Siellä, täällä ja tuolla

29.03.2012
Hui mikä viikko! Meillä on ollut niin kiirettä joka päivä, ollaan huideltu muskarissa, vauvakerhossa, puistossa keinumassa ja vaunulenkillä joka päivä. Saran ja Eliaksen kanssa ollaan kyläilty puolin ja toisin ja käyty pyörimässä niin kaupoissa kun ulkonakin. Eilisessä muskarissa Tiara oli onnesta soikeana kun pomputeltiin ja keinuteltiin ja tehtiin vaikka mitä. Mut huomaa kyllä et ikää on tullut lisää, pienemmät vauvat tykkäs rauhallisista silittelyistä ja muista mut Tiara ei tykänny yhtään, sillä meinas rauhallisessa kohdassa mennä hermokin vähän kun ei ollut tarpeeksi äksöniä. Mut onneksi sitten taas pomputeltiin ja neiti piristyi huomattavasti. Meidän pitää varmaan ensi kerralla mennä siihen isompien muskariryhmään jos siellä ois vaikka vähän nopeatempoisempaa.
           Tänään mun ihana rakas ystävä ja Tiaran kummitäti Emmis tulee Rovaniemeltä meille viikonlopuksi ja en millään malttais enää odottaa että me nähdään! Ennen nähtiin Emmiksen kanssa lähestulkoon jokapäivä joten on oikeesti sydäntä raastavaa miten eri suuntiin opiskelut (ja kihlatut) on meidät vieneet. Mutta pitää siis nauttia siitä että saadaan vihdoin nähdä kunnolla! Viimeksi nähtiin Tiaran ristiäisissä mutta sillon oli kyllä niin paljon hulinaa ettei ollenkaan ehtinyt nauttia ja pitää hauskaa. Huomenna meillä olis tarkoitus viettää Emmiksen kanssa tyttöjen iltaa ja Otto jää Tiaran kanssa kotiin. Ihan mukavaa kyllä päästä viihteelle vaihteeksi, kun ei oo tullut pariin kuukauteen käytyä oikeestaan missään yksin (tai siis ilman Tiaraa :D). Vaikka kyllä mulla taitaa taas tulla kauhea ikävä neitiä, mut ajattelin että lähdetään vasta sitten kun Tiara on mennyt yöunille niin se ei kerkeä kaipailemaan mua. 
         Sunnuntaina mä sitten lähdenkin Tiaran kanssa junalla kohti Oulua, ihanaa! Otto joutuu jäämään töihin, mutta onneksi meillä on sitten muutama päivä lomaa yhdessä pääsiäisen johdosta kun me tullaan neitokaisen kanssa takaisin. Musta on kyllä niin kiva päästä Ouluun näkemään kaikkia sukulaisia ja kavereita! Hirveä ikävä ollut kaikkia kyllä ja varsinkin äitiä. Ollaan alustavasti suunniteltu että tullaan keskiviikkona tai torstaina takaisin jo eli ei me kauhean kauaa keretä siellä oleskelemaan mutta pitää sitten vaan käyttää tehokkaasti se aika mikä me siellä ollaan. Mua vähän jännittää että vaikuttaako maisemanvaihdos Tiaran rytmiin tai yöuniin, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin. Ja ei me kumminkaan siellä niin kauaa olla että jos jotain heräilyjä tai muita tulee niin ne toivottavasti unohtuu sitten taas kotona. Mutta sitten voisin laittaa vähän kuvia meidän palleroisesta (ja vähän mamistakin)!

Toissapäivänä harjoteltiin Tiaran kanssa kunnolla sormiruokailua silleen että neiti itse söi lautaselta. Annoin banaania ja kaksi maissinaksua ja molemmista Tiara tykkäsi. Banaaniakin yllättäen meni jopa suuhun asti, mutta sen syöminen näytti olevan tosi haastavaa kun sen pinta meni heti niin liukkaaksi ettei meinannut kädessä pysyä. Mutta me jatkamme harjoituksia! Pitää vielä ostaa semmonen imukuppilautanen että se pysyy paikallaan pöydällä kun Tiara sohii sormillaan. Vaikka aika hienosti toi meidän teipattu lautanen -systeemikin toimi, ei liikahtanu milliäkään vaikka kuinka Tiara yritti! Mutta voi sitä sotkun määrää, siinä sai hinkata limasia banaaneja lattiasta, housuista ja syöttötuolista oikeen urakalla. Mutta ei se oo niin vakavaa, oikeesti se oli aika kiva kattoa kuinka Tiara nautti ku sai itte oikeen sotkea ja hieroa banaania naamaan ja syöttötuoliin :D…

Päristely, Tiaran lempipuuhaa nykyisin! Tiara oppi sen jo pari kuukautta sitten mutta unohti tuon jalon taidon vähäksi aikaa. Nykyisin taas sylki lentää joka suuntaan kun Tiara päristelee oikeen kunnolla, ihana!

