Ulkoilua ja uusia vaatteita

09.01.2012

Viikonloppu meni tosi nopsaan ylimääräsestä vapaapäivästä huolimatta, syötiin hyvin, ulkoiltiin ihanassa auringonpaisteessa ja leikittiin Tirriskän kanssa. Kateltiin myös muutama leffa murun kanssa ja muuta me ei oikeestaan saatukaan aikaseksi, eikä tarvinnutkaan. Just näin oli ihan parasta! Viimenen pidempi hengähdystauko ennen Oton pitkää työputkea ilman lomia, seuraava loma on nimittäin pääsiäisenä. Tai onhan tietty viikonloput aina välissä mut siis ei oo mitään yli kahen päivän vapaita, nyyh!
                  Mutta tosiaan, eilen käytiin kävelyllä tuolla rannassa ennen kauppareissua ja ai että oli ihanat maisemat! Bongattiin kans sorsia ja joutsen vauveli vanhempineen♥

Ihana joutsenperhe♥

Vauvajoutsen, maailman söpöin♥

Tiara on nyt alkanu vihdoin kannattelemaan päätä kunnolla ja ihan pidempiäkin aikoja, ettei enää heti väsy niska kun on masulleen. Lelutki on alkanu kiinnostaa enemmän ja Tiara osaa jo tarttua välillä haluamiinsa leluihin, mutta suuhun niitä saa vielä harvemmin vietyä. Mutta kaikki aikanaan, oon kyllä niin ylpeä meidän pienestä ja pippurisesta tirriäisestä kun se on noin hienosti oppinu♥ Tiara on kans alkanu hymyileen suoraan kameralle, ennen sitä piti aina vähän huijata ku kamera oli pelottava mut nykyää kameraki on vissiin kaveri ku sille voi väläytellä ihania hampittomia hymyjä! Kuvista voitte myös bongata Tiaran minihaivenet joita on alkanu kasvamaan tohon päälaelle, ihanaa pientä untuvatukkaa takatukan seuraksi♥

”Kamera on kiva!”
”Oon mä aika velmu, äitipä ei tiiä yhtään mitä mä ajattelen, hähää!”

”Näytän vähän kieltäki teille, oon tämmönen äitin ihana hömppä!”

Tänään saapui vihdoin H&M:n paketti jota jo jännityksellä odottelinkin. Paketista jäi uupumaan vielä ne oranssit housut mutta niissä pitäis olla toimitus ens viikolla, saapa nähdä että onkohan ne sitten hyvät vai ei. Tän paketin sisältö oli kyllä unelmien täyttymys, mä en oo kovin hyvä tilaamaan netistä ku yleensä en koskaan tykkää niistä vaatteista niin paljoa sitten kun nään ne livenä, mut nyt kaikki vaatteet tuntu ihan omilta ja ne pinkit korkkarit oli kyllä pure love♥ Noi vaatteet ei kyllä oo vielä lähellekään näille keleille sopivia, paitsi paksujen sukkahousujen kanssa mutta kylläpä noille löytyy varmasti käyttöä vielä kesälläkin. Tässäpä vielä kuvia uusista jutuista:

Mitäs tykkäätte? Oliko kivoja ostoksia ja sopiiko mulle? :)

Nyt mä alan tästä pikkuhiljaa painelemaan unten maille, herättiin tänään vähän aikasemmin kun Tiaraa e
i enää nukuttanutkaan puoli ysin jälkeen nii alkaa väsy jo tulla mullakin. Neiti on tuhissu tyytyväisenä unten mailla jo hyvän tovin. Mä edelleenkin säädän sen kiharapostauksen kanssa, alkaa ärsyttää pikkuhiljaa kun ei siitä näytä tulevan mitään, mut mä nyt koitan vielä! Hei ja kiitos muuten vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, aivan mielettömän ihania ja kannustavia kommentteja! Ootte te kyllä vaan ne maailman parhaat blogilukijat♥ Mahtavaa viikon alkua kaikille, moikkamoi♥♥


54 Responses to “Ulkoilua ja uusia vaatteita”

 1. Aino sanoo:

  ihania vaatteita! sopii sulle hyvin (: voi ku Tiara kasvaa nopeesti ♥ söpö pieni tyttö

 2. Fani sanoo:

  Mahtavaa viikonalkua sinnekin :-) mun mielestä noi vaatteet on sulle ku tehty, tai no oot niin kaunis että sulla kaikki näyttää hyviltä :-)<3 ihana tirriäinen yhtä kaunis ku äiti <3

 3. Milla sanoo:

  Ihania vaatteita! Vitsit, sulla on muuten ihanan pitkät ja hoikat jalat!

 4. hesu sanoo:

  Tiara on niiin sulonen:)Ihania vaatteita. Tuo musta hame sopii sulle tosi hyvin ja kivat nuo korkkaritkin!

 5. Anonymous sanoo:

  onko toi musta mekko se, joka maksaa vaan 10e? jos on niin vois kans ite tilata, näyttää kivalta :)

 6. Nora sanoo:

  Saanko ostaa noi sun barbie-sääret kiitos :) :) tarvisin niitä tän viikon lauantaiks että jos pistät huomenna postiin ni eiköhän ne tänne kerkiä ennen sitä……..Ja voi Tiara, mitä enemmän se kasvaa sitä söpömmäksi se tulee :D!

 7. Jonna sanoo:

  Voi pientä <3 hän on niin täydellinen :) kivoja vaatteita ! Miten teet tuon rusetin?

 8. Anonymous sanoo:

  Ei uskoisi että olet muutama kuukausi sitten synnyttänyt -sun jalat on tosi ohuet! Tiara on suloinen<3

 9. Tiia sanoo:

  Sun postauksia on kyl mukava lukee aina, vaikutat vaan niin.. onnelliselta :)Tiara on näissäkin kuvissa nättinä, aivan ihanan ilmeikäs pikkuneiti teillä!♥

 10. Anonymous sanoo:

  Vautsi, oot hot!

 11. Anne sanoo:

  Syötävän suloinen Tiara !!(: <3 hyvän näköiset vaatteetkin ovat! Sopivat hyvin sinulle(:!

 12. Anne sanoo:

  Iina, aivan ihania kuvia Tiarasta ! On se niin ihana mummun pieni !Hyviä ostoksia olet henkkamaukalta tehnyt, ainoo vaan niinkuin itse sanoitkin, että keli niille on nyt kyllä vähän väärä. Mutta onneksi sulla ei ole pelkoa tosta lihomisesta, niin tiedät että voit pitää niitä vielä kun kesä tulee :D Se musta mekko oli tosi nätti ! Killuutellaanpa taas ! :)

 13. Anonymous sanoo:

  Teeppä postaus miten oot laittanu nuo hiukset noin nätisti!

 14. Rudi sanoo:

  Voi noita Tiaran nappisilmiä.<3Ja ihana toi sun minnihiiri kampaus! Ärsyttää kun oma tukka on tällä hetkellä niin lyhyt, etten saa tommosta tehtyä. Ja sun jalat, oon kade!Ihania olette molemmat tytöt.<3

 15. Anonymous sanoo:

  ihania vaatteita, sopii sulle tosi hyvin! ja oot hurjan timmissä kunnossa, ei vois mitenkää arvaa et oot synnyttäny! Ja Tiara on söötti niinku aina, aww :3

 16. Anonymous sanoo:

  Tuliko sulla raskausaikana mitään negatiivisia juttuja, kuten hiustenlähtöä, suonikohjuja tai muita oireita tai raskauden jälkeen ?

