Kevättä rinnassa

10.03.2012
Inhoon tota sanontaa! Mutta nyt on ainakin kevättä ilmassa, vaikka täällä meillä päin toi sää onkin tällä hetkellä sumuinen ja kostea. Lämpömittari näyttää +3 astetta, mutta jos Iltalehteä on uskominen niin ensi viikolla Föhn -ilmiö lämmittää Suomenkin sään ja saadaan ehkä nauttia jopa +10 asteen ihanasta kevätsäästä. Kevätfiilis on alkanut iskemään muhunkin tällä viikolla, ihan kuin huomaamatta. Ehkä se johtui naistenpäivänä saamistani tulppaaneista, ehkä mukavasta seurasta vauvakerhossa. Saattoi siihen vaikuttaa Tiaralle löytyneet täydelliset aurinkolasitkin tai ehkä se että otettiin vaunuista koppa pois jotta neiti näkisi vähän ympärillä olevaa kevättäkin ulkona kun on alkanut suurimman osan vaunuissaoloajastaan viettämään hereillä ihmetellen. Pussilakanatkin vaihdoin jouluisista sydänkuvioisista keväisen vihreisiin ja kaivoin varovasti kaapista esille trikoisen tuubihuivin villaisen tilalle. Kyllä se kesä vielä tulee! Onko muita kevätfiilistelijöitä?
                       Naistenpäivänä mun unelmat toteutui ja ylittyi moninkertaisesti. En tiedä oliko Otto lukenut mun ajatuksia vaiko mun blogimerkintää mutta mun naistenpäiväkortissa oli lupaus omasta ajasta, Otto lähti nimittäin Tiaran kanssa vaunulenkille. Mä sain ruhtinaalliset 40 minuuttia viettää aivan yksin kotona, ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Arvatkaa mitä mä tein? Soitin mun äidille koska en keksinyt mitään tekemistä. Kuinka säälittävää! Viimeisen vartin ajan mä katsoin kelloa minuutin välein kun tuntui että oon ollut yksin jo monta tuntia. 
                      Ehkä mä vaan pitäydyn siis tässä meidän nykyisessä käytännössä, että jos mä kaipaan omaa aikaa niin mä lähden vaikka kahville tai shoppailemaan, silloin sentään osaan käyttää aivoja muuhunkin kuin Tiaran kypärälakin hikisyysasteen miettimiseen tai kellon tuijotteluun. Ehkä vielä jonain päivänä mäkin osaan nauttia taas yksinolosta kotona, mutta nähtävästi vielä en siihen ole valmis. Mutta miksipä pitäisi ollakaan?

Kuinka ihana voi toinen olla? Ihan itse oli töissä askarrellut mulle kortin ja sit vielä toi että ”Hyvää naisenpäivää muru!” ”Koska mun elämään kuuluu vain yksi nainen” ”Ja yksi ihana pieni tyttö!” En kyllä tiiä mitä mä oon tehnyt että oon noin ihanan miehen itelleni löytänyt, mut sen tiiän että aion pitää siitä kiinni ja lujasti. Oonhan mä arvon tuleva rouva niinkuin herra itse totesi ;).
Tänään ollaan leikitty, syöty, siivottu ja tehty tunnin lenkki tuolla sumussa. Oli yllättävän lämmintä ja ihanan raikasta jotenkin kun oli niin kostea ilma. Tässä ois vähän kuvia, lenkistä ja neidin ihanista ihka ensimmäisistä arskoista, feikki wayfarerit tietysti!
Maailman sulosimmat lasit <3

”Mä nyt chillaan iha coolisti täs!”

”Älä kuule ala mulle, mul on mustat lasit!”
 Noi on oikeesti tosi hyvät noi arskat, koska ne on sopivan taipusaa materiaalia ja ihanan yksinkertaset ja tyylikkäät. Ihan eri maata kun jotkut mansikka -tai sydänlasit vaikka on nekin kyllä kieltämättä ihan söpöjä. Aattelin kotiuttaa vielä vastaavat pinkit meille ku en heti viittiny ostaa molempia kun en ollu varma mitä toi pikkuneiti ajattelee aurinkolaseista. Mut ei se ollut moksiskaan onneksi!
Ulos lähdössä ihana palleroinen<3

Voitteko uskoa että ylläolevissa kuvissa näkyvän paikan osoite on Aurinkoranta? Ei ihan siltä näytä, mut oli kiva käydä kävelyllä silti. Ja voi että mä odotan kesää ja sitä et saa taas tehdä ihania merenrantalenkkejä auringonpaisteessa! Tänä vuonna vauva onkin sitten vaunuissa eikä masussa niin ei ehkä oo ihan niin tukalaakaan.

Suomen talvi kaikessa kauneudessaan  kauheudessaan. No mut näille on kiva naureskella kesällä jääkylmän limulasin kanssa bikinit päällä parvekkeella. Kulhossa mansikoita ja vieressä möyrimässä ihana pieni tirriäinen.

Eipä  noi vaunut vielä muuttaneet hirveesti muotoaan, samaisessa lämpöpussissa se neiti hengaili, istuinosa vaakatasossa ja silmät tiukasti ummessa tuhisten. Tietenkin se nyt nukkui kun mä halusin näyttää sille suurta maailmaa. Mutta ei meillä oo mihinkään kiire, hyvin ehtii myöhemminkin. Haaveissa siintää mahdolliset ensiviikon +10 asteen ilmat ja auringonpaiste, kevään ensimmäinen jäätelö ja Tiara vaunuissa aurinkolasit päässä merenrantaa (tai tien vierustaa koristavia koirankakkoja) ihmetellen. Kuulostaa aika kivalta!
Jottei viimeinen kuva olis harmaa ja tylsä niin laitoin vielä meidän pirtsakoista pussilakanoista yhden otoksen. Hei sellasta mulla tuli vielä mieleen tuohon meidän pikkuneitiin liittyen, että tässä on kyllä nyt suhteellisen tuore äiti ihan huuli pyöreenä tän orastavan välikauden kanssa. Onko meillä tarvetta välikausihaalarille vielä tänä keväänä, kun mun laskujen mukaan kevään ajan Tiara on 6-8kk vanha, eli luultavasti ei vielä hirveesti ulkona muualla oleile kuin vaunuissa. Riittäiskö ihan vaan joku normaali keväthaalari (saako semmosia enää mistään?) tai -takki + housut vai tarvitaanko me nyt jo jotain hifistely haalaria? Kiitoksia jo näin etukäteen jos joku viitsii valaista tumpeloa! 

Nyt mahtavat lauantain jatkot kaikille ja vieläkin on yks juttu! TEITÄ ON JO 1000! Tai no ylikin, mut aivan ihana juttu että niin moni on jäänyt meidän vakituiseksi seuraajaksi. Kiitoksia hirmuisen paljon teille kaikille ja toivottavasti seurailette jatkossakin mun löpinöitä! Mulla on tässä yksi juttu kehitteillä tonnin poksahtamisen kunniaksi, mutta siitä lisää myöhemmin. Nyt moikkamoi!!!

64 Responses to “Kevättä rinnassa”

  1. Anonymous sanoo:

    Ihanat lasit!!! Tiara aina yhtä söpö! <3

  2. Laura sanoo:

    Ihan sairaan ihanat noi Tiaran lasit c: !btw millä oot saanut ton pvämäärä otsikon tollain keskelle ? 😮

  3. Anonymous sanoo:

    Voiu IHANA Tiara, aivan mielettömän suloset lasit <3 c:

  4. Tiia sanoo:

    Kyllä mä kävin Alexin kanssa jo leikkipuistossa hänen ollessa 7kk, poju konttaili tyytyväisenä ja laitoin sillo vaan kurahousut myös jalkaan! 🙂 Ei Alex jaksanu enään siinä iässä istua vaan vaunuissa, ni sain sitte urakalla pestä haalareita vuorotellen ja putsata kurahousuja :DJa nyt Alexin ollessa 1v 4kk saanki pestä hanskoja ja haalareita ku hänen mielestä vesi- ja kuralätäköissä on hirmusen kiva leikkiä 😀

    • Iina sanoo:

      No Tiara on viikon päästä 6kk ja mulla ei oo yhtään semmonen olo että se ois valmis leikkipuistoon vielä pariin kuukauteen ainakaan ja vaunuissakin viihtyy aivan tyytyväisenä makuuasennossa, mutta pitää kattoa :DJa joo ens talvena meilläkin varmaan pestään jo ihan urakalla hanskoja ja haalareita 😀 Ihanaa kevättä teille!

    • Tiia sanoo:

      Jestas ku aika on menny nopeesti! Voi kesällä on kiva Tiaran painella nurmikolla ja ihmetellä kaikkia uusia juttuja! :)Toi on kyllä hyvä jos viihtyy vaunuissa ni ei tarvi pysähtyä leikkimään jokaseen kivaan paikkaan minkä muksu näkee, varsinki tossa iässä ;DKiitos ja samoin teille! 🙂

  5. Neea sanoo:

    Ostin välikausihaalarin jasulle ton ikäsenä, ei käyttöä 😀 se enimmäkseen oli sellanen vauva että ois vaan istua pönöttäny paikallaan ja katellu ottoa, ku oli pihalla. tykkäsi rattaista käsin katella ja naureskella 🙂 ehkä Tiaralle vois ostaa jonkun girafin tms (aika edullinen, prismasta) ja kokeilla sillä että innostuuko lähteen ja oleileen ulkona muuallaki ku kiikussa vai ei? 🙂 Mut tuon ikäsen haalariin en hirveitä siottas, koska kasvaa hiiiirmu nopeaa ja välttis ei ole käyttöä kuin rattaissa ja istumassa hetken maassa ? ja kiikussa. Mun isä oli ostanu nyt pojille kevyttoppapuvut, enkä ikinä oo niitä aijemmin lapsilla käyttäny 😀 Ainoostaan toppapuku ja keväällä sitte välikausipuku missä tarvittaessa villis alla. Kerrospukeutumistahan suositellaan 🙂 en nyt tiijä oikeen misä välisä ehtis noita kevyttoppiksia pitään… 😀

    • Iina sanoo:

      No Tiara on ihan samanlainen että se viihtyy hyvin paikallaan ja kattelee vaan ihan rauhassa 😀 Ja joo mä mietinkin että jos ei vielä nyt keväällä panostais siihen hirveesti että jos ostais vaikka just jonku Lindexin/Kappahlin/H&M tms halvemman, en usko että ainakaan kovin kauaa sitä käytetään koska nyt vielä menee toppapuku ihan hyvin ja kohta on jo kesä 😀 Ja vaunuihin on kanssa se lämpöpussi nii siellä tarkenis vaikka sisävaatteissa 😀 Ja nii AINII KIIKKU hyvä että sanoit, olin unohtanut kiikut kokonaan 😀 Kiitos vaan, vois ehkä joo viedä ton neidin tosiaan kiikkumaankin :DD Tykkäis varmasti! Ja voi pylly että mä sekoon näiden ulkovaatteiden kanssa, siis mikä ihmeen kevyttoppapuku ja välikausipuku ja toppapuku ja argh! Mä luotan kans lähinnä maalaisjärkeen ja kerrospukeutumiseen kun muuten en tajua noista termeistä ees mitää 😀 Mut ihanaa että sun isä osallistuu ja ostaa ulkovaatteita, oli ne tarpeellisia tai ei 😀 Terkkuja ja ihanaa viikonloppua!

  6. Anonymous sanoo:

    Onks noi lasit Hennesistä? Oliko niissä 100% uv-suoja ja polarointi? Viime vuonna siellä oli ainakin ihan samanlaisia ja musta ne oli jäätävän coolit. En sitten kuitenkaan ostanut, kun niissä ei ollut polarointia ja oli kovaa muovia. Mutta ihan mahtava jos nyt on siis tehty pehmeästä muovista. o/ Ostan kans!:)

    • Iina sanoo:

      Noi on Lindexiltä ja kyllä niissä semmonen tarra oli että on 100% suoja ja polarointi 🙂 Ja noi on pehmeää ja taipuisaa muovia, ihan loistavat eikä oo hinnallakaan pilattu :D!

  7. Piia sanoo:

    Aivan tajuttoman ihanat lasit!! 😀 <3 Mun on nyt ihan pakko käydä ostamassa tulevalle pienelle miehelle samanlaiset! Tosin niitä päästäänkin käyttämään varmaan vasta ens keväänä, kun herra on kesällä vielä niin pieni pallero, mutta ei haittaa, käytetään sitten kun käytetään! 😀

    • Iina sanoo:

      Hahaa noi on kyllä kivat! Ja kyllähän ne silmät kantsii suojata ihan pienenäkin, jos vaan pysyy lasit päässä! Noi on ainakin semmosen tuntuset että pysyis hyvin pienemmälläkin palleroisella 🙂 Ihanaa odotusaikaa!

  8. Helluw sanoo:

    Ihana Tiara <3 🙂 Ja ihanat noi lasit! 🙂 Mä kans ootan kovasti kesää, ja sitä että sää lähtä rannalle ottaan aurinkoa ja sitä et pääsee syömään mansikoita :)Mut se vaa ärsyttää kesässä ku sillon on kaikkia öttiäisiä ja pörriäisiä! 😀

    • Iina sanoo:

      On se kyllä nii sulonen neiti<3 Ja mä oon nii ihastunu noihin laseihin! Ja joo siis ötökät on niiin ällöttäviä! Mut onneksi täällä kaupungissa ei niitä oo, saan niistä aina ihan tarpeeksi kun käyn Oulussa äitin luona hyttysten välipalana :DD

  9. Anonymous sanoo:

    Ihanan kortin oot saanu! Mä sain niitä barbapapoja joita tulee kindereistä. Siis vaan niitä, en sitä kinderiä itsessään… 😀 Joo, kyllähän mä niitä keräilen mutta ois se suklaakin ollut kiva. Suklaan oli mies sitten itse syönyt! 😀 Meillä oli viime keväänä pojalle (5-7kk ikäinen oli silloin) lindexin vuorellinen fleecehaalari. Laitoin sitten alle villaa jos ulkona oli viilempää ja hyvin pärjättiin. Suurimman osan ajasta köllötteli vaunuissa lämpöpussissa ja ei vielä oikeestaan maassa viihtynyt ollenkaan. Ei kyllä viihdy nytkään, lumi on pelottavaa! 😀

    • Iina sanoo:

      No eiks ollukki tosi söpö! Ja voi mä oon metsästäny niitä barbababoja kans mut arvaa oonko saanu yhtään, EN! Oon saanu jonku random jääkarhun ja sit kans kirahvin, ne on ihan kivoja mut ku ne ei oo barbababoja 🙁 Mut vähän tyhmää kun et saanu suklaata :DD! Voi sun miestä, tais olla kova suklaanhimo!Joo no toi fleecehaalari vois olla kyllä ihan hyvä, ei Tiarakaan oo vaikuttanu yhtän kiinnostuneelta hyppäämään vielä vaunujen ulkopuolelle ku vasta totuttelee siihen et vaunuista saattaa nähdäkki jotain 😀 Ihanaa kevättä teille!

  10. Krista sanoo:

    Mistä löysit nuo lasit Tiaralle?

  11. Niina sanoo:

    Ihana lukea teidän arjesta, kun vaikutatte niin tasapainosilta ja onnellisilta 🙂 Nuo lasit on kyllä huiput, meiltä löytyy samanlaiset paitsi valkosena ja ollaan tykätty älyttömästi 🙂

  12. Anonymous sanoo:

    Moi Iina! pari päivää meni, kun aloin lukea sun blogia alusta saakka ja nyt olen lukemassa jo uusinta postausta. Jotenkin oli ihana lukea kaikki alusta saakka ja aion ehdottomasti jäädä seuraamaan blogias. Nyt kun oon tottunut joka päivä lukemaan monta postausta jään varmaan tunnin välein odottamaan koska tulee uus 😀 Tykkään hirveästi tyylistäs kirjottaa ja oot niin ihanan positiivinen ihminen. Tiara on aivan ylisuloinen ja sillä on ylisöpöjä vaatteita <3 Oon itekin 20v esikoista odottava ja odotan hirveesti että omakin vauva tulis jo, vaikka hetki siihen vielä meneekin 🙂 noihin teidän vaunuihin ihastuin kovasti ja aloinkin niistä heti ettiin tietoa. Mitä sä oot tykännyt niiden toimivuudesta? onko ollut sun mielestä liian ahtaat tai pyörissä jotain vikaa? niistä lähinnä oon lukenut ainoot negatiiviset kommentit. Huh, tulipas tästä pitkä. Kaikkea hyvää teille ja pidä toi sun ihana positiivinen asentees, siitä saa itekin voimaa <3 – Alina

    • Iina sanoo:

      Moi! Voi että, ihanaa kuulla että jaksoit lukea ihan kaikki mun löpinät, siinä onkin tainnu olla iso homma :DD Ja voi hitsi, pitää koittaa nyt tehdä sit useemmin postauksia ettet joudu ootteleen liian kauaa :DD Ihan hirmusen isot kiitokset sulle sun kauniista sanoista ja ihanasta kommentista muutenkin :))<3 Ja Kyllähän toi meidän neiti on aikamoinen sydäntenmurskaaja suloisuudellaan<3 Mun mielestä noi vaunut on toimineet todella hyvin ja noi ei todellakaan ole ahtaat, noissahan on päinvastoin paljon tilavampi koppa kuin monissa muissa kalliimmissa malleissa. Mäkin luin niitä keskusteluja joskus pramy luxeista mut nehän on tosi vanhoja mitkä tääl netissä pyörii että on huomattavasti uudistunut toi malli kyllä 🙂 Meillä on mahtunu lämpöpussi ja 65cm & 8kg neiti kaksi kokoa liian suuressa toppahaalarissa sinne oikeen hyvin, että kyllä noihin mahtuu! Ja pyörissäkään ei ole kyllä ollut mitään vikaa, hyvin on pelittäneet :)Aivan mielettömän ihanaa odotusaikaa sulle, toivottavasti kaikki sujuu oikein hyvin 🙂

  13. Anonymous sanoo:

    Oot ihan mielettömän kaunis noissa kuvissa! Sua pukee superhyvin toi lyhyempi tukka ja näytät ihanan raikkaalta kun et käytä ihan niin paljon meikkiä (siltä ainakin vaikuttaa) kuin joskus aiemmin! Kaikkea hyvää teidän perheelle!:)

  14. Aino sanoo:

    Vähä mageet lasit Tiaralla! 😀 Poseeki niitten kans nii hienosti 😉 oo vaa varovaine sit kesällä ku pikkumies ehdokkait alkaa ropisee ympärille ;DIhanan värikkäät noi lakanat♥Ja ihana toi Oton kortti sulle :)♥

  15. Kata sanoo:

    Hei, mun mielestä lämmin villahaalari tai kevytvanuhaalari riittää makuupussin kanssa aivan loistavasti sitten kun kelit lämpenee.Välikausihaalarit on tosi hiostavia kun pikkunen on turvaistuimessa tai vaunuissa, joten niitä ei vielä kannata hankkia. Niihin ehtii omaisuuden upottaa sitten lähempänä kahta ikävuotta ja siitä eteenpäin 😉

    • Iina sanoo:

      Okei no hienoa, ihanaa että en oo yksin mun mielipiteiden kanssa :D! Näin mä vähän ajattelinkin että se taitais olla suht turha meille vielä tänä keväänä, syksyllä voi olla jo ihan tarpeellinen! Kiitos vinkeistä :))

  16. Me käytettiin takki+vuoritetu housut yhdistelmää, kun Ella oli Tiara ikäinen. 🙂

  17. maijuu sanoo:

    ”hieronta” :DIHANAT lasit! söpö neiti 🙂

  18. Anetta sanoo:

    Meillä on ihan käytössä vaan lindexin sellanen vanufleecehaalari, koska ei varmastikkaan ennen kesää istuskella maassa eikä konttailla. 🙂 Syksyks sitte on jo ostettu välikausihaalari. 🙂 Tosi hienot arskat Tiaralla. 🙂

    • Iina sanoo:

      Joo no semmonen voiskin olla sit hyvä 🙂 Pitääpä kattoa, kiitos vinkistä! 🙂 Meillä ei oo vielä syksyksi mitään, apua! 😀 Ja eiks ookin, mä tykkään ihan hirmusti noista!

  19. Anonymous sanoo:

    Voi apua, Tiara on niin khuuuuuuuul ! Muksan kortin oot kyl saanu! Ei moni mies kyllä yhtä lailla varmastikaan askartele + ihaninta kun lausunut vielä tekstiä ääneen. Monelle suomalaiselle miehelle hankalampi homma….

  20. Jonsu sanoo:

    Apuaa tuli ihan kevät kesä fiilis ku näin noi tulppaanit♥ Tirriskä aina niin söpön ja äippä kauniina 🙂

  21. Anonymous sanoo:

    et tiiä kuinka repesin noille laseille ja kuvateksteille varsinkin!:DDDD vitsi se on ihana<3Aleksandra

  22. Essi sanoo:

    Ihania noi aurinkolasikuvat!:) Kannattaa muuten sitten Tiaran vanhetessa (kun kävelee jo ja leikkii kunnolla ulkona), niin panostaaa kunnollisiin la laadukkaisiin aurinkolaiseihin, joita saa silmälasikaupoista:)

  23. Anonymous sanoo:

    Toivottavasti et ota jotenki loukkaavana tätä kysymystä, mut kaduttaako sua että sait Tiaran suht nuorena, ja oikeestaan heti ku olitte alkanu Oton kanssa seurustelemaan? tai jos saisit päättää, nii oisitteko hankkinu Tiaran vähä myöhemmin, esim parin vuoden päästä? 🙂 kuulostaa tyhmältä tää kysymys mut tajusitko pointin? 😀

    • Iina sanoo:

      Tajusin pointin ja ei toi ollu loukkaava kysymys, kyllä mä ymmärrän että kiinnostaa 🙂 Mutta siis ei, en kadu todellakaan ja oon maailman onnellisin että saatiin Tiara just sillon kun saatiin 🙂 Mä oon aina halunnu olla nuori äiti ja meillä menee niin loistavasti että en tosiaankaan ois halunnu odottaa yhtään myöhempään 😀 Kaikki on just niinkuin pitääkin ja tän onnellisempia ei voitais olla 🙂

  24. Anonymous sanoo:

    apuaaaa, onks noi lasit lindexiltä?! IHANAAAAAAT!!!! pakko ostaa meiän tyttelille samanlaiset!!!!! 8)

  25. Anonymous sanoo:

    Moikka! Oon seurannut sun blogia jo 7 kuukautta, ja tää on ihan huippu!:) Ootan joka päivä koska tulee uus postaus! Mun on pitäny jo pitkään kysyy resepti siihen tacosalaattiin, mikä on ainaki pari kertaa vieraillu sun blogissas.. Näyttää niin herkulliselta!:P Sulla on todella söpö tyttö ja on ollu kiva seurata hänen kehittymistään. 🙂 Hyvää kevättä koko perheelle!

    • Iina sanoo:

      Hei! voi kuinka ihanaa että oot jo noin kauan pysynyt meidän matkassa 🙂 Mä yritän postailla niin usein kun ehdin mut aina ei vaan oo aikaa/jaksamista ;( 😀 Sen Tacosalaatin resepti löytyy mun uudenvuoden postauksesta! Se on tosi hyvää kyllä :)Tiara on kyl maailman söpöin tyttö ja musta on ihanaa aina kirjotella kun Tiara oppii uusia juttuja :)) Ihanaa kevättä myös sulle ja kiitoksia ihanasta kommentista :))

  26. Anonymous sanoo:

    Nyt on pakko kommentoida.oon ehkä kaks kuukautta sitten alottanut blogien lukemisen.Tää blogi bongahti jostain ja oon siitä asti tätä seurannu.Kaiken lisäksi tää on ihan ylivoimaisesti paras blogi mitä oon ikinä lukenu.Oot ihan mahtavan olonen tyyppi,blogias on ilo lukea,joka päivä täytyy käydä kattoo ookko päivittäny! :DJatka samaan malliin,MAHTAVAA!Erittäin aurinkoista kevättä! ps.kaunis lapsi teillä ja IHANA nimi!ei oo joka vastaantulijalla 🙂

  27. my life sanoo:

    Ihanat lasit Tiaralla! Voi kun Otto on ollu ihana 🙂

  28. Anonymous sanoo:

    ei nyt liity tähän postaukseen mutta sun ulkonäöstä tulee mieleen jotenki viivi pumpanen :-D!

  29. Anonymous sanoo:

    mä en oikee luota noihin markettilaseihin vaikka niissä sanottaisiinki että 100% suojat.. ja 40e on kuitenki pieni hinta pikkusen näön suojaamiseksi

  30. Lispe sanoo:

    Meillä meni pojalla sama haalari sekä keväällä että syksyllä. AinakinKappahalissa myydään n. 30e maksavia hyviä perushaalareita, veden ja tuulen pitäviä. Ja kesälläkin voi samaa haalaria pitää, ei kaikki päivät kuitenkaan niin aurinkoisia ole. 🙂 Aluksi vaan villavaatetusta alle.. Kiitos muuten hyvästä blogista! Ootko miettinyt mitään kirjottamiseen liittyvää ammattia itselle? Noin nuoreksi kirjotat todella hyvin!

    • Iina sanoo:

      No musta tuntuu et Tiara kasvaa kokoajan niin hurjaa vauhtia että jos nyt ostan keväälle haalarin nii ei mee syksyllä viereenkään 😀 Mut saattaahan se kasvu hidastua tässä 🙂 Ja ihan totta että ei sitä kesälläkään aina niin lämmintä oo kyllä :/Kiitoksia itsellesi! Mukava että tykkäät blogista 🙂 Oon mä itseasiassa miettinyt että olis ihan kiva kirjoittaakin työkseen mutta se on aina vähän hankalampaa sitten se ”oikeaksi” kirjoittajaksi pääseminen. Ois tosi kiva kirjottaa vaikka kolumnia lehteen 😀

  31. Anonymous sanoo:

    Onko Tiaran nimellä joku erityinen tarina vai mistä keksitte nimen? Aluksi kovasti ihmettelin nimivalintaa, mutta loppujenlopuksi todella kaunis nimi suloisella tytöllä.

  32. Anonymous sanoo:

    Vitsit sun blogi on ihana!!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.