Toinen Tiaran lemppari tällä hetkellä on piiloleikki! Ei väliä kuka menee piiloon, neiti vai äiti mutta se on maailman hauskinta ja naurattaa niin hirmusesti. 

 Bongatkaa poskesta hieno naarmu jonka Tiara teki mulle lauantaina! Se on kumma että vaikka niitä kynsiä leikkelis joka päivä nii aina ne kasvaa ja on terävät. Meidän pikku tiikeri<3

Operaatio rusketus edistyy hyvin, tää kuva on maanantailta. Nyt oon kyllä jo oikeesti ruskee, toisin kun tossa kuvassa jossa on vaan hädin tuskin pientä päivetystä havaittavissa.

Isi päätti matkia Tirriskää kun neiti on nykyään aina tossa asennossa. Ei kuulemma tuntunut mukavalta toi varpaissa roikkuminen enää tässä iässä. Ja sitten vielä
muutama kuva meidän neidistä, jolla tunnetusti on maailman parhaat ilmeet:

Varmaan havaitsitte noista kuvista kuinka paljon Tiara tykkää asteikolla 1-10 sukkahousujen repimisestä; no ainakin miljoona! On toi pallero vaan niin suloinen että huhhuh! Ei mee kyllä yhtään päivää etteikö naurettais täällä kippurassa sen ihanille ilmeille. 

Tää kuva itsessään on ihan pyllystä koska ilme & siivousnuttura = hyi, mut kattokaa mun ripsiä! Siis toi Rimmelin Scandal Eyes Mascara semmonen oranssi paksu pötkylä on ihan parasta! Mun omat ripset ei koskaan oo näyttäny näin pitkiltä koska ne on oikeesti aivan totaalisen olemattomat. Suosittelen!
Nyt mä alan leikkimään Tirriäisen kanssa kun se kuuluu tuolta huutelevan partsilta että ”äitiii mä oon hereilläääää” okei no ei ihan, mut jokatapauksessa mä meen nyt hakemaan sen sisälle ja sillein. Mä varmaan postailen viimeistään lauantaina että ei tuu ihan hirveen pitkää taukoa, mut sillä aikaa niin käykääs kyselemässä tuossa kysymyspostauksessa mitä mieleen juolahtaa! Mahtavaa loppuviikkoa kaikille <3
PS: Kirjoitin yhteisen vastauskommentin sinne Ulkonäköpostaukseen, koska en tällä hetkellä kerkeä niihin kaikkiin vastailemaan. Mutta muihin kommentteihin vastailen ihan normaalisti joten tulkaa ihmeessä juttelemaan jos on jotain mielessä! Nyt moikkamoi <3

80 Responses to “Siellä, täällä ja tuolla”

 1. Anonymous sanoo:

  Tos kyselys ei ollu mun ikää mut joo oon 11 ^^

 2. Lotta sanoo:

  niin suloinen tuo teijän prinsessa! ♥♥

 3. Sonja sanoo:

  Kiitos päivän piristämisestä, sain nauraa noille Tiaran ihanille ilmeille! :D Tuli tuosta ripsarista mieleen, että variseeko se? Mulla on vähä semmonen kuva noista rimmeleistä jne..

  • Iina sanoo:

   Kiitos itsellesi, kiva jos piristi :)) Tiaral on kyl parhaat ilmeet :DD Ja siis joo toi ripsari ei varise, itekki olin tosi skeptinen ku se oli rimmel ku mullaki on ne muut ollu aika huonoja mitä oon koittanut, mut toi on tosi jees :)

 4. suvi sanoo:

  Ooooww ihana tiara!:) Sain nii hyvät naurut noita sen höpsöjä ilmeitä kateles:D!Ja aina sä Iina oot niin super kaunis:) Hei mistä toi sun valkonen ns verkko paita on :D ?<3 http://suvijau.blogspot.com/

 5. Essi sanoo:

  tosi kiva toi sun valkee reikäneule:)

 6. Anonymous sanoo:

  Meidän pojankloppi on samanikänen ku Tiara, ja samat jutut on sillä menossa, siis päristelyt ja sukasta repimiset yms:) Hauska lukea sun blogia, kun tulee aina semmonen fiilis, että joo nuin se meijänki tekee:)

 7. Anonymous sanoo:

  Ihana toi teipattu lautanen :D mä meinasin just et varmaan huomenna tai sit vkl aikana meen käymää siellä solariumissa ku nyt ehkä jopa uskaltaisin kiitos sinun :D ihanan halvat hinnat oli tuossa sun vakkarisolariumpaikassa kyllä. Pitää kattoa löytyskö tästä meijän läheltä samaa hintaluokkaa oleva ku jotenki ei jaksas vuosaareen lähtee vaik eipä tästä mee sinne ku vajaa 20min autolla :D Hauskaa päivää teille!-Nina

  • Iina sanoo:

   Hahah eiks ookki XD Ja joo no ei solkussa silleen oo mitään pelättävää, kuhan siel ei käy liian usein ettei tuu mitää iho-ongelmii :D Ja ne on kaikki suunnilleen ton hintasia ku toi mikä on mun lähel, noitahan on montakin helsingissä :) Hauskaa päivää sullekin :)!

