Niin tavallinen maanantai

14.11.2011

Kuten otsikkokin kertoo, niin tavallinen maanantai kun voi vaan olla, niin hyvässä ku pahassakin. Tai en nyt tiiä onko se niin paha et on ollu tavallisen tylsää koska tää on tälleen just mukavaa. Mut hyvää tässä tavallisuudessa ainakin on se et pikkuneitikin on ollu tänään oma tavallisen iloinen itsensä koko päivän ja väläytelly sulosia pikku hymyjä pitkin päivää välillä säestettynä pienillä ilon kiljahduksilla. Nuhakin tuntuu helpottaneen ja uskallan varovasti toivoa että ensi yö sujuisi jo ihan hyvin kuten normaalistikin, tosin ei me viime yönäkään montaa kertaa enää heräilty onneksi. Kiitos vielä kaikista nuhanhelpotusvinkeistä teille! Nenäfriidaa ei tälle nuhalle keretty vielä hankkia mut eiköhän noita nuhia valitettavasti tuu jatkossakin joten semmonen varmaan löytyy pian meidänkin kaapista!
                        Tänään käytiin kaupassa ja postissa ja piipahdettiin Hesburgeriin syömään Kanatortilla-ateriat pitkästä aikaa, oli kyllä hyvää! Tänään sain vihdoin myös Skypen toimimaan ja niin sai mun äitikin nähdä tietokoneen ruudulla pikkuprinsessaa pitkän tauon jälkeen, oli ihana kyl nähä äitiä ja toivon mukaan me nähdään jo tällä viikolla ihan naamatusten kun äiti tulee käymään pikavisiitillä Helsingissä ennen ristiäisiä tuomassa meille viimeinkin sen kauan kaivatun ruokapöydän! En jaksa millään oottaa et pääsen sisustaan tän kodin loppuun, sit täällä on valmista ja sellasta niinkun pitääki olla.

Tässä muutama kuvanen tältä päivältä:

Päivän asu:
Neuletakki – Ellos
Farkut Dr. Denim
Toppi – Seppälä
Vyö, kengät – H&M
Kaulakoru – Bijou Brigitte
”Tutista täytyy pitää kiinni ettei se karkaa♥”

”Ja taas tässä teille vähän pikkurilliä!”

”Baby I’m a rockstar♥”

Loppukevennyksenä meidän neitokaisen ihanat haivenet! Tukka on kasvanu hirveenä jo mut on toi kyl nii hassun näkönen ku sil on tollasii länttei vaan missä on hiusta ja muuten kaljuu. Saa nähdä minkä väriset hiukset neidille sit loppujen lopuksi kasvaa. Mä olin vauvana ihan blondi mut parivuotiaana mulla oli jo vaaleen ruskeet hiukset. Otolla taas on aina ollu ruskeat hiukset, eli varmaan neidistäkin brune tulee. Mut oon kyllä kuullu sellastaki et on vauvana ollu tumma tukka mut myöhemmin onki alkanu kasvamaan blondit.

Mulla on sellanen olo et en ollenkaan tiiä mistä kirjottaisin näinä tavallistaki tavallisempina päivinä. Tottakai on kaikkia jänniä tapahtumiakin tulossa kuten ristiäiset ja sillon on ihan varmasti paljon asiaa ja kuvia ja aina välillä on neuvoloita sun muita mistä riittää asiaa mut uskon että te lukijatkin varmaan kaipaisitte välillä vaihtelua näihin perus arki -postauksiin. Mä myös itte rakastan oikeen paneutua johonkin aiheeseen ja kirjottaa niin paljon että sormiin sattuu. Siksipä toivoisinkin et ehdottaisitte mulle postaustoiveita. Ajattelin et alan toteuttaa aina pari kertaa viikossa jonkun spesiaalipostauksen teidän toiveiden mukaan joten kertokaa ihmeessä millasta tekstiä/kuvia haluutte. Mä teen tällä viikolla ainakin Päivämme kuvina -postauksen joten mitä tahansa muita ideoita otan mielellään vastaan!

