Kummitätejä ja muita ihania

30.01.2012

Meillä oli aivan ihana viikonloppu! Perjantaina Netta saapui meille onnistuneesti Jyväskylästä vaikka juna olikin myöhässä (ylläri sinänsä). Käytiin kaupassa herkkuostoksilla ja tultiin meille syömään kaupan kalatiskiltä ostettua sushia ja itsetehtyä jättikatkarapu-Caesarsalaattia. Mä haaveilin sushista koko raskausajan mut sit se himo meni jotenki ohi synnytyksen jälkeen. Nyt ku sit vihdoin muistin sushin olemassaolon niin ai että oli taivaallista vuoden tauon jälkeen! Syötiin muuten tasan vuosi sitten viimeksi Netan kanssa sushia Tallinnan reissulla, hassua miten oli päivälleen vuoden tauko ja hassua miten voin muistaa jotain tollasta. Kaikkein hassuinta kuitenkin on kyllä se miten paljon asiat on muuttunu vuodessa!
                        Perjantaina meillä jäi sitten leffakin katsomatta kun Tiaran mentyä nukkumaan innostuttiin fiilistelemään biisejä ja (taas kerran) käymään kaikki meidän vanhat kuvat läpi lähes viiden vuoden ajalta ja (yli tuhat kansiota :D). Lauantaina Netta värjäsi ja muotoili kulmat ja värjäsi myös ripset sekä meikkasi mut. Ainiin ja sain akupainantaa kasvoihin sekä ihanan rentouttavan kasvohoidon ja -hieronnan. Ihana Netta kun jaksoi hemmotella mua, on se kiva että on kosmetologiopiskelija kummitätinä Tirriskällä! Tämmösiä kuvia tuli lauantaina räpsittyä:

                         Sunnuntai meni sitten siivoillessa ja valmistautuessa toisen kummitädin Nonan vierailuun. Nona toi meille mukanaan blogikollegani Minnan ihanan Leo-poikansa kanssa ja Leon kummitädin Veeran. Voi että oli ihana saada vauvavieraita ja nähdä niin ihana pieni tuhiseva 2kk vanha poju! Kyllä se kahden kuukauden ikäero on vaan niin iso vielä tässä iässä, vaikka vauvat oli melkeen samanpainoisia niin silti Leo-poikaa oli ihan erilaista pitää sylissä kun toinen oli niin ihanan rentona ja Tiara taas on semmonen jäntevä ja tarraa kaulasta kiinni ja sörkkii mun naamaa ja heiluu joka suuntaan. Oli Tirriäinen muuten vähän Leoa isompi mutta kädet oli pienemmät! Vissiin muhun tullu ku mullaki on pienet kääpiösormet.

Uninen neiti, riisuin ulkovaatteet ja juttelin ilosella äänellä ja pussailin ja pöristelin mut toinen ei vaan saanu simmuja auki<3

Onneksi minuuttia ennen kuin ovikello soi vieraiden merkiksi niin Tiaran silmät aukes jotenki maagisesti ja se oli oma pirteä itsensä<3

Kummitätsy ja kummitytsy<3
Leon kummitätsy :)

”HÖÖÖÖ!! ÖBÄÖÖÖ!!!”

Otolla oliki kaksi vauvaa hoidettavana, noei mut äidit oli piilossa!

Eilen illalla sain inhottavan puhelun että joku super mega idiootti omistaja oli antanut ison koiransa käydä meidän pienen Mörkö-chihun kimppuun kun äiti ja Mörkö oli lenkillä illalla. Mörkö sai sormen syvyisen haavan mahaansa kun isompi koira oli retuuttanut mörköä suussaan ja koiran omistaja oli kaksin käsin vääntänyt sen leuat auki että sai irrotettua sen Mörköstä. Mörkö piti nukuttaa ja leikata mutta onneksi ei tullut sisäelinvaurioita, toivottavasti se pieni pulla paranee pian että äiti ja Möge pääsee meitäkin tänne moikkailemaan! Kauhee ikävä sitä pientä karvasta palleroa<3 Ja äitiä kans!
                    Tänään herättiin Tiaran kanssa aamulla vasta kymmeneltä ekan kerran neidin kolmannen kummitädin puheluun Rovaniemeltä! Ompas ollut kummientäyteisiä päiviä, ihanaa! Mut missä ne kummisedät luurailee ku tätejä tässä vaan tullu nähtyä! Vinkvink vaan herra kummisedillekin että saa tulla kahvittelemaan ja vaihtamaan kakkavaippaa, eiku!
                    Tänäänkin on ollu kiva päivä kyllä, ollaan laulettu ja leikitty neidin kanssa! Mä oon vähän huono noissa lastenlauluissa ku en muista aina sanoja kaikista mutta onneksi tuo Tirriäinen ei vielä niin paljoa ymmärrä muuta ku että äiti kuulostaa iloselta ja laulaa jotain.  Ja onneksi on youtube josta voi laittaa taustalle pyörimään niin Piippolan Vaarit kuin Muumilaulutkin niin äiti saa vähän avitusta sanojen kanssa. Pää olkapää peppu -laulu on Tiaran suosikki kun siihen liittyy myös leikki ja se onneksi onnistuu multakin ja ihan ilman youtubea! Tässä vielä kuvia meidän ihanasta pallerosta jolla on muuten päällä ihanan blogimutsin Anniinan joululahjaksi lähettämä Espritin upea rusettipaita!