 17. Anonymous sanoo:

  tosi ihania vaatteita! ja teijän pikkunen on niin sulonen<3

 18. pauli sanoo:

  ihania kuvia! Oot tosi kaunis! : )http://biteofmylife-pauli.blogspot.com/

 19. Piipero sanoo:

  Nainen sähän oot pelkkää säärtä ;) Tämmösenä lyhyt jälkasena oon ehkä vähä kade nuille sun pitkille jaloille.. :)Tiara on ihana tähtisilmä<3 Kuvatkin jo kertoo että Tiaraa on hoidettu hyvin ku on nuin onnellisen näkönen lapsi :) Mukavaa alkanutta viikkoa teille:)

 20. Jarno sanoo:

  Ihania noi vaatteet. Sopii! Oot söpö ja tirriskä kans! ;D <3

 21. Noora sanoo:

  Noi vaatteet sopii sulle tosi hyvin! Ja ihania on. Oot muutenki tosi kaunis :) Ja Tiara on niin ihana ♥

 22. Charlotte sanoo:

  voi että mä oon aina rakastanu joutsenia <3 ja tein tyttö on kyllä semmonen pikku hurmuri noilla ilmeillään :D sulla on ihana toi sun rusettinuttura juttu! miten ihmeessä oot tehny sen :D

 23. Anonymous sanoo:

  Tiara on kyllä niin kaunis lapsi <3 Tullu äitiinsä! :)

 24. Anonymous sanoo:

  IHANA TIRRISKÄ!! ♥ Voi ei onko joku vähän sulonen! Ja ihana mammaki sillä on :) Jatka Iina samaan malliin!!

 25. Anonymous sanoo:

  MOikka! Pakko kysyä ku sulla ei oo yhtään raskausarpia niin rasvailitko vaan paljon masua vai mitä? Ite oon raskaana ja yritän kovasti rasvailla että ei tulis :)

 26. Aino sanoo:

  Voi herranmumelo ku on söpö lapsi! Ja noi lähikuvat Tirriskästä…♥ Näyttää kyllä onnelliselta lapselta,niinku äitinsäkin näyttää(onnelliselta siis!)! ;D Ja ihanan laihat sääret sulla! Ei siis liian laihat vaan just tommosseet ihanat! :O Oon kade! :D Ja upeet noi hiuksetki! ;)♥

 27. Helluw sanoo:

  Ihana Tiara ja nätti sinä! =)

 28. henni sanoo:

  toi neljäs kuva Tiarasta on niiiiiiin ihana!:) silmät suli kun sitä katteli !:)

 29. miap sanoo:

  tiara on varmaan maailman suloisin pikku prinsessa! <3

 30. Juicy sanoo:

  Oot kyllä ihanan pieni ja siro:) ja miten pitkät jalat! Tiarakin on suloinen kuten aina<3

 31. Anonymous sanoo:

  EHDOTTOMASTI VIDEOPOSTAUS JOSSA LAITAT NOI HIUKSET NOIN ÄLYTTÖMÄN UPEESTI!! =)

 32. Anonymous sanoo:

  voe hellanlettas ku on, hmm mä en edes keksi tarpeeks kuvaavaa adjektiivia, mutta söpö ja ”ilmeikäs” vauva :D siis ku jotku vauvat vaan möllöttää mut Tiaralla on tollasia ihana ilmeitä :Dteillä on kyllä kiva perhe :)

 33. Anonymous sanoo:

  voi vitsit! haluun noi shortsit ja ton valkosen t-paidan:) en vaa nää noit tuol hm sivuilla:D oliks ne kalliita?=)

 34. Anonymous sanoo:

  Mun pittää kyllä sanoa että Tiarasta tulee varmasti ihan järkyttävän kaunis nainen sitten joskus! Nuin kaunis lapsi jo nyt, oijojoijoi <3

 35. Anonymous sanoo:

  Löysin tän sun blogi tässä pari päivää sitten, voin sanoo et tä on yks parhaista! Tiaraki on niin söpö ^^ =) ja noi sun uudet vaatteet on ihania, sopii sulle. =)

 36. miuksmauks sanoo:

  neiti on taas niin söpönä,samoin sinä ! :–)

 37. Anonymous sanoo:

  Voi miten ihania vaatteita noi kaikki, erityisesti toi eka musta mekko oli mun mieleen. Sopii sulle ihan älyttömän hyvin!Ihana Tiara :)♥Saako muuten udella, että kuinka pitkä oot? :)Hyvää tammikuun jatkoa teille! <3

 38. -hhennaa sanoo:

  HERRANJESTA TOLLE VIIDENNELLE KUVALLE EI VOI OLLA SULAMATTA ! toinen on niiiiiiiin sulonen, on kyllä tosi hyvin tyttö kasvanu! aivan äitinsä silmät tiaralla! (—: oioi, sulla on ihana blogi jatka samallalailla ! :-)

 39. Laura sanoo:

  Mä tuun kohta pöllimään sulta noi shorsit! :DPaljos ne makso? :)

 40. Anonymous sanoo:

  aivan ihania kuvia pikkuisesta!! ja tosi nättejä vaatteita, oot kyllä kaunis nainen!

 41. Anonymous sanoo:

  sulla on todella kaunis tytär <3 :)

 42. Kris sanoo:

  aww aiva ihana toii pikkune vaavelo <3 rakastuin :)) ja sä oot ihaaan sairaan pitkä ja nätti :)

 43. sanna sanoo:

  Kylläpä tytön tyllerö onki oppinu tuon pään kannattelemisen. Ootteko kokeillu että miten pää tulee perässä ku nostaa käsistä istumaan? :) Miten tiaralla on masu kestäny d-vitamiinia? onko ollu minkäänlaista muutosta masussa? :)

 44. Ninni sanoo:

  Moip!Oon vasta äskettäin alkanut seuraamaan blogiasi, ja tämä on kyllä ihan huippu :) kirjoitat kivasti arjesta ja vaatteista, ja Tiara on kyllä huippusuloinen pakkaus. Kiitos kivasta blogista !!

