Äitin kavereita, vauvan kaveri ja pari kirppislöytöö

02.02.2012

Tää viikko on ollu taas yhtä hulinaa ja hyvä niin! Musta tuntuu et nyt alan olla täydellisen palautunut raskaudesta ja synnytyksestä myös henkiseltä kannalta. En usko olevani ainoa jolle on käynyt niin että raskauden aikana ja vauvan synnyttyä koti ja sohvan nurkka on tuntunut kaikkein turvallisimmalta vaihtoehdolta ja jotenkin on vaan huvittanut mökkiytyä sinne kotiin pöristelemään vauvamasua tai vauvan masua. Kaverit on kyllä kiinnostaneet ja heidän kuulumiset myös, mieluiten kätevästi puhelimessa tai facebookin välityksellä. Toki meillä on saanut myös tulla käymään ja siitäkin olen nauttinut suuresti, mutta silti se on jotenkin ollut aina tosi erikoinen juttu jos on tullut kaveri kylään tai oon lähtenyt Columbusta pidemmälle ja sitten on ollut semmonen olo että oonpas saanut tällä viikolla paljon aikaan kun meillä kävi kerran vieraita tai kävin Itäkeskuksessa joulukoristeostoksilla.
                       Oon huomannut että viimeaikoina, kuin huomaamatta suurin osa meidän arkipäivistä on kulunut tavaten kavereita tai seikkaillen ympäri Helsinkiä. Neuvolapäivätkin on nykyään ihan arkinen juttu eikä semmonen asia mitä jo etukäteen stressaan että ”pitääkö mun ihan oikeesti pakolla lähteä jonnekin kauppaa pidemmälle?” Mä en oo edes mitenkään tietoisesti halunnu olla kotona paljoa, en oikeastaan oo huomannut mökkiytymistä ollenkaan ennen kun vasta viimeaikoina kun oon ihmetellyt miten paljon kaikkea me ollaankaan tehty. Syksyllä haaveilin jaksavani joku aamu lähteä naapuripihassa sijaitsevalle asukastalolle vauvamuskariin ja -kahvilaan. Tällä viikolla oon päättänyt että ensi viikolla me mennään sinne, ja odottelen innolla uusien vauvakavereiden ja äitien tapaamista, enkä pelonsekaisella kauhulla siitä että mulla on pakollinen meno. 
                       Jotenkin kummasti oon luullut olevani ihan suhteellisen menevä äiti jo pitkään, mutta totuus on ihan toinen. Kotona on vaan ollut niin äärettömän mukavaa. Eikä se kodin mukavuus oo mihinkään muuttunut tai seinät alkaneet kaatua päälle, mä oon vaan alkanut keksimään muutakin mukavaa tekemistä ja saanut itteni useammin liikkeelle. Kotikin on alkanut näyttää siistimmältä kun en möllöttele täällä 24/7 vaan käyn muuallakin niin en kerkeä sotkemaan kokoajan. Ja lisääntyneet kaverivierailutkin taitavat olla osasyy siistiytyneeseen loukkoomme, eihän tätä nyt ihan missä kunnossa tahansa kehtaa esitellä. Mutta mitäs kaikkea me sitten tällä viikolla ollaankaan tehty?

No nähtiin ainakin yhtä ihanaa blogikollegaani Sasciaa ja hänen hurmaavaa Helmi-vauvaansa. Käytiin Piilossa pyörimässä ja tultiin meille jatkamaan juttua kahvin ja pullan merkeissä. Ja oli muuten todella mukavaa! Piilosta tarttui mukaan taas aivan ihania löytöjä ja saatiinpa Sascian kanssa vaihtokaupatkin aikaiseksi, Tiara sai Helmin vanhan haalarin sekä pari yllärikaupanpäällistä ja itse annoin meillä tarpeettomat kestovaippamme Sascialle. Aika kivat vaihtarit mun mielestä, ja mikäs sen käytännöllisempää kuin vaihtotalous ilman turhia kuluja! Kuviakin räpsittiin ahkeraan tahtiin, tosin Sascia varmaan paremmalla menestyksellä kuin minä joka poistelin aina kuvaamisen välissä pari vanhaa kuvaa kamerasta jotta viikossa täyttyneelle 8gigan muistikortille tulisi edes vähän lisää tilaa.