No okei tää muumiyökkäri ei oo kyl Esprittii nähnykkää ku tää on otettu vast
aheränneenä aamulla :D

Voiko tota ilmettä kuvailla muulla sanalla ku HOOPO :DDD ihana <3

”Naminaminaminami nyrkkiäääää, hampaitaa see vahvistaa!” ”Oho se tais kyl olla porkkana joka niitä vahvistaa, eikä mulla kyl oo hampaitakaan”

Tämmönen ilmestyi tänään isin facebook -seinälle työpäivää piristämään!

Mä oon ollu niin kiireinen tänä viikonloppuna että jääny blogin päivitys vähän vähemmälle. Mä en halua ikinä lopettaa kyllä tätä blogia jos sen jatkaminen vaan on mahdollista läpi elämän mutta sen voin kertoa että kyllä muakin välillä ahdistaa. Mua stressaa jos mä en ehdi postaamaan, mua stressaa jos mä en jaksa postata, mua stressaa odottavat kommentit vaikka niihin onkin kiva vastata ja mua stressaa se että jollain tapaa ”petän” lukijoiden odotukset jos vaikka oonkin luvannut postata ja sitten en millään jaksakkaan. Se stressi vie nykyään osan postaamisen ilosta, mä en tiedä miksi. Tää on alkanu tuntua välillä melkein kuin duunilta vaikka tän pitäis olla vaan mukava harrastus.
                           Toinen stressitekijä blogin pidossa on taas viimeaikoina ollut anonyymien ilkeät kommentit, joka kerta kun meen hyväksymään uusia kommentteja mua pelottaa että mitähän  kakkaa sieltä taas löytääkään mieltä pahoittamaan. Vaikkei niistä tarvitsekaan välittää niin ei ne mukavaltakaan yleensä tunnu ja viime viikolla niitä tuli pitkän tauon jälkeen taas todella paljon ja todella törkeistä aiheista. Mulle on ihan sama mitä musta tai mun ulkonäöstä sanotaan, vaikka en mä mitään törkykommentteja hyväksy itseenikään liittyen, mutta sillon kun joku kommentoi mun lapsesta jotain ilkeää niin todella tekee mieli ottaa anonyymeiltä kommentointimahdollisuus pois. Se ois ikävää että kaikki mukavatkin anonyymikommentit häviäis samalla, mutta toisaalta en koe tarvitsevani tollaista ihan turhaa haukkumista mun elämään kun sen kerran voin välttääkin.
                            Mä haluaisin löytää sen bloggaamisen  ilon uudestaan ja lopettaa tän turhan stressaamisen, koska mä tiedän että mun blogi ei ole kenellekään niin tärkeä että päivä menis pilalle jos postausta ei näykään. Siksi mä aion nyt olla stressaamatta, mä postaan jos mulle tulee sellainen olo että ”Mun on pakko saada kirjottaa tästä blogiin!/Hei tietäisköhän toiset äidit tätä?/Mä haluun et kaikki näkee kuin söpö meidän ipana on!” etc.  Blogi ei ole siis jäämässä millekään tauolle tai mitään enkä usko että postaustauot venyvät paria päivää pidemmiksi edelleenkään mutta pointti oli se että en aio ottaa enää stressiä. Jos musta tuntuu että on asiaa niin postaan vaikka kolmesti päivässä ja jos ei ole niin sitten ei vaan ole ja tuun postaamaan sitten kun siltä tuntuu.  Ja mä mietin vielä tota kommentointiasiaa, riippuen siitä loppuuko noi törkeät kommentit boxissa vai ei.

Nyt mä toivotan ihanaa viikkoa kaikille ja haluan vielä kiittää teitä kaikkia niistä ihanista neuvoista ja kommenteista joita oon saanut<3 Moikkamoi!


80 Responses to “Kummitätejä ja muita ihania”

 1. Henni sanoo:

  mää sanon kans kyl ettei sun kannata ottaa mitään paineita postaamisesta, sun postaukset on vaan niin ihania sillon kun vaan kirjotat, ihan yleisestikin sen huomaa heti kun ei oo kiinnostusta kirjottaa.:) Mutta älä missään nimessä lopeta kirjottamista ellet ihan välttämättä niin halua, piristää päivää niin ihanasti kun huomaa että täällähän on uus postaus!:)

  • Iina sanoo:

   Ihanaa että ymmärrät/-te :) Ja niinhän se on, kyllä mä sen itekin huomaan mun teksteistä kun luen jälkeenpäin et millon on ollut draivi päällä ja millon ei sitten taas oo ollukaan niin paljoa kiinnostusta :D En kyllä tosiaan aio lopettaa, ihana kuulla että tykkäät! :)

 2. Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia Tiarasta ! Toi viimenen kuva on ihan äärettömän söpö, ja muistuttaa paljon yhtä tuttua (nyt jo 3 vee) tyttöä pienenä (: ja täytyy sanoo, että olipa taas päivän piristys, kun huomasin, että täällä blogissa taas päivitys (:terveisin: yksi anonyymi, joka nauttii äärettömästi sun blogista. (:

 3. Aniina sanoo:

  Jee jee, se on jo näin äkkiä suhteellisen hyvän kokoinen! Voi Tirriskä <3

  • Iina sanoo:

   Siis Tiara on kokenu ihan hullun kasvupyrähdyksen tässä kuussa ku painoaki tuli yli kilo ja senttejäkin monta :D! Meillä kävi monen vaaatteen kanssa niin et luulin että ne on ihan liian isoja ja nyt jo melkeen liian pieniä :( Onneksi toi teidän ihana paita on suhteellisen sopiva ja ehkä vähän liian iso viel nii menee ainaki jonkun aikaa :D<3

 4. Helluw sanoo:

  Ihania kuvia! <3 =) Ihan tyhmää ku kaikki anonyymit tulee tänne sua haukkuun!! Mustakai sää oot tosi nätti ja tää sun blogis on aivan paras!! <3 =) Nii ja Tiara on sulosin vauva mitä oon koskaan nähny, Awwwwww <3 =)

 5. Aino sanoo:

  Ei Iina rakas sun tartte ottaa stressiä tästä blogista(sori,kuulostin joltai ylihuolehtivalta äitiltä…)!:o ♥ Sä kirjotat tänne sillon ku sulta tuntuu,ja uskon,että kaikki,mukaanlukien(en tiiä onko yhdyssana:D hyvä suomi…)minä, on innoissaan ku on tullu uus,hauska postaus sulta! Ihania kuvia taas! Ja muuten,ihan sairaaaan nätti kampaus sulla♥SUSHI♥ :D:D mäki haluisin syödä sitä,mut en oo pitkään aikaa voinu(en siis todellakaa oo raskaana!:D:D) :(

  • Iina sanoo:

   Hahah aww olet ihana (taas kerran! :D)<3 Musta on niin ihana saada aina näin ihanan ilosia ja kannustavia kommentteja sulta<3 :) Sushi on ihan parasta!!! Ja kiitos NIIIN paljon tästä kommentista<3

 6. Anonymous sanoo:

  nyt tulee positiivista(ja pitkää) tekstiä anonyymiltä! mä tykkään sun blogista tooodella paljon ja päivittäin tuun aina kattoo ootko kirjoitellut, aivan mahtava perhe ja muutenkin sullakin on niin ihana tapa kirjoittaa ja tulee semmonen fiilis et oot aina pirtee :D ja tottakai ymmärrän et ei oo aina aikaa kirjoitella blogia(ei oo mullakaan ees omaa blogia ku en keksis mitään:( )mut älä stressaa liikaa blogista:) eikä tää nyt oo mitään tämmöstä perseennuolemista :DDD oon sulle muutenkin monta kertaa jotain pientä kommenttia kirjoitellut esim omat hiukset postauksen ehdotin ;) ja jotain pojastani höpötellyt ku aika menee hirmun nopeesti ja meijän vauvat kasvaa :DD T: 2vuotiaan pojan 22v äippä tampereelta :)

  • Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan hirveesti!<3 Mulle tulee ihan tajuttoman hyvä mieli ku saan lukea näin ihania kommentteja :) Musta on kiva että jaksat kommentoida ja piristää mun päivää ja ihana kuulla että myös mun blogikin miellyttää!<3 :) Se on niin totta että aika menee ihan hirvittävän nopeesti! terkut sinnepäin ja tuuhan taas kommentoimaan! :)

 7. Anonymous sanoo:

  Älä välitä niistä ilkeistä anonyymeistä! Ne on vaan kateellisii ku sul on niin kiva perhe. Kuvittele et ne haluu vaan vähän kiusotella. Mee sit vaikka Oton kainaloon tai ota Tiara omaan kainaloos ja laulelkaa ja jatka sitten taas tai jos tirriskä nukkuu niin kuvittele miten kiva elämä sille on tulossa. Tai tai sit soita ärrällä alkavalle kummisedälle et millon voitas tavata ;) Mut siis mun pointti oli et älä välitäoOo

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos O! Oot kyllä aina nii ihana kun kommentoit! Meidän pitää kyllä nähdä pian, sun pitää vähän painostaa sitä herra kummisetää että tulisitte käymään! Ois nii kiva nähdä :)) Terkkuja Otolta ja Tirriskältä<3

 8. Niina sanoo:

  Kuulostaa mukavalle teidän viikonloppu :) Koita olla ottamatta stressiä, ihana blogi sulla!

