2011 meni jo, mutta…

07.01.2012

…Multa toivottiin vielä tällasta kertauspostausta viime vuodesta. Aattelin nyt toteuttaa tän kun viime vuodesta ei vielä ole kovin kauaa ja on asiat suhteellisen tuoreessa muistissa. Kiitos vielä sinulle joka pyysit tätä postausta!

Tammikuu 
Olin kipeenä, paljon! Vietin yli puolet kuukaudesta äidin luona Oulussa keuhkokuumeessa, mutta sen muun ajan mä hengailin Helsingissä kavereiden kanssa bilettäen ja Ottoon tutustuen. Tammikuun lopussa Tiara sai alkunsa mutta sitähän me ei vielä tiedetty. Piipahdin myös Netan kanssa Tallinnassa ja parin kaverin synttäreillä. Tammikuulta ei paljoa kuvia ole koska mulla ei ollu omaa kameraa silloin ja myös siksi että en paljoa mitään ehtiny tehdä kun olin kipee.

Jotkut kekkerit tammikuussa, mukana menossa ainakin Nona♥

Jarnon kanssa Mikon synttäreillä, sen muistan että oli huippuhauskaa! 😀
Ja tässä minä ja toi mun ihana muru, meidän eka yhteiskuva :D♥ Meidän kaveri Ville osallistuu tähän kuvaan ilmeisesti vähän enemmän kun me 😀

Helmikuu
Helmikuun alussa, 9. pvä me alettiin Oton kanssa virallisesti seurustelemaan ja sillon jo epäiltiin molemmat että olin raskaana, mut ei viel oltu tehty testiä. Käytiin Johanna Tukiaisen keikalla Onnelassa ja oli kyllä huippuhauskaa! 17. pvä helmikuuta sitten tein raskaustestin joka näytti plussaa ja siitä alkoi Tiaran odotus♥ Sen testipäivän jälkeen menin Otolle koko viikonlopuksi jonka jälkeen lähdin Ouluun äidin luokse, minne Ottokin seurasi perässä parin työpäivän jälkeen. Siellä kului sit loppukuukausi. Helmikuulta on näin ollen vielä vähemmän kuvia, kuin tammikuulta. Puhelimessa olis loistava video Tuksun keikalta mutta arvatkaapa vaan saanko sitä ulos! 🙁

Maaliskuu
Kun tulin Oulusta takaisin Helsinkiin niin käytännössä muutin Otolle, en viettäny enää yhtään yötä mun Ullanlinnan kämpässä vaan nukuin joka yö murun vieressä. Värjäsin hiukset vihdoinkin takaisin tummiksi blondin katastrofikauden jälkeen. Maaliskuussa mä olin aivan järjettömän väsynyt, mä nukuin oikeestaan kellon ympäri jos vaan sain. Otto teki töissä iltavuoroja ja pitkiä päiviä ja mä en tehny muuta ku nukuin sillon ku Otto oli töissä ja myös öisin tietysti. Menin aina viimestään 00.00 nukkumaan ku en vaan pysyny hereillä. Maaliskuussa oli myös eka neuvola ja Emmis kävi Helsingissä meitä moikkailemassa. Silloin tein jonku poikkeuksen ja pysyin yhtenä iltana hereillä kun käytiin kaverin synttäreillä Herkussa juhlimassa, aamuun asti. Tanssin pöydillä ja pidin hauskaa, sinä iltana huomasin että alkoholittomat drinkit on tuhat kertaa parempia ja hauskaa voi olla ilman viinaakin! Maaliskuun lopussa oli sitten eka ultra ja oli ihan mielettömän ihanaa nähdä että siellä se meidän oma pieni asustelee♥

Herkussa Jussin synttäreillä (oon mä tuol piilossa takana :DD)

Oton ja Simon kanssa, kädessä alkoholiton Piña Colada 😀

Tompan tuparit maaliskuun lopussa, muistan ku olin ihan järjettömän väsyny ja me lähettiin himaan varmaan ennen yhtätoista 😀
Meitsi!

Huhtikuu
Huhtikuussa me alettiin tosissaan ettiä Oton kaa yhteistä kämppää kun ei se elämä siellä Oton soluhuoneessa ollu niin kauhean tilavaa kun sinne oli ahdettu kauheesti tavaraa ja päälle viel mun iso matkalaukullinen vaatteita, meikkejä ja kenkiä. Mulla oli kumminkin viel se oma kämppä Ullanlinnassa, vaikka en mä siellä muuta tehnyt kun kävin välillä hakemassa postit ja lisää vaatteita.  Me kyllä viihdyttiin siellä solussa hyvin, Oton kämppikset oli tosi kivoja ja vaikka olin siellä aina sillon yksin ku Otto oli töissä nii ne jutteli mulle ja piti seuraa mutta kyllähän me tarvittiin se oma rauhakin tulevaa pikkusta varten♥ Huhtikuun lopussa, just ennen vappua oli sit muutto. Huhtikuussa me ei ilmeisesti muistettu Oton kameran olemassaoloa ollenkaan kun löysin vaan kaks kuvaa jotka sillon on otettu, no tässä ne nyt kummiski on:

Oiskohan joku rv 12-13 😀 Hyvänkokonen pötsi jo kummiski!

Toukokuu
Toukokuussa aloitin blogin pitämisen kun oltiin muutettu tänne Vuosaareen. Sisusteltiin kämppää ja totuteltiin siihen et meil oli vihdoinkin oma tila ja oma rauha. Odoteltiin myös jo malttamattomana kesäkuun alussa olevaa rakenneultraa ja pikkuisen ensimmäisiä liikkeitä jotka tuntuikin sit ekan kerran rv 18 muistaakseni, eli joskus toukokuun puolivälissä suunnilleen. Se oli kyllä niin jännää ja ihanaa kun tunsi että siellä se pieni liikuskelee. Olin tässä vaiheessa jo aivan varma että meille tulee tyttö ja olin jo miettinyt Tiara -nimeä Oton kanssa. Toukokuussa oli myös jääkiekon MM -kisat ja kisastudio oli täällä meidän kotona, tunnelma oli mahtava ja meteli korvia huumaava! Toukokuulta on sit vihdoin vähän enemmän kuvia kun aloin blogin myötä käyttää kameraakin ahkerammin:

Otto vatkas käsin kermavaahtoa 😀

Mun äitienpäiväkakku, oli kyllä namia♥

Kisatunnelmia 😀

Kesäkuu
Kesäkuun alussa oli siis rakenneultra ja saatiin tyttölupaus. Sinä päivänä päätettiin että Tiara tuosta palleroisesta tulee. Kesäkuussa oli myöskin Oton synttärit ja kesäloma, sekä Juhannus, jota vietettiin Oulussa. Kesäkuussa alettiin käymään perhevalmennuksessa ja muutenkin se vauvantulo alkoi tuntua konkreettisemmalta kun tiesi että puoliväli on jo ohi. Masu kasvoi kasvamistaan ja multa alettiiin ekoja kertoja kysellä jo tuolloin (!) että joko se vauva kohta syntyy ja aina mulle naurettiin kun kerroin että eikun lokakuun 19. päivä on laskettu aika. Emmis ja Sami tulivat meille pitkäksi viikonlopuksi ja käytiin syömässä, shoppailemassa ja jopa Korekasaaressa!

Ekat tyttöostokset♥

Oton synttärit 😀
Söpöjä kameleita vesisateisessa Korkeasaaressa

Minä ja Emmis, masu rv 22 oisko? 😀


Jarno♥
Minä, Sanna ja Emmis Juhannuksena

Otto ja ihana kummipoikaseni♥

Jarno, meitsi ja Netta Oulussa shoppailemassa

Heinäkuu
Heinäkuussa Otolla oli onneksi vielä lisää kesälomaa, mulla kun sattui välillä olemaan todella tukala olo mun mammuttimasun kanssa niillä helteillä. Käytiin myös mun tädin häissä Oulussa ja Ikeassa ostamassa neidille pinnasänky. Mun serkku Riina tuli myös Oulusta meille kyläilemään ennen häitä. Oltiin rannalla, luin kirjoja ja kävin kavereiden kanssa kahvilla sillon kun Otto oli töissä. Heinäkuu oli ihana kuukausi♥

Biitsillä ison masun kanssa 😀

Ylpeä tuleva isi kokoaa pinnasänkyä♥

Suht talvinen kirja keskellä kesää mut ihana!

Mun lemppari äitiysfarkut!

Kyllä mä sain sen kukkakimpun kiinni, oli makeeta! 😀

Elokuu
Elokuussa aloin jo malttamattomana odottaa neitiä syntyväksi, vaikka raskautta oli jäljellä yli kaksi kuukautta. Jännitti ja en olis millään jaksanu enää olla sen ison masun kanssa, vaikka olo ei vielä niin kovin tukala ollutkaan. Raskausarpia alkoi ilmestymään jenkkakahvoihin ja pelotti että masukin menee ihan raidalliseksi. Innoissani suunnittelin synnyttäväni kätilöopiston Haikaranpesässä ja varattiin ajat Haikaranpesän valmennuksiin. Elokuussa oli myös mun Babyshowerit ja äiti tuli meille!

Vapianossa murun kanssa♥

Isoisoiso masuli♥
Saatiin uudet vaunutkin vihdoin!

Baby Showerit♥

Ihania vauvalahjoja kaikilta 🙂

Syyskuu
Sanomattakin on varmaan selvää että tää oli se viime vuoden mullistavin kuukausi! Ensin jouduin sairaalaan ennenaikaisten supistusten vuoksi, pääsin kotiin hetkeksi ja kihlauduttiin mun syntymäpäivänä, siitä kahden päivän päästä; 20.9. aamulla Otto sai uuden, loistavan työpaikan ja illalla kello 23.23 mulla oli pieni ihana oma tyttö rinnalla ja olin rättipoikkipuhkiväsyneenä, mutta onnellisena synnytyssalissa. Loppusyyskuu menikin sairaalassa ja päästin kotiin juuri ennen kuunvaihdetta oman nyytin kanssa.

Supistuskäyrää n. viikkoa ennen synnytystä
Vika masukuva n. 1,5 tuntia ennen kun lähdettiin sairaalaan synnyttämään

4min ikäinen pikkutirriäinen♥

Ihana pieni♥

Iso minä, pieni Tiara 😀 Viikon ikäinen neitokainen♥

Isi vaihtaa vaippaa, muistan kun Tiara meinas hukkua noihin liberon ykkösiin ja saatiin sairaalasta Pampersin microvaippoja 😀
Menossa isyyttä tunnustamaan lastenvalvojalle

Mummun sylissä♥

Lokakuu
Lokakuussa totuteltiin elämään perhe-elämää yöheräämisineen kaikkineen, oli ihanaa mutta taisin myös olla suht väsynyt koska en muista tuosta ajasta hirveästi juuri mitään. Otto oli isyyslomalla neidin syntymästä lokakuun 10. päivään ja voi kauhistus että mua jänn
itti jäädä yksin neidin kanssa kotiin. Mutta hyvinpä se arki alkoi siitä rullaamaan, tuossa vaiheessa Tiara ei oikeen muuta tehnyt kun nukkui ja söi ja mulla oli oikeestaan suorastaan tylsää välillä kun olin odottanut että saan hoitaa vauvaa muka heti kun se syntyy ja sit se vaan nukkukin 😀 Maailman ihanin vauva silti, hyvä vaan että nukkui väsymystä pois pieni♥ Teinpä myös uuden vauvankuviakin sisältävän bannerin blogille, eli tuon nykyisen kuvan!