 8. Mira sanoo:

  äää eikö vois olla lyhyempiä postauksia? ei noin pitkiä jaksa lukea! :( muuten hyvä blogi:)

  • Iina sanoo:

   No ei oo pakko lukee jos ei jaksa :) mä en koskaan oo ymmärtäny tota ”hyvä blogi mut en jaksa lukee”, miks sitten lukea jos ei kerran jaksa :DD jos mä tykkään jostain blogista nii mä kyllä luen sitä oikeen mielelläni vaikka kilometrin mittasen postauksen verran :)

 9. Anonymous sanoo:

  Hei haluaisin kysyä noista maissinaksuista että saako niitä oikeasti syöttää tuon ikäiselle ja tuotakin nuoremmalle koska tehän olette niitä antaneet Tiaralle jo aiemminkin?Ihan siksi vaan kysyn kun en ole koskaan kuullut aiemmin että noin pienelle tuollaista syötettäisiin!Onko ne edes terveellisiä aikuiselle saati sitten tuon ikäiselle?! :)

  • Iina sanoo:

   Noi on Juniori Luomu maissinaksuja, ainakin meidän kaupassa löytyy ihan siitä vauvanruokahyllystä ja noissa ei ole mitään muuta kun 100% pelkkää maissia, eli saa syöttää siitä lähtien kun saa syöttää soseitakin :) Noissa ei ole mitään lisäaineita eikä mitään muutakaan huonoja juttuja että on noi ihan terveellisiä kelle tahansa, ja mä voin vaikka nimetä kymmenen äitiä joiden muksut noita on syöny samassa iässä kun Tiara :D

  • Anonymous sanoo:

   Kuka nyt ei tiedä noita maissinaksuja :DDD luuli varmaa et ne on jotain normi sipsejä :D

  • Anonymous sanoo:

   Täytyy itsekin sanoa,että nuo maissinaksut ovat juurikin vauvoille ja taaperoille tarkoitettuja(: Joku taisi luulla,että olet ostanut Tiaralle normi maissinaksuja! Iina Juniori maissinaksut ovat aivan parhaita lapselle,varsinkin jos lähtee reissuun ja ihan kotosalla myös! :)

  • Iina sanoo:

   No niinpä! Noi maissinaksut on kyllä kätevä pikkupurtava just matkoilla ja ihan kotonakin :)

 10. Henni sanoo:

  ihania kuvia!:D toi viideks viimesin kuva on ihan mahtava;) ihana. Ja sustakin tosi upeita kuvia! Pakko kysyä et paljonko toi ripsari makso?:DD

 11. Anonymous sanoo:

  Mikä toi haava on sun poskessa?

 12. Anonymous sanoo:

  Tiara on kyllä ku pieni oravan poikanen!:D<3 täydellinen pikku-orava!<3onko sulla muuten hirveen kuivat huulet, kun jotenkin näyttää?:) (en siis mitään ilkeyttäni kysy tietenkään!!:))onkin muuten aikaa kun viimeks oon tänne sulla kommentoinu!:) mukana oon lukemassa edelleen!;) tai kuvat katon ainakin!!:DD Aleksandra

 13. miuksmauks sanoo:

  ihania kuvia(taas kerran)! :-) aina ku postailet nii päivästä tulee kyl miljoona kertaa parempi ! saatte aina Tiaran kaa mut hyvälle tuulelle ! ootte mahtavia <3

 14. Anonymous sanoo:

  Varmaan tulee Tiarasta joku kovemman luokan rock-stara ku ilmeilee tossa iässä jo noin mageesti (tohon viidenneks vikaan kuvaa ku yhdistäis vielä hevimerkin ni ai että) :D aivan ihania kuvia ! Ja vaau noi ripset, täytyy varmaa itekki ostaa tota ripsarii :D

  • Iina sanoo:

   Hahah älä vaan :D Se on meidän khuul neiti! Ja Tiara teki hevimerkin ekan kerran yhden päivän ikäsenä :DD Kiitoksia paljon ja suosittelen kyllä sitä ripsarii, ihan parasta!

 15. katri sanoo:

  Moikka! En tiedä onko tätä mahdollisesti kysytty aiemminkin, mutta olen itse ainakin kiinnittänyt huomiota, että puette Tiaraa todella tyttömäisesti. Niin pohdin vain onko sun mielestä erikseen tyttöjen ja poikien juttuja? Onko vaaleanpunainen paras väri teidän tyttövauvalle? Voisiko Tiaran päällä esim. nähdä paidan, jossa on moottoripyörän kuva? Tai onko jotain leikkejä/harrastuksia tms mitkä eivät mielestä Tiaralle sopisi? Kuinkä tärkeänä pidät sitä, että muut ihmiset huomaavat Tiaran olevan tyttö?Kaikki tämä siis ihan hyvällä, kunhan mietin=) Oon ennenkin kommentoinut, et ootte kaikki supersöpöjä !