 9. Sanssu sanoo:

  Oii Tiara on suloinen noissa ekoissa kuvissa♥ Ja herranjumala sulla on pitkät jalat :ohttp://sanssu-justthewayyouare.blogspot.com/

 10. Anonymous sanoo:

  Täytyy sanoa,että tää on ainut ”vauvablogi” jota luen :) En siis edes tykkää lapsista,mutta teidän Tiarasta voisin jopa käyttää sanaa suloinen :D Sun kirjotuksia on mukava lukea,osaat tiivistää asiat hyvin jne.Kuulostaapa kamalalta tuo Mörön juttu! Toivottavasti koiralle ei tullu kamalia traumoja tapahtuneesta.. :(

  • Iina sanoo:

   Hahaa ei tosta neidistä muuta sanaa voi käyttääkkään ku sulonen ;DD<3 Mut hei ihana että jaksat meidän juttuja seurailla vaikket vauvaihminen ookkaan :D Ja Mörkö on paranemaan päin vaikka tuo haava näyttääkin tosi ilkeältä :S

 11. Anne sanoo:

  Moi muru ! Ihania kuvia taas pikku-ipanasta ! Ja joo, sun ja Netankin kuvat oli hienoja. Ihanaa, Netta vois mullekin käydä värjäämässä kulmat ja ripset, kun käy täälläpäin, tuliskohan se ?Sanon niin kuin nuo muutkin blogisi lukijat, että älä stressaa, kirjoitat silloin kun on kiva fiilis ja aikaa kirjoittaa, silloin tulee mukavaa tekstiäkin.Mörkö on nyt koko päivän ollu sohvan alla eikä oo suostunu syömään eikä juomaan, mutta ulos se onneksi on suostunu lähtemään, kun jätän se päähän pantavan muovitötterön sisälle. Mutta täällä on -25 astetta, joten pitkiä kävelyitä ei voi tehdä, eikä Mörkö varmaan vielä jaksaiskaan. Mukavaa viikkoa teille kolmelle, halipusuja Tiaralle ja soitellaan ! Ootte rakkaita ! <3

 12. Anonymous sanoo:

  Aa kauheeta toi mitä Mörkölle kävi :( Mä muistan ku mun mummon perhoskoiran kimppuun hyökkäs terrieri ja nyt sen seurauksena sillä ei oo ku kolme jalkaa. Inhottavaa miten ei voi pitää omia koiriaan kurissa! Mut toivottavast Mörkö paranee äkkiä!:)

  • Iina sanoo:

   Voi ei, kauheeta mitä sun mummon koiralle kävi :SS Toivottavasti Mörkö paranee joo, sillekki on kyllä sattunu ja tapahtunu! Mörköäkin on purrut terrieri ja sen lisäksi vielä kyy-käärme!

 13. Hannappu sanoo:

  Älä välitä tyhmistä anonyymeistä. Äläkä lopeta sun blogia sitä on mukava lukea ja odotan uutta postausta innolla. Jokainen postaus on iloinen ja kyllä sitä itsekkin tulee hyvälle tuulelle kun lukee sun blogia. Ehdottomasti yksi mun lemppari blogeista! ♥

 14. Jonna sanoo:

  siulla on tiaralle niin ihanan näkösiä vaatteita! :)

 15. Ninnu sanoo:

  Mää tykkään sun blogista ja sun vauvelis on yks suloisimmista! Harvoin muut vauvakuvat saa hymyilemään mutta aina Tiaran kuvat naurattaa:)! Ja oot nii kaunis mamma iteki! Aurinkoista kevättä:)

 16. Anonymous sanoo:

  Mä en ymmärrä minkälaiset ihmiset antaa tommosten raivohullujen koiriensa kulkea vapaana…?? Huh huh! :o

 17. Anonymous sanoo:

  Tiara on niin sulonen! :)

 18. Fani sanoo:

  Hyvää viikonalkua sinnekin :) älä ote blogin postauksista mitään stressiä, kirjoittelet silloin kun on asiaa, ja siltä tuntuu ja ylipäätänsä jaksat :) ei tää oo mikään työ sulle, ja sullakun on paljon kaikkea muutakin :) Oot taas niin ihanan kauniina, tiaran kanssa <3