Onnellinen siitä että shortsit mahtui päälle! 😀

Eka vaunulenkki!

Mun muru♥

Kuinka pieni voi toinen olla♥

Toi tuttiki näyttää niin kauheen isolta!

Maailman kaunein pieni neiti♥

Maailman tärkeimmät♥

Oho, jopa simmut auki kuvassa! :D♥

Marraskuu
Marraskuussa järkkäiltiin jo ristiäisiä ja otettiin vastaan kyläileviä ystäviä ja sukulaisia. Oli vauvaa toki käyty katsomassa jo lokakuussakin, mutta marraskuussa tuli vielä lisää ihmisiä. Äiti ja mummo kävivät Oulusta yhden yön reissun tuomassa meille ruokailuryhmän ja mummo rakastui pieneen tyttärentyttärentyttäreensä♥ Marraskuu oli tosi hektinen kuukausi ja musta tuntuu että silloin Tiara nukkui huonoiten ikinä, ei nukahtanut melkein koskaan omaan sänkyynsä ja heräili 2-3h välein. Mutta eipä niin pieneltä unirytmiä ois voinukaan odottaa. Marraskuussa taidettiin myös kokea neidin ensimmäinen ihana, tarkoituksellinen hymy♥ Marraskuussa juhlittiin tietysti myös Oton ensimmäistä isänpäivää, vaikkei se ihan suunnitelmien mukaan mennytkään 🙂

Ihana pieni muru♥

Moi mä hymyilen teille!

Rakas♥

Tutti piti ottaa omaan käteen 😀

Neiti nappisilmä♥

Isänpäivälahja

Väsynyt mutta onnellinen isi ja kameran takana vielä väsyneempi äiti 😀

Meidän ÄIJÄ! 😀

Joulukuu
No joulukuu, silloin oli tietysti Tiara Teija Alessian ihanat ristiäiset ja JOULU Oulussa♥ joulukuu on varmaan teilläkin tuoreessa muistissa joten antaapa kuvien puhua puolestaan:

Sellasta vielä, huh olipa urakka käydä koko vuosi läpi! Mut toivottavasti tykkäätte! Jotkut kuvat saatto vähän heittäää päivämäärissä muutamalla päivällä kuukauteen tai toiseen, mutta eipä se ole niin turhan tarkkaa. Nyt hyvää lauantai-iltaa kaikille!♥


58 Responses to “2011 meni jo, mutta…”

 1. Aino sanoo:

  Voi kuinka ihana postaus! Aivan mahtava!♥ Sä oot kyl niin hyvä kirjottaa näit postauksii! Hyvää lauantai-illanjatkoo teillekki! 🙂

 2. Anonymous sanoo:

  Tää oli tosi ihana postaus, kiitti tästä! -Nina 🙂

 3. Henna sanoo:

  En voi käsittää kuinka pieni Tiara onkaan ollut ihan vastasyntyneenä, kun meidän poika joka on kuitenkin sillai isokokoinen tuntuu niin kovin pieneltä! 🙂 ja kun olit kirjottanu että meinas hukkua 1-koon vaippoihin niin meidän pojallepa tuotiin vain ja ainoastaan sitä varten 2-koon vaippoja kun ei pienemmät riittäneet tai mahtuneet :DD

 4. Anonymous sanoo:

  Tää oli kyllä kaikista parhain postaus mitä oon koskaan lukenut! 🙂 Sinä ja Otto ootte tosi söpö pari c:

 5. Anne sanoo:

  Ihana yhteenveto koko vuodesta ! Jos mulla ois ollu kamera, niin olisit saanut mukaan tulevan mummunkin kuvia ja tunnelmia, mutta kuten tiedät, en käytä kameraa.Mutta voin sanoa sen, että mullekin koko vuosi on ollut ihana, lukuunottamatta sitä tammikuuta jolloin olit tosi sairas ja olin tosi huolissani.Oli ihanaa, että heti kun raskaus varmistui, te tulitte heti käymään täällä mun luona, se merkkas mulle paljon.Muutenkin parasta on se, että mä olen ollut aina tervetullut teille olemaan, välillä vähän pidemmäksikin aikaa, kun täältä Oulusta ei ihan nopeesti sinne tullakaan noin vaan iltakahville. :)Ja parasta koko vuodessa on tietysti Tiaran, mummun rakkaan murusen syntymä ja teidän kihlaus ja Tiaran ristiäiset ! <3Toivon teille kolmelle oikein ihanaa tätäkin vuotta !Rakkaudella äiti/mummu/anoppi

 6. Anonymous sanoo:

  ihana postaus! Sulle sopi noi vaaleet hiukset myös tosi hyvin! Ja noissa raskaus kuvissa oikein hehkut 🙂

 7. Anonymous sanoo:

  Ihanat kulmat tossa maaliskuun vikassa kuvassa! :)Ja tirriskä on niin ihana pikku pakkaus <3

 8. Anonymous sanoo:

  en voinu vastustaa kirjottamasta.. ootkai aiva varma et otto on tiaran isä? ku olitte just tavannu ja tiara syntyki etuajassa, niin entä jos se sai alkunsakkin ennen ku olit ollu oton kans.. ite tietysti tiiät varmasti, mutta tuli vaa mieleen 🙂

 9. Anonymous sanoo:

  näytät ihan hirmu hoikalta varsinkin noissa postauksen alkupään kuvissa! Varmaan osittain siksi se maha alkoi näyttää niin suurelta jo melko aikaisin:)Teil on varmaan maailman kaunein vauva! Hyvää alkanutta vuotta koko teidän perheelle!Iita

