Ei menny isänpäivä ihan niinku elokuvissa

13.11.2011

Tosiaan, anteeksi tästä pienoisesta blogihiljaisuudesta! Perjantaina en sitten ehtinytkään tekemään postausta kun päätettiin alottaa meidän lauantainen leffamaratoni vähän etuajassa. Eilen oli tarkotus tulla postailemaan mut kuinka ollakkaan meidän neiti aurinkoinen heräsi eilen aamulla semmosena äkäpussina että en oo ennen nähny! Ja äkäpussisuus jatkuu yhä edelleen, syynä on ilmeisesti nuhainen pikku nenä. Vaikka nuha on kyllä alkanu vasta tän päivän puolella ja kitinä eilen, mut tuskin se nuha ainakaan oloa tekee mukavammaksi. Eilen nukkui kyllä parit hyvät päikkärit mut tosiaan päivällä ja eihän mulla sillon käyny mielessäkään tulla postailemaan ku olin sen homman ajatellu illalle.
                        Käytiin iltakävelyllä ja neitikin oli sit hereillä ollu jo pitkään ajateltiin et nyt hyvin uni maittaa kävelyn, kylvyn ja iltamaidon jälkeen (kello oli siis 21.00).. No mitä vielä! Nukahdin itse ensimmäisen kerran 04.30 kun pikkuneiti vihdoin alkoi yöunille. Neiti ei siis nukkunu iltaysin ja aamu puol viiden välillä ku korkeintaan pari sellasta viiden minuutin pätkää. Aamuyöllä sitten tapahtui jo ”huomattava parannus” ja saatiin neidin kanssa nukuttua molemmat kolme tunnin mittaista pätkää jonka jälkeen neitiä ei sitten nukuttanut enää ollenkaan. Luovutin sitten ton nukkumisasian kanssa suosiolla ja tultiin pikkusen kanssa aamumaidon jälkeen keittiöön väsäämään isille aamupalaa.
                       Pikkuinen on kitissy koko päivän lähes kaiken hereilläoloajan tänään paitsi silloin kun on  maitopullo suussa. Päikkäreitä on nukkunut yhdet kunnolliset, saas nähdä miten sitten käy tän yön kanssa. Ollaan koitettu helpottaa pikkunuhanenän oloa höyryä hengittelemällä silleen et oon ollu pikkusen kanssa kylppärissä ja suihku on valunu tulikuumalla nii tulee höyryä ja se on kyllä auttanu siihen nuhaan aina hetkeksi mut silti pienellä on hankala olla. Hengittää kyllä ihan hyvin suun kautta ja hengiteltiin tota höyryä aina ennen syöttöä nii sai sitten syötyäkin onneksi kun nenä toimi aina sen aikaa. Kuumetta ei oo onneksi ollu mut ei toi nuha oo kyllä yhtään kiva, huomenna mennään kyllä lääkäriin jos ei toi ala helpottaa.
                     Ei oo kyllä yhtään kiva kattoa ku toisella on niin paha olla eikä yhtään tiiä miten vois vielä oloa helpottaa. Kylppärin höyryssä neiti kyllä viihtyy suht tyytyväisenä mut kun ei sinnekään voi koko päiväksi jäädä. Ja ei sillä kumminkaan mitenkään valu sitä räkää, on vaan tukkonen nenä nii se ”pikkuniistäjä” tai mikä onkaan ei oikeen hirveesti oo auttanu vaikka sitä ollaan myös kokeiltu pari kertaa. Jos teillä on jotain vinkkejä miten saadaan meidän itkuinen pieni nuhanenu muutettua takasin terveeksi päivänpaisteeksi jolla on hyvä olla niin kertokaa ihmeessä!

