Mammat Riivaa/Myy on nyt auki!

23.01.2012

Eli se meidän salaperäinen projekti on kahdeksan blogimutsin yhteinen Blogikirppis nimeltä Mammat Riivaa/Myy! Kirppiksellä on sekä naisten että lasten vaatteita ja asusteita tytöille ja pojille. Pyritään pitämään kirppistä kokoajan auki, elikkä että siellä ois aina jotakin myytävää. Mä laitoin itse sinne näin alkuun muutaman jutun ja katsellaan miten lähtee sujumaan, lisää kohteita on siis luvassa!


27 Responses to “Mammat Riivaa/Myy on nyt auki!”

 1. Essi sanoo:

  hei miten oot saanu noi erilliset sivut tehtyä tohon banneri alle?:)

 2. Anonymous sanoo:

  onpa loistava idea vaikka itse lapseton olenkin :) pakko kysyä onko banneri rudin tekemä? :)

 3. Maru sanoo:

  wou tulee hyvään saumaan tuo kirppis kun vauvan vaatteita rupee tarviimaan pikku hiljaa tässäkin taloudessa :)

 4. kzzkzz sanoo:

  Ihana idea tuo kirppis. Kierrätystä ennen kaikkea! Itse ostan melkein kaikki vaatteet pienokaiselleni joko huutonetistä tai kirpputoreilta. Mitä nyt lahjaksi saamia uusia vaatteita ei lasketa :) Ja myös lahjoitan/annan eteenpäin/myyn pieneksi jäänneitä pois. Niitä kun tuppaa olemaan kaapit pullollaan. Ihan mahtava idea ja hyvin toteutettu :) Kaikki ihanat ja tutut mammabloggaajat mukana :D

  • Iina sanoo:

   No niinpä! Kierrätys on kyllä hieno keksintö :) Itekki ostelen kyllä hirveesti kirpparilta Tiaralle vaatteita :) Kiitos paljon ja kiva et tykkäät, toivottavasti löytyy ostettavaa! :D

 5. Anonymous sanoo:

  Tosi hyvä idea ! ja etenki hyvä et ootte tehny yhteisen ettei jokasel oo omaa mut sielä sitte 1 vaate kuukaudes. :) itellä ei oo lapsia vielä mut tosi ihania ja hyväkuntosia vaatteita tuola et varmasti menee kaupaks ::)

 6. Ellysi sanoo:

  Hei tein tie justiin yhtä blogi haastetta ja aattelin et ois kiva lukee jos säkin tekisit sellaisen :) http://ellysin.blogspot.com/2012/01/before-i-die.html Tuolta mun blogista löytyy ko haaste :)

 7. Jonna sanoo:

  Sulle olis pieni tunnustus tuolla mun blogin puolella! :)

 8. Anonymous sanoo:

  äää ihana Tirriskä!:D ja toi puhekupla:DDD vitsit ku se on söötti!Aleksandra

 9. Niina sanoo:

  repesin tuolle puhekuplalle :–D mutta tosi loistava idea!http://niinanpieniajatus.blogspot.com/

 10. Anonymous sanoo:

  tupakoitko/poltitko raskauden aikana?

 11. Minä sanoo:

  Voi ei! Eksyin sun vanhoihin postauksiin ja nää on niin erilaisia kuin uudet, huomaa että olet kehittynyt todella paljon!! Olen itse valokuvaaja ja tunnistan tästä kuvaustyylistä niin paljon itseäni:D samallaisia kuvia tuli alkuaikoina otettua mutta onneksi aina voi kehittyä:) Huikeeta nähä tää kehitys mitä on tapahtunu!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.