 19. Janika sanoo:

  Voih, tsemppiä Mörkölle, toivottavasti pikkunen paranee hyvin ja nopeasti! Ja älä turhaa blogista stressaa, itse kirjoittelet silloin kun haluat, kyllä kaikkien pitäis se ymmärtää :)Asiasta toiseen, osaisitko antaa neuvoa noista vauvanvaatteiden kokojutuista? Ja muutenkin, että minkä verran varasit Tiaralle vaatetta ja millaista parille ekalle kuulle? Täytyis alkaa pikkuhiljaa jotakin jo osteleen, mutta kun oon vähän ulkona :D Minkä kokoisia vaatteita kantsis ostaa, ja montako esim bodya, potkuhousua ym olis sopiva määrä.. :)

  • Iina sanoo:

   No toi haava on kyl tosi ilkeen näkönen vielkin mut onneksi herra on jo vähän parempana<3 Ja kiitos tsempistä, mä koitan olla stressaamatta!Siis kyllä mä varmaan osaan noista kokojutuista neuvoa, mut meillä on kumminkin ollut vähän erilaisia nää vaatehommat ennenaikasuuden takia :D Mä varasin ihan pari 50-kokosta vaatetta ja sitten paljon kokoja 56,62 ja 68 ennen synnytystä. Synnytyksen jälkeen tajuttiin että koko 50 on Tiaralle ihan naurettavan suuri ja jouduttiinkin ostamaan 44-kokoisia, joita meillä käytettiinkin melkein 1,5kk. Mutta näin normaaliolosuhteissa mä neuvoisin että just ostaa vaikka parit housut, muutaman bodyn ym koossa 50 ja sitten enemmän just noita isompia kokoja. Meillä kyllä vaikuttaa tää mun shoppailuhulluus asiaankin koska meillä on kaikkia vaatteita ihan yli äyräiden, bodejakin on joka koossa kymmeniä ja paitoja kanssa :D Ja sekin tietysti vaikuttaa että kuinka paljon vauva puklailee, meillä Tiara ei oo koskaan puklaillut joten samoja vaatteita on voinut käyttää vaikka pari päivää putkeen jos on halunnut mutta jos taas vauva on kova puklaamaan niin vaatteet voi joutua vaihtamaan monta kertaa päivässä, samoin sitten kun soseet tulee kuvioihin. Nykyään meilläkin vaihtuu vaatteet ainakin kaks kertaa päivässä + yökkäri :D. Bodyjä, sukkia, sukkahousuja ja paitoja on hyvä olla useita, housut ja villatakit ym pysyy puhtaana pidempään. Nyrkkisääntöhän on se että jokaista vaatetta (paitsi ulkovaatteita) pitäis olla joka koossa vähintään kolme kappaletta, (yksi pyykissä, yksi kuivumassa, yksi päällä) mutta suosittelen kyllä ostamaan enemmän :D Ja ihan alussa kietaisubodyt on kaikkein kätevämpiä, me alettiin käyttämään normaalibodyjä vasta n. 1,5kk iässä! Toivottavasti tästä oli ees jotain hyötyä ja kysy ihmeessä jos haluut lisätietoja niin voin koittaa auttaa!

  • Janika sanoo:

   Hei Iina! Kiitos tosi paljon pitkästä vastauksesta! Tiedän, että oot kiireinen eikä kommentteihin vastaamiselle jää helpostikaan aikaa, kiitos siis erityisesti, että ehdit vastata :)Annoit tosi hyvin vinkkejä, mustakin on parempi olla liian paljon kuin liian vähän vaatetta. Täytyy nyt kattella sillä silmällä tuolla kaupoilla käydessä :)Yritin myös löytää tietoa sun blogista, että onko nuo Tiaran käyttämät tutit Mam-merkkisiä? Käytittekö aluksi jotakin new born -mallia, vai heti vaan esim. sellainen 0-6kk tutti?Olen tosiaan se Malesiassa asusteleva Janika ja me odotellaan poikavauvaa, laskettu aika on 16.5. :) Tiedän, että esim. vaatejutut on täällä HIEMAN erit kuin siellä tän lämpötilan takia (kokoajan oikeastaan siinä 30asteen pinnassa), mutta sain silti hyviä vinkkejä noista kokojutuista ym.