 10. Anonymous sanoo:

  Hui kauhee ku toi maha on iso tossa vikassa maha kuvassa!::D ja sun blogi on ihana,kirjotat niin kivasti! Kaikkea hyvää sulle,Tiaralle ja Otolle♥

 11. Piipero sanoo:

  Tosi ihana postaus, tuli itellekki hullun ilonen mieli 🙂 Ja sä oot niin hirmusen nätti! 🙂 Ja osaat laittaa nätisti meikit itelle, pitäs itelläki vähä panostaa ja opetella laittaa luomiväriä muutenki ku baariin mennessä 😀

 12. essi sanoo:

  Voi kun Tiara näyttää pieneltä ja haavoittuvaiselta noissa ensimmäisissä kuvissa! En varmaan uskaltais koskeakaan noin pieneen vauvaan 😀

 13. Elina sanoo:

  Oon niin kateellinen sun järkyttävän upeista ja ihanista vaatteista! 😀 Tiarakin on niin suloinen! :3

 14. Anonymous sanoo:

  Minun on pakko viimein kommentoida! Olen lukenut kaikki kirjoituksesi, mutta en ole koskaan mitään sanonut :] Tämä sinun blogisi on ehkä paras kaikista ja tarkistan joka ainoa päivä (useita kertoja…) josko uusi teksti olisi taas tullut. Voisin sanoa olevani koukussa 😉 Tyttö on aivan mahdottoman ihana ja ihanaa lukea vauvakuulumisia, kun itsellä on kova yritys päällä. Jatka samaan malliin!!!

 15. Jenni sanoo:

  Ihana postaus ! 🙂 Sä oot oikeesti tosi hyvä kirjottaa näit postauksii, ja ootan innolla aina seuraavaa postausta.Sä oot tosi kaunis ja Tiarakin on niin suloinen <3 🙂 Hyvää loppu viikkoa teille ! 🙂

 16. Lippe sanoo:

  Löysin juuri blogisi, ja tulen jatkossakin lukemaan. Mistä oot hankkinut ristiäismekon itsellesi, on tosi huippu mekko ? 🙂

 17. Anonymous sanoo:

  ihana postaus! :)) ootko yhtään sun isän kanssa tekemisissä?

 18. Maura sanoo:

  Eksyin vasta vähän aikaa sitten sun blogiin, mutta pakko sanoa että sä vaikutat järkevimmältä nuorelta äidiltä jonka ”tiedän”. Koko tää postauskin kertoo siitä kuinka vauva oikeesti kuuluu teidän elämään ja tuntuu siltä että teillä on kaikki kohdallaan! Tykkään:)

 19. Anonymous sanoo:

  Toi yks jäbä näyttää ihan sairaan tutulta, ku kattelin noita MM-kisojen kisastudiota :oOnks se Ringo kenties? ;o

 20. Anonymous sanoo:

  Todella kivoja kuvia <3 Ihana toi turkoosi paita tuolla huhtikuun kuvassa! Mistä se on ostettu?

 21. Anonymous sanoo:

  Kiitos Iina ihan mielettömän paljon tosi hienosta postauksesta, sulla on varmasti menny tähän paljon aikaa! Ihanaa on ollut ns. ”seurata mukana” teidän matkaa, kiitos myös siitä 🙂 Kaikkea hyvää sinulle, Otolle ja pienelle Tiaralle elämässänne!-Annika

 22. Fani sanoo:

  Tää oli aivan ihana postaus 🙂 oli kiva lukea sun vuodrsta 🙂

 23. Marika sanoo:

  Sulle sopi ihan älyttömän hyvin noi megablondit hiukset!(: Oot tosi kaunis!Tästä postauksesta sitä vaa huomaa miten paljon ihmisen elämä voi muuttua vuodessa. Uskomatonta (: Onnea uudelle vuodelle, toivottavasti siitä tulee teille myös vähintäänkin yhtä hyvä kuin edellinen, ja parempikin!

 24. Anonymous sanoo:

  Huhtikuun viimenen kuva. Oot niiiin kaunis.

 25. hb sanoo:

  Tiedätkö, palasin lukemaan blogiasi koska jäit ajatuksiini pienen perheesi kanssa sen ristiäispostaukseksi jälkeen, johon taisinkin itselleni epätyypillisesti jopa kommentoida.Olette varsin ihastuttava perhe ja niin omalaatuinen.Luulen, että kun tulit raskaaksi suurin osa ihmisistä ympärillänne ja lukijoista täällä olivat varmoja, että tulossa on tyypillinen teiniäiti.Ihmisiä varmaan suoraan sanottuna vituttaa, koska olivat väärässä.Ainakin niitä, jotka eivät aidosti toivo toisille hyvää vaan mieluummin sitä draamaa, mistä on ”kiva” lukea/jeesustella ja jolle nauraa.Itsekin ehkä kuuluin tähän epäilijoiden ryhmään. Äidiksi 19-vuotiaana tulleena tiedän ns tyypin/kategorian johon helposti leimataan.Varsinkin jos elämä on ollut aiemmin rellestystä.On ollut aivan fantastista jäädä seuraamaan vanhemmaksi kasvuasi ja täytyy sanoa, että olet kyllä onnistunut upeasti.Vaikutat hyvin rakastavalta ja lempeältä äidiltä, Tiara on onnekas!Edessänne on huikea matka, lapsen kasvatus ei lopu ensimmäisiin vuosiin.Uhmat ja muut voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä, saada aikaan harmaita hiuksia joidenka rinnalla yövalvomiset voivat tuntua mitättömän pieniltä.Se, että osaat suhtautua hienosti (erittäin ala-arvoiseenkin ja tarpeettomaan) negatiiviseen kommentointiin on varmasti uuvuttavaa, mutta ainakin se vahvistaa sinua.Myös äitinä.Meillä kun on oltava paksu nahka, lokaa sataa varmasti niskaan niin ympäriltä kuin omilta lapsiltakin (viimeistään sitten murkkuiässä;) ).Se, mitä halusin oikeasti vain kommentoimalla sanoa on, että minusta vaikutat kyllä erityisen hyvältä äidiltä.Älä vain anna kenenkään lannistaa sitä fiilistä! :)hb

 26. Anonymous sanoo:

  Sä näytät paljon aidommalta ja kauniimmalta ku sulla on noi tummat hiukset ja et enää silleen törrötä noit huulia vaan hymyilet! Ootte niin sulonen perhe kyllä. 🙂

 27. Anonymous sanoo:

  Mun on pakko sanoa, että onneksi värjäsit noi sun hiukset takaisin tummiksi! Ei millään pahalla, tämä on siis vain mun oma mielipide, mutta noi blondit teki susta aika halvan näköisen. Oot mun silmään paljon freesimpi tummissa, pidä noi! Älä vain ikinä värjää takaisin blondiks. 🙂 enkä nyt siis tosiaan tarkoita millään pahalla tätä. Mitä ite oon huomannu nuorena äitinä, niin myös ulkoisella olemuksella on väliä, kun muodostetaan käsitystä. Noilla vaaleilla, mä en varmaan pystyisi sua ottamaan tosissaan. Tummat tuo sulle paljon enemmän uskottavuutta äitinä (jota et toki tarvitse). 🙂 Emma

 28. Anonymous sanoo:

  Hei Iina! Voisitko laittaa tänne (vaikka kommentin vastaukseen) nettivaatekauppojen osoitteita (joista löytyy naisten talvitakkeja, ei laskettelu) 🙂

 29. Anonymous sanoo:

  Sekava kommentti kannattaa varautuu;)Oot mun mielestä saanu aika paljo katu-uskottavuutta hilltymmällä meikilllä ja tummilla hiuksilla. Oot paljo kauniiniimman ja terveeemmän näköne. Ihanniinkun siinä ois kymmenen vuotta välissä! Nyt voisit mennä hyvin säilyneestä 25 vuotiaasta kuvien ja kirjotusten perusteella. Blondina näytit pikemminkin 15 teiniltä. 🙂 Teidän pieni perhe on maailman sulosin ja voin kuvitella teille ihanan elämän:D ja koiran! Voi et sit ku Tiara on viis ja mä oon 20 niin tuun teille lastenhoitajaks xd Kaikkee hyvää teille ja en ooo pitkään aikaa kommeltoinu ku unohdin google tilin salasanan mut siis sanskud44 täällä kirjottelee:)

 30. Hanna sanoo:

  Ihana ja kaunis kuvakokoelma vuodestanne! Kävin lukemassa blogiasi pari kertaa kesän tienoilla ja oli nyt hienoa huomata, että kaikki on sujunut hyvin ja näytätte onnelliselta kolmikolta!Tyttö on kaunis kuin jalokivi ja sinäkin säteilet ihmeellistä hyvää oloa ja kauneutta kuvissa – se tulee selvästi sisältä. Paljon kaikkea hyvää uuteen vuoteen ja yhteiseen tulevaisuuteenne!

 31. Anonymous sanoo:

  mitä ehkäsyä käytät nykyään?

 32. Anonymous sanoo:

  muutkin kuin iina voi myös laittaa linkkejä 🙂

 33. Anonymous sanoo:

  Oon lueskellut anonyyminä blogias nyt muutaman kuukauden ajan. Nyt aattelin kommentoida myös!Sun tumma tukka on upea! Ja niinkuin tuossa joku ylempänä sanoikin jo, sä näytät todella paljon paremmalta ja aikuismaisemmalta tummassa tukassa!T. Saman ikäinen odottava äiti 🙂

 34. Anonymous sanoo:

  onks toi sun kaveri jarno homo? ku yleensä kaikki hyvännäköset pojat on.

 35. Anonymous sanoo:

  suuteletteks oton kaa joka päivä? ku oon lukenu et parit jotka halailee/suutelee joka päivä pysyy yhes pidempään:) ja kuolisin jos eroisitte

 36. dreamer sanoo:

  Tykkään sun tyylistä kyllä tosi paljon ! sori en oo pitkään vielä blogias lukenu mut ootsä jollain muoti/maskeeraus alalla ainaki silmää löytyis sinne 🙂 kaikke hyvää teille ! http://girlwithbigdreams-dreamer.blogspot.com/

 37. jenni sanoo:

  Heippa Iina! Tuli tosta bannerin teosta mieleen, että ois kiva jos jaksaisit värkätä uuden, ku Tiarallaki on kuvissa jo enemmän ilmeitä! Ei sillä, että nykynen ois huono! 🙂

 38. Tiia sanoo:

  Voi kuinka suloinen pikkuinen ja aivan ihana nimi pikku neidillä! 🙂

 39. Anonymous sanoo:

  ihana postaus oli tää :)♥

 40. Anonymous sanoo:

  Kiitos postauksesta! Uskon että olette maailman parhaat vanhemmat pikku tytöllenne (=!

 41. Anonymous sanoo:

  Voi kun oli kivaa luettavaa tämä 🙂 Sulla ollu varmasti tosi ihana vuosi..ainaki tästä päätellen! Terkkuja kaikille teille ja voikaa hyvin! :)-Nina

 42. Jenni sanoo:

  Vitsit miten ihana postaus pitkästä aikaan ♥ oot upean näköinen nainen, ihana pikku tirriäinen. Tammikuun postauksen toi kuva missä ootte jarnon kanssa niin muistakko yhtään merkkejä meikeistä mitä sulla siinä kuvassa on? ( meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri yms ) 🙂 Ihanaa talvenaikaa teidän pikku perheellenne 🙂

 43. Anonymous sanoo:

  Ettekö te oikeasti olleet tunteneet Oton kanssa kauempaa ennenkuin Tiaraa rupesit odottamaan? 😮 Ihana mies sinulla kun ei yksin sinua jättänyt! Moni mies olisi voinut säikähtää vauvauutista ja kadota.. Onnea teille kaikkeen! <:

 44. Iina sanoo:

  Aino: Voi kiitos! :)♥ Tulipa ihanan hyvä mieli, oot kyllä aina semmonen piristäjä että! Hyvää alkavaa viikkoa!Nina: Voi kiitos paljon :)♥Henna: No en mäkään kyllä enää voi ymmärtää sitä, nykyään ku kattelen jotain vanhoja 44-kokosia Tiaran vaatteita nii en voi uskoa et se on ollu niin pieni 😀 Onhan se kasvanukki ihan hirveesti ku syntymäpituus oli 46cm ja viime neuvolassa oli 59,5cm 😀 Ja ihana teidän poika ku sai ihan omia vaippoja sairaalaan! 😀 Anonyymi 22.33: No voi että, kiitos ihan hirmusesti :))♥ Kiva et tykkäsit!Anne: Kiitos äiti♥ Noniin, no mut täältä saat onneksi ittelleski mielinmäärin kuvia Tirriäisestä ja ittestäsikin 🙂 Oot kyllä niin maailman paras äiti ja mummu että ja meillä on jo kamala ikävä, onneksi kohta on jo helmikuu ja tuut tänne! Haleja ja pusuja Tirriskältä ja meiltäki♥Anonyymi 22.35: Voi kiitos paljon 🙂 Kiva että tykkäsit!♥Anonyymi 22.37: Kiitti! Ja onhan se meidän sulosin palleroinen♥ :)Anonyymi 22.49: No oon mä kyllä aivan varma siitä, kyllä mä itse tiedän millon oon tehny mitä ja kenen kanssa 🙂 Ja eiköhän ne neuvolassa ja ultrissakin oo ihan oikein laskenu Tiaran viikot :)Anonyymi 22.56: No älä vaan! Olin itekki ihan järkyttyny ku katoin tota kuvaa :DD Ja miten pieni tyttö sieltä tulikaan sit kumminkin 😀 Kiitos ihan hirveesti ja kaikkea hyvää myös sulle♥Piipero: Voi että, kiitos paljon ja mukava että ilahdutti! :)♥ Ja mä oon jotenki aina ollu ihan luomivärihullu, ala-asteella en uskaltanu käyttää ripsarii ku pelkäsin et tökkään sillä silmään (joo olin idiootti :DDD) mut luomivärii oon laittanu vitosluokalta asti joka päivä :DD

 45. Iina sanoo:

  Essi: No niin se kyllä olikin 😀 ja jotenkin itellä sitä ei ees tajunnu et miten pieni se olikaan, sitä vaan vaihteli vaippaa ja vaatteita ja nyt ku kattoo noita kuvii nii tuntuu että huhhuh miten sitä onkaan pärjänny noin haavottuvaisen pienen pirpanan kanssa :D!Elina: Aww 😀 Nojaa, itestä taas tuntu et raskausaikana ei ollu mitään päällepantavaa ku levisin joka suuntaan! 😀 Mut kiitos silti♥ Ja onhan tuo meidän ihana pieni päivänpaiste♥Anonyymi 23.32: Voi apua miten ihana kommentti! Kiitos ihan hirveesti♥ Musta on ihana kuulla että tykkäät blogista ja tulit kommentoimaan! Onnea vauvahaaveisiin, toivottavasti tärppää pian! :)♥Jenni: Voi kiitos, mukava kuulla et tykkäät♥ 🙂 Tiara on maailman ihanin pieni tirriäinen♥ Mahtavaa alkuviikkoa!Tinpe: Kiitos♥Nora:♥♥Lippe: Kiva että tulit ilmoittamaan ittestäs! Aina mukava kuulla uusista lukijoista 🙂 Se mekko on ihan H&M:ltä, löysin joskus marraskuussa ja rakastuin! :)Anonyymi 3.56: Kiitos 🙂 Ja en kyllä oo koskaan ollu enkä koskaan tuu olemaan :)Maura: Voi et voi uskoakaan kuinka hyvän mielen sait mulle sun kommentilla! Kiitos ihan todella paljon♥ Tiara on kyllä meidän elämän paras ja rakkain asia 🙂 Ihanaa vuotta 2012 sulle!Anonyymi 10.34: Ringohan se, mun ihana ”pikkuveli” :D♥Anonyymi 10.46: Voii kiitos paljon♥ Se on H&M:ltä ostettu, tykästyin kun se oli löysä ja piilotti masun vielä noilla viikoilla kun kaikissa paikoissa en sitä uskaltanu vielä esitellä vaikka ylpeä olinkin :DAnnika: Voi että, kiitos ja ihana kun tulit kommentoimaan♥ Kyllähän tohon muutama tunti vierähti ku muistelin ja etin kaikkia kuvia, mut se oli oikeesti aika ihanaa miettiä koko viime vuotta että ei tuntunu mitenkään rankalta 😀 Mukavaa että jaksat seurata meidän mukana, toivottavasti myös jatkossa! Kaikkea hyvää myös sulle :)♥Fani: Voi kiitos, kiva kun tykkäsit!Marika: Kiitos paljon! Itte en tykänny ku mulla katkes ja tippu kaikki hiukset :DD mut muuten ne oli ihan kivat 😀 Ja niin se kyllä on, vuosi on tosi lyhyt aika näin isolle elämänmuutokselle mutta onneksi kaikki on mennyt paremmin kun ikinä kuvittelin, paras muutos koskaan! 😀 Ihanaa vuotta 2012 sullekin ja toivottavasti tästä vuodesta tulee sun elämän paras! Kiitos viel mukavasta kommentista♥Anonyymi 12.29: Voi kiitos ihan hirmusesti :)♥