  • Iina sanoo:

   Mooi! Hyviä kysymyksiä! Siis mä tykkään nauttia siitä että Tiara on tyttö ja tytöille suunnattujen ihanien vaatteiden annista, mutta ei mulla mitään ongelmaa ole poikamaisempienkaan juttujen kanssa, onhan Tiaralla sinistä, vihreää ja ruskeaakin vaatteissa :) Esimerkiksi Tiaran uusi vihreä muurahaisbody on ihan mun lemppari, vaikka bongasin sen juuri toisestakin blogista pojan päältä :D Moottoripyörä/traktori/auto -vaatteita en aio itse Tiaralle ostaa ellei Tiara itse niitä isompana pyydä, eli toisinsanoen nyt kun päätösvalta neidin pukeutumisesta on mulla niin haluan pukea Tiaran tyttömäiseksi. Sitten kun Tiara itse alkaa osoittaa kiinnostusta pukeutumisvalintojaan kohtaan niin sitten hän saa vaikuttaa siihen mitä sieltä kaupasta lähtee mukaan, vaikka sitten niitä traktoreita jos ne neitiä kiinnostaa :DMä en oo koskaan ymmärtäny sukupuolisensitiivisyyttä, miksei siitä saisi nauttia että lapsi on tyttö tai että lapsi on poika? Varsinkaan vauva-iässä kun sillä ei vauvan mielestä ole mitään väliä onko sillä vaaleanpunaista vai sinapinkeltaista päällä, kunhan on lämpimät ja mukavat vaatteet. Mä oon ylpeä siitä että Tiara on tyttö, mutta ei mulla silti ole mitään tarvetta tehdä Tiaran vaatteilla mitään statementtiä että tässä on nyt tyttö kyydissä :D Mut usein sieltä kaupasta tarttuu mukaan niitä mua miellyttäviä vaatteita, toisinsanoen prinsessajuttuja mutta myös kaikkea muuta. Ei ole mitään poikien ja tyttöjen harrastuksia erikseen mun mielestä, Tiara saa kyllä harrastaa ihan mitä haluaa isompana ja ei oo kyllä leikkejäkään, meillä on tälläkin hetkellä neidille niin lelu -hello kittyjä kuin leluautojakin ja Tiara saa isompana leikkiä ihan niillä leluilla mitkä sitä itseään miellyttää :)En ottanutkaan pahalla, tää on mielenkiintoinen aihe jota pohtia ja alkoi tulla semmonen fiilis että pitäisköhän ihan tehdä joku kattavampi postauskin tästä! Kiitoksia paljon hyvistä kysymyksistä ja mahdollisesta juttuideastakin ja mahtavaa pääsiäistä! :)

 16. Tyyne sanoo:

  kuorittuja viinirypäleitä (neljäksi osaksi), tomaattia, omenaa, päärynää ja kurkkua (ilman kuoria. Paljon siistimpää kun banaani.:)

 17. Linkku sanoo:

  Ihania kuvia taas kerran! Jostain syystä mua nauratti tuo naarmu, tuli mielikuva Tiarasta leikkimässä villikissaa haha :D Mut niin ihanalta ja eloisalta se vaikuttaa että saa kyllä tosissaan toivomaan että omista lapsista sitten joskus tulis samankaltaisia!Ja kiitti tosta ripsarisuosituksesta, mulla on nimittäin ihan sama homma ku sulla! Ihan haukkana aina metsästämässä ripsareita jotka pidentäis mahdollisimman paljon kun omat ei mihinkään näy :( Ite käytän nyt Maybellinen the Falsies -ripsaria joka on kans ollu tosi hyvä, sitä voisin suositella!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos! Hahah joo Tiara on meidän pikku Tikru :D Se on kyllä niin vilkas ja ihanan iloinen tapaus että saan olla maailman onnellisin<3Ja joo, on tosi ärsyttävää kun omat ripset on niin tyngät :DD Oon kokeillu tota falsies’ii, mut mun mielestä se ripsari kuivu hirveen nopsaan sinne puteliin :( Mut muuten oli kyllä hyvä! Hauskaa pääsiäistä :)

 18. pinjaramone sanoo:

  awwww sulin näille kuville, en muista koska viimeksi oon nähny noin sulosen vauvan (::

 19. Minni sanoo:

  ymmärrän että jo äitinä oleminen on aika kiireistä mutta silti tuntuu hassulta kun kirjotat miten sun elämä on niiiiiin kovinkovin kiireistä huhhuh puistossa hengailua, keinumista, muskareja jnejne. Mutta kun vertaan noita teidän ”kiireitä” omiini kahden lapsen äitinä olemiseen, töissä käymiseen, koirien kanssa touhuumiseen PLUS keinumiset ulkoilut yms tuntuu että sä todellakin pääset aika helpolla..en sano pahalla tätä mutta tuntu vaan todella typerältä lukea sun muka kiireistä arkea vaikka se ei sitä tosiaan ole.. :D toivottavasti selviät tulevaisuudessa töissä ja kotona jos nyt jo tuntuu niin kiireiseltä!