  • Iina sanoo:

   Eipä mitään, oli mukava vastata ja toivottavasti vinkeistä oli edes jotain apua! Semmonen juttu tuli vielä mieleen, et hihattomat bodyt on tosi käteviä ihan pienillä jos haluaa laittaa vaikka paidan ja shortsit/housut koska vaippa ei pysy paikallaan ollenkaan jos ei oo bodyä, ainakaan alussa. Nyt tässä 4,5kk iässä vaipatkin pysyy jo vähän paremmin eikä body ole enää ihan pakollinen vaate :DNoista tuteista, niin meillä oli alussa niitä 0-2kk mam tutteja ja nyt tässä kuukausi sitten ollaan siirrytty noihin normaaleihin 0-6kk mam-tutteihin. Hyvä että tajusin silloin ennen synnytystä ostaa noita pienempiä tutteja koska nekin jo pelkästään peitti puolet Tiaran naamasta ekat 2kk, en haluu ees kuvitella kuinka hupaisa semmonen isompi tutti olis ollu! :DDJoo siellä tosiaan taitaa olla vähän erilaiset ilmasto-olosuhteet kun täällä, (ah ihanat 20 astetta pakkasta<3)! Oon kyllä niiiiiiiiin kateellinen :D! Mutta ne hihattomat bodyt joista mainitsin ois kyllä varmaan ihan hyviä sinne ilmasto-olosuhteisiin! Ja sit varmaan jotku pehmeet puuvilla/pellava-kankaat jotka on viileitä mutta suojaa kumminkin auringolta :) Multa saa kyllä kysyä jos tulee jotain, en tiiä osaanko auttaa mutta voin ainakin yrittää! Ihanaa loppuraskautta ja onnea poikalupauksesta<3!

  • Janika sanoo:

   Kiitos taas ihana! <3 Itekin oon miettinyt, että varmastikin nuo bodyt just pitäis sitä vaippaakin paikoillaan paremmin kuin vaikka pelkät shortsit. Kiitti siis siitäkin huomiosta :)Kävin viikonloppuna jo ostamassa yhden tuplapaketin noita 0-2kk tuttuja, ja samalla ostin myös mam-tuttipullon, lähinnä vedelle sitä ajattelin. Täällä on muuten sellanen hassu juttu, että alkaa kaikki vastasyntyneiden jutut mennä tooosi nopeasti loppuun kaupoista.. Tämä siksi, koska täällä Aasiassa on nuo kiinalaiset horoskoopit sun muut niin tärkeitä, ja koska tänä vuonna on ”lohikäärmeen vuosi”, se on jotenkin erityisen hyvä vuosi syntyä.. Monet parit kuulemma ihan tarkoituksella yrittää saada vauvaa tälle vuodelle ;) Lucky we, vaikka siis ei edes tiedetty tuota juttua kuin ihan tässä aika vasta ;)Kyselen juu taas, jos tulee kysyttävää :) Kiitos kun oot noin ihanan auttavainen ja jaksat vastailla! <3

 20. Maryanneh sanoo:

  ei helvetti mitä idioottei voi ollakkaan olemas.. tsemppiä mörölle <3 btw, pakko sanoo et super ihanat meikit tolla sun kaverilla, ylimmäs kuvas :D

 21. Anonymous sanoo:

  Ihanaa että Tiaralla on kummitätejä jotka pitää paljon yhteyttä! Tulee aina kamala vauvakuume kun lukee tätä blogia, aa! Ois maailman ihaninta saada kummilapsi näin alkuun.. :)Ja Mörkölle paranemisia, kauheeta tuommoinen :( Kivaa viikkoa teille!-Annika

 22. Jobse sanoo:

  Hihi, olipa kiva ku jotenkin kosketti viel lähemmin tää blogi ku mainittit Rovaniemen :D Tuntuu pieneltä tää Suomi kun te asutta siel toisessa pääs ja silti Rovaniemiki on konnektissa teidän elämään jollain tapaa :DToivottavasti ilkeet anonyymit pysyis mielipiteineen poissa, kaikki negatiivinen energia on niin turhaa ja vaik yrittäis sivuttaa ne ja olla välittämättä niin kyl ne vie voimia ja aiheuttaa monellekin pahaa mieltä! Tsemppiä sinne, ja postausintoa :)

  • Iina sanoo:

   Hahaa :D Nii Suomi on kyllä oikeesti aika pieni maa :D Ja täällä kaikki tuntee aina jotain kautta jollain tapaa toisensa :DD Sitä mäkin toivon! Niin se on että vaikka kuin koittas olla välittämättä nii aina ne harmittaa :( Kiitos tsempeistä ja ihana että jaksat kommentoida<3

 23. Laura sanoo:

  Älä välitä niistä Anoista! Ne on vaan kateellisia tai muuten vaan elämäänsä kyllästyneitä kusipäitä joilla ei oo muuta tekemistä kun tulla blogeihin itkemään ja valittamaan kun itellä menee niin paskasti, että muita aletaan haukkua!Tiara on taas söpö niinku sinäki! :)Ja ei haittaa yhtään vaikka postauksia ei tulis joka päivä, hyvää kannattaa odottaa! :)