Tiara vakavana :D <3

Piilo-kirppis, Sascia ja Helmi

Tiara -vauva ja Helmi-vauva, miten kolme kuukautta voikin olla niin iso ikäero tässä vaiheessa? Tiaralla on vierastusvaihe pahimmillaan ja Helmi taas juttelee ja leikkii iloisesti lattialla istuen

Naru ja pahvilaatikko oli paljon kiinnostavampia kun lelut :D

Tänään käytiinkin siis siellä neidin 4kk -neuvolassa, josta toisessa postauksessa lisää. Neuvolan jälkeen kipaistiin vielä tuossa hullussa pakkasessa kauppaan ja kauppareissulla Nona kummitäti soittikin että on kuulemma bussissa tulossa meille. Se olikin kiva yllätys (no meidän kannalta, teidän ei varmaan niinkään sillä olin suunnitellut tekeväni postauksen jo päivällä :D). Mutta siinä sitten mussutettiin edellispäivän pullanjämiä, syötettiin sosetta Tirriskälle sekä maitoa päälle ja räpsittiin kuvia. Musta on ihanaa että spontaanius on palannut meidän elämään. Vielä vähän aikaa sitten kaverivierailut oli harvinaisuus jota suunnittelin viikkoja etukäteen, nykyään on taas enemmän kuin okei että tyyppi soittaa bussimatkalta olevansa tulossa meille ja meillä saattaa jopa olla sitä pullaa pakkasessa.

Ihana mutrusuu<3 :D

”Mä pidän mun nenäst kii ettei se karkaa!”

”DERP!”
On se nii kaaaanis tuo meidän kummitätsykkä<3

Ja hieno tatuointikin löytyy!
Hyi mikä valotus mut ainoo kuva musta melkeenpä mikä kamerasta löyty :D
Äitin ihana pulla<3

Ja sitten vielä niitä vaihtokaupan tuotoksia ja kirpparisaalista:

Ihana Kappahlin pilkullinen karvalakki
Hello Kitty kilisevät tossut
Pippi pilkullinen aakkosbody
Sascialta

Helmin vanha pinkki Jonathan toppahaalari
Toi on ehkä maailman hienoin, onneksi saatiin tämäkin Sascialta kun meillä viikon käytössä olleesta isommasta talvihaalarista hajos vetoketju ihan kokonaan. Jospa tämä ois ”hieman” kestävämpää laatua! :D

H&M:n valkoinen Hello Kitty -fleece jota oon kaikkien muiden blogiäitien vauvoilla kuolannu, 5€ Piilo -kirppis
Musta-harmaaraidallinen trikoo”neule”takki, 1,50€ Piilo -kirppis

Brion ihana palikkajuttuasia jollasen oon halunnut jo kauan (siis mikä ton nimi on, kauhee oikosulku! :D) 6€, Piilo-kirppis
Fischer Pricen flamingo imukuppihelistin 2€, Piilo-kirppis
Tuttan pinkki-liilat byysat, 1,5€ Piilo-kirppis
Noppiesin kukalliset ryppyleggingsit 1€, Piilo-kirppis
Lindexin vaaleanpunaharmaaraidalliset leggingsit, 1,5€ Piilo-kirppis
Mulla on vielä tässä kesken Tiaran 4kk kehitys -postaus joka sisältää neuvolakuulumisia ja aimo annoksen kuvia tuosta hurmurineidistä. Se ilmestyy joko tänään illalla tai huomenna päivällä riippuen siitä kuinka paljon mua nukuttaa. Huomenna äiti ja Möge vihdoinkin rantautuu meillepäin ja en malttais odottaa, kuin hirvee ikävä voikaan olla! No, onneksi ei oo enää kauaa. Mut mä palailen pian ja hei, kiitos aivan mielettömän paljon siitä että ootte noin ymmärtäväisen ihania lukijoita<3 Vaikka sain mä edelliseenkin postaukseen kommentin ”no mitäs sul on niin ruma laps”, nimimerkkinä tietenkin anonyymi ;). Että kyllä ne jaksaa, mutta muiden bloggareiden postauksista päätellen en taida todellakaan olla ainoa jonka tylsän elämän omaavat anonyymit on ottaneet silmätikukseen, eikä siinä mitään. Onhan se kiva että hekin saavat elämäänsä vähän jännitystä! Mut juu hyvät illanjatkot, moikkamoii<3

