kodista tällä hetkellä :) – fanni <<3

 14. Sirkku sanoo:

  Voi kuinka ihania kuvia! Oot niin onnellisen näköinen äiti. <3

 15. Charlotte sanoo:

  ootte ihan superihanan näköisiä <3

 16. Nora sanoo:

  Ihan tajuttoman sulonen vauva ♥ Ja ihania noi vaatteet :))

 17. Noora sanoo:

  Hän on ihana. Imetätkö? :)

 18. Anonymous sanoo:

  ihana postaus! missä muuten asutte?

 19. Minna sanoo:

  ihania kuvia<3 noita kattoessa tuun vieläkin kärsimättömämmäks kun omaa odotusaikaa on vielä jäljellä vähän alle 2kk.

 20. Jarno sanoo:

  Niiin sulonen : ) <3 !

 21. Anonymous sanoo:

  Ihana postaus ja ulkokuvat on aina piristäviä ja tietty kiva nähdä pikkusestakin kuvia! :)Jos nyt laittaisin viel postaustoiveita, niin:- postaus, jossa otto kertoo fiiliksistään- en keksi enempää, on niin hyvä blogi jo

 22. Ihania kuvia ja ihanat noi tutit. meil samanlaiset tutit ja tuttinauha (tektillä älskling) :)

 23. Anonymous sanoo:

  IINA! vaikutat niin tajuttoman ihanalta ihmiseltä ja sitä varmasti ootkin. <3 Just sun kaltasia ihmisiä pitäs olla lisää.. Kaikkea hyvää teille kolmelle!!

 24. Anonymous sanoo:

  OI onpas se söpö (: Poltatteko muuten molemmat ja aijotteko lopettaa nyt vauvan takia ?

 25. Jonna sanoo:

  voi että toi teidän neiti on sulonen ! :) Miulla on muute meidän neitokaiselle samanlainen tollanen gepardi asu ;)

 26. Iina sanoo:

  Anna: Hihii eiks ookki! Ja juu ois kiva nähdä pitkästä aikaa, meiän pitää tuoda pikkunen näytille kaikille sit kun se on vähän isompi :)Minna: Moi♥ Niinhän toi tuppaa menemään et vauva kyl nukkuu pitkät unet mut äiti menee liian myöhään nukkumaan meilläki :D Ja toi on hyvä idea toi päivärytmipostaus, pitääkin toteuttaa se pian :) Ja kiitos paljon, jaksamista sinnekin! :)Ansku: Aww no ohan toi kyllä tommonen söpö pullero♥ On kyllä teidän Iidakin, tosin en oo tainnu nähä ihan pikkuvauva-Iidasta kuvia mut tuskinpa se on ollu yhtään vähemmän söpö ku meidän tirriäinen :D Ja mahtava postausidea, kiitos! Varmaankin viikon-parin päästä alkaa huomata enemmän et miten neiti vaikuttaa kun Ottokin palaa sit töihin ja silleen, tällä hetkellä me eletään viel semmosta kuherruskuukautta :D:DAnonyymi 9.17: Hihi meiänki sydämet on kyl ihan sulanu tolle prinsessalle♥Henna: Kiva kun tykkäsit ja kiitos paljon♥ Ja suurin osa on niin isoja ja löysiä masunkin kohdalta ettei housut pysy ylhäällä ja bodyissäkin jää hirveesti tyhjää tilaa jotka jää inhottaviksi rypyiksi ja möykyiksi selän alle :( muutamat 50-kokoset housut on ollu ihan ok ja vissiin yks sopiva body mut muuten ainoastaan 44-kokoset on sopivia.Piipau: Voi kiitos :))♥ Anni: Ihanasti sanottu, kiitos paljon♥♥ :) Ja oon oottanu joulua koko vuoden! Musta on nii ihana päästä osteleen lahjoja Otolle ja pikkuneidlle ja koristella joulua kotiin ja matkustaa jouluksi äidin luo Ouluun! :D Mut on se kyl hassua et siihen on enää nii lyhyt aika!Anonyymi 10.18/Fanni: Aww onpa kiva kuulla, kiitos ♥ Ja toi on sinänsä hyvä postausidea, paitsi et ei täällä oo kauheesti tapahtunu muutoksia syyskuun sisustuspostauksen jälkeen, paitsi et täällä vallitsee kauhea pyykkikaaos :DSirkku: Aww kiitti♥ Onnellinen mä kyl oonki! :)Charlotte: Itte olet superihanan näkönen♥Nora: On se kyllä :) Ja mäki tykästyin noihin, noi vertbaudet -vaatteet on jotenki semmosii tyylikkäitä ja kivoja :)Noora: On hän kyllä♥ En imetä koska pikkuneiti ei jaksanut imeä tarpeeksi rinnalla sairaalassa ja tottui pulloon eikä enää osaa imeä rinnalta, mut pikkuinen saa rintamaitoa pullosta :)Anonyymi 11.29: Täällä Vuosaaressa asustellaan :) Ja kiitos!Minna: Kiitos paljon♥ Ja tiedän niin ton tunteen! Mut äkkiä se aika menee :) Tsemppiä loppuraskauteen!Jarno: EIks ookki♥ Ikävä sua, ja sun pitää tulla moikkaan pikkuneitiä♥Anonyymi 12.01: Kiva että tykkäsit :) Ja kiva postausidea! Pitää kysyä josko toi herra suostuis sellaisen väsäämään :) Ja ihanasti sanottu että et keksi enempää kun on niin hyvä blogi jo, kiitos♥ :DYasu ja möykky: Kiitos :) Ja noi on kyl tosi kivoja noi Lundmyr of Swedenin tuotteet :)Anonyymi 12.36: Aww kiitoksia hirmuisesti, tosi ihanasti sanottu :)♥ Kaikkea hyvää sullekin♥ :)Anonyymi 12.54: Eikös ookin :) Ja otto polttaa, mä lopetin raskauden alussa ja en oo polttanut sen jälkeen yhtään tupakkaa :)Jonna: Se on kyl aivan ylisöpö♥ Ja mä nii rakastuin siihen leopardiasuun ku oon muutenkin ihan hulluna leopardikuvioon :)Pauli: Kiitti, kiva et tykkäät :))♥

 27. Anonymous sanoo:

  Paljon onnea vauvasta, todella suloinen tapaus! <3 Itselläni on teidän pikkuneitiä kuukauden vanhempi poika. Ja noista vaatteista voin sanoa, että meidän pikkumies painoi syntyessään alle 3kg ja nyt jo on käytössä vaatekoko 56/62. Toki koon 62 vaatteet ovat hieman ehkä väljiä, mutta päällä kuitenkin pysyvät, eikä nyt niin kamalan isot ole. Jotenkin tuntuu että vauvat jotka syntyvät pieninä, kasvavat nopeampaa kuin vauvat jotka jo syntyessään painavat 4kg. Että voi hyvinkin olla, että neidille menee jouluna koko 62 :) Kaikkea hyvää teille!

 28. Anonymous sanoo:

  Teidän tyttö on niiiin suloinen ♥

 29. Anonymous sanoo:

  Minkämerkkiset vaunut teillä olikaan käytössä? :) itse vielä mietin, minkälaiset yhdistelmävaunut sitä hankkisi, niin voitko kertoa minkälaiset nämä vaunut olivat käyttää? :) Kiitos vastauksestasi!

 30. Anonymous sanoo:

  Moi Iina! Haluisin vaan sanoa, että en tiedä miksi, mutta tästä blogista tulee aina NIIIIN hitsin hyvä mieli! :) Odotan aina uusia postauksia ihan innolla.. Tästä on ehdottomasti tullut mun lemppariblogi!Olis kiva, jos voisit tehdä postauksen teidän ja pikkuneidin arjesta.. Semmosen vähän kuin ”lukujärjestyksen” :D (kuvitettuna jos mahdollista :) ) Itelläni on 2kk päästä laskettu aika ja olis kiva lukea, miten vauvan kanssa päivät menee yleensä :)

 31. Anonymous sanoo:

  Oooii! Toi pikkuneiti on kyllä ylisöpö! (: Tää nykynen tyyli(vai voiks sitä sanoo tyyliks? :D) on tosi hyvä,en nyt keksi mitää postausideaa,sori♥ :)) -Aino

 32. Anonymous sanoo:

  Oi että kun hän on sulonen! onnea vielä <3 sellanen toive että videoisit vauvasta jonkun pikkupätkän, semmonen ois kiva.

 33. Anonymous sanoo:

  te ootte oton kaa jotenki niiin sulonen pari! ♥ :)

 34. Jenni sanoo:

  Meijän tyttö oli myös pieni syntyessään, vaikka ihan täysiaikanen olikin (48cm/2960g) ja muistan myös ton, kun kaikki vaatteet oli ihan liian isoja :D Mulla oli sairaalassa mukana tytölle 50cm body ja sekin oli niiin onnettoman iso. Mutta kyllä se tyttö äkkiä kasvoikin, painoa tuli sen 1-1,5kg per kuukausi ja pituutta jopa 5cm lisää. Ekat puol vuotta se kasvuvauhti on niin huimaa. 4kk iässä käytettiin jo 68/74cm vaatteita :) Mä muistan myös kun vauvan syntymän jälkeen kattelin niitä 62-68 koon vaatteita ja ajattelin, ettei toi kirppu voi ikinä kasvaa niin että ne olis sopivia ;D Mutta äkkiä ne vaan silti kasvaa :’)