 45. Iina sanoo:

  Aino: Voi kiitos :)♥ Se on kyllä kasvanu hurjasti!♥Fani: Aww, ootpa ihana, kiitos paljon♥♥ Tiara on kyl maailman kaunein neiti♥ :)Milla: Aww, kiitos paljon! :)♥Hesu: On se meidän ihana pieni pulla♥ Kiitos paljon!Anonyymi 23.42: Ei oo :O Toi oli 19,95 :) Nora: Hahah :DDD Ei mulla mitää barbisäärii ole, korkkarit ja shortsit vaa huijaa ;DD Tiara on kyl nii ihana pikkuipana♥Jonna: On se kyllä, nii ihana meidän neiti♥ Ja siis tein ihan perus nutturan siis ponnarilla mut jätin semmosen ”hännän” Ja sit kiepautin sen hännän tosta keskeltä vaa ja laitoin pinnillä kiinni :D meni ehkä kaks minuuttia :DAnonyymi 00.00: No mun jalat on kyl onneks vihdoin palautunu normaaliksi, kyllä niihinki kerty niitä raskauskiloja :D Tiara on kyl maailman sulosin♥Tiia: Voi kiitos, mukava kuulla että tykkäät :) Tiara on kyllä neiti suloisuus, aina hymyilee ja nauraa♥ :)Anonyymi 0.04: Hahah, kiitos :D!Anne: Onhan se, aivan ihana tirriäinen♥ Kiitos paljon! :)Anne-äiti: On se mummun ja äitin ja isin ja kaikkien maailman paras pieni♥ Ja joo no kesällä niitä voi käyttää jos ei nyt mitää yhtäkkistä super-lihomista tapahdu :DD Soitellaan juu ja terkkuja♥Anonyymi 0.16: No en tiiä saako siitä kokonaista postausta ku ihan parissa minuutissa tein vaan semmosen kämäsen nutturan pompulalla ja jätin semmosen ”hännän” hiustenlatvoista, sit vaa kiepautin sen hännän siitä keskeltä ja laitoin pinnillä kiinni :DD Mut kiitos!Rudi: Se on kyllä yksi neiti nappisilmä, söpöliini♥ :D Kiitos paljon♥ Ja on mullaki oma tukka tosi lyhyt mut onneksi on pidennykset :D Ihan itse ootte kuule Sofian kanssa ihania♥♥Anonyymi 1.30: Kiitos hirmuisesti :)♥ Tiara on kyllä ihana neiti♥Anonyymi 2.04: No ei mulla oikeestaan, ainoastaan närästystä oli loppuraskaudessa ja muutamat raskausarvet tuli jenkkakahvoihin mut eipä muuten oikeestaan :)Anonyymi 3.20: Voi kiitos :) Ja on se kyllä♥♥Pauli: Aww, kiitos paljon :)Piipero: Mä en oo pitkä itte mut mulla on aina ollu pitkät jalat ja lyhyt ylävartalo :D Ihanaa ku oon saanu omat jalat takas eikä ne oo enää semmoset löllöt niinku synnytyksen jälkeen :D Kiitos paljon ihanasta kommentista♥♥ Ihanaa kuulla toiselta äidiltä että oma lapsi näyttää onnelliselta ja hyvin hoidetulta :)) Mukavaa viikkoa teillekin!Jarno: Kiitos murunen♥ Tirriskä on ihana♥Noora: Aww, voi kiitos hirmusesti :)♥ On se kyllä maailman ihanin pieni♥Charlotte: Mäki tykkään niistä, ne on jotenki nii semmosii ”uljaita” :DD Tiara on kyl ihana vempula, vääntelee naamaa, käsiä ja jalkoja ihan miten sattuu :D♥♥ Ja siis toi nuttura oli ihan helppo, mulla oli kakkaset hiukset nii aattelin et laitampa ne nutturalle, sit siitä jäi semmonen ylimääränen ”häntä” niinku viel sen nutturan teon jälkee ja kiepautin sen vaa tosta keskeltä ja pinnillä kiinni, ihan helppo minuutin juttu :D Oikeestaan ton syntyminen oli vahinko :DDD Mut kiva et tykkäsit!