45 Responses to “Äitin kavereita, vauvan kaveri ja pari kirppislöytöö”

 1. Sanssu sanoo:

  Aivan ihana tatuointi! Ja Iina oot älyttömän kaunis :)

 2. Helluw sanoo:

  Ihana Tiara taas kerran <3 <3 =) Mä en tajuu miten toi anonyymi voi sanoo noi Tiarasta :O Tiara on ihan yli söpö, ja sulosin vauva minkä koskaan oon nähny <3 <3 =)

 3. Aino sanoo:

  Voi kuinka ihania vaatteita♥JA IHANA TATUOINTI! ei nää varmaa ollenkaa et rakastan tatuointeja… :DJa niinku sanoinki jo, ei noista dissaavista anonyymeistä kannata välittää!Mul on ollu muuten ihan vitun(anteeks sikana mun kielenkäyttöni,ei oo pakko julkasta,ymmärrän kyl♥) huono päivä. Mut sit ku äske tulin kattoo et tänne on tullu uus postaus ni ei ollu enää tietookaa huonosta päivästä! ;) Kiitos Iina ku jaksat aina piristää!

  • Iina sanoo:

   Hihii eiks ookkin! Mä tykkään kans tatuoinneista ja haluisin itellenikin jonkun yhtä hienon ku toi Nonan tatska! Ja voiei, mut ihana että tää postaus piristi! <3 Anteeksi että vasta nyt vastailen näihin :((

 4. Nora sanoo:

  Kuka oikeesti voi haukkua toisen lasta. :D Jumalauta ku on lapsellista touhua.Toi haalari on ihana! Haluun tollasen itelleni, ois ihan kiva tollasella kahlailla lumessa tuolla 30 asteen pakkasessa :)

  • Iina sanoo:

   No joo älä vaan :D Joka päivä se käy laittamassa suunnilleen samanlaisen kommentin, taitaa olla aika tylsä elämä ku pitää jotain noin turhaa mahduttaa päivärutiineihin :D Ja mäki haluun haalarin, ois nii chilli mennä aina vaa haalarissa ulos nii ei palelis niin paljoo :D

 5. Tiia sanoo:

  Mulla kesti Alexin syntymän jälkeen kanssa jonkun aikaa, että jakso taas alkaa käymään ihmisten ilmoilla! :)Mua kiinnostais tietää, että millasia ihmisiä nuo jotkin anonyymit on, koska millaselle ihmiselle tulee oikeesti mieleen sanoa rumasti toisen lapsesta, joka ei oo kenellekkään tehny mitään pahaa!

  • Iina sanoo:

   No hyvä etten oo ainoa kotiin jymähtänyt! :DJa joo mua kiinnostais kanssa, mut toi on kyllä yks ja sama anonyymi joka Tiaraa haukkuu kun se joka ikinen päivä käy suunnilleen saman naurettavan kommentin laittamassa :D Taitaa sillä olla aika perkeleen tylsä elämä :D

 6. Karo sanoo:

  Ootte nii ihania! <3 En ees muista mitä mun piti sanoo ku aloin nii nauraa tolle Derpille :D:D:D:D HERPDERP spurdospärde sprölölölöööööö :D:D voi ei.. pitäs pysyy noista memeistä kaukana..

 7. Nukke sanoo:

  voi apua mitkä tossut : ) ♥

 8. Essi sanoo:

  ompas tiara taas kerran sulonen!<3 ja sullakin kivat vaatteet, ihana kun jaksat pukeutua kunnolla, etkä vaan kulje aina verkkareissa:)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos<3 Pukeutuminen on nii kivaa etten luopuis siitä mistään hinnasta! :D Tai siis silleen et käyttäsin vaan verkkareita, alasti en kyl olis myöskään :———-D Joo älysitköhän mitään tästä ku en osaa nähtävästi pukea mun ajatuksia sanoiksi kovin hienosti! Mutta jokatapauksessa kiitos :D<3

 9. Laura sanoo:

  Ihania uusia vaatteita!!:)

