Mitä tuli tehtyä

24.02.2012
Nyt aattelin kertoa vähän meidän kuulumisia viikon ajalta kun ei niitä oo tullut kertoiltua pitkään aikaan! Me ollaan otettu tää viikko super rennosti ja hengailtu vaan ihan kotosalla leikkien ja syöden. Mut kuulumisia on lisää sitten tuolla loppupuolella, nyt on vuoro ihanien kuvien joita oon neidistä, Otosta, Mörköstä ja mummusta räpsinyt tässä viikon kuluessa. Täysin Iinaton postaus ei oo tulossa, mut mua näätte siis vasta lopussa ;D
Mutta siis mitä ollaan tehty?

..Tutustuttu mustikkaan

Tiara tykkäsi mustikasta alkujärkytyksen jälkeen kuin hullu puurosta mutta oli kyllä suihkun ja kylvyn paikka kun sotkua tuli varmaan seittemän kertaa niin paljon kuin yleensä! Mutta eipä se sotku mitään haittaa, mä en ainakaan oo turhan tarkka 🙂…Köllitty yhdessä ja rentouduttu

Hämmentää toi väriero tossa 😀 nojoo ei se mitään!
Oton ja Tiaran kanssa ollaan köllötelty koko viikko aina iltasin ja ölisty kilpaa ja kutitettu ja nauratettu neitiä oikein olan takaa. Kuinka sulosia noi kaks voi oikeesti olla yhdessä?! <3

…Ulkoiltu

Mörkö alkaa jo olla paljon paremmassa kunnossa ja lääkärissä ei enää tarvi käydä kun 1-2 kertaa viikossa. Ollaan jokapäivä suihkuteltu ja puhdisteltu tuota haavaa ja siihen alkaa nyt pikkuhiljaa vihdoin kehittymään uutta ihoa! Onneksi ollaan jo voiton puolella vaikka välillä pelottikin ihan hurjasti!…Pelleilty

Tiara ”vähän” innostu kun riisuttiin kypärälakkia päikkäreiden jälkeen! Meidän ihana pieni pönttö! On se kyllä aika ihanaa että pienet asiat tekee onnelliseksi Tiaran, kuten hyvin nukutut päikkärit, äidin nassu ja kypärälakki.

…Harjoiteltu liikkumista

Tiara jatkaa edelleen ryömimisharjoituksia, enemmän ja vähemmän menestyksekkäästi. Eiköhän se muutaman viikon päästä jo etene pari senttiä enemmän? Vaikka ei tässä mikään kiire ole, mutta sen verran mallikkaasti neiti jo potkii että luulisin oppimisen sujuvan nopeasti tässä asiassa.  Nyrkin syöminen on muuten vähentynyt meillä huimasti, hassua sinänsä. Tiaralla on niin kova tarve mölistä ja kiljua että ei siinä kerkeä nyrkkiä mussuttaa kun on niin paljon asiaa!

…Harjoiteltu maissinaksujen mutustelua

Maissinaksu näytti maistuvan hyvin, vähän piti ihmetellä mutta pikku ihmettelyn jälkeen naksu pysyi hyvin kädessä ja suussakin jopa! Ostettiin noita Real Snack’sin luomu Junior maissinaksuja siis.
Tässä ois sitten tähän loppuun tämmönen joka oli kaikkein suosituin postaustoive, eli siis mun ja Tiaran videopostaus! Toivottavasti tykkäätte vaikka olinkin vähän jäässä aina välillä! Tiara jännitti vissiin kameraa vähän liikaa kun ei uskaltanut kauheesti jutella, mutta mulla on toinen video puhelimessa jossa se juttelee enemmän ja lisäilen senkin tänne heti kunhan saan sen ulostautumaan mun puhelimesta koneelle. Oi miten edustava tuo kuva ennen kun video lähtee pyörimään…NOT! 😀

Mahtavat viikonloput teille kaikille! Moimoi -ta tuli hoettua vissiin ihan tarpeeksi jo tuossa videolla, joten sitä ei tarttekkaan enää lisätä tähän loppuun 😀 Tai no ehkä vielä kerta kiellon päälle, MOIMOI! <3

118 Responses to “Mitä tuli tehtyä”

 1. Anna sanoo:

  Olipas kiva toi video! Ja siulle käy tosi hyvin nuo siun omat lyhkäsemmät hiukset! 🙂 ja Tiara on kieltämättä aikamoinen söpöpallero 😀 Blogisi on hyvä ja oon seuraillu tätä jo aika pitkään! Hyvää viikonloppua teille! 🙂

 2. Kisu sanoo:

  toi video oli aivan paras, ootte nii kauniita kummatki tiaran kans (: ja toi lyhyempi hiusmalli sopii sulle tosi tosi hyvin!!♥

 3. karoliinaaaa sanoo:

  ihana video ja voi että miten ihana Tiara onkaan! 🙂

 4. Anonymous sanoo:

  Wau!! Toi lyhyt tukka on super hyvännäkönen sulla 🙂 ja ihana tiara!

 5. vähän kiva video ! ja tiaraki on nii sulone tos ku se on iha ihmeissään (-:

 6. Anonymous sanoo:

  Oi kui söpö video! Ja sä oot varmaa viel kauniimpi videol ku kuvis jos mahdollista ja noi hiukset sopii sulle iha hullun hyvin! Ja Tiaran silmät aawww… ♥ Mua alko naurattaa täs ku muistelin et sä joskus mainitsit jotai et sul on outo ääni? 😮 Mut en oo koskaa huomannu mitää sellast näis videoil, oikeestaa sul on tosi kiva ääni, tiedäkkö tommone jota kuuntelee tosi mielellään. :DD

  • Iina sanoo:

   Aww, kiitos paljon<3 Tiara on kyllä nii söpö ja sen silmät on mun rakkaus (niinku koko neiti kyl)<3Ja ihana kuulla että mun ääni on ihan miellyttävä, se on aina ollu kauhee kompleksi mulle 😀 Kivaa viikonloppua!<3

 7. Janitá sanoo:

  Aw ootte niin söpöjä :D<3

 8. Nora sanoo:

  Ihana video! 😀 Mä en yleensä tykkää kattoo videopostauksia ku ne on nii väkinäisiä ja sit mul tulee kauhee myötähäpee.. Mut sun videot mä pystyn kattoo loppuun asti hymyssä suin 🙂 Tee ihmeessä useemmin videoita jos vaan pystyt! Ainii ja piti viel sitä sanoo et toi eka kuva on TOSI karmivan näkönen, hrr…..

  • Iina sanoo:

   Hahah no kiva että mun videoista ei tule myötähäpeää :DD Mua pelotti just et vaikutan semmoselt epäluonnolliselta ja just väkinäiseltä, mut yritin olla ihan chillisti vaan tossa 😀 Voisin alkaa tekeen useemminki, toi oli itseasiassa ihan kivaa :)Ja joo näyttää ihan joltain kauhuleffan mainokselta XD Ihan ku ois verta vaikka se on vaan mustikkaa XD

  • Anonymous sanoo:

   Mustakin nuo pari eka kuvaa oli aika karmasevia, säikähdin eka ihan kunnolla kun näin pikkukuvan missä Tiaralla oli suun ympärys ja kaula ihan jossain punasessa, joka näyttää erehdyttävän paljo vereltä 😀 Apua!

 9. Iida sanoo:

  Voooii, ihana video 🙂 Ja noi hiukset sopii sulle superhyvin!

 10. roosa sanoo:

  Oivoi video oli ihana ! Lisää videoita vain 🙂 Tiara oli niin söpö kun katteli silmät pyöreinä <3

 11. ella sanoo:

  1Voi että, ihana postaus ja ihana Tirriskä!! Hyvät viikonloput sinne! <3www.littletouchofeverything.blogspot.com 🙂

 12. hema sanoo:

  Tosi kiva toi video! Ootte kyllä ihania molemmat! 😀 Olis kiva jos voisit/voisitte tehdä useemminkin tuollasia videoita! 🙂

 13. Anonymous sanoo:

  Ei vitsi kuinka ihana video♥ ootte niin söpöjä molemmat AAWW! lisää näitä! ja repesin ihan hulluna tolle ”äiti sielä vilahti pyyhkeessä ohi” :DDDD osaat olla tosi luonnollisesti tossa ja sun äänes on kiva 🙂 rakastan sun blogia ja teitä ♥ 😀 Parasta viikonloppua! ♥

  • Iina sanoo:

   Hihii kiva että tykkäsit!<3 Pitää kyllä kuvailla useemminkin! 😀 Ja mäki repesin ku äiti vaa vilahtaa siel pyyhkeessä, kuulemma oli ensin meinannu tulla ilman pyyhettä XD Kiitos paljon ja mahtavaa viikonloppua sinnekin!<3 🙂

 14. Charlotte sanoo:

  voi ootte niin ihania tossa videossa <3 🙂

 15. Essi sanoo:

  Ihana video, ihana Tiara ja noi sun lyhyet hiukset on myös aivan ihanat! Sopii sulle tosi hyvin 🙂 Kivaa viikonloppua teille! 🙂 ♥

 16. Anonymous sanoo:

  Siis sullahan on ihan normaali ääni?:D Miten sua on voitu edes tosta kiusata, kaikkee ne keksii… Kun ei oo mitään mistä kiusata ni pitää tekemällä etsiä jotain. Naurettavaa! Ja voi että ootte niiiiin söpöjä 🙂

 17. Fani sanoo:

  aivan ihana toi video (: ootte niin lutusia! 🙂

 18. titti sanoo:

  Sinä, Tiara ja sun äiti ootte kasvonpiirteilte tosi samannäköisiä kun tietyistä kulmista on kuvia 🙂

 19. Helluw sanoo:

  Ihana video! <3 🙂 Oootte niin ihania molemmat! 😀 Näitä videoita ois kyll kiva saaha lisää! 🙂

 20. Anonymous sanoo:

  ihana video, näitä lisää!!! otappas videolle mukaan ottokin ens kerralla 🙂 ehdottomasti useammin videokuulumisia, näkee tyttöäkin ihan toisella tavalla kun kuvissa. ihania olette. kauankos äidilläsi on lomaa, kun on ollut teillä niin kauan? kiva kun hän auttaa.. ( ei ole tarkoitus udella )

  • Iina sanoo:

   Kiitos! 🙂 Joo no pitää kysyä jos se suostuu ;D Onhan se ihan totta että videolla kyllä näkee paremmin kuin kuvissa että millanen ihminen oikeesti on 😀 Ja mun äiti on eläkkeellä joten ei ole mikään kiire minnekään, äidin tosin piti tulla meille pariksi viikoksi mutta koska Mörkön hoito on kesken tuossa meidän läheisellä eläinlääkäriasemalla niin äiti on jäänyt tänne siihen asti että Mörkö on terve jottei tarvi vaihdella lääkäriä 🙂

 21. Anonymous sanoo:

  hahahahaha että miten joku lapsi voi olla nnoin sulonen?!!?!? ♥♥ terveisiä Tiaralle ja muillekki sinnepäin! 🙂

 22. Anonymous sanoo:

  Aw 😀 Ihana toi loppu varsinki, moimoi 😀 Sulosia plikkoja ja hyvä, että Mörkökin voi jo paremmin!

 23. Maryanneh sanoo:

  Voi että miten ihana video! <3 Tostakin huomaa miten hyvä ja huomaavainen äiti sä oot Tiaralle 🙂

 24. Anonymous sanoo:

  Oon seurannu sun blogia alusta asti ja tuntuu, että oot kasvanu ihmisenä tosi paljon tässä matkan varrella! c: Nää postaukset on aina niin ihania<3

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia ihan hirmusesti, ihana että tykkäät :)<3 Ja kyllä se äitiys kasvattaa, tai ainakin se pitäis kasvattaa 😀 Kyllä musta itestäki tuntuu että on vähän eri meininki nykyään ku vaikkapa pari vuotta sitten 😀

 25. Anonymous sanoo:

  voii kun kiva video, ootte molemmat ihania<3 hyvää viikonloppua teille kaikille!:)

 26. Helmi sanoo:

  Ei voi olla sulosempaa videota!♥Olet muuten tosi kaunis! Sellainen.. elegantti 😀 Äh, en keksi sanaa sille, mutta kaunis ja ei-niin-normaali. Monipuoliset kasvot! No nyt menee kyllä jo niin sekavaksi tää mun sönkötys että mennään seuraavaan asiaan 😀 (Ja siitä äänestäsi? En minä ainakaan huomaa mitään outoa, jokaisella on oma persoonallinen ääni, sulle toi sopii täydellisesti!)Ihana kun tuossa videolla Tiara katseli välillä oikein pyörein nappisilmin kohti kameraa 🙂 Tee lisää näitä videoita!Hyvää viikonloppua sinne!ps. onko näissä kommenttien julkaisussa pakko olla tuota ”todista ettet ole robotti”-kohtaa? Tuntuu etten saa millään siitä tekstistä selvää. Tai sitten minä olen vaan liian robotti 😀

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon, mukavaa että tykkäsit :)<3 Ei-niin-normaali XD ´Hahah! Mukava kuulla että oon ”persoonallisen” näkönen jos sitä meinasit :D! Ja kiva myös että tykkäsit mun äänestä :)Tiara on kyllä ihana, se oli niin hämillään kun oma kuva näky kokoajan ruudulta :D! Ja pitää tehdä lisääkin :)Mä en tiedä enää että miten pystyn vaikuttaan tohon kommentointiin enää kun nää vähän aikaa sitten muuttui ihan bloggerin taholta nää jutut, mut pitää vilkasta! Ne on kyllä ärsyttäviä ne tekstivarmistukset!Ihanaa sunnuntaipäivää sinne! 🙂

 27. Anonymous sanoo:

  miks sun äitis on aina teillä yötä yms ?

  • Anonymous sanoo:

   mitä pahaa siinä on että on paljon tekemisissä oman äitinsä kanssa?! ja eihän se kyl aina oo 😀 ihania ootte kaikkkki ♥ sun äitille terkkuja! vaikuttaa tosi symppikseltä :–)

  • Anonymous sanoo:

   Sen äiti asuu Oulussa ja on tullut kyläilemään heille, joten miksei se olis yötä heillä?

  • Iina sanoo:

   Mun äiti asuu Oulussa ja se tuli meille pariksi viikoksi sieltä että saa nähdä meitä ja lapsenlastaankin välillä 🙂 Se pari viikkoa vähän venyi koska Mörkön hoito on kesken tuossa meidän läheisellä eläinlääkäriasemalla niin äiti on jäänyt tänne siihen asti että Mörkö on terve jottei tarvi vaihdella lääkäriä 🙂 Äiti on kyllä maailman ihanin mummu ja äiti ja terkut meni perille! :)<3

 28. Janita :) sanoo:

  Voi että, täs noi sun hiukset huomas tosi hyvin ja sopii mun mielestä sulle jopa paremmin kun nuo pitkät. Aivan ihania olette! :))

 29. Sara sanoo:

  Ihana video. 😀 Tiarakin on niin söpö! Meidän tosiaan pitäis mennä sinne vauvamuskariin jossain vaiheessa. 🙂 Jos sua vielä kiinnostaa, niin voidaan jutella siitä enemmän esim. spostilla (blogdeardiary@gmail.com) tms.

 30. Anonymous sanoo:

  Mä oon anonyyminä seurannut sun blogia ihan alusta asti ja tää on mun ensimmäinen kommentti sulle! 🙂 En oo anonyyminä jaksanut kommentoida ku pitää hirveesti aina kaikkee täyttää ennen lähettämistä, mut nyt oli pakko! Ootte ihan ylisulosia molemmat ja toivon teidän koko perheelle hirveeesti onnea! 🙂 Niin ihana tuo pikku pullukka, voi että 🙂 Sä oot ihan mahtava äiti oikeesti ja toivon todellakin kaikkee parasta teille kaikille =) ihania olette ♥ Innolla aina odottelen seuraavia postauksia:D En ymmärrä noita negatiivisä kommentteja, enkä ikinä kenellekkään voisi pahaa toivoa oikeesti, niistä ei todellakaan kannata välittää ja hyvin oot tehnyt kun et oo välittäny! Mukavaa viikonloppua! 🙂

  • Iina sanoo:

   Oi kun ihanaa että oot pysynyt jo niin kauan meidän matkassa! Kiva myös että jaksoit kommentoida nyt 🙂 Kiitos aivan hirmusen paljon sun kauniista sanoista, piristit kyllä mun iltaa! <3 Kaikkea hyvää sulle ja oli kyl nii suloinen kommentti!

 31. Anonymous sanoo:

  apua oot varmaan maailman sulosin tuon Tiaran kanssa ! on se Otto maailman onnekkain mies kun noin ihanat tytöt saanu elämäänsä:)hyvää viikonloppua koko perheelle!

 32. Anonymous sanoo:

  Apua kuin ihana video ja Tiara on niiiin ihana ja just tuommonen sulonen pullero =)))) en kyllä ymmärrä miten joku keksii yhtään pahaa sanottavaa teistä ku ootte koko perhe niin ihania!!Ja sulle Iina sopii tosi hyvin nuo omat, lyhyemmät hiukset ja ne tekee susta heti vähä vanhemman ja aikuisemman näkösen!Mukavaa viikonloppua koko perheelle! 🙂

  • Iina sanoo:

   Kiva että tykkäsit, kiitos :))<3 Tiara on kyllä maailman ihanin pikku ipana<3 Mäki alan pikkuhiljaa tykkään näistä lyhyemmistä, ainaki nää on miljoona kertaa helpommat! :DIhanaa alkavaa viikkoa sulle 🙂

 33. viivi sanoo:

  ihana video!! te kyl ootte niin söpöjä :> <3

 34. Aino sanoo:

  Aww teitä kahta! ♥ ihana Tiara! Sil on muuten hirrrveen ihana silmät!♥ ☻

 35. Anonymous sanoo:

  voi kuinka ihana video 🙂 oikeen päivän piristys 😀

 36. Anonymous sanoo:

  hui katoin tost hallintapaneelin pikkukuvast et Tiaran suu oli ihan veresä ja säikähin vähä että MITÄVITTUAAAA :DD ja ihana toi video!

 37. Anonymous sanoo:

  Muistelin et siitä sun äänestä oli jotain ihme juttua joskus ? 😮 mut ei sul kyllä mitenkää outo ääni.. just tollanen kiva :)) toi video oli muuutenki tosi ihana! ♥ oot niiiin kaunis ja noi lyhyemmät hiukset on tosi kivat 🙂 ja se on mun mielestä niin ihana et jaksat vastata kaikkiin kommentteihin vaikka saatkin niitä tosi paljon 🙂 oot niin ihana kaikille sun lukijoilles ♥ Pitäkää hauska viikonloppu koko perhe ! :—)

  • Iina sanoo:

   Mukava saada positiivista palautetta mun äänestä ja ihana että tykkäsit videosta! Kiitos ihan hirmuisen paljon :)<3 Ja musta on tärkeetä vastata kaikkiin kommentteihin koska jos mun lukijatkin jaksaa nähdä sen vaivan että ne piristää mun päivää kommentilla niin pitää munkin jaksaa vastavuoroisesti vastata niihin 🙂 Ja teiltä aina saa niin ihania kommenttejakin! Ihanaa alkavaa viikkoa sulle :)<3

 38. Moona sanoo:

  Ootte ihania molemmat! 🙂 Ps. Sulle sopii mielettömän hyvin ja paljon paremmin nuo hiukset ilman pidennyksiä! :)Ihanaa viikonloppua teille!

 39. ANSKI sanoo:

  Apua mä säikähdin tota ekaa kuvaa! herranjestas kelasin et ois tapahtunu jotain et tiara ois satuttanu itteensä mut se oliki mustikkaa… 😀 Ihana video!

 40. enni sanoo:

  ihana video ja tiara on ehkä söpöin vauva ikinä, noi sen ilmeet ja kaikki ♥ sun blogi on kyl ehdottomasti paras!mut koin järkytyksen kun tossa mobiiliversiossa näkyy aina postauksen eka kuva sillee pienenä nii katsoin ensin iha nopsasti vaan sen kuvan ja jostain kumman syystä katsoin mustikkasoseita vereksi! oi jestas hyppäsin varmaan metrin ilmaan ennen kuin aloin katsoa tarkemmin…… 😀

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät ja mukava että jaksoit kommentoida<3!Hahah se oli vain mustikkaa, tosi moni vissiin säikähti sitä kuvaa, mä en ees tajunnu et se näyttää vereltä :D!!

 41. Anonymous sanoo:

  hui kauhee ku pelästyin ku näin puoliks ton ekan kuvan !! luulin et pikkutiaralle oli käyny jotain mut onneks se oliki vaan sitä ruokaa 😀

 42. Laura sanoo:

  aww voi vitsi miten kiva video, söpöt 🙂

 43. Anonymous sanoo:

  Ihana postaus taas kerran! <3 Tykkään siitä ku oot aiemmin kirjottanu Tiaran kuvien alle jotain, tyyliin "mä tässä vähän imeskelen nyrkkiä" tai "älä äiti kuvaa ku mä leikin" tai jotain. 🙂 Mut tää oli tosi kivaa vaihtelua et olit tollee kertonu mitä ootte tehny.. Olipas sekavasti taas, toivottavasti tajusit mitä meinaan :DJa voi että miten Tiara on kasvanut, ihana ”iso” tyttö jo 🙂 Sulosia noi kaikki kuvat pikkuneidistä <3 Jokos Tiaralla on hampaita? Mulla on itellä päivälleen samanikänen poika ku Tiara ja hänellä just huomasin ensimmäisen hampaan ilmestyneen suuhun! :)Voi vitsit toi video on loistava! 🙂 Jotenkin niin luonnollinen eikä ollenkaan väkinäisen oloinen, niinku videopostaukset usein tuntuu olevan. Nauroin ku kommentoit sitä äitis vilahtamista siel taustalla 😀 By the way, oot iha mielettömän kaunis, lyhyet hiukset todella sopii sulle. Näytät aikuisemmalta. Kaunis on pieni Tiarakin, äitiinsä tullu :)Terkkuja, Tanja

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos Tanja, kiva että tykkäsit!Mä tykkään aina laitella niitä kuvatekstejä, mut osa lukijoista taas ei niistä pidä niin oon aatellu etten ihan joka postaukseen tunge :D! Mut toiki oli kyl ihan hauska kirjottaa tolleen just et mitä kaikkee ollaan tehty eikä aina hirveen pitkää tekstipötköö vaan :DTiara on kyllä kasvanut ihan hirmusesti, se on muka niin iso tyttö jo vaikka onki ihan äitin vauva viel ;D Tiaralla ei oo vielä yhtään hammasta ja puremisvimmaki on hellittäny nyt, musta tuntuu et meillä viel odotellaan sitä hammasta jonkin aikaa 😀 Tosi hauska sattuma et meil on samana päivänä syntyneet pikkuset<3Kiva että video vaikutti luonnolliselta, se oli tarkotuskin 😀 Inhoon itekki semmosia joissa näkee et se bloggaaja ei oo yhtään kotonaan siinä kameran edessä, mut pelotti et vaikutan sellaiselta myös 😀 Kiitos paljon ihanista kehuistasi ja kiva että video myös nauratti ;DTerkut teidän pikkumiehelle Tirriskältä ja multakin koko perheelle! <3

 44. Riina sanoo:

  oot kyllä todella kaunis tossa videolla kun hymyilet! ja ihana Tiara niin tyytyväisen olonen lapsi:)

 45. Neea sanoo:

  Iiiiihana postaus ja video! 🙂 Ihanaa viikonloppua! Meillä on muutto (tai oikeestaan, pojat muutti meidät jo :D) ja mennään tänään ekaa yötä sinne, iiiks! Kamppeet iha levällää vielä, mut pitää mahd äkkiä laitella paikoilleen 🙂

 46. Anonymous sanoo:

  Moikka !:) Tää oli ihana postaus jälleen!:)<3 Tykkään kovasti lukea sun blogia ja oon lukenu tätä ihan alusta asti 😀 Uskaltauduin nyt vasta ekaa kertaa kylläkin kommentoimaan sun postaukseen 🙂 Musta sinä ja Otto ootte aivan ihana pari!<3 Ja teillä on ihan mielettömän sulonen tyttö!<3 Musta toi toka kuva missä Tiara syö mustikkaan on ihan yli söpö kuva!:D Koska Tiaran ilme on siinä aivan mahtava!:D Vaikka kaikki kuvat Tiarasta on todella ihania!<3 Toivon teille kaikkea hyvää !:)P.S Toi video oli ihana !:D Ja sulle sopii kyl tosi hyvin noi lyhyet hiukset!:)

  • Iina sanoo:

   MMooi 🙂 Kiitoksia hirmuisesti, ihana että tykkäät ja oot jo alusta asti pysynyt meidän matkassa! :)<3 Tiara on kyllä maailman suloisin pieni pirpana ja ollaan kyllä onnekkaimpia kun ollaan semmonen ihanuus saatu Oton kanssa<3 Kaikkea hyvää myös sulle ja isot kiitokset vielä ihanasta kommentista!<3

 47. kaisa sanoo:

  LISÄÄ VIDEOPOSTAUKSIA rakastan Tiaraa ♥♥ Maailman söpöin vauva! Haluun kuulla sen juttelua, pistäs äkkiääkkiä se toinenki video 😉 ♥

 48. Anonymous sanoo:

  Tosi kiva ku teit tällasen videopostauksen! Ihan erilainen fiilis tulee susta kun kuulee sun äänen et ei lue pelkkii tekstejä, mut tosiaan hyvällä tavalla!(enkä ymmärrä siis et jos sua on sun äänestä kiusattu, toihan on todellakin aivan normaali? turhaa arastelet siis sitä <3 !) Vaikutat tosi ihanalta ja aidolta 🙂 Tiara on myös yks pikku söpöläinen!

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 🙂 Ja niinhän se on, kyllä videolta saa ihan eritavalla käsitystä ihmisestä kuin pelkistä kuvista ja tekstistä 🙂 Mukava myös kuulla positiivista palautetta mun äänestä, vielkin se on mulle arka paikka :/ Tiara on kyl maailman sulosin pikkuinen<3 😀 Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

 49. Anonymous sanoo:

  Olipa kiva nähdä teistä videota:) Olit tosi luonnollisen ja nätin näkönen, vain kuvista ja kirjoituksista kun ei saa aina oikeaa käsitystä ihmisistä 🙂 Ootteko te Tirriskälle syöttäny iltasin velliä vai puuroa? Meillä saman ikäinen tyttö ja ollaan velliä pari viikkoa annettu mut tuntuu ettei se pidennä yöunia paljoakaan ja kalliiksikin tulee pidemmän päälle. Tyttö ei vaan vielä oikein suostu syömään lusikalla joten puuroa ollaan vasta maisteltu mut siitä ei oikein iltaruoaksi vielä ole. Oispa mukava nähdä postaus Tiaran vaatteista, ne aina samanikäisen lapsen vaatehulluna äitinä kiinnostaa! 😉

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon, mukavaa että tykkäsit videosta :). Mä voin vaikka kertoa Tiaran päivän syönnit tässä kaikki, jos siitä on jotain apua: 9.00 Puuro+210ml maitoa, 12.00 Hedelmäsose +210ml maitoa, 15.00 210ml maitoa, 18.00 liha-kasvissose + 210ml maitoa, 21.00 200ml velliä+60ml maitoa 🙂 sitten noiden lisäksi sormiruokaillen välillä esim. kurkkua, banaania ja maissinaksuja. Meilläkin kyllä kesti ennen kuin lusikasta syöminen alkoi kunnolla onnistua, mutta muutamassa viikossa se alkoi sujua tosi hyvin. Ja oikeestaan sen jälkeen kun alkoi kasvissose maistumaan lusikasta niin mikä tahansa ruoka on maistunut lusikasta, niin puurot kuin liha-ja hedelmäsoseetkin 🙂 Velli on meillä ollu tosi hyvä ja Tiara on vellin kanssa nukkunu 3kk+ ikäsestä aina täysiä öitä, mut nyt alan varmaan antamaan kans puuron iltaisin tyyliin tuntia ennen velliä koska tuntuu että se ei ehkä enää ihan riitä kun yöt lyhentyny entisestä 12h+:sta johonkin 9-10h mittaisiksi..Toivottavasti näistä oli jotain apua! Ja hei kiitokset myös postausideasta, voisinpa vaikka tehdäkin vaatepostausta! Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

 50. Anonymous sanoo:

  sun blogiasi on tosi ihana lukea ! on tosi ihana nähä että teidän arki sujuu hyvin ja olette tosi onnellisia. ja tosi ihana huomata että te molemmat olette lapsen hoidossa mukana, sillä yleensä mies voi jänistää nuorena jos tulee isäksi.Piti vielä kysyä että olen kuullut että jos on napakoru ei voi ottaa synnytyksessä ”puudutuspiikkiä”, niin oliko sinulla synnytyksessä jokin puudutus ja oliko kivulias synnytys ?

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana että tykkäät! 🙂 Otto on kyllä maailman paras isi Tiaralle ja ihanasti jaksaa touhuta ja leikkiä neidin kanssa, mutta myös hoitaa velvollisuuksia kuten syöttöjä ja vaipanvaihtoja :)Synnytyksestä voit lukea lisää vaikka täältä http://couturecouturee.blogspot.com/2011/09/synnytyskertomus.html jos kiinnostaa 🙂 Ja napakoru ei millään tavoin estä puudutuksen laittoa, mutta itse kyllä otin napakorun pois jo ennen raskauden puoliväliä kun se tuli kipeeksi 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa!

 51. Anonymous sanoo:

  Eikö Otto koskaan käy ulkona yksin tai nää sen kavereita 😮

  • Iina sanoo:

   Näkee se niitä mutta en mä koe tarpeelliseksi täällä aina kertoa jos Otto tekee jotain 😀 Tää on kumminkin mun blogi 😀 Mutta esimerkiksi silloin kun käytiin baarissa niin ne oli meidän yhteisiä kavereita ja viime perjantaina Oton kaveri oli meillä ja ne pelas 🙂

 52. Oli ihana saaha kattoa teitä ”livenä” -jotenkin siitä saa paremman käsityksen ihmisestä kuin mitä postauksista/kuvista : — ) Ja oot torellakin luonnonkaunis ja mielestäni paremmalta näytit tuossa kuin mitä kuvissa -tuli paljon luonnollisempi vaikutelma : — ) Ja ihana Tiara!

 53. Anonymous sanoo:

  Sulla on ihana ääni. <3

 54. Anonymous sanoo:

  Ihana video ja Tiara on aivan ihana vauveli. Mutta nyt asiaan! Musta on hienoa nähdä kuinka vastuullinen ja aikuinen ihminen sä oot tän kaiken suhteen. Muistan joskus muutama vuosi sitten kun näin sut ja sun yydercoolin jengin stockalla istuskelemassa. Nykyään vaikutat tosi paljon aikuisemmalta ja mahtavalta äidiltä. Terkkuja kaikille ja hyvää jatkoa 🙂

 55. Anonymous sanoo:

  Ihan video! En malta odottaa että sun äiti kommentoi >:)

 56. Anonymous sanoo:

  voi kuinka sulonen Tiara on! video oli multi söpö:–) katoin muuten tosta Tiaran ekasta mustikkakuvasta, että se mustikka oli verta… mietin et mitä ihmettä on käyny kunnes selkeni:-D

 57. Nimetön sanoo:

  Miksei nää vanhat videot ollenkaa näy enää 🙁 ainakaa kännykällä, pitäis varmaa käydä koneelta kattomassa jos toimis 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.