Otsikolla meinasin sitä että kun niin olin monta viikkoa odottanu Oton ensimmäistä isänpäivää ja suunnitellu tasan millasen aamiaisen teen ja mitä leivon ja kuinka Otolla on täysin herätyksistä vapaa yö ja saa nukkua pitkään sekä olla tekemättä mitään koko päivän. Ei oo kyllä menny ihan niin ku suunnittelin mutta toivottavasti tolla kullalla on ollu ees etäisesti mukava isänpäivä. Tässä on vähän kuvaa lahjasta ja tosta pika-aamiaisesta jonka sain värkättyä vasemmalla kädellä samalla viihdyttäen pikkuneitiä:

Jättikuppi kahvia kera maidon ja miljoonan sokeripalan sekä iso annos munakokkelia ja paketillinen pekonia herran toiveiden mukaisesti :D

Ja tässä on isänpäivälahjan toinen puoli
Ja tässä toinen. Totta se on, toi on Maailman parhaan isin muki!

 Otto ilmotti heti uuden duunipaikan saatuaan et se tarvii sinne oman kahvimukin ja siitä asti oon tienny mitä ostan isänpäivälahjaksi murulle. Smartphotolta tilasin ton mukin, itse päätin ulkoasun ja tekstit ja kuvien ja tekstien paikat. Valitsin tonne sisäpuolelle punasen värin ku Otto tykkää punasesta ja se sopi noihin pikkuneidin vaatteiden väreihin! Tossa harmaassa osassa on sellasia ihania vaaleita sydämiä joissain kohti ja muutenki tykkäsin ku toi oli kivan yksinkertanen ja tyylikäs mun mielestä. Mitäs pidätte? :)

Megaväsynyt nukkuva isi ja pikkuneiti pirteänä kuin peipponen (toi pirteys oli tyyntä ennen myrskyä tai jotain :D)

Ihana isi♥

Perjantaina hain kans sen Ellos-paketin vihdoin ja tämmösiä juttuja siellä siis oli:

Tästä paidasta en oo viel ihan varma mut se on varma et se vaatii ehdottomasti tehokkaan silityksen ennen ku ees harkitsen sen päälle laittamista! :D Must tuntuu et toi on tosi kiva ku laittaa tummat farkut ja korkkarit ja sit viel joku kiva ruskee vyö niin eiköhän se oo siinä!

Tää ei oo kyl ihan noin sinappisen värinen mitä kuvassa näyttää, tykkään! Lempikuvio ja toi menee kaiken kanssa, kätevä tyylikäs perusneule.

Ja tässä on mun uus lemppari! Toi on ihan täydellinen DinSkon kiilakorkoisten konjakinväristen nilkkureiden kanssa ja oli kyl ihan nappiostos.

Kaikki hehkutti perjantaina että ”11.11.11” joten päätettiin mekin sitten tehdä jotain tärkeää hauskaa sen päivän kunniaksi. Mä leivoin taikataikinaa ja ikuistettiin sit meidän kaikkien kolmen kädenjäljet ja pikkuneidin jalanjäljet taikinaan. Niistä tuli ihan hyvät ottaen huomioon et mä oon tehny taikataikinaa viimeksi ala-asteella! Ne kaipaa viel valkosen maalin pintaan niin sit ne on valmiita seinälle laitettavaksi!

Vähän pitää viel hioa ja sit tosiaan valkosta maalia niin avot! Tossa mustassa kohdassa lukee neidin nimi nii piti viel vähäksi aikaa piilottaa ;D Tossa mun kädenjäljen päällä on neidin ”vasemman käden jälki” joka ei onnistunu kyl hirveen hyvin kun niitä sormia oli niin vaikee saada suoraksi :D Mut onneksi ees toinen käsi onnistui hyvin :)

Tässä on jalanjäljet ja sama homma, vähän maalia pintaan ja seinälle! Ihanat pikkuruiset jalat♥

Taikinaa jäi vähän yli ja väsäsin sit muutaman ripustettavan sydämen jotka aattelin maalata punaseksi. Tolla yhdellä sydämellä on näköjään ollu vähän ryppyjä rakkaudessa mut eikai se haittaa! :D

Tässä vielä pari kuvaa neidistä perjantailta:

Aina pikkurilli pystyssä♥

Ollaan vaihdettu nyt kokoa 50 oleva valkoinen haalaripussi nyt tohon ruskeaan 62-kokoiseen haalariin joka on lämpimämpi ja isomman kokonen, niin ne pienet kasvaa äkkiä! Toi on hihoista viel ihan liian pitkä mut lahkeet on jo sopivat! Neidillä on kyl aika pitkät jalat, meiän gasellisääri♥