  • Anonymous sanoo:

   No miksi ihmeessä kaikessa pitäisi aina verrata itseään muihin? Siksi että pääsee pätemään ja kiillottamaan omaa sädekehäänsä. Siltä ainakin Minni kuulostaa tuo sun teksti… ei millään pahalla! ;) Niin kuin et säkään millään pahalla tässä haukkunut Iina todella typreäksi kun kertoo että on ollut kiireinen… huoh. Ihan turhaa tuollainen toisten vähättely ja itsensä paremmaksi kohottaminen (Iinalla on ”kiireitä”, sulla kiireitä…). Jokaisella on omanlaisensa kulloisenkin elämäntilanteen mukanaan tuomat kiireet. Iinankaan tarkoitus tässä tuskin oli tuoda esille kuinka hän on niiiiiin paljon kiireisempi kuin kaikki muut tai herättää epäilyä että sitten kun kiireet muuttuu toisenlaisiksi, työn/opiskelun ja hoidon alettua, hän ei ehkä pärjääkkään. Iinahan vain kertoi positiiviseen sävyyn mukavasta viikostaan, joka oli pitänyt heidät kiireisenä. Kiire sanaakin voi käyttää monella tapaa ja monessa eri asiayhteydessä… Iinalle ja muille bloggaajille täytyy nostaa hattua että jatkatte homma kaikista nipottajista ja sädekehänkiillottajista huolimatta! Kiitos Iina, on kiva käydä aina lukemassa blogia ja kommenttejakin aina selailen. Olette Tiaran kassa päivän piristys, mutta tälläiset tarpettomat ja inhottavat kommentit harmittaa ja pilaa lukukokemusta. T: viiden pojan äiti, joka ihaillen aina vilkuilee Tiaran mekkoja! :D

  • Anonymous sanoo:

   Mun mielestä tommosta on aika typerä vertailla..jokainen ihminen on erilainen ja ihminen tuntee kiireen eri tavalla..mulla ei ole lapsia eikä koiria sun muuta mut onhan mullakin kiire aina joskus..eli pointti oli että voi muillakin olla kiire kuin äideillä joilla on lapsia ja koiria kotona.-Nina

  • Anonymous sanoo:

   Hohhoijaa… Tuntuu että taas on haluttu tulkita oikeen tarkotuksella (tosikkomaisesti) väärin.

  • Anonymous sanoo:

   mä kyllä ymmärrän minnin pointin tossa kirjotuksessaan..tuskin tarkotti että omat kiiret ois muka jotenki ”parempia” tai että niitä vertailis..itsekkin ajattelen että miten sen voi luokitella kiireks jos näkee kavereita, käy puistossa, vaunulenkeillä, muskarissa jne koska eihän niitä oo pakko tehdä! Itse on tavallaan kiiren kehittäny..entäs sitten tulevaisuudessa jos/kun on enemmän lapsia ja harrastuksia ja vaikka just se koira ni sillonhan niitä kiireitä OIKEASTI on.

  • Minni sanoo:

   Ei ollut tarkotus verrata itteeni mitenkään Iinaan tai väittää että olisin omien kiireitteni kanssa jotenkin parempi vaan tarkotin sitä että noihan on kaikki ns. vapaaehtosta toimintaa ni miks niitä pitää ahtaa joka välin että syntyy kiirettä ku vois jättää jotain pois..Mut on ymmärretty ihan väärin enkä todellakaan oo halunnu loukata pahoittelut jos niin on käynyt..

  • Anonymous sanoo:

   Jos sun Minni ei ollut tarkoitus verrata eikä tuottaa pahaa mieltä niin miettisit miten asian ilmaiset. Kirjoitit kuitenkin tekstissä juurikin omista kiireistäsi joita vertasit Iinaan ja sanoit myös kuinka typerältä tuntuu edes lukea Iinan muka kiireistä elämää… Mulle on todella vieras ajatus se että kiire olisi aina jotain negatiivista… tai ettei kiire sanaa saa käyttää sellaisista asioista jotka ovat vapaahetoista tomintaa, itse aiheutettua kiirettä. Kaikille kiire ei ole negatiivinen asia, vaan vaikka olisikin täysiä päiviä ja kiireinen siitä voi nauttia. Itse olen viiden pojan kotiäitinä. En käy töissä, meillä ei ole koiraa ja kaikki muu kuin kotityöt ja poikien kaitseminen on vapaahetoista. Silti koen ajoittain olevani kiireinen, eikä se ole mitenkään paha asia. Tykkään siitä että meillä on päivisin muutakin tekemistä kun istua kotona tai raahustaa lähipuistoon. Mulle kiire tarkoittaa tässä elämän vaiheessa sitä että päivän aikana tapahtuu paljon, liikumme paikasta toiseen ja tapaamme ihmisiä. Vaikka valitsen menoni itse ja ne eivät ole raskaita sillä tavalla kun työn ja perhe-elämän yhdistäminen on kiireistä ja raskasta, koen silti olevani omalla tavallani kiireinen. Ja kyllä koen itseni oikeutetuksi käyttämään sanaa kiire ja että munkin kiireet ovat ihan oikeita ja aitoja!

  • Iina sanoo:

   Kiitos kannustavista kommenteista teille tähän kommenttiin vastanneille!Mä oon aivan samaa mieltä alimman anonyymin kanssa siitä että kiire ei ole automaattisesti negatiivinen asia, mun mielestä meidän kiireet on mukavia enkä niistä ole valittanutkaan kertaakaan, päinvastoin! Mulle kiire tarkoittaa sitä että en ehdi tekemään jotain asiaa (= tässä tapauksessa postaamaan), mutta silti mulla voi olla ja on mukavaa kiireisenä. Mä nautin siitä että meillä on paljon tekemistä ja kiireistä, enkä koe sitä pahana asiana. Mutta mun mielestä on ihan järkeenkäypä ilmaisu että on ollut niin kiire etten ole ehtinyt postaamaan, jos olen tehnyt kaikkea muuta ja en ole ehtinyt koneelle istuutumaan. Minni voi ihan rauhassa negistellä oman tosi kiireisen elämän kanssa, mä oon täysin tyytyväinen näin :) Kukin tavallaan, eikö? Iloista pääsiäistä kaikille, kiireistä tai sitten ei!

 20. Meri sanoo:

  Iha huippu tää sun blogi! :) On ollu tosi mielenkiintosta lukee sun juttuja esim. vanhemmuudesta, upeeta tekstii ja aivan valloittavia kuvia :) + oot tosi kaunis ja sul on ihana tyyli! Kaikkee hyvää sulle, Tiaralle ja Otolle! <3

  • Iina sanoo:

   Voi että, kiitos niin paljon :)<3 Ihanaa että koet mun jutut mielenkiintoisina ja se on kyllä totta että tosta neidistä saa valloittavia kuvia :D Aww en voi kiittää tarpeeksi! Kaikkea hyvää sullekin ja ihanaa pääsiäistä :)<3

 21. Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia taas! Kauan pitäny jo kehua kuinka kivan näkönen toi sun lyhyempi tukka on, sopii aivan älyttömän hyvin :–)

 22. Juulia sanoo:

  Ihana Tiara, mahtavat ilmeet :D

 23. miiiaa sanoo:

  Todella suloinen tyttö tuo Tiara! :)

 24. pinni sanoo:

  sulle olis haaste mun blogissa :)

 25. Piia sanoo:

  Sulle olis haaste mun blogissa :)

 26. Viivi sanoo:

  Sulle olisi tunnustus blogissani. :)

 27. Anonymous sanoo:

  Tosi mielenkiintoisia bloggauksia ollut sulla viime aikoina. Kiitsa niistä! :D Sun äiti lukee aika paljon sun blogia ja kommaileekin niin miltä se susta tuntuu? Ja sit haluisin kysyy sun äidiltä, et miltä siitä tuntu, kun oma tyttö tuli nuorena raskaaksi ja aika lyhyen seurustelun jälkeen? Et oliks se ajatellu, että tyyliin odottaisit avioliittoon ja oliks se pettynyt, kun menit Oton kans kohtuu pian tutustumisen jälkeen vällyjen väliin? Pitiks/Pitääks se sua jotenki kevytkenäisenä vai onks se vaan onnellinen lopputuloksest?

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana kuulla että mun löpinät kolahtaa! :D<3 Musta on ihanaa että mun äiti lukee mun juttuja ja seurailee meidän elämää myös mun blogin kautta, usein mä sanonkin äidille että "Tein just uuden postauksen mee kattoo!" Ja mä voin pyytää mun äitiä vastaamaan sulle tähän kommenttiin niin saat tietää sen syvimmät mietteet meidän asioista XDD Hauskaa pääsiäistä!

  • Anonymous sanoo:

   Ootko jo kysynyt? :)

 28. Anonymous sanoo:

  Ootko viel hyvä ystävä deryan kaa? :o

 29. Anonymous sanoo:

  Sähän poltit ennen raskautta? Alatko polttamaan uudelleen, kun sulla on lapsi? Itse poltin kanssa ennen raskautta ja nyt raskauden aikana tekee hirveästi edelleen mieli, mut röökiin en koska nyt. Ehkä sitten kun lapsi on syntynyt ja imetykset hoidettu alta pois…

  • Iina sanoo:

   Joo en polttanut ollenkaan raskauden aikana, eikä kyllä tehnyt mielikään :) Mun mielestä tupakointi on jokaisen ihan oma asia niin kauan kun sillä ei vahingoita lastaan vaikka polttamalla sen naaman edessä :D

 30. Anonymous sanoo:

  Vooi mä niin rakastan näitä sun postauksia :) ootte ihaniaa<33 Tiaraki on ylisöpö! voisitko muuten taas tehä sellasen ruoka postaus homman minkä teit vähän aikaa sitte? se oli TOOOSI kiva ! :))

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Ja voinhan mä tehdä tässä joku kerta semmosen ruokapostauksenkin, kiva että tykkäsit siitä! Se on vaan sen verran isotöinen juttu että en ihan vielä heti perään jaksa tehdä, mutta varmasti jossain vaiheessa tulee!

