Aurinkoa sateiseenkin päivään

24.04.2012
Tänään on ollu taas ihan super inhottava ilma ja eilisetkään korkealle kohonneet plussa-asteet ei paljoa lämmittäneet kun ainakin täällä Vuosaaressa meren vieressä oli ihan törkeen kova tuuli. Mutta kova on luotto siihen että kyllä se kesä sieltä vielä joku päivä tulee, tänäkin vuonna! Eilen lähdettiin tavalliseen tapaan vaunuilemaan Saran ja Eliaksen kanssa, muuten oli ihanaa ja mukavaa mutta mulla oli aivan liian vähän vaatetta päällä. Mä koitin ennen lähtöä tiirailla ikkunoista että mitä muilla ihmisillä on päällä ja kevät- sekä nahkatakkeja oli sen verran näkyvissä että päätin ulkoiluttaa omaakin nahkatakkia, huonolla menestyksellä. Olis pitäny laittaa vielä talvitakki, tai ainakin toinen villapaita alle. Mutta tehty mikä tehty, kivaa oli silti!          
               Tyhmä kun olen niin valitsin sitten sen reitin joka kurvaa Mc’Donaldsin ohi ja nuuskuttelin sitten vesi kielellä ihania mäkkituoksuja, oli sitten pakko iltasella suunnistaa pitkästä aikaa hakemaan mäkkiherkkuja. Sitä ennen meidän piti mennä Oton kans kauppaan, mutta kuinka ollakaan me nukahdettiin Tirriäisen kanssa molemmat vaunulenkin jälkeen puoli kolmelta ja herättiin vasta kun Otto soitti kaupasta että ”Missäs pyllyssä te oikeen ootte!” mikä siis tapahtui kaks tuntia sen jälkeen kun oltiin nukahdettu. Tiara ei suunnilleen koskaan nuku sisällä yli puolen tunnin päikkäreitä nii en ollu yhtään varautunu laittamalla herätyskelloa. Mut oli aika ihana nukkua päikkärit ja suunnata sitten ihan tukka pystyssä Oton ja neidin kans mäkkiin. Tässä olis vähän eilisiä asukuvia sekä muutama kuva meidän pikku ilopilleristä syöttötuolissa:

Päivän asu:
Biker-nahkatakki, hopea neulepaita – H&M
Farkut – Zara
Kengät – Spirit Store
Tuubihuivi – Seppälä
Aurinkolasit – Bershka 

Tänään aamu alkoi ihanasti neiti linssiluden suloisilla hampaattomilla korvasta korvaan -hymyillä! Tiara on alkanu yhtäkkiä olemaan neiti supermalli, samantien kun kameran ottaa esille niin on hymy kyllä korvissa ja esitellään kaikki temput laidasta laitaan sekunnin aikana. Aika liikkis! Ainahan meidän neiti on viihtyny kameran edessä mut tällä hetkellä tuntuu että se on se lemppareista lempparein juttu mikä piristää vaikka olis unihiekkaakin jo silmissä, toimiva keino siis kiukun taltuttajaksi jos sellainen sattuu yllättämään joku päivä, jes!
                    Lukuisien hymyjen, parin tunnin päikkäreiden ja parin ruokailutuokion jälkeen oli vuorossa isompien muskariryhmän ensimmäinen kerta, tähän asti kun  ollaan oltu aina pienten ryhmässä. Hyvin sujui ja kyllä huomasi että oli selkeästi aika vaihtaa isompien ryhmään missä ei enää ole pötköttelybiisejä tai mitään muutakaan rauhallista, meno ja meininki kun tuntuu olevan sen meidän päivien THE juttu. 
                     Oli ihan hauska kun tuli uusia biisejäkin ohjeĺmistoon ryhmänvaihdoksen myötä, mä kun oon puhkikuluttanu kaiken maailman etanaellit jo kotonakin kun en nykyään enää osaa olla hiljaa. Mulla tälläkin hetkellä pyörii muskarilaulut päässä, kukapa olis uskonu pari vuotta sitten? Vaikka itsekin haaveilin pitkään äitiydestä niin koskaan en osannu kuvitella kuinka syvälle sinne äitiyden maailmaan sitä lopulta uppoaakaan (tai jotkut uppoaa). En mä koe unohtaneeni itseäni mitenkään, kyllä mä lauleskelen aikuisten biisejäkin (tai teinien :D) ja meikkaan ja laittaudun edelleen kuten kuvista näkyy, mutta mä ihan oikeasti nautin esimerkiksi muskarikerroista tosi paljon kun mä nään miten iloiseksi Tiara niistä tulee. Ja tekee ne mutkin iloiseksi, mikäs sen hauskempaa kun lauleskella ja viettää aikaa kivojen ihmisten kanssa?