 35. Anonymous sanoo:

  Tosi sulonen pieni tyttö :) Voisikohan hänestä saada vähän videokuvaa, kun hän on hereillä? Ja myös teistä kolmesta olisi kiva nähdä kuva! Hehkut äitinä Iina ja näytät siltä, että olisit aina tehnyt tätä :)Haleja Mixu

 36. Anonymous sanoo:

  Itkeekö toi lapsukainen minkä verran? :D

 37. Anonymous sanoo:

  Tosi random kysymys. Mistä oton takki on ostettu tuossa kuvassa kun se työntää vaunuja? :D

 38. hei aivan ihana pikkuprinsessa!<3 ja säkin näytät niin kauniilta että huhhuh :—) kai se on jotain äitiyden hehkua :–)

 39. Iina sanoo:

  Anonyymi 13.33: Vooi kiitos♥ Onnea sullekin pikkumiehestä! :) Ja aijaa jännä juttu, voiskohan se olla et nää minivaavit kasvais nopeemmin? :) Pituutta tolle neidille ei kyl ainakaan oo tullu yhtään lisää viel, mut ajan kanssa :) Kaikkea hyvää teillekin♥ :)Anonyymi 13.37: No on se kyllä♥ :)Anonyymi 13.52: Meillä on ABC Designin Pramy luxit, mulla on niistä postauskin tuolla arkistossa :) Noi kulkee ainakin näin ku ei oo lunta nii ihan superkevyesti ja helppo säätää just tota työntöaisaa ja silleen, mä ainakin tykkään! Katotaan sit talvella viel uudestaan kuhan vaunut pääsee tositoimiin lumisissa olosuhteissa :D33Anonyymi 14.52: Aww kiitos, ihana kuulla että tykkäät :))♥ Ja toi on hyvä postausidea, teen varmasti sellasen heti kunhan meidän arki vakiintuu, luultavasti viikon-parin kuluttua kun Otto on alottanu työt nii näkee mitä se todellinen arki sit on :) Ja hyvää loppuraskausaikaa sulle! :)Anonyymi 16.21/Aino: On se kyllä äitin ja isin söpöli♥ :) Ja aww kiitos, no kiva et tykkäät blogista ihan tämmösenään! :)Anonyymi 16.55: Onhan hän kyllä♥ Ja kiitos paljon :) Meillä onkin jo pari kylpyvideoo neidistä ainaki, ku sillon on ainoot hetket kun pikkuneiti on hereillä jos ei syöttämistä ja satunnaisia viiden minuutin hereilläolojaksoja lasketa. Pitää koittaa kuvaa heti joku video ku pikkunen on tarpeeksi kauan hereillä :DAnonyymi 18.30: Voi kiitos :) Otto on maailman sulosin kihlattu avomies♥ :)Jenni: Ohoh, hui! Kylläpäs hän kasvoi nopeasti! :) Musta tuntuu ettei toi pikkunen oo kasvanu parissa viikossa yhtään! Mut varmasti kasvuvauhti on tosi nopee, saas nähdä missä vaiheessa meillä pääsee isommat vaatteet käyttöön :).Anonyymi 19.13/ Mixu: On toi meidän söpöläinen♥ Ja pitää yrittää kuvata videoo heti ku pikkunen on vaa hereillä tarpeeksi kauan et ehtii hakee kameran :D Ja pitää koittaa saada vaik äiti nappaamaan meistä kolmesta kuva, se on vaa helpommin sanottu ku tehty ku ei toi Otto kauheesti tykkää olla kuvattavana :D Mut tosi kauniisti sanottu, kiitos hirmuisesti ja haleja sinnekin :)♥Anonyymi 19.27: Toistaiseksi ei suunnilleen ollenkaan, tänään ei ainakaan oo itkeny kertaakaan :D Anonyymi 19.57: One Waysta on kuulemma toi nahkatakki :)Fashion Victims: Aww kiitos tosi paljon :))♥333333333

 40. Ninnnis sanoo:

  voii ku toinen on hellunen=D inana tuo kuva missä on pupu kainalossa! melkein sulin ku näin ton kuvan :) voi että<3

 41. Anonymous sanoo:

  Oon tuo anonyymi 13.33 joka kertoi oman poikansa kasvusta. Niin kyllähän se voi olla, että minivauvat kasvaa nopeempaa :) Tää sun blogis on aivan ihana, löysin tän vasta eilen ja luin kokonaan läpi! Jäin ihan koukkuun, nyt on koko ajan pakko tulla kattoon onko tullu uusia päivityksiä :) Kiva lukee tällästä blogia jonka kirjottaja on samanikänen kun minä, ja vielä melkein samanikänen vauvakin :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.