 24. Noora sanoo:

  Voi mörkö pientä :( Oisko sulla joskus kuvaa laittaa pikku pörrökoirasta! (:Ja oikeesti, älä välitä anoista! Ne on niin säälittäviä, siis jotkut jotka mollaa! :)Oot ihana♥

 25. Anonymous sanoo:

  Kauheeta toi mitä sun koiralle oli käynyt :( mutta pakko sanoo et ite tunnen yhen jolla oli iso koira ja hän oli itse raskaana ja koira ei ollut ennen ollut mitenkään agressiivinen muita koiria kohtaan mutta yhdellä kerralla oli lenkillä käynyt jonkun pikkukoiran kimppuun eikä omistaja pystynyt pitämään.. että ei välttämättä ole mikään mega idiootti! mutta toki ymmärrän et tollanen lievästi sanottuna harmittaa. toivotaan et mörkö paranee nopeasti :) ja toiseksi noi ilkeet anonyymit :( tosi kauheeta et joillain on vaan joku pakkomielle kommentoida kaikkee ilkeetä :( mut niitä tulee kaikille.. etenkin näille suosituimmille blogeille enemmän! niin se vaan on! toivottavasti et poista anojen kommentointi mahdollisuutta .. mutta tietenkin ymmärtäähän sen et noi alkaa jo ärsyttää. Kuitenkin kaikkee hyvää teille! ootte aivan ihania <3 :)

  • Iina sanoo:

   Joo kyllä mä sen uskon että aina se ei oo omistajan vika mut nyt oli kyseessä iso mies ja pieni setteri jonka remmiä omistaja löysäs kielloista huolimatta niin sillon vika oli kyllä tasan siinä miehessä eikä koirassa :( Toivotaan että paranee! Ja se on kyllä harmi että joillakin on niin kova tarve haukkua toisia, ihan ilman syytä. Mä vielä mietin tuota kommentointi-asiaa, toivottavasti ei tarvis ottaa sitä kommentointimahdollisuutta pois! Kiitos paljon ja kiitos ihanasta kommentista<3

 26. Anonymous sanoo:

  Älä ota turhaa stressiä postaamisesta, postaa sillon kun siitä tuntuu, kyllä me lukijat jaksetaan oottaa. Äläkä alennu pahottaan mieltäs ilkeiden anonyymien kommenteista, ne turhat päänaukomiset on mun mielestä säälittävyyden huippu.Kaikkee hyvää koko perheelle! ♥Terkuin blogiisi aivan rakastunut ja addiktoitunut :)

 27. Laura sanoo:

  Itekki just kirjotin blogiini noista ilkeistä anonyymeistä, mutta kun vaan tietää sen että niillä on jotain päässä pahasti vialla ni alkaa vaan periaattees säälii niitä :D Mut toki se satuttaa ku läheisiä haukutaan (tiedän tunteen) Ja vielä varsinki jos omaa lasta :/ Mut sä oot vahva <3

 28. Anonymous sanoo:

  Sul on tosi pitkät jalat :D Oon ihastellu aiemminki, että onpas pitkät sääret :—) oispa mullaki

 29. Nukke sanoo:

  voi apua miten kaunis sä oot! Ihana Hoopo-Tiara :’D

 30. Anonymous sanoo:

  Oi, että ku Tiarakin on jo iso! Meinaatteko tehdä hänelle sisaruksia vielä perään? :))

 31. Anonymous sanoo:

  voi Iina, älä stressaa!<3 kyllä me lukijat ymmärretään, ettei aina ehdi tai jaksa :) ja oon pahoillani niitten tyhmien anonyymien puolesta jotka tulee arvostelemaan teidän maailman sulosinta tytärtä ;/ ne on vaan kateellisia ! kyllä mäkin vähän kadehdin, koska teille on niin ihana perhe ja ite toivon että joskus mullakin olis tollanen, kun sen aika tulee.. Koita jaksaa!<3

 32. sanskud44 sanoo:

  piti tulla eilen sanomaan tää, mut sit se jotenkin jäi, ja näin sit yöllä unta/painajaista missä näin sut jossain ostoskeskuksessa ja tulin sit jutteleen ja mulle tuli sellanen kauhee tunne et mun pitää sanooo jotain tärkeetä mut en sit muistanu mitä:/ ja lähit siitä sitten ja kun olit menny vähän matkaa niin muistin ja huusin IIINAAAAAAA ja et kuullu mua enää vaan menit vaa. heräsin si:D se asiahan oli siis: älä stressaa turhia tän blogin takia! tää on vaan osa (aika merkityksetön jos oikeesti aattelee) sun elämää. sulla on lapsi ja mies ja kaverit ja omat menot ja kaikki nii ihan tyhmää et ne kaikki menis pilalle jonkun blogin takia:/ postaat sit kun tuntuu siltä, eikä aina tarvii olla eees mikään megapitkä jos ei vaan keksi:) http://ihavenostorytobetold-sanskud44.blogspot.com/

 33. elisa sanoo:

  sun blogis on ihana ja oot tosi kaunis ! :-) söpööö tuo Tiaraaa♥

 34. Anonymous sanoo:

  Sun blogi on kyllä aivan paras:) ja tiara niin sulonen ja kaunis iina <3 :)

 35. Jarno sanoo:

  Aa! Mulla on niin IKÄVÄ ;___; en kestä! Kauniita naisia ootta kyl ja Tiara on vaan niiin yyber söpö ja ihana ja kaikkee mitä vaavit vain voi olla. Musta on kiva lukee postauksias Iina. Huokuu sellainen onnellisuus ja positiivisuus. Niin ja älä stressaa blogista. Mä oon kyl tehnyt just ihan samaa jä tajunnut nyt, et ei blogin ylläpitäminen saa tuntuu työltä ym….vaan mukavalta harrastukselta.

  • Iina sanoo:

   NIIN MULLAKI<3 OOt Jarno ihanin<3 ja musta on myös ihanaa että mun onnellisuus huokuu, toivottavasti tarttuu sullekin koska mä niin haluaisin että sulla on hyvä olla<3 Toivottavasti nähdään pian! Ja nii oon ihan samaa mieltä tosta blogin pidosta!

 36. Anonymous sanoo:

  Haa, Sanskud44 sano tossa ylempänä et näki susta unta. Joo niin näin minäki viime yönä :DD Olitte Oton ja Tiaran kanssa meillä kahvittelemassa _eteisessä_. Juteltii niitä näitä ja oltii ku oltais tunnettu aina:D Ei mulla muuta.. Vaikutitte oikein mukavilta:) Niin ja älä suotta stressaa postaustahdista. Oon ihmetelly miten jaksat postata niin kovaa vauhtia ja vielä pitkiä postauksia niin usein. Pidä ihmeessä vaikka pikku paussi ja ota tavotteeks että kirjotat aina ku jotain jännää tapahtuu tai postausehdostuksia tulee :)

 37. Johanna sanoo:

  Mun mielestä on ihan hyvä ratkaisu sulkea anonyymeiltä kommentointi mahdollisuus jos kommentit ovat todella ala arvoisia. Itsekin joskus kommentoin anonyymisti, mutta minulta löytyy tunnukset bloggeriin, se ei ole kauheen iso vaiva niitä tehdä. Ja ymmärrän tuon sinun stressisi. Halusin itse alkaa kovasti kirjoittamaan blogia, ja niin teinkin, mutta se on vain näkyvissä itselleni. En todellakaan ole valmis vastaanottamaan sitä kaikkea negatiivistä palautetta minkä joutuisin kohtaamaan nim. äippä20v. Tuskin tulen koskaan olemaan siihen valmis, että laittaisin blogini julkisesti esille. Onhan se sääli, että tämä internetin mystinen maailma on todella julmaa. Mutta nyt se ainakin pysyy minulla mukavana harrastuksena, ja joskus kun on rankka päivä lasten kanssa, niin on kiva purkaa tuntemuksiaan sinne. Avopuolisoni tietää kyllä osoitteen sinne, mutta häneen pystynkin luottamaan :)Ota ihan oma aika postauksien suhteen, kirjoitat sitten kun huvittaa. Oot todella rohkea <3

  • Iina sanoo:

   No hyvä että sulla on tunnukset, sun kommentit on nimittäin sen verran mukavia aina etten halua niitä menettää jos päätänkin estää anonyymien kommentointimahdollisuuden :D! Se on ihan hyvä ratkaisu että kirjoittaa blogia vain itselleen mukavana harrastuksena :) Mä oon kyllä inhottavista kommenteista huolimatta saanut tästä julkisesta bloginpidosta ihan mielettömästi ihaniakin juttuja; vertaistukea, uusia ystäviä, vinkkejä, positiivista palautetta ja ties mitä kaikkea :) Kiitos tsempistä ja kehuista ja terveisiä sinne<3

 38. Terpu sanoo:

  Heips,löysin vasta juuri ensimmäistä kertaa blogiisi ja halusin vain tulla sanomaan, että teidän pieni ihme näyttää (ainakin kuvissa) aivan huippusöpöltä ja blogisi mukavalta näin ensitutustumisen perusteella. Iloista loppuviikkoa!

 39. Anonymous sanoo:

  Minkä ikäinen Tiara on ollut kun rupesitte käyttää tuttia?

  • Iina sanoo:

   No sairaalassa sille hoitajat laittoi ekan kerran tutin kun neiti ei muuten ois rauhottunu sinivalohoitoon kuulemma :D Että ihan parin päivän ikäinen oli, itse en ois niin aikasin halunnut tuttia mutta mikäs siinä..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.