 46. Iina sanoo:

  hb: Arvaa mitä, mä menin ihan sanattomaksi kun luin tän kommentin ensimmäisen kerran. Oli pakko lukea vielä uudestaan, parikin kertaa koska en voinut oikeesti uskoa että joku voisi oikeasti kommentoida mulle näin ihanan ja arvostavan kommentin. Kiitos aivan mielettömän paljon että jaksoit tuon kirjoittaa ja kiitos kaikista kauniista sanoista joilla puhuit musta ja meistä 🙂 Niinhän se on että suurin osa kategorisoi mut samantien siihen tiettyyn teiniäitiryhmään ennen kun kerkesin edes itse kunnolla tajuta että meille nyt oikeasti tulee vauva. Mä oon aina halunnu äidiksi enemmän kun mitään muuta, sillonkin kun biletin kokoajan niin oikeesti mä haaveilin äidiksi tulosta ja mä olin päättäny jo kauan ennen Oton tapaamista että heti sitten kun joskus tuun raskaaksi mä muutan mun elämän ihan täysin. Mä halusin olla maailman paras äiti tulevalle pienelle ja vaikka kukaan muu ei (varsinkaan alussa) uskonu mun äitiyshaaveisiin kun Otto niin mä itte sisälläni tiesin kokoajan että mä aion pystyä siihen! Musta on ihanaa että oon sun mielestä onnistunut äidiksi kasvussa, koska mitään muuta mä en halua niin paljon kun olla Tiaralle hyvä äiti ja Otolle hyvä puoliso. Tiaralle voi tulla pahakin uhmaikä ja ties mitä vaikeuksia isompana (toivottavasti ei tule kumminkaan) mutta uskon että selvitään niistäkin kun yhdessä jaksetaan yrittää. Suurin syy siihen miksi mun on helppoa jaksaa vauva-arkea on tuo ihana Otto, sen kanssa arkikin on oikeesti juhlaa ja vaikeudetki on puolet helpompia kun ei tarvi yksin kantaa 🙂 Toki tietysti meidän neidin ihana ilopilleriluonnekin vaikuttaa siihen ettei meillä niin kauhean rankkaa ainakaan toistaseksi oo ollut :D! Mä en oikeesti tiedä miten voisin kiittää sua tarpeeksi paljon sun sanoista, mutta sen voin sanoa että mä oon varmaan hymy korvissa koko viikon vähintäänkin! Ja ihan täysin sun ansiosta! Kiitos vielä ihan mielettömän paljon ja kaikkea hyvää teidän perheelle! Täytyy kyllä myös nyt vastavuoroisesti sanoa että äiti joka pystyy vilpittömästi kehumaan toista äitiä noin kauniisti ei voi olla mitään muuta kun ihan mielettömän upea ihminen!Anonyymi 15.21: Voi kiitos! En kyllä ikinä tykänny noista blondeista, se oli pieleenmennein hiusremontti ikinÄ :DDD