 31. Anonymous sanoo:

  näin sua ja tiaraa tänään oulun stockmannilla, kävelin teidän ohi mutta en uskaltanu sanoa mitään. nyt harmittaa :-( vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä ja hyvältä äidiltä. toivottavasti jatkat sun blogia vielä kauan, sillä lueskelen tätä mielellää, oot yks parhaimmista blogin pitäjistä mitä voi olla !toivottavasti nään sua vielä niin tuun sitten kyllä ehottomasti moikkaamaan, kun on tässä aikaa keretä rohkeutta :)-maria

  • Iina sanoo:

   Vooii, oisit tullu moikkaamaan! Ihana kuulla että tykkäilet blogista ja meistä :)<3 Kiitos paljon ja ens kerralla kun tullaan Ouluun nii tuu ihmeessä sanomaan moi! Hauskaa pääsiäistä :)

 32. Jen sanoo:

  Hei,luin tuossa aikaisemman kirjoituksesi pukeutumisestasi ja olin hyvin samoilla linjoilla kanssasi. Rupesin kuitenkin miettimään asiaa tarkemmin ja samalla myös pohtimaan omaa pukeutumistani, ja esimerkkiäni äitinä ja vanhempana olemisesta.Minun esikoispoikani on tasan 2kk nuorempi kuin teidän Tiara. Olen itse sinua jo aika paljon vanhempi, täyttänyt juuri 30 vuotta mutta elämäntilanteidemme eroavaisuuksista riippumatta, samaistun sinuun, haluusi olla hyvä äiti ja luoda onnellinen ja terve kasvuympäristö lapsellenne. Luen mielelläni blogiasi, seuraan teidän päivän tapahtumia, ja jollakin tavalla myös vertailen sitä omaamme. Samoin kuin muitakin vauvablogeja lukemalla, haen tietynlaista ”tukea” omille valinnoilleni ja ”kasvatusmetodeilleni”. (jos nyt tämän ikäisen vauvan hoidossa voidaan puhua vielä nimeksikään kasvatuksesta ;) )Kuten varmasti jokainen muukin lastansa rakastava äiti, haluaisin minäkin osata olla paras mahdollinen äiti pojalleni. Olen tuntenut syyllisyyttä kun rintamaito ei riittänytkään ja jouduimme siirtymään 1,5kk iässä korvikkeeseen, teen soseruuat itse jotta omatuntoni ei soimaisi niin pahasti syöttäessäni valmisruokia, pyrin leikkimään lapseni kanssa mahdollisimman paljon, lukemaan kirjoja ja hassuttelemaan ja höpöttelemään. Välillä kuitenkin pelkään, meneekö ”täydellisyyden tavoitteluni” liian pitkälle… Kaiken tämän äitiyden tuoman vastuun ja pakahduttavan rakkauden tunteen keskellä olen lukenut paljon kirjoja ja artikkeleita vanhemmuudesta, ja siitä minkälainen kasvuympäristö olisi paras mahdollinen lapselle. Juuri minun lapselleni. Tietotulva on niin suunnaton, ja erilaiset oppaat ja malliesimerkit luovat lähestulkoon ahdistusta siitä millainen vanhempi pitäisi osata olla. Koko ajan enemmän ja enemmän uskon siihen, että jokainen vanhempi löytää ne omat keinot toimia, ja välillä vähän ”oikoenkin” ja epäonnistuenkin. Epäonnistuminen ei ole niin vakavaa. Tätä yritän aina muistuttaa itselleni.Luin kuitenkin jokin aika sitten Carl Honorèn kirjan nimeltä ”Perhe paineessa”. Siinä puhutaan juuri meistä ”hypervanhemmista”, jotka pyrkivät tekemään kaiken oikein ja tekemään lapsensa mahdollisimman onnellisiksi. Kirjan syvin sanoma on se että antaisimme lapsiemme olla lapsia, mahdollisimman pitkään. Tätä sanomaa olen perään kuuluttanut myös itse, mutta päivä päivältä todennut ettei se olekaan niin helppoa…

 33. Jen sanoo:

  … jatkoa edelliseen.Olemme itse mieheni kanssa aika ”nuorekkaita”, jos niin voi sanoa. Niin kuin suurin osa muistakin 3-kymmpisistä, kuuntelemme meille tyypillistä musiikkia, pukeudumme trendikkäisiin vaatteisiin ja olemme muka ns. hyvin perillä nuorison asioista. Kirjan luettuani huomasin tässä ”nuorekkuudessakin” piilevän vaaran. Sukupolvien väliset erot ovat hämärtyneet, ja se jättää nuorille ja lapsille yhä vähemmän tilaa olla lapsia. Kun vanhemmat ns. omivat lapsuuteen ja nuoruuteen liittyvät ulkoiset ominaisuudet ja symbolit, terveelle kapinalle jää vähemmän tilaa. Ja kuten historia on näyttänyt, terveempää lasten kasvu on niissä yhteiskunnissa, joissa lapset saavat kokeilla rajojaan ja harhautuakkin välillä. Tämä herättää ainakin itselleni pelon että miten sitten kapinoida, jos vanhemmat luukuttavat itse samoja biisejä kotona kuin nuoriso, ja pukeutuvat samanlaisiin vaatteisiin? Tai kuten kirjassa mainitaan, äiti ottaa napakorun ja käy discotanssikursseilla? Tarkoittaako tämä sitä että lapsi etsii mahdollisesti vielä radikaalimman tavan kapinoida, kuten huumeet, viiltelyn tai rikollisuuden? Tai toisessa ääripäässä ei kapinoi ollenkaan, vaan sulautuu vanhempiensa arvoihin kyseenalaistamatta mitään. En missään nimessä ole sitä mieltä ettetkö saisi pukeutua niin kuin haluat ja kuunnella sellaista musiikkia kuin haluat. Teen niin itsekkin, mutta nämä asiat herättivät silti huoleni. Lähinnä itseäni kohtaan ja sitä miten itse osaisin olla sopivassa määrin ”lapsen kaveri” mutta samalla se auktoriteetti ja vanhempi. noh, toivottavasti siinä vaiheessa kun minun pikku poikani on murrosiän kynnyksellä, minä vaikutan vaatevalinnoillani ja ipod-biiseilläni totaali kalkkikselta, enkä ehkä tiedä tuon taivaallista sen hetken nuorison trendeistä ;)Mutta ehkä tämä herättää myös sinussa mietteitä ja ajatuksia, kenties viisaampia kuin minulla? :)Toivon teidän ihanalle perheellenne kaikkea hyvää ja suloiselle pikku Tiaralle paljon halauksia, hän on onnentyttö kun on noin rakastavat vanhemmat :) Oikein ihanaa kesän odottelua sinne :)

  • Iina sanoo:

   Hyviä pohdintoja sulla ja erityiskiitos siitä että jaksoit kirjoitella näin pitkästi! Mielenkiintoinen aihe jota pohtia tämä vanhempien nuorekkuus ja ulkonäkö :)Itse en koe että vanhempien nuorekas tyyli tai musiikkimaku aiheuttaisi sen että teinit joutuvat etsimään rankemmat tavat kapinoida. Mun monella kaverilla on nuorekkaat vanhemmat ja he ovat käyneet yhdessä vaikka isänsä tai äitinsä kanssa keikoilla tai ottamassa lävistyksiä, enkä koe sitä pahana asiana. Mä uskon vakaasti että Tiarakin isompana löytää oman minuutensa, musiikkimakunsa ja tyylinsä riippumatta siitä millaisia me Oton kanssa olemme ulkoiselta olemukseltamme; kalkkiksia,ikinuoria tai jotain siltä väliltä. Mä en missään nimessä aio olla Tiaralle kaveri, vaan äiti ja auktoriteetti jota kunnioittaa. Mutta en myöskään halua sulloa itseäni mihinkään tylsään ja stereotyyppiseen äitimuottiin koska sellainen en ole. Erilaisuus on rikkaus ja sellaiseen ajatusmaailmaan aion myös Tiaran kasvattaa, antaa kaikkien kukkien kukkia. Mä myös vakaasti uskon että Tiaran teini-iässä maailma on jo huomattavasti suvaitsevampi paikka. Jos mietitään kuinka paljon ihmisten ajatukset vaikkapa homoudesta ovat muuttuneet tässä mun 20v elinaikana niin kyllä muutosta parempaan on havaittavissa aika paljon ja uskon että tämä hieno muutos jatkuu myös Tiaran kasvaessa!Kiitoksia paljon vielä siitä että jaksoit noin kattavasti pohtia asiaa, en nyt usko että mun ajatukset on mitenkään viisaampia kuin sulla, mutta mun pääpointti on nimenomaan se että haluan Tiaran oppivan että erilaisuus pitää hyväksyä ja sitä pitää kunnioittaa ja arvostaa :) Tiaralle lähti halaukset ja halauksia myös sinun pienelle pojallesi, olet varmasti loistoäiti! Ihanaa kesän odotusta sinnekin ja mukavaa pääsiäistä koko perheelle :)

 34. Niina sanoo:

  Mitä ilmeitä tiaralla, ihana! ja pst, sulle on tunnustus mulla blogissa :)

 35. Anonymous sanoo:

  ”Mä varmaan postailen viimeistään lauantaina että ei tuu ihan hirveen pitkää taukoa” ELÄ lupaile jos et pidä lupauksias. Ei vaan inhottaa ku pitää kurkkia täällä joka päivä eikä postausta näy. Mut ihana jos palaat pian.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.