Vastailen pikkuneidin aamupäikkäreillä eilisen postauksen kommentteihin koska nyt on Oton vuoro päästä koneelle mut tosiaan laittakaa ideoita tulemaan jos sellasia löytyy. Hyvää yötä kaikille teille ihanille♥♥


33 Responses to “Niin tavallinen maanantai”

 1. Anonymous sanoo:

  voi näytät upealta! uskomatonta miten oot palautunut noin hyvin synnytyksestä ilman säännöllistä treeniä, kroppa ihan sopusoinnussa:) postaustoiveena ois että jakaisit jotain sun lemppari reseptejä:-)

 2. Anonymous sanoo:

  Tee asunto postaus! :)

 3. Mm sanoo:

  Mä tykkään hirveesti sun vaatteista, olis kiva saada jonkinlainen vaatekaappipostaus :)

 4. Anonymous sanoo:

  Hei mikset enää käytä formspringiä :o mulla ois niin paljon aina kaikkee kyseltävää eikä niitä kaikkia jaksais aina säästää kysymyspostauksii, se formi ois paljon kätsynpi (:

 5. Anonymous sanoo:

  Sun postauksia varmaan lukis mielellää vaikka kirjottasit kivistä tai teidän lattiasta, sulla on niin kiva tyyli kirjottaa! :”DDMulla oli pikkuvauvana (jo sillo ku synnyin) semmone tuuhee musta tukka… o.O Nykyään oma väri ois semmone perus tylsä maantienharmaaruskeemikälie…….

 6. Essi sanoo:

  mulla oli syntyessä ihan pikimustat hiukset ja nykyään nää on ihan vaaleenruskeet :p

 7. Anonymous sanoo:

  Hei, nää voisit tehä vaatekaappipostauksen, ja sitte semmosen top10 biisi postauksen, eli laitat sun mielestä kaikista parhaimmat biisit, ja kerrot miksi ne on niin hyviä yms. :D

 8. Anonymous sanoo:

  Heii,Oot tosi nätti näissä kuvissa! Tosi hyvin sopii tummat farkut ja tuo uus neule :)-m

 9. Anonymous sanoo:

  toi raja noihin hiuksiin tulee siitä kun se makaa sitterissä :)

 10. Fani sanoo:

  vooi iida,ei voi muuta sanoo ku et oot todella kaunis! :)<3 ja pikkuneiti on jo kasvanu niin hyvin <: ihana söpöläinen<3

 11. Tiia sanoo:

  Meillä oli kans ihan kauhee kalju raja pojalla tuolla takaraivossa, oli muutenki pitkä tukka ja se kuluu pois ku makaa lattialla selällään! :D

 12. Laura sanoo:

  Tosi kiva asu :)http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

 13. Heini T. sanoo:

  Kaulin tuolla lattialla jotenkin pisti silmään :D

 14. Essi sanoo:

  musta on kiva lukee ihan tälläsiä tavallisiakin postauksia teidän päivästä!:)

 15. Anonymous sanoo:

  mun serkulla oli kans niin että se synty ihan tummatukkasena ja sillä oli aina vauvana lähes mustat hiukset mut nykyään (3v) on oikein platinablondi :D! ja voisiks tehä uudestaan postauksen teidän kämpästä :) ? nyt ku on kaikkia vauvan tavarat ym!

 16. Neea sanoo:

  Ihanan tyylikkäät vaatteet sulla! :) Ja auts, luin isänpäiväpostauksen. Joskus vauva-arki pistää yllättään :S Musta on hirveen kiva lukia sun arjesta, sun vaatteista ym shoppailuista ja teijän perhe-elämästä! :) Että niitä lisää niinku tähänki asti? :D

 17. Anonymous sanoo:

  Tee postaus teidän asunnosta, tai sit sun vaatekaapista jotain söherrystä? :)

 18. Aino sanoo:

  Joku sun top20 tai top10 musiikkilista,eli mitä tykkäät kuunnella ja miks ;) Ja joku vaatepostauski ois kiva(esim. monta farkkuu sul on,monta paitaa ymsyms.) :) Ja ihana päivän asu! Ite tarttisin samantapasen villatakin perjantaiks(ja tietty muullonki) ;D

 19. Anonymous sanoo:

  Laita enemmän kuvia (vanhoja tai uusia tai siltä väliltä) näihin postauksiin :)<3

 20. Laura sanoo:

  Pikku veljel oli sillee et ku synty oli ihan tumma, melkein mustat hiukset. Mut vaaleni ja nykyäänki sillä on ihan blondit. Äitil on tummat hiukset et sille olis voinu jäädäkki tummaks. Ite oon aina blondi ollu. :D

 21. Nora sanoo:

  Mä synnyin paksun mustan tukan kanssa (http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/163488_1687218855659_1093317300_31893938_7811243_n.jpg oon siis toi paksukainen jolla on käsi pöksyissä) ja sit ne oliki yhestä kymmenen vuotiaaks ihan blondit :D

 22. Jen sanoo:

  Postaus asunnosta, ehkä video? Varmastikin on asunto muuttunut sen edellisen videon jälkeen. Postaus vaatekaapista + muuta vaate ja tyyli pohdintaa? Ois kiva myös lukee teidän rutiineista päivän/viikon aikana, kuvilla höysteetynä? Ja sitten vauva-harrastuksista tai niiden suunnitelmista ois kiva lukea…

 23. Anonymous sanoo:

  tässä nyt pari ihmistä on pyytänyt asuntopostausta niin minäkin pyydän! :) joten tee sellainen! ihana tuo pikkuneiti ja hänen tukkansa! <3 meidän pojulla alkoi tukka kasvamaan vasta vuoden jälkeen ja nyt 2v jätkällä on kauhee peikkotukka :D <3

 24. lotttasi sanoo:

  joku ottoon liittyvä postaus ois kiva (:

 25. Anonymous sanoo:

  Onko tullut paljon käytettyä ÄP pakkauksen tuotteita? Kiitos mukavasta blogista :) Itsellä ei lapsia ole mutta työskentelen lasten parissa ja sitä kautta on jännä seurata pikku prinsessan kehitystä :)

 26. Anonymous sanoo:

  Tee postaus jostain sun tulevaisuuden haaveista esim. 10-15 vuoden päästä! Ja se voi kyl olla yllätys minkä väriset hiukset teiän tytöl tulee! :D Esimerkiks mun äidin aito väri on ihan tumman ruskee ja isällä on sellanen perus maantien ruskee ja silti mulla on vaaleet hiukset:)

 27. Anonymous sanoo:

  oi ihanii kuvii:)! ja asuntopostaus ois kyl tosi kiva tai sit joku Ottoon liittyvä=)

 28. Anonymous sanoo:

  en varmaan oo ainut jota kiinnostaa sun mielipiteet niin toivonkin jotain Top10 lempileffat, -sarjat, -bändit, -kappaleet, -kirjat, -reseptit tms. postausta!:) ois hirveen kiva lukea ja toivottavasti sais kivoja vinkkejä:)

 29. Anonymous sanoo:

  Oon jo kauan meinannu kysyy, et mistä idea sun blogin nimeen oikein on tullu ja mitä se voileipä nii ku kuvastaa siinä? :D

 30. Anonymous sanoo:

  mietin sita sun taannoista ulkonakokriisia ja siita tuli mieleen, etta jos tekisit semmosen postauksen jostain sun lempikehonosasta. Tai siis etta mika on niin just sua (vaikka kiero pikkurilli:D) ja oot siihen tyytyvainen

 31. Anonymous sanoo:

  Voisit tehdä sun haaveista tulevaisuudessa :) eli kertoisit sun haaveista ja laittaisit kuvia, esim unelma talo, häät ja häistäkin esimerkiksi kertoisit enemmän hääpuvusta, sormuksesta, paikasta missä haluaisit häät viettää jne, ammatti, perhe, kaikesta mitä haaveilet tulevaisuudessa, niin kirjottaisit ja laittaisit paaaljon kuvia :)

 32. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.00 Voi kiitos paljon! Ja joo no eipä sitä viel oo uskaltanu treenailla kun ei oo sitä tarkastusta ollu, jospa sit ens viikol sais vihdoin alkaa treenaileen♥ Ja kiitos postausideasta!Anonyymi 23.29: Juu voisinpa tehdäkin heti kun se ruokapöytä on kotiutunu meille viikonlopun aikana, kiitti ideasta! :)Mm: Voi kiitos :) Kaipa mä voisin semmosen värkätä, en vaa oikeen tiiä miten toteuttaisin sen sillee fiksusti!Anonyymi 0.09 Aww kiitti :D Ihanasti sanottu!♥ Ja jännä miten se tukanväri vaihtelee nii paljon lapsilla! :DEssi: Mulla taas oli just toisinpäin et syntyessä iha vaaleet ja myöhemmin ruskeet :DAnonyymi 8.48: Hei hyvä idea toi biisipostaus, ja toki toi vaatekaappipostauskin :) Kiitti!Anonyymi 9.00: Kiitos hirveesti M♥Anonyymi 9.59: No ei meillä kyl, neidillä ollu pälvikalju syntymästä asti :D Ja ei sitterissä kauheesti yleensä makoile, eikä muutenkaan selällään, enempi on masulleen ja sängyllä tai lattialla peitolla :)Fani: Aww kiitos paljon Fani♥ Se on meiän iso tyttö♥Tiia: Hahah aijaa, on se nii herkkää se vauvan hius vielä ku kuluu tolleen pois :D meillä on kyl ollu noi kaljut kohat synnäriltä asti, millonkohan kasvaa kunnolla sit :DDLaura: Kiitos :)Heini T.: Joo se vähän ”jäi” :DDD Ku tein sitä taikataikinaa :DDEssi: No kiva että tykkäät :))Anonyymi 13.19: Haha aijaa just hauska! Vauvojen hiukset on nii jännii :DD Ja juu voin :) Kiitti ideasta♥Neea: Voi kiitos :)♥ Joo niin se välillä yllättää, mut onneksi nyt on jo kaikki paremmin :) Ja kiva jos tykkäät tämmösistäki, itestä vaan tuntuu et jotenki menny nii tylsäksi kaikki ettei ketää ees kiinnosta :DDAnonyymi 15.43: Kiitti ideoista, voisinpa tehdäkin :))Aino: Oi hyvii ideoita, kiitos Aino! Pitääpä koittaa väsää jotain tollasta :) Ja kiitos paljon♥ Toi on kyl iha kiva toi villatakki ja menee kaiken kaa!Anonyymi 16.00: No mä yleensä laitan aina aika paljon kuvii, mut kai mä voin koittaa laittaa viel enemmän :DLaura: Aijaa vähän jännä tolleen, saapa nähä minkä väriset tolle sit loppujenlopuksi tulee :)Nora: Oi ihanat paksut hiukset! :) söpö♥ Ja hassua miten voiki yhtäkkii mustahiuksinen vauva muuttuu blondiksi lapseksi, hiukset on hassuja :DD

 33. Iina sanoo:

  Jen: Voisinpa mä jonkunlaisen videon kuvaillakin :) Ja on kyl muuttunu ja viikonloppuna muuttuu vielä lisää kun saadaan se ruokapöytä :) Ja vauva-harrastuksista voisin tehdä postauksen kunhan saadaan joku harrastus alotettua! Kiitti ideoista :)Anonyymi 18.59: No sellanen pitää tehdä :) Ja ihana kaljuvauva teillä ollu♥ :DD Peikkotukkaset pikkupojat on nii sulosia :DDLottasi: Pitää kysyä herralta et josko se haluais tehdä postauksen teille! :)Anonyymi 20.09: No me ollaan äippäpakkauksesta tähän mennessä käytetty vaatteita aika vähän kun ne on ollu nii isoi mut sellast vetoketjullist yökkärii ja valkosta kietasubodyy ollaan käytetty, sit vesilämpömittarii, kynsisaksii, peittoo, rättejä, pussilakanaa, perusvoidetta ja jotain tommosia on tullu käytettyä et kyl mä koen sen pakkauksen ihan hyödylliseksi ainakin ja oon tyytyväinen et otettiin se :)) Kiva et tykkäät blogista, ilo kirjottaa noin mukaville lukijoille! :) Anonyymi 21.08: Nooon tehny kyl jo yhden tulevaisuuspostauksen, löytyy täältä couturecouturee.blogspot.com/search/label/Tulevaisuus mut voisin tehdä varmaan uudenkin :) Ja se varmaan onkin kyl yllätys, näyttää vaihtelevan niin paljon toi hiustenväri vauvoilla ja aikuisilla :DDAnonyymi 21.41: Voi kiitos :) Ja pistetään ideat korvan taakse! :)Anonyymi 22.28: Tommosia top10-postauksia voisinkin alkaa tekemään, kiitos ideoista! :)♥Anonyymi 23.45: Toi nimi tulee LMFAO:n biisistä ”I am not a whore”, siinä on tollanen kohta sanotuksissa et But I’m a human not a sandwich ja mun mielestä se on vaan hauska, siks otin sen :DD Ja tottahan se on et en mä mikää voileipä oo! :DAnonyymi 0.17: Toi onki hauska idea :D ja itseasiassa mulla on maailman kieroin vasen pikkurilli! XDAnonyymi 11.56: No mä oon tehnyt jo yhden tollasen mut voisin just häistä esim tehdä tarkemman :) mut tässä on tää aiempi: couturecouturee.blogspot.com/search/label/Tulevaisuus :))

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.