 47. Iina sanoo:

  Emma: Joo niin munkin! Mulla on aina ollut tummat hiukset, paitsi -10 syksyllä ja viime keväänä. Ne ei ollu yhtään mun juttu enkä niistä koskaan tykänny, varsinkaan kun tippu kaikki hiukset päästä ja katkeili! Ja en tosiaan ikinä aio luopua mun tummista hiuksista enää 😀 On sillä ulkosellakin olemuksella tosissaan väliä, kyllä mä itsekin huomaan suhtautuvani eri tavalla äiteihin erilaisen ulkomuodon perusteella, vaikkei syytä välttämättä oliskaan ja se on tietysti valitettavaa :/ Kiitos paljon kantaaottavasta kommentista ja hauskaa viikon alkua! :)Anonyymi 15.35: No tuo onkin hyvä kysymys, itse en kauheesti netistä tilaile yleensä paitsi H&M:n sivuilta mutta joitakin mulle tuttuja nettikauppoja on ainakin Nelly.com, boozt.com, bubbleroom.fi, topshop.co.uk ja sit tietty perus Gina tricot ja H&M 🙂 Toivottavasti oli apua!Anonyymi 16.52: Voi kiitos paljon! Tummat on kyllä aina ollu enemmän mun juttu, en viihtyny itekkään blondeissa mut tehty mikä tehty 😀 Kiitos paljon ihanasta kommentista ja tervetuloa lastenhoitajaksi :DD Meillä on kyllä toivottavasti viiden vuoden päästä toinenkin mukula hoidettavan ;DD Toivottavasti saat sun google-tilin takas ja hauskaa alkuviikkoa sinnepäin! :)Hanna: Voi kiitos paljon ja mukava että palasit lukemaan! 🙂 Tiara on kyllä maailman kaunein pikkuneiti rakkauspakkaus♥ Mahtavaa vuotta 2012 myös sulle! :)♥Anonyymi 17.22: No mä koen että se on suht henkilökohtainen asia ja en mielelläni täällä puhu, mut sen voin kertoa että ehkäisyä käytetään :D!Anonyymi 19.10: Kiva että tulit kommentoimaan! Mä tykkään kans tummista enemmän, blondit ei koskaan oo ollu mun juttu vaan pelkkä epäonnistunut päähänpisto 😀 Noh, ei tarvi kokeilla toista kertaa 😀 Mahtavaa odotusaikaa sinulle ja onnea tulevasta pienestä♥Anonyymi 19.28: Onhan se 😀 Ja niin se usein tuppaa olemaan, paitsi Otto onneksi ei oo nii sain sen itelleni ;D♥Anonyymi 19.29: Suudellaan me, varmaan monta kertaa tunnissa :DD Ja aijaa, hauska kuulla! 😀 Ei me kyllä erota ikinä, näin ollaan sovittu ja siihen luotan ja uskon! :DDdreamer: Kiitos paljon! Mä opiskelen parturi-kampaaja -alaa, tai siis jatkan opintoja luultavasti äippäloman jälkeen 😀 Kiinnostusta kyllä löytyy myös mainitsemiisi aloihin ja kiva kuulla että silmääkin saattaisi olla! Kaikkea hyvää myös sulle♥Jenni: No moi! Tiiätkö oon itte miettiny ihan samaa, pitäis vaan saada taas aikaseksi kun siinä on aina oma hommansa 😀 Mut semmonen on kyllä tulossa pikapuoliin :)Tiia: Onhan se meidän ihana pieni ihme♥♥Anonyymi 21.21: Voi kiitos paljon! :)♥Anonyymi 21.50: Kiitos sinulle kommentista, oli ihanaa luettavaa♥♥Nina: Kiitos hirmusesti♥ Oli kyllä mun elämän ihanin vuosi! Terkkuja sinnekin ja hyviä vointeja :)Jenni: Voi kiitos :)♥ Tuosta meikki -asiasta niin muistaakseni käytin sillon Maybellinen mineraalimeikkipuuteria, jota en oo pitkään aikaan onnistunu enää kaupoista löytämään :S Muista meikeistä ei kyllä oo mitään hajua mut sitä mä taisin käyttää! 😀 Ja garnierin silmäpussinpiilotus ainetta käytin jo sillon 😀 Ihanaa talvea myös sulle! :)Anonyymi 1.39: No eipä me oltu sen kauempaa tunnettu ei 🙂 On Otto kyllä maailman ihanin, ei se yhtään säikähtäny vaan päinvastoin♥ Kiitos paljon ja sitä samaa!

 48. Anonymous sanoo:

  Tää menee nyt kyllä aivan aiheen ohi mut mua on jo kauan aikaa mietityttäny noi tiaran tutit :DD siis kun nehän pitäis vaihtaa 1-2kk väälein niin onko noi tosiaan ne samat ku alussa, ja jos ei oo nii miks ootte ostanu 3kk ikäselle 0-2kk tarkotetut tutit? 😀

 49. Iina sanoo:

  Anonyymi 12.13: No mä en kyllä henkilökohtaisesti koskaan ole kuullut että tutit pitäis vaihtaa 1-2kk välein, ainakin mun lähipiirissä kyllä samoja tutteja on käytetty paljon paljon pidempään. Meillä kumminkin tutit keitetään suht usein ja ne on aivan hyvässä kunnossa ja hygieenisiä niin miksipä niitä ei vois käyttää? Ja toinen juttu on se että meillä on kyllä muitakin tutteja, isommille vauvoille tarkoitettuja mutta kun tuolle meidän neitokaiselle ei kelpaa muut niin se syö sitten noita 🙂

 50. Mari sanoo:

  Ihana tuo kuva teistä, missä Tiara on viikon ikäinen. Kuva oikeen huokuu sitä äitiyden onnea 🙂 Tulee niin omat muistot mieleen siitä alkuajasta, kun vauva syntyi. Mutta ei ole enää mulla vauvaa, neiti on kohta jo 1v 3kk..

 51. Anonymous sanoo:

  kiitos Iina avusta! 🙂

 52. Noora sanoo:

  Ääk ihana postaus! Mä en kestä tota kuvaa, jossa Otto vaihtaa vaippaa! Miten ihmislapsi voikaan olla noin pieni ja kun ei Ottokaan vissiin mikään kauheen massiivinen jättimies ole, mutta siltä se kyllä näyttää ton pienen pötkylän vierellä. 😀 Vauvat kasvaa kyllä hullun nopeesti, kohta teillä on jo kävelevä taapero ja sit kuitenkin tulee kauhee vauvakuume taas. Loputon kierre haha. :DMut juu, kiva postaus eikä varsinaisesti helpottanut vauvakuumeeseen täälläpäin…

 53. Anonymous sanoo:

  Ainakin ainun tuttipaketeissa lukee että pitäis kuukauden välein ja nettisivuilla että 1-2kk välein.. Varmaan ihan siitä syystä että vaikka kuinka pesis ja keittelis niin pääseehän tutin sisälle kaikkea ällöä eikä sitä kyllä ihan helpolla pois saa 😀 Hihi tiara on tarkka neiti! 🙂

 54. sanni sanoo:

  voi miten sulonen pikkunen♥ ja ihana toi banneri! http://incomplete-sanni.blogspot.com/

 55. Elina sanoo:

  Ihan sattumalta löysin tämän blogin, voi ei miten suloinen lapsi! Vaikuttaa mielenkiintoiselta tää blogi ja oot itekkin supernätti, pitää jäädä seurailee 🙂 Ja ihana toi leopardikuosikuva, like mother like daughter :-Dtheprofessionalcinderella.blogspot.com

 56. ac sanoo:

  Voi että kun tiara on niin pikkunen ! 😀 Olis hauska nähdä meijän vauvat vierekkäin; meijän poika on tiaraa pari viikkoa nuorempi ja on jo melkeen 70cm pitkä ja reilu 8 kiloa 😀 Oli muuten kiva hääpostaus tossa ylempänä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.