Fashion Weekend

27.02.2012
Kiitos ihan mielettömän paljon kaikesta positiivisesta palautteesta jota sain teiltä tuohon videopostaukseen! Tuli kyllä niin hyvä mieli ja semmonen fiilis et voisin tehdä noita useemminkin, vaikka kerran viikossa-parissa. Huomenna helpottuu tää postailukin entisestään kun saadaan vihdoin uusi netti (meidän talossa vaihdettiin soneran valokuitukaapeliin ja ei olla viel saatu uutta modeemia ku oltiin ennen welhon asiakkaita niin ollaan oltu äidin mokkulan ja puhelinten nettien varassa). Meille tulee huomenna semmonen joku sonera viihdepaketti, se vissiin vaikuttaa telkkariinkin jotenkin ku siinä tulee joku hd digiboksi ja jotain kanavia mukaan, mä en oikeen ymmärrä noista mitään mut niin kauan ku nään salkkarit ja pääsen bloggeriin ja facebookiin nii oon tyytyväinen!
                    Mä voisin huomenna koittaa uudemman kerran siirtää vielä sitä Tiaran höpötysvideota puhelimesta youtubeen jos vaikka se ois nopeempi se soneran sadan megan netti sit puhelimessa kun toi mobiilinetti jolla menee ikuisuus yrittää ladata sitä ja sit seki failaa. Mutta voisin kyllä nää tekniset höpötykset lopettaa ihan tähän paikkaan kun en kumminkaan mitään noista tajua ja kertoa teille vaikkapa vähän meidän viikonlopusta! Eilen oltiin siis shoppailemassa Oton kanssa ja tänään sitten käytiin Kaislan kanssa katsastamassa Indiedaysin Fashion Weekendin kirppistapahtuma.
                   Mentiin suht myöhään sinne (tapahtuma oli alkanut 12.00 ja oltiin siellä vähän ennen yhtä) joten ei siellä hirveesti enää mitään löytöjä tehty mut jotain pientä kumminkin. Mä oikeestaan arvasinkin sen että sieltä kaikki loppuu todella nopeaan kun kumminkin Suomen suosituimpien muotibloggaajien kamppeita myynnissä, mut kyllä se tungos silti nauratti vähän. Varmaan oli kauempaakin kuin pk-seudulta tultu sinne ihmettelemään tarjontaa ja kaikilla oli niin kova kiire tutkimaan ja hutkimaan että siellä ei kyllä kauaa jaksanut olla. Päädyttiin sitten vähän kierteleen vielä kauppoja Kaislan kanssa ja piipahdettiin jopa Mäkissä pitkästä aikaa (tai ainakin mulle pitkästä aikaa, viimeksi käyny siel varmaan joskus syksyllä?). Tiara viihtyi tapahtuman ajan kotona isin kanssa ja mä otin pari tuntia omaa aikaa. Teki kyllä ihan hyvää päästä hengailemaan ihan ”aikusten kesken”, mutta aivan järkyttävä ikävä tuli ja suunnilleen juoksin bussipysäkiltä kotiin että sain kaapata ton ihanan palleron syliin. Voisin jopa laittaa vähän kuvia tältä päivältä ja esitellä niitä ostoksia myöskin:

Päivän asu:
Takki, toppi, ruutupaita ja vyö – H&M
Neuletakki – Zara
Farkut – Dr. Denim
Laukku – Mango
Kengät – Dinsko
Aurinkolasit – Bershka
Kaulakoru – Nora Norway

Ostoksia:

Valkoinen reikäneule – 19,90 € Gina Tricot

Mustavalkoraidallinen lyhyt lörttöpaita – 12,00 € Monki

Pinkkimustaruudullinen paita – 19,95 € H&M

Raidallinen hellemekko Tiaralle – 4,95 € H&M

Käärmekuvioinen H&M:n trikoomekko rypytyksillä – 5 € Indiedays kirpparilta
(toi näyttää tosi vammasen muotoselta tossa kuvassa mut päällä toi on aivan ihana!)
2-pack pilkullisia ja pallollisia sukkiksia 9,95 € H&M ja 5-pack sukkia 7,95 H&M
Näiden kaikkien ihanuuksien lisäksi ostin vielä meikkejä (mm. meikkivoide, ripsari ja eyeliner) ja käytiin eilen stockan delissä Oton kanssa syömässä ihana aamiainen. Kuvat on Oton puhelimessa eiliseltä, se lupasi kyllä siirtää ne mutta tais unohtua meiltä molemmilta tänään. Mä söin aivan ihanan kylmäsavulohi-bagelin ja Otto otti vuohenjuusto-bruschettan. Nam!
Tiaralle ostettiin jo perjantaina aivan ihanat punaiset trikoo pillihousut Lindexiltä kun oltiin menossa ruokakauppaan. Niistä ei nyt oo tommosta yksittäiskuvaa kun ne oli jo neidillä tänään jalassa mutta eiköhän noista kuvista nää!

Mikä ihme toi asento oikeesti on? Ihana neiti ku pitää vääntää ja kääntää ittensä ihan mutkalle, meidän pieni hömppä<3

Tyhmä blogger käänsi tän!
Tämmöstä tänä viikonloppuna! Huomenna kahlaan kaikki postaustoiveet läpi ja alan miettimään missä järjestyksessä toteuttelen niitä. Koitan myös saada sen videon sieltä puhelimesta ulos, palan nimittäin halusta päästää teidätkin kuuntelemaan meidän neidin ihanaa höpötystä joka täällä raikaa aina kun se on hereillä. Ei oo kyllä mitään sulosempaa kun toi ihana pieni tyttö! Hyvät yöt vaan kaikille ja mahtavaa alkavaa viikkoa myöskin, ootte ihan parhaita!<3

36 Responses to “Fashion Weekend”

 1. Anonymous sanoo:

  Tuo teidän vauva tulee vielä tulevaisuudessa hurmaamaan monet nuoret miehet noilla upeilla silmillään <3 aivan ihana pieni pallero 🙂

 2. Laura sanoo:

  ihana mutka-Tiara :D! Sun asu on taas niiin kiva et alkaa ottaa ihan oikeesti päästä tää että ei voi pukeutuu muuhun ku legginseihin tai collareihin :DD

  • Iina sanoo:

   Hahah jep, se oli nii hassu ku se vaa väänteli itteensä ihan vänkyrälle :D! Ja voii kiitos! No ei oo kyllä sulla tosiaan kauaa ennen kun saat itekki pukeutuu muihin! Tsemppiä vielä viimesille viikoille ja synnytykseen, eikös se voi käynnistyä jo hetkenä minä hyvänsä! 🙂

 3. Fani sanoo:

  kivoja löytöjä oot tehny (: ihania vaatteita! Ja tiaralle toi mekko aivan ihana <3

 4. Henna sanoo:

  Ihana tuo Tiaran hellemekko! Ja meidän Niilokin heräillessään venyttelee ja punkee ittensä tollaselle kippuralle niinku Tiara noissa kuvissa 😀 Sitä on vaikee ottaa välillä syliin ku tekee sen venytyksen just sillon ku nostaa 😀

  • Iina sanoo:

   Hahah Tiara tekee ihan samaa, se on nii huvittavaa ku toinen on ihan jäykkä ja vänkyrällä :DD Nyt se on ihan vasta alkanu tekee ihan muuten vaankin tuota eikä vaan heräillessään 😀

 5. Mirabella sanoo:

  Voih.. Asuisipa edes hitusen lähempänä kaupunkia menettämättä nykyistä rauhallista asuinseutua.. Harmittaa, niin paljon, ku kaikki alennukset ym. menee ohi ja joutuu käymään viereisten paikkakuntien halppiskaupoissa mm. Tokmanni ja Halpahalli tai harrastamaan postimyyntiä. Sitten harvoin, ku pääsee pikaisesti kaupungille on ihan hukassa eikä tajua mitä, missä milloin ja tulee tyhin käsin kotiin.. Tai näin mulle tapahtui taas pitkästä aikaa lauantaina Tampereella.. Kauheata ku aloin tänne ruikuttamaan, mutta tämmöset asiat tulevat aina mieleen, ku katselen sun blogia ja olet esim. käynyt Oton kanssa välillä syömässä ulkona ihan vaan arkena. No mutta kaunis on taas pieni tyttäresi ja ihanan vaihderikas vk-loppu ollut. Tuli mieleen siitä videopostauksesta, että ku sanoit, että kokkaat jotain hyvää illalla, niin mitä se oli? T:Utelias xD

  • Iina sanoo:

   No voi että :/ Mä en ees varmaan osaisi asua maalla kun koko elämän asunu kerrostaloissa ja Helsingin lähiöissä/keskustassa 😀 Mut kyllä mullakin monesti nykyään jos shoppailen nii on semmonen olo että oon ihan hukassa ku sen verran harvemmin tulee ostosteltua 😀 Mut yleensä sitä tekee löytöjä just sillon kun ei eti mitään tiettyä, eli kannattaa mennä shoppaileen juuri sillon kun ei oo mitään hajua että mitä mahdollisesti vois haluta ostaa :D! Ja et sä mitään ruikuttanut, kyllä muakin välillä turhauttaa jos oon varta vasten lähteny ostoksille ja sit palaan tyhjin käsin kotiin! :DTiara on kyllä maailman suloisin pieni neiti<3 Ja oli pitkästä aikaa suhteellisen kiireinen viikonloppu 😀 Mä tein perjantaina muistaakseni ulkofileepihvejä, paprika-sipulipaistosta, valkosipulikermaperunoita ja Valion mustapekkakermakastiketta 😀 Oli hyvvvääää!

 6. Aino sanoo:

  Sulle niiin sopii toi uus look! ♥ Nätti toi sun ruutupaita ja Tiaran hellemekko! Voi ihanuus tota Tiaran asentoo! 😀

 7. Anonymous sanoo:

  Oiih kun oli taas kivaa tekstiä 🙂 Nuo sun harmaat korkkarit on niii ihanat aii että 🙂 Kattelin tuota edellisen postauksksen videota ja voii kun osaat kivasti meikata. Nuo lyhyet hiukset on nii nätit ja sopii sulle tosi ihanasti. Sulla on nii kiva tyylikin. Sellasta haluisin kysellä et onko sun tyyli hirveesti muuttunu tässä elämän varrella omasta mielestäs? Ja jos on nii milloin omasta mielestäs sulla on ollu kivoin tyyli ja semmonen mitä ois ehk vähän ikäväkin ja milloin kamalin? Ja sit vielä semmosta että onko sulla joku tyyli-ikoni jota seuraat vai meetkö vaan fiiliksen mukaan? Toivottavasti ei tullu liian vaikeita/hankalia kysymyksiä ja ei tietenkään ole pakko vastata jos ei tunnu siltä 🙂 Hyvää viikonalkua sinne teidän koko perheelle ja voikaa hyvin! :)-Nina

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos Nina! Ihana kommentti :)<3 On mulla kyllä muuttunu tyyli ihan hirveesti tässä 20 vuoden aikana, tyylejä on ollu vaikka muille jakaa 😀 Kamalimpia on olleet ehkä mun superpissis -look ja sit mun pottahiukset+poikienvaatteet -look jostain ajoilta ennen eskaria :D! Mulla on toisaalta viharakkaussuhde siihen mun pissislookiin, toisaalta välillä on kamala ikävä tekoripsiä, pidennyksiä ja rusketusta 😀 Kyllä ne vaan miellyttää edelleenkin mun silmää vaikka ei ehkä niin äidillisiä olekaan 😀 Tyyli-ikoni, hmm… No ei mulla oikeestaan ole ketään tiettyä tyyli-ikonia, mut on ihmisiä kenellä on kiva tyyli joilta saatan joskus ottaa vaikutteita mun pukeutumiseen, esimerkiksi Nicole Richie ja Victoria Beckham 😀 Mutta yleensä meen kyllä ihan fiiliksen mukaan seisoskelemaan vaatehuoneeseen ja miettimään että mitä sitä laittas päälle :DOli just ihania kysymyksiä! Mahtavaa viikkoa sullekin ja voi säkin hyvin<3

 8. Anonymous sanoo:

  Tiara on oikeesti söpöin vauva minkä oon nähny!<3

 9. Anonymous sanoo:

  voi oikeesti, mun vauvakuume vaan kasvaa koko ajan kun luen näitä postauksia :’)

 10. Anonymous sanoo:

  käytätkö ehkäisyä nykyään vai onko toinen vauva tervetullut heti perään?:)

 11. Jonna sanoo:

  Ihana Tiara 🙂 Ja sinäkin näytit ihanan onnelliselta ja pirteältä kuvissa :DTulin vinkkaamaan että omassa blogissani on menossa Selia verkkokaupan kanssa arvonta jossa voi voittaa supersuloisen velourhiipan perheen pienimmille (tai itselleen) 😉 Ja kun teillä näyttäisi majailevan myös karvainen kaveri, niin blogissa on menossa myös koiratuotepaketin arvonta 😀

 12. Veronika sanoo:

  Tiedätkö, sun blogi on tosi ihana ja osaat kirjoittaa hyvin. Odotan aina innolla, että oletko tehnyt uutta postausta ja ensimmäisenä menen lukemaan sen! Mistään en tähän asti ole löytänyt näin ihanaa blogia. 🙂

 13. Anonymous sanoo:

  Oletko kuullut ennen, että näytät Viivi Pumpaselta? 🙂

 14. Anonymous sanoo:

  aaaa haluu teille toisenki lapsen :DD vähä ois söpöö jos teille tulis poika ♥ sellanen pikkuotto 😉 aaaaaaww

 15. Anonymous sanoo:

  oii! ite odotan tällä hetkellä vaavia ja voi että sydän suli noista kuvista niin söpö :)! ja itse vaikutat niin iloselta ja onneliselta, plus kirjotat niin hyvin että varmasti jään lukijaksi 🙂

 16. Anonymous sanoo:

  Mullon itelläni 3kk ikänen tyttö ja must on siis upeeta nähä et oot kans näitä äitejä jotka silti jaksaa pukeutuu ja näyttää hyvältä (lapsi ennen kaikkea tietysti) mutta silti, ihanaa nähä miten panostat ihan kaikkeen, siis voi että oikee hyvälle mielelle tulee ku lukee näitä sun postauksia, ihan huomaa että sulta toi äiteys tulee nii luonnostaa! 🙂 tiara on törkeen ihana vaavi 🙂 <3

  • Iina sanoo:

   Mukava kuulla, kiitos paljon<3 Musta on ihanaa jos mun blogi tuottaa hyvää mieltä 🙂 Mä kyllä rakastan olla äiti enemmän kun mitään muuta ja ihana jos sen huomaa mun teksteistä 😀 Tiara on maailman sulosin neiti kyl<3 Terveiset myös teidän pikkuiselle tytsylle!

 17. Ansma sanoo:

  ihania ostoksia + oot aivan tajuttoman kaunis ! 🙂 ja toi vauva on niiiiin sulonen :::DDlauantaimurhetytto.blogspot.com

 18. Anonymous sanoo:

  siis noi sun lyhyet hiukset on niin upeet! älä vaan laita pidennyksiä! sun kasvot korostuu ihanasti lyhyellä tukalla 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.