 10. Purple sanoo:

  Ihana blogi sulla ja vaikutat niin symppikseltä! :) Jatka samaan malliin!Kysyisin ihan uteliaisuuttani, et missä vaiheessa sulla alkoi näkyä vauvamaha kun oot noin pikkanen? Itellä on nyt 10. viikko menossa eikä millään jaksais odottaa mahan kasvamista, saatika ekojen potkujen tuntemista… :) Huoh menis pari kuukautta vauhdilla! T. Kärsimätön mamma

  • Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan hirmusesti<3 Täällä myös yksi mamma joka kärsimättömänä odotteli mahan kasvua raskausaikana :D! Musta tuntu ittestä et joskus rv 10 jo näky iso masukumpu mutta sitten taas vielä rv 16 mä pystyin peittämään ihan helposti mun mahan sillee ettei kukaan tajunnu et oon raskaana, eli joskus siinä rv 17-20 se alkoi kunnolla pomppaamaan esille :D Ja rv 17 tunsin myös ekat potkut! Ihanaa odotusaikaa sulle<3

 11. Essi sanoo:

  Suloinen lapsi teillä! Oikea linssilude, ei todelakaan kannata välittää noista anonyymien kommenteista! =)

  • Iina sanoo:

   Eiks ookkkin! Äitiinsä tullut siinä että on linssilude, suloisuus on enemmän isiltä :DD Mutta juu ei me välitetä, ne on elämäänsä kyllästyneitä idiootteja jotka huvikseen toisia haukkuu! Kiitos ihanasta kommentista<3

 12. Ninnu sanoo:

  Se, että haukkuu toista tai varsinkin toisen lasta (joka ei edes pysty puolustautumaan) ja vieläpä anonyymisti osoittaa mun mielestä äärimmäistä lapsellisuutta:( Se, että bloggaaja ei tiedä kuka sieltä haukkuu nimettömänä ei todellakaan oo mikään syy eikä oikeuta siihen… Mutta ikävää et sellasii löytyy, mutta löytyyhän niitä muitakin kiusaajia netissä, työpaikoilla ja kouluissa:( Tiara on kyllä niin suloinen vaavi <3

  • Iina sanoo:

   No niin munkin mielestä, en ymmärrä kuka voi olla niin tyhmä että tollasta tekee! Mutta joo on se ikävää että noita löytyy, toivottavasti nekin joskus kasvais aikuseksi! Ja onhan tuo, maailman sulosin pieni ipana<3

 13. Sara sanoo:

  Jos hei päädyt käymään vauvamuskarissa/-kahvilassa, ni kerrohan, että minkälaista siellä oli! Meinaan, että asutaan tässä ihan teidän lähellä ja todennäköisesti puhutaan samasta kahvilasta, niin olis tosi kiva tietää, että minkälaista siellä on. :) Mulla ei kantti välttämättä riitä vielä mennä yksin sinne ja Eliaksen kanssa toi vaatteiden pukemis-/riisumisepisodi on aina pientä taistelua, ni en tiiä viittitäänkö nyt kovimpien pakkasten aikoihin lähteä tuollaisiin paikkoihin. Ehkä sitten, kun voi laittaa pikkasen vähemmän päälle. :) Mutta kiinnostais tosi paljon ja jos otat sieltä jotain kuvia, ni olis kiva nähdä! :)Tiara on ihan ylisuloinen neiti. <3

  • Iina sanoo:

   Heiiii mut jos te kerran asutte tässä lähellä nii miksette tuu meiän kanssa vauvamuskariin! Mua jännittää mennä tonne että jos oon ainoo nuorempi äiti siellä :D Ei mullakaan riitä ehkä kantti mennä yksin, ois kiva kun tulisitte meidän kanssa! Ja onhan tuo maailman ihanin ipana<3

 14. Anne sanoo:

  Hei muruset ! Ihania vaatteita olet löytänyt ! Se haalari on todella suloinen, samoin kyllä kaikki muutkin vaatteet.Tiedät että inhoan tatskoja, mutta Nonan tatska oli todella kaunis. Äääk, sanoinko mä ton ?Mulla on kans teitä hirvee ikävä, eikä jaksas enää odottaa aamua että päästään pikku-ukon kanssa lähtemään ja illalla sitten nähdään teidät kaikki. Hyvää yötä ja huomiseen ! <3Terveisin mamma-mummu

 15. essi sanoo:

  Olen kateellinen teidän vauvatreffeistä ja kaverisi tatuoinnista! Kunhan mä rikastun, mä tulen treffaamaan teitä, teetätän olkapään tatuoinnin valmiiksi ja yksi haaveistani olisi saada myös tuohon kohtaan tatuointi. Ehkä vielä joskus..

 16. Anonymous sanoo:

  Mitä onks joku haukkunu Tiaraa rumaks :( Lapsellista tulla toiste lapsia haukkumaa, ku on vaa kateellisia.

 17. Anonymous sanoo:

  Mite saat otettua kuvia Tiarasta nii, että ne ei heilahda :oKu mä yritän ottaa vauvasta kuvia nii salamal sil on silmät kiija ilman salamaa heilahtaa… Ja mullaki on canonin järkkäri

  • Iina sanoo:

   No mä otan aina ilman salamaa ja räpsin kymmeniä kuvia putkeen ja sit valikoin sieltä ne missä Tiara on ollu sekunnin paikallaan :D! Kyllä saa aika paljon räpsiä että saa onnistuneita kuvia noista pienistä ikiliikkujista! :D

 18. Anonymous sanoo:

  Voi apua mitä ihania löytöjä kirppikseltä! Missä päin toi Piilo sijaitsee? Sillä kyselin, että vaikka asutaankin Lahdessa, niin pk-seudulla tulee aina välillä käytyä (lue, paremmat kaupat), tuolla mä haluan ehdottomasti käydä, jos on tollasia löytöjä luvassa! Lahdessakin on yksi lastentavarakirppis, vaan eipä se enää nykyisin mikään hurraahurraa paikka ole. Siis valikoima on supistunut ihan hirveästi, eikä pojille meinaa mitään löytyä. Onneksi siinä myydään småfolkin vaatteita samassa, ainoa plussa! Ja voi kun Tiara on taas ollut nättinä (ruma et ole itsekään!)! :)Emma & poikavauva 7,5kk

 19. Anonymous sanoo:

  ÄÄÄÄKS Tiara on maailman söpöin vauva!! miten saat siitä aina noin tarkkoja kuvia? :) pysyykö se oikeasti noin paikallaan vai onko sulla niin hyvä kamera?=D

  • Iina sanoo:

   On se kyllä ihana neiti<3 Ja mä otan aina miljoona kuvaa putkeen nii on siel aina muutama joissa ei mikään raaja oo heilahtanu :DD Varmaan tolla Canonin järkkärilläkin on osuutta asiaan ku pystyy ottamaan niin nopeessa tahdissa, en tiiä onnistuisko pokkarilla ottaa noin hyvin :D

 20. Sascia sanoo:

  Kiitos teille! Oli superkivaa! :-)Ja hyvä, että tykkäsitte vaatteista. Meillä on kasapäin mekkoja ja tyttövaatteita, teretulemast tänne maalaiskuntaan penkomaan :)Ja tosi kiva toi sun asu!

  • Iina sanoo:

   Ilo oli ihan meidän puolella! Ja kiitos kutsusta, me tullaan sinne mahdollisimman pian ja voisin ehkä esittää sellasen pienen toiveen et käytäis vaihteen vuoksi pyörähtämässä siellä sun luottokirpparilla ;DKiitos paljon<3

 21. Janna sanoo:

  Voi että Tiara on jo niin ison tytön näköinen :D Mä en voi tajuta kuinka joku on voinu sanoo Tiaraa rumaks.., mä en tiiä mitä kuvaa ne on kattonu. Pikku-Tiaralla on niin ihanan suuret silmät ja persoonalliset pienet kasvot, se on niin ihana ja nätti ja suloinen!! <3 <3 <3

  • Iina sanoo:

   No eiks ookin, se on kasvanu ihan hurjasti! Ja en mäkään kyllä voi tajuta, mutta meitä ihmisiä kun on valitettavasti niin monenlaisia, niin hyvässä kuin pahassa :D Tiara on maailman kaunein neiti<3

 22. Lauska sanoo:

  Saat kyllä kertoa Nonalle sun vakkarilukijalta, että hän on ihan hurrrrjan kaunis! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.