Tänään ei edes nukahdettu Tirriäisen kanssa vaan päästiin kuin päästiinkin Oton seuraksi kauppareissulle. Kaupasta tultiin tietysti kotiin ja luvassa oli ruuanlaittoa ja muutama jakso How I met your motheria, sarjaa jonka hienouden oon valitettavasti keksinyt vasta tutustuttuani Ottoon. Mutta oikeestaan  oon erittäin tyytyväinen siihen että oon löytäny sen vasta nyt, ainoa mua kiinnostava sarja josta mulla on katsottavana tosi monta tuotantokautta, tai no ollaan nyt päästy pian kolmosen puoliväliin eli aika paljon vielä jäljellä. Otto on kyllä nähny noi kaikki kaudet useampaankin kertaan mutta onneksi jaksaa tuijotella niitä vielä munkin kanssa!
            Tänään oli myös Tirriäisen kylpypäivä ja otin pitkästä aikaa kamerankin kylpyyn mukaan, yleensä se unohtuu siinä tohinassa mutta nyt aattelin että pitää saada muutama uudempikin kylpykuva kun aion tehdä Tiaralle sellasen valokuvakirjan sen ensimmäisestä vuodesta. Sinne onkin kyllä jo niin paljon materiaalia että tulis varmaan tuhansien sivujen kirja jos en yhtään karsis noita. Sen kirjan tekemisestä voi tulla aika haastava tehtävä kun on niin paljon ihania hetkiä jotka haluan kirjan sivuille ikuistaa. Mutta ehkäpä se jotenkin onnistuu! Tässä kumminkin vielä pari kylpykuvaa Tiarasta ja lisäksi vielä tän illan vika kuva kun neiti taas tapansa mukaan kuukahti sitteriin ennen kun kerkesin antaa vellin. 

Onneksi meillä ei oo tuntunu ainakaan toistaiseksi vaikuttavan mitenkään iltasyömiset tai -syömättömyydet yöuniin. Tiara nukkuu yleensä koko yön ja herää joka aamu seitsemältä, riippumatta siitä onko se ehtinyt nukahtaa ennen kun on saanut masun täyteen. Mutta yleensä kyllä onneksi ehditään syöttää ihan kunnolla ettei raasu jodu tyhjällä masulla nukuskelemaan. Miten teillä nukutaan yöunia? Ja löytyykö muitakin samanlaisia unikekoja jotka usein kerkeää ummistaa silmänsä ennen iltasapuskoja? Hyvää yötä kaikille ja ihanaa viikkoa, toivottavasti tulee paljon aurinkoisia päiviä!

32 Responses to “Aurinkoa sateiseenkin päivään”

 1. Anonymous sanoo:

  Onko toi kylpyhuone ihan teijän oma vai joku taloyhtiön yhteinen? harvinaisen ankeen näköinen xD mutta suloinen Tiara tyttönen teillä on:)

 2. Anonymous sanoo:

  Kääk! kivoja kuvia, ja Tiara on niin sulonen pikku tyttö! Ja sä oot tosi kaunis 🙂

 3. Anonymous sanoo:

  En yleensä ikinä kommentoi blogeihin, mutta nyt on pakko kehua, että toi sun meikki noissa kasvokuvissa sopii sulle aivan törkeen hyvin! Ja söpis Tiara 🙂

 4. Vuokin cittarin kassa = ) sanoo:

  Oon monesti miettiny, et vitsit oot jostain kyllä tutun näkönen ja nyt sit tajusin, että oon joskus sun blogia aikasemmin lukenu!! 🙂 Ja itekki oon Oulusta kotosin, tai no sieltä läheltä. Voi apua miten sulosia noi mäkkipussi kuvat, haha : DD

 5. Anonymous sanoo:

  Ihanan ruskea oot! 🙂 Käytitkö itseruskettavaa myös vai saitko pelkän solariumin kautta noin kauniin rusketuksen? =)

 6. ellis sanoo:

  voi kyllä toi teidän pikkutytsy on niin suloisen näkönen jokasessa postauksessa! minä, vannoutunut -ei ikinä lapsia mulle- alan pikkuhiljaa syttyä omalle pallerolle 😀 ihan hullua.. mut jotenki ihana ajatella tai voin kuvitella kuinka paljon tiara piristää jokasta päivää ja kuinka kivaa oman lapsen kanssa on varmasti touhuta kaikkea! ja sä oot kyllä unelmien äiti, oikeesti ! ja otto isä ! mahtava perhe, kaikkea hyvää teille, ootte ihania kaikki ! 🙂

 7. Anne sanoo:

  Voi että tuo Tiara on maailman ihanin ja rakkain mummun pieni prinsessa, vilkas sellainen ! <3 En jaksa odottaa, että taas nähdään ! Halipusuja mummulta ! 🙂 <3

 8. Jarno sanoo:

  Oot kyyyyl tooosi kaunis ja kaikkee noissa kasvokuvissa ja sun hiukset on kasvanu törkeesti, ja näyttää niin hyvinvoivilta ♥ Tiara on kyllä mun ehdoton ykkös vaavi =) Niin ihana <3

 9. Essi sanoo:

  sulla on kivasti postipunaa tai aurinkopuuteria (kumpaa nyt onkaan:D) noissa kasvokuvissa:) nättejä kuvia! ja tiarasta kans! toi kuvakirja ekasta vuodesta on tosi hyvä idea muuten!

 10. Veronika sanoo:

  Haastaisin sut tekemään tämän:http://verku-huraira.blogspot.com/2012/04/haaste.htmlTarkemmat ohjeet haasteeseen löytyy tuolta. 🙂

 11. wilmu sanoo:

  aaaaw en kestä noita mäkkipussikuvia, iha yli-ihania <3 ja hei mietin et mistä se muskari lyhenne tulee ? =)

 12. Anonymous sanoo:

  Näistä kuvista huomaa kuinka onnellinen Tiara oikeesti on !! 🙂 Kukka

 13. Emma sanoo:

  Oikeen ääneen karkas nauru ku näin noi pussipää-kuvat. 😀 Ihana Tiara! 😀 Voin kuvitella miten innoissaan on tuossa tilanteessa ollut. (:

 14. Anonymous sanoo:

  Voi että mikä ihana pikku pirpana teillä on! Niin ilonen ja sulonen! (: Teillä on kyllä syytä olla nii ylpeitä kun teille on tommonen ihanus suotu!! 🙂 Oot huippu,Iina! Ihanaa kevättä! 🙂

 15. Laura sanoo:

  Aivan ihana, että jaksat laittaa itseäsi ja pukeutua niinku sun ikäsen pitääkin! 🙂 oon nähny liikaa äitejä, jotka alkaa kulkee 24/7 säkeissä sen jälkeen kun ovat lapsen saaneet. Ja oon miettiny sitä mitenkä Tiara on aina niiiiiiin ilonen ja kiukkuhetkiä on teillä niin vähän 🙂 päädyin sit siihen, että tyttö on perinyt sen sulta, koska en mä oo koskaan lukenu siitäkän että sä marisisit jotain täällä blogissa 🙂 oot vaa niin positiivinen luonne 🙂 ja Tiara on tainnu periä sen sulta 😉 varmaan myös otolta? 🙂 Tämä kommentti on kirjotettu kuumetokkurassa, mutta I hope you got the point! Iloista päivää tai aamua tai iltaa sulle, sitten kun tän kommentin luet! 🙂

 16. Jarno sanoo:

  Aaaaw ihana! ♥Mä syön biotiin strong tabui. Mun tukka kasvaa ihan törkeen nopeesi ja tuuheammin ja kynnet myös! Maksaa apteekissa 15€ 2kk annos. Netan äipp suositteli mulle, koska se itsekki syö sitä. Mulla esim kampaaja/parturi huomas, että miten mun tukka onkaa vahvistunu ja kasvaa nopeesti 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.