 46. Iina sanoo:

  Anonyymi 12.56: Aww, kiitoksia♥ :DAnonyymi 15.15: Kiitos ihan hirmusti, Tiarao on kyllä maailman sulosin♥♥Anonyymi 15.24: Moi! No siis onhan mullakin arpia, mut ne on jenkkakahvoissa, pyllyssä ja tisseissä, masuun ei tullu yhtään onneksi! Ja siis no ihan normaalisti rasvasin ihoa, tietty sit arpisia kohtia enemmän kun ne joskus rv30+ ilmesty, mut sehän on vaa geeneistä kiinni ja ei siihen oikeen pysty vaikuttaan et tuleeko niitä vai ei :/ Aina voi toivoa että ei tuu :D Ihanaa loppuraskautta sulle! :)Aino: Herranmumelo XD♥ Ihana :D On se kyllä ainaki toivon mukaan ihan onnellinen lapsi♥ Kiitos paljon ihanuus♥Helluw: Aww, kiitos paljon♥Henni: Se on kyllä söpöliini♥Miap: On se meidän pieni ihanuus♥Juicy: Voi kiitos paljon♥ Ja onhan se meidän sulonen neiti♥ :)Anonyymi 17.29: No pitää kattoo jos saan sen ekan videopostauksen ees tehtyy! :D Tuolta ylemmistä kommenteista voit ainakin lukee miten oon tehnyt sen jos haluut! Kiitos paljon :)♥Anonyymi 18.00: Hahah Tiara on kyl ilmeikäs, ollu ihan pienestä asti :D♥ Kiitos paljon♥♥Anonyymi 18.42: Ne on kyl kivat! Ne on kyl siel sivuilla ja kuvastossakin, eikä ne ollu kalliita kyllä :) Varmaan vähän päälle pari kymppiä yhteensä :)Anonyymi 18.56: Hahah nii siitä tuleeki, sit Otolla kauhee homma hätistellä poikaystäviä pois ovelta ;DDDAnonyymi 19.49: Voi että ku kiva kuulla, kiitos ihan hirmusti :))♥ Ja tervetuloa mukaan lukemaan!miuksmauks: Aww, kiitos paljon♥ :)Anonyymi 20.14: Voi kiitos, kiva että tykkäsit :)♥ Mä oon 167cm eli ihan keskimittanen :) Ihan mahtavaa tammikuun jatkoa sinne myös♥♥-hhennaa: Haha, se on kyllä meidän pieni ihanainen♥♥ Kiva että tykkäät :))♥Laura: hahah, ne ei ollu kyllä kalliit: 14,95! :)Anonyymi 22.41: Hihi, ei tuosta huonoa kuvaa taida ees saada ellei ite heiluta kameraa :DD Kiitos paljon♥♥Anonyymi 22.43: on mulla kyllä, se on maailman ihanin pieni♥♥Kris: HIhi, mäki rakastun siihen joka päivä enemmän ja enemmän♥ Kiitos ihan hirmusti, pitkä mä en kyllä oo ku en oo ku 167cm :DDSanna: On se oppinu nyt onneksi ku ollaan masulleen pidetty enemmän ja se jopa joskus jaksaa olla hetken masulleen eikä heti käänny itte selälleen niinku aina ennen :D Ollaan kokeiltu, jouluna varmaa koitettii jo eka kerran ja hyvin pysyy mukana, välillä se oikee väkisin vetää ittensä istumaan jos pitää sormista kiinni :DD Ja hyvin on kestäny, ei oo muutoksia :) Terkut sinne!Ninni: Mooi :) Tervetuloa mukaan ja tosi kiva että tykkäät! :)♥ Tiara on kyllä ihana pieni neiti♥♥

 47. Oikein kiva toi mekko! Ihania joutsen kuvia!

 48. Anonymous sanoo:

  en muista kommentoinko tähän jo mutta sit tulee kaks:D Tiara on ihana<3 (anteeks kaikki hokee sitä mut oli pakko, kun se on niiiiiin söpö<3) Ja noi kuvat, joissa se on mahalteen:D<3 ei voi ihanampaa vauvaa olla<3 ;) haluisin vielä kirjottaa jotain mut en keksi. säki oot niin kaunis<3Aleksandra

 49. Anonymous sanoo:

  ”Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.”Tuossa olis sulle tuollanen haaste,joka on ollut jo parissa blogissa.Jos jaksaisit jossain välissä väsäillä tämän,niin olis kiva =)

 50. Laura sanoo:

  ihania uusia vaatteita!:)http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

 51. Pikku Miia. sanoo:

  Voi ei mikä ihana pikkuinen! ja miten kauniit silmät toisella :)!!Oon vasta löytänyt sun blogis ja nyt oon lueskellut paljon näitä sun merkintöjä, tosi mukavaa luettavaa :)

 52. Anonymous sanoo:

  Voi että ku Tiara on söpö :3

 53. Anonymous sanoo:

  Huomasin just että Tiaralla on sun silmät ! :D Tai ainaki omaan silmään pisti että äitin tyttö ;) Ja muuten kivoja vaatteita, oon vähän kade sulle ku en oo millään ite löytäny tommosta perus mustaa mekkoa ! Tykkään :)

 54. elluuuu sanoo:

  Rakastan tätä sun blogias! Kerrot aina niiiin ilosesti :) Pakko sanoo, että ihanat silmät tolla pikku-Tiaralla :)♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.