Tällanen oli meidän isin ensimmäinen isänpäivä, mitäköhän ens vuonna tapahtuu? :D Miten on teillä sujunu isänpäivänvietto, toivottavasti paremmin kuin meillä! Palailen niin pian kun mahdollista, nyt en uskalla luvata mitään koska kyllä kaikki varmasti älyy et jos mulla on valittavana pikkuneiti jolla on huono olo tai blogin kirjottaminen nii kumman valitsen! Mut toivotaan nyt et pienelläkin vointi menis parempaan suuntaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja isänpäiväonnittelut vielä jos täällä on ykskään isi lukemassa, moimoi♥


30 Responses to “Ei menny isänpäivä ihan niinku elokuvissa”

 1. BUUHANNA sanoo:

  Inhottavaa toi kipeily, toiv. tyttis pysyis terveenä jatkossa. Nooaakin pidettiin vaan höyryissä ja niistäjää käytettiin, niin ja sit ois se joku merisuola liuos homma suihkutettavana tai sit ostatte ihan suolaliuostippoja.Onneks meidän isinpäivä meni nappiin, toisin kun mun äitienpäivä, se vietettiin Nooan kans lastenosastolla :/ Tsemppiä teille :)

 2. Sini sanoo:

  Voi miten ihana tuo kahvikuppi :) ihanat kuvat ja tyttö näyttää suloiselta tuossa haalarissa. nin pieneltä :)

 3. Anonymous sanoo:

  Ettei ois neidillä vaan ilmavaivoja? :/Aika yleinen vaiva ton ikäsilläKoita ”pumpata” jalkoja mahaa vasten jos alkais ilmat tulee ulos.

 4. Henna sanoo:

  Mulle tuli tänään mieleen, että kun teidän pikkuneitihä päätti syntyä ennen laskettua aikaa aika yllättäen, niin jäikö sulla jotain sellaista tekemättä tai hankkimatta tai mitä vaan, mitä olisit vielä halunnut ennen tytön syntymää? :) Ajattelin vain kun itsekin jäin nyt mammalomalle ja vaikka esikoisesta sanotaan että menee yleensä la:n yli niin kuitenkaan sitä ei tiedä jos vaikka päättäis poika tulla sitten koska tahansa… Että onko vinkkejä mitä kannattaa olla valmiina, mitä tehdä, tai ihan mitä vaan jotta ei jäis harmittaan? :D Toivottavasti ei ollut liian sekava kysymys!

 5. Anne sanoo:

  Ihana anoppi lähettää pienen ihanalle isille vielä tätäkin kautta isänpäiväonnittelut ! Pienelle parempaa vointia ja sulle ja Otolle jaksamista arkeen. Ollaan yhteyksissä murut ! <3

 6. Jenni sanoo:

  Me kanssa askarreltiin meidän neidin kanssa suolataikinasta tuollainen jalanjälki :) Jos nenä on tukossa, osta apteekista suolatippoja.

 7. essi sanoo:

  Jooo eipä mennyt kyllä meilläkään isänpäivä niinkuin elokuvissa. :< Väinö myös pipi, mutta onneksi jo parempaan päin!MITEN SÄ SAIT ONNISTUMAAN NOI JÄLJET NOIN HYVIN?! :—DMä en edes kehtaa näyttää meidän luomuksia!

 8. Anonymous sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa hankkia sellanen nenäfriida. Niillä pikkuniistäjillä kun ei tee yhtään mitään. Ja sit niitä keittosuola tippoja myös. Eli ensin keittosuolatippoja nenään ja sit sen jälkeen imetään sillä friidalla. Noilla ollaan meillä ainakin saatu hyvin pienen oloo helpotettua ees hetkeks. Tukkosta nenää aukasee myös kun laittaa sängyn viereen roikkumaan pilkottua sipulia (vaikkapa harson, tai sukan sisään). Se auttaa tosi hyvin, ja samallalailla auttaa myös valkosipuli. Ja sit tietty korottaa vähän sängynpäätyä niin sekin helpottaa jos on kovin tukossa. Pikaista paranemista!!

 9. Anonymous sanoo:

  voi että! ku tossa oli toi kuva teiän vauvelista ja kuvatekstinä ”Aina pikkurilli pystyssä♥” niin luin että siinä luki ”ALINA pikkurilli pystyssä♥” ja luulin että se nimi olis alina :D sit tajusin ettet oo vielä kertonu sitä, ai vitsi haluisin jo tietää! kai sä kerrot sen sit tänne heti ku mahdollista :D

 10. sanna sanoo:

  Voi Iina! Oot kyllä fiksu ku teit tommoset kädenjälki hommat. Mää vaan oon kauan aikaa miettiny että pitäs ostaa jotain sormiväriä tai vastaavaa, mutta tuohan on paljo fiksumpi idea! Yks huonopuoli vaan ku en osaa tehä tommosta taikinaa :DMeillä isänpäivä alko vähän huonosti ku mulla oli niin huono olo että en pystyny toteuttaan mun aamupala ideaa ollenkaan ja lahjanki antti osti itse jo vissiin keskiviikkona ja aukas heti sitte paketin. Mutta muuten hyvin meni päivä (lukuun ottamatta mun ja antin pientä riitaa tässä illalla).

 11. Anonymous sanoo:

  Niimpä Ehdottomasti nenäfriidan ostoon apteekista! sillä saa heti tukkosen nenän auki toisin ku sillä pikkuniistäjällä.. suosittelen kyllä :) pikkuselle piakaista paranemista!

 12. titti sanoo:

  Kannattaa laittaa niitä suolaliustippuja, mitähän ne on nimeltään, olis ne tuolla hyllys mutten jaksa nyt kävellä sinneasti:) Annettiin meille sairaalast kun poika oli pari kk ikäinen ja paha flunssa. Sit välttämättä se höyry ei oo se paras vaihtoehto! Sillä jos on tosi limainen niin voi mennä pahemmin tukkoon. Jos neidillä ei oo kuumetta, niin parveke päikkärit avaa hengityksen varmasti parhaiten. Sit sisällä sitteriin niin et aavistuksen pään puolelta koholla. Nämä auttoi meillä, siis yönkin joutu pitään sillon sitterissä ku oli paha flunssa.

 13. titti sanoo:

  No siis joo TIPPOJA :D

 14. Anonymous sanoo:

  moikka <3 en oo vähää aikaa käyny kirjotamassa :/ mutta nyt annetaa tulla sitten senkin eestä :D nenäfriida <3 siis parempaa keksintöä ei tässä maailmassa olekkaan! suoraa vaa pikkuniistäjä roskii, meilläkin oli se aluks ja aivan yhtä tyhjän kanssa sen laitteen apu, ystävä toi meille nenäfriidan ni johan alkoi pojan olo helpottamaan. friidalla ei pysty satuttamaan sitä nenän limakalvoja kuin toisin sillä pikku niistäjällä ja samoin nenä friida saa kaikki räät pois kunnolla siitä kun jompikumpi imee ja toinen pitää sitä fiidaa sieraimessa :) paras keksintö ikinä! no ei meilläkään isänpäivä ollut erikoinen, isi sai nukkua pitkään ja me nicon kanssa laulettii ja annettii lahja :) sitten anoppilaan syömään ja illalla mun vanhemmille :) onpas tyttö kovasti kasvanu <3 todella hauska idea toi taikataikina, ite painelin nicon jalanjälkiä kartongille sormiväreillä :) käsien laitosta ei tulis mitää kun meiän ukko on sellanen villikissa :DD ihanaa ja toivottavasti parempaa alkavaa viikkoa teille <3 ps. tosiaan sängyn päädyn kohottaminen on kanssa hyvä, ja niitä suolatippoja nenää mitä saa apteekista :)) terkuin minna ja nico <3 kirjotin nyt facebookin kautta ja en menny bloggerin kautta lukemaan sun postausta, siks kirjotin nimettömänä :)

 15. laukku sanoo:

  Voi pikkusta :( Muistan kun meidän Väipsyllä oli ekaa kertaa nuhaa ja oli niin tukkonen. Väinö oli sillon kans jonku vajaa kaks kuukautta. Suosittelen lämpimästi heittämään sen pikkuniistäjän suohon ja hakemaan apteeksita Nenäfriidan. Ei oo parempaa keksintöä! Ensin nenään keittosuolatippoja/-suihketta ja sitten imet sillä friidalla. Ja johan pitäs hengityksen pikkusella helpottua! :)

 16. Fani sanoo:

  voi toista toivottavasti selviäisitte vain pikku nuhalla,ettei tuu mitään isompaa nuhaa :) ihanan mukin oot keksiny, todella mahtava lahja<3 Kivoja juttuja oot löytäny ellokselta varsinki toi neule ja laukku <3 AWW

 17. Anonymous sanoo:

  Miten tuota taikataikinaa tehdään? :)

 18. NaNsu sanoo:

  MEillä on samanlainen puku 62 ja tällä hetkellä käytetään 74, tosin liian iso viel mut aivan ihana puku! <3

 19. Anonymous sanoo:

  Kiva postaus taas :) Ja ihana toi muki :) Luetko muuten sähköpostias? :)

 20. rosa sanoo:

  samaa toistelen ku muutkin, meillä on ollut nenäfriida ja suolatippoja. mut ylitse kaiken meillä on auttanu just toi pilkottua sipulia tyynyn viereen! ja että pistää pikkusen nukkumaan silleen kenoon esim tyynyn päälle. on sitä kyllä tullu nukuttuu ite istualteen ja vauva siinä päällä…

 21. Anonymous sanoo:

  Kutsutteko vauvaa jo omalla nimellään vai ’pikkuneidiksi’,’vauvaksi’ yms?(:

 22. Anonymous sanoo:

  Oletko aloittanut tupakan polton uudelleen? :)

 23. Aino sanoo:

  Voi pikkusta! ): Me ollaa sitte pikkusen kans samiksii… Kävin lauantain lääkäris ja mulle määrättii kolmee lääkettä (Y) keuhkois oli jotai ja alkava korvatulehdus(mulle tulee ihan sairaan helposti korvatulehdus!!) ja en saanu kunnol happee :/ Mut toivottavasti vauvan vointi paranee!Ja ihana muki! :D♥ Meillä meni isänpäivä ihan normimeiningis, äitin isä ja äitin äiti tuli syömää meille :)Ihania vaatteita ;D♥

 24. Anonymous sanoo:

  rakastan noita oton ja neidin yhteiskuvia<3

 25. Anonymous sanoo:

  Sitä mä vaa, et tota tekstii lukiessa kuvittelin sun lausuvan sitä ja sit uistin et kui sulone ääni sul on ja kui oot iha höpsö ja ihana kaikis videois ja nii :)

 26. Iina sanoo:

  BUUHANNA: No on kyllä, onneksi se meni jo ohi :) Ja joo pitää varmaan ostaa jatkoa varten noita suolaliuosjuttuja :) Hyvä että oli mahtava isänpäivä teillä ja toivottavasti ens äitienpäiväkin sujuis mukavemmissa merkeissä! :) Kiitos♥Sini: Kiitti! Ja nii se näyttää kyl paljon pienemmältä viel ku toi haalari on vähän iso :DAnonyymi 23.13: Niinhän ne on yleisiä ja on niitä pari kertaa ollu vähän mut ei meil kauheesti oo ollu mitään masuvaivoja, jalkoja ollaan pumppailtu sillon harvon kun on ollu tarvetta mut nyt oli neidillä vaan nuha :)Henna: Hyvä kysymys! No siis meillä oli ainakin se et kaikki vaatteet oli ihan hirveen liian isoja et ekana ku päästiin sairaalasta kotiin niin suunta kohti lastenvaateosastoa ja piti ostaa vaatteita kokoa 44 :D Ja pitkään käytettiin myös kokoa 50 ja se on käytössä vielkin et meillä ainakin oli tarvetta niille minivaatteille vaikka kaikki raskausaikana sano et niitä ei kannata ostaa ku ihan muutama.. Sit no vaippoja en ollu ostanu viel ollenkaan ku aattelin sillon et synnytykseen on yli kuukausi et nitä kannattaa olla kotona jo valmiina mut teil näyttikin olevan ku kattelin sitä sun postausta :) Ne Mam anti-colic pullot on ihan parhaita, niitä ostettiin kans heti syntymän jälkeen lisää ku ekaksi oli vaan muutama niitä ja loput tavallisia, et jos joutuu pullosta antamaan nii se syöminen varsinki ihan pienellä onnistuu niillä paremmin kun normaaleilla tuttipulloilla :) Ja se mikä me ollaan koettu tosi käteväksi on et hoitoalusta, vaipat ja kaikki sellaset hygieniajutut on kylppärissä pesukoneen päällä (tai no siis vaipat tietty hengaa omassa pussissaan siinä viereisessä hyllykössä) mut nii että kaikki on siinä lavuaarin vieressä ni saa heti vauvalle pyllypesun jälkeen lämpimän pyyhkeen ympärille ja vaipan ja vaatteet päälle. Meillä ainaki heti jos yhtään kerkee olla pelkässä pyyhkeessä nii tulee pissa siihen pyyhkeelle nii on kiva saada nopsaan kaikki hoidettua :DD Ainiin ja liivinsuojia ja imetysliivit kannattaa hommata jos ei niitä viel oo! Siis vaikka en kauaa voinutkaan imettää neitiä nii ne oli ihan ehdottomat koska ainaki mulla se maito nousi vauhdilla ja sitä pulpahteli ulos kokoajan ni oli kiva jo sairaalassa ettei ollu paita ihan maitotahroissa kokoajan vaan sai ne suojat :D ne kertakäyttöset on halpoja ja hyviä :) Toivottavasti tästä oli jotain apua mut oikeesti se on kyllä nii et varsinki jos syntyy vähän etuajassa mut muutenkin tulee niitä kaikkia yllättäviäki juttuja mihin ei vaan voi varautua kun ei koskaan sit tiiä millanen se oma pieni on ja mistä tykkää ja minkä kokee itte kätevimmäksi, mut mun mielestä ainakin vaikuttaa et te ootte valmistautunu tosi hyvin jo kaikkeen! Tsemppiä loppuraskauteen! :)♥Anne: Ihana äiti oot♥ Onneksi nähdään pian ja terkkuja neidiltä♥Jenni: Toi taikataikina on kyl ihan paras keksintö, halpaa ja siitä voi tehä mitä vaan! :D Ja pitää tosiaan ostaa vastasuuden varalle suolatippoja, kiitos vinkistä :)

 27. Iina sanoo:

  Essi: Höh no voiettä, toivottavasti Väinö on jo parantunut! Ja noiden jälkien tekeminen oli kyllä niin HANKALAA :DDD toi kasiviikkonen vauva ei oo mikään maailman yhteistyöhalusin XD Me tehtiin silleen et Otto piti neitii sylissä ja se taikina oli lattialla, sit mä painoin neidiltä yks raaja kerrallaan ja vääntelin sormet ja varpaat varovasti auki ku ne oli ihan kippurassa XD Ja onneksi toi pikkunen kumminki otti chillisti et ei menny hermo vaikka se oliki ihan ihme asennossa ja äiti väänteli sormia :DD eihän meilläkään se toinen käsi vaan onnistunu mitenkää :DDAnonyymi 23.49: Kiitos hyvistä vinkeistä! Toi nenäfriida pitää tosiaan hankkia ja suolatippoja.. Meillä on onneksi aina sipulia ja valkosipulia kun mun mielestä se ei oo ruoka eikä mikään jos ei niitä löydy! :D Anonyymi 1.08: Haha vähän hassua, mun baby bornin nimi oli aina pienenä leikeissä joko Alina tai Jessica :DD Ja kerron kyl heti kun on ollu ristiäiset! :DDSanna: No meiänki pitää kyl sormiväreillä tehä viel vauvakirjoihin ne käden ja jalanjäljet ja meidän vauvakirjassa on pepunjälkiki XD Ja voi sua toivottavasti on jo parempi olo! Ihana antti ku ei malttanu odottaa lahjansa kanssa XD Tsemppiä♥Anonyymi 2.26: Nenäfriida vaikuttaa kyl pikkunuhanenien pelastukselta, pitää käydä ostamassa! Ja onneksi pikkuneiti on jo parempaan päin♥ :)Titti: Hyviä vinkkejä, kiitos! :) Ja mä niin haluisin nukuttaa tota neitiä jo partsilla muutenkin mut ku meillä ei oo vielkään sitä itkuhälytintä ku se on tulossa joululahjaksi nii pitää aina lähtee päivällä kävelylle et neiti saa raikasta ilmaa, mut tuleepahan ainaki mullekki liikuntaa :DDMinna: Moi<3 No pitää tosiaan hankkia se nenäfriida kun kaikki te ootte sitä kehunu! :) Ja hyvä et teillä kumminkin oli mukava isänpäivä, ei sen niin erikoinen tarvii olla kunhan on mukavaa :) Meilläki pitäs sormiväreillä tehä viel vauvakirjaan jäljet sitten, saa nähdä mitä siitä tulee :D Ja meilläki oli kyl vähän ongelmallista se kädenjälkien tekeminen :DD Kiitos vinkeistä ja ihanaa alkavaa viikkoa teillekin!! :)♥Laukku: Se on nii inhottavaa ku pikkusella on paha olla :( Pitäs olla kielletty flunssat näin pienillä lapsilla! :D Ja kiitos vinkistä, näin teemme vastaisuudessa! :)Fani: No selvittiin onneksi vaan pikku nuhalla :) Kiitos paljon ihanuus♥Anonyymi 10.29: Se on tosi helppoa, kaks osaa vehnäjauhoja, kaks osaa suolaa ja yks osa vettä + pieni loraus ölyä ettei tartu alustaan kiinni! :)NaNsu: Toi on kyllä nii ihana puku tosiaan! Me löydettiin toi meidän oma kirpparilta kolmella eurolla! :)Anonyymi 13.36: Kiitos paljon :) Joo luen mä sillon tällön, pitää käydä ilmeisesti lukasemassa :DDRosa: Pitää kokeilla tota sipulijuttua myöskin! Kiitos vinkeistä :) Ja meilläki neiti nuhassa nukku silleen et oli pää vähän koholla ja mun sylissä kans :DAnonyymi 15.06: Ollaan kutsuttu pikkusta omalla nimellään rakenneultrasta eli kesäkuusta asti :) Ois se hassua ku kotona puhuis vaan neidistä tai vauvasta :DD Mut täällä pitää viel pari viikkoo käyttää kiertoilmasuja tääl blogissa :DAnonyymi 15.25: Asia ei millään tavalla kuulu tänne blogiin :)Aino: Voi että, toivottavasti paranet pian! Mulla on ittellä ollu pienenä kauhee korvatulehduskierre, toivottavasti tolle pikkuneidille ei tuu samaa inhottavaa vaivaa! Kiitos paljon♥ Ja tosi pikaista paranemista sulle♥Anonyymi 21.32: Nii mäki! Vauvan ja isin yhteiskuvat on kyl nii ihanii ku se vauva näyttää ain ni pienelt isin kanssa ja isi nii semmoselt turvalliselt siinä vieressä! :DAnonyymi 22.43: Aww ootpa ihana, kivasti sanottu :)♥

 28. Henna sanoo:

  Kiitos perusteellisesta vastauksesta! :) Täytyy varmaan niitä kertakäyttösiä liivinsuojuksia kyllä hankkia, kun mulla neuvolan tädin mukaan on jo nyt maidontuotanto ihan hyvin lähteny käyntiin :D

 29. Anonymous sanoo:

  Mitä korviketta teidän vaavi saa?

 30. Iina sanoo:

  Henna: Eipä mitään, tuli kunnon romaani en ees huomannu :DD! Ja se on hyvä et maidontuotanto on lähteny käyntiin hyvin :)Anonyymi 18.03: NAN1 on meillä käytössä ja ei oo tullu masuvaivoja :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.