Neuvolakuulumisia Viimeinkin!

28.04.2012
Jep, semmosia olis nyt luvassa ja on niitä odotettukin! Vietettiinkin ihan hyvä tovi siinä neuvolatädin vastaanotolla juttelemassa niitä näitä ja Tiara huusi (siis iloisena) niin kovaa että raikasi varmaan muihinkin huoneisiin mutta eipä se mitään. Oli ainakin hauskaa niin neidillä kun neuvolatädilläkin ja mulla nyt tietysti myös. Tämmöstä tekstiä tuli korttiin tällä kertaa (ja ikää on nyt 7kk 1 vko/ suluissa 5kk mitat):
”Tiara kehittyy hienosti. Lattialla liikkuu kääntyilemällä. Ääntelee monipuolisesti. Varaa jaloilleen. Yöt nukkuu edelleen hyvin. Suloinen tyttö.”
Pituus: 68,5cm (65cm)
Paino: 9015g (7780g)
Pipo: 44,9cm (43,3cm)
Musta tuntuu että mun omien korvien välissä Tiara oli kasvanu muka paljon enemmän ku tuli niin pitkä tauko noiden neuvolakertojen välille. Mä aattelin että pituus alkais jo seiskalla ja kiloja olis ainakin vielä puolikas lisää, mutta siis ei siinä mitään negatiivista ole että mitat oli noi, mua vaan naurattaa ku ite olin jo niin siinä luulossa että Tiara on muka niin ”iso” tyttö jo vaikka sehän on ihan pieni vaaveli! Jotenkin en osannu suhteuttaa sitä että tässä iässä se kasvu on ehkä vähän hitaampaa jo kun mitä vaikka sillä 4-5kk välillä jonka jälkeen oltiin viimeksi neuvolassa. Mutta aivan huikeeta kyllä se että seitsemässä kuukaudessa Tiara on kolminkertaistanut painonsa ja kasvanut pituutta 22,5 senttiä! Nyt sen alkaa ymmärtää miksi pienet vauvat tarvii niin paljon unta, tottakai tollanen kasvumäärä väsyttää. Tässä ois vähän kuvia meidän kasvuhirmusta:
”Kyllä nyt on kiva kun sain levittää kaikki lelut lelukopasