Vuoden mutsi, minäkin

28.03.2012
Kiitos ihanalle Karolle tästä tunnustuksesta<3
Säännöt ovat seuraavanlaiset:

Laita siis tämä (ylläoleva maatuska) lätkä blogiisi ja täydennä seuraavat lauseet:
1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun… 
Tiara kiljahtelee onnellisena ja oppii uusia asioita. Myöskin silloin jos neiti on herännyt aamulla ennen seitsemää ja saan silti leffan katsottua illalla loppuun ilman että nukahdan kesken, se on nimittäin oikeesti aika haastavaa!

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on… 
Silloin jos Tiaralla on paha olla, esim. rokotuksen jälkeinen kuume ei ollut kiva. Muuten on aika rentoa kyllä mut kuume ei oo kaveri. Ainiin ja toinen haasteellinen juttu on Tiaran pyllyn peseminen lavuaarissa, koska se aina aina aina pitää väkisin jalkoja ihan tikkusuorana ja en meinaa saada sitä hanan alle niin etten kastelis koko vessaa pesun aikana. 
3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän… 
Naurunkiljahdukset ja ne hetket kun Tiara hymyilee mulle söpösti ja takertuu mun hiuksiin, vaikka se sattuukin nii tiiän et se on hellyydenosoitus :D!
4. Kello 12 yöllä olen yleensä…. 
Yleensä nukkumassa jo, viikonloppuisin saatan valvoa pidempään.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä…. 
Herännyt jo ja syöttelen juuri Tiaralle aamupuuroa.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että.. 
Kiitos että osallistut Tiaran hoitoon siinä missä minäkin ja oot maailman ihanin isi! Kiitos että ensimmäisenä pitkän työpäivän jälkeen sä jaksat leikkiä ja halia ja naurattaa meidän neitiä, etkä painele suoraan koneelle tai nukkumaan. Mä rakastan sua<3

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että.. 
Asuisitpa sä lähempänä niin voitaisiin nähdä useammin!  Ja haluan myös kiittää siitä kuinka kannustava ja ihana oot ollut alusta asti kun kerroin että musta tulee äiti. Kiitos myös että oot niin ihana mummu Tiaralle!
8. Viimeksi kiroilin, kun…. 
Varmaan eilen kun selitin jotain Otolle. Pitäis vähentää kiroilua kyllä, mut siinä oon sentään onnistunut et se kaikkein rumin sana on jääny kokonaan pois ja käytän vaan vähemmän pahoja kirosanoja kuten perkele :DDd
9. En ole koskaan osannut… 
Olla mikään kodinhengetär joka pitää paikat putipuhtaana aina, mutta nyt musta tuntuu et oon pikkuhiljaa alkanu oppimaan. Siitä on tullu jo ihan rutiini että aina Tiaran aamupäikkäreillä mä laitan kaikki paikat kuntoon!

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on…
Nukkua! Tai sit vaan olla Oton kanssa ja syödä hyvin ja katella leffaa rauhassa.
Sitten laita viesti eteenpäin ainakin yhdelle hyvälle mammabloggaajalle, jonka uskot ehtivän vastata haasteeseen.
Sara sä oot vuoden mutsi ja susta on tullu kyl niin lyhyessä ajassa ihan mahtava kaveri mulle, kuten Eliaksestakin Tiaralle!

11 Responses to “Vuoden mutsi, minäkin”

 1. Sara sanoo:

  Kiiitoooos <3 Mä oon tehnyt tän näköjään jo aikaisemmin, mutta tuli kiva mieli silti. :)

 2. Anonymous sanoo:

  hahah. aivan mahtava tuo perkele juttu :D

 3. Anonymous sanoo:

  Tuli tossa mieleen, että vois olla kiva jos tekisit postauksen sun nuoruudesta :) en tiiä kyllä että ootko jo tehny mutta sanonpa kuitenkin!ps. tää on niiiii ihana tää sun blogi <3 ootte söpö perhe <3

 4. Anne sanoo:

  Kiitos rakas Iina ihanista sanoistasi. Tuli hyvä ja lämmin mieli ! Halirutistukset teille kaikille ! <3 Mamma-Mummu

 5. Hanna sanoo:

  Hei, löysin sun blogin joku aika sitte ja jäin kyllä ihan koukkuun! Pakko sanoa, että vaikutat niin fiksulta ja ihanalta äidiltä :) Luin sun vanhoja postauksia ja välillä tuli kyllä paha mieli sun puolesta, kun näki mitä jotkut anonyymit kirjottelee sulle.. Toivottavasti pystyt suodattamaan ilkeiden kateellisten kommentit. Jään kyllä ehdottomasti seuraamaan blogiasi! :) Kaikkea hyvää koko teidän perheelle <3

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia <3 Ihanaa että oot tykännyt ja jäät seurailemaan :) Onhan noita ilkeitä anonyymejä riittänyt joo, mutta onneksi teitä mukavia lukijoita on ainakin tuhat kertaa enemmän :D<3 Kaikkea hyvää myös sulle ja tuu useemminkin kommentoimaan!

 6. eerika sanoo:

  hei jos toi alkaa olla vaikeeta pyllyn peseminen, niin koitapa pestä niin, et pylly on vaan lavuaarin päällä ja jätät jalat tai siis kantapäät heti jo altaan ulkopuolelle. Sit ei tarvi niin paljon kuivata jalkojakaan. Toiv. ymmärsit miten tarkoitin. Ite oon hoitolasten kanssa huomannut, että mitä isommiksi ne on tullut, sitä hankalampi on ollut pestä jos jalatki laittaa altaaseen. Oon siis suoraa ottanut vaan toiseen kainaloon muksun ja sitten vaan pyllyä lavuaarin päälle. Tarkotan siis, et periaattees kantapäät jää vaan sinne altaan ulkopuolelle. Jos puolireidestä asti kaikki on pihalla altaasta, niin lattiakin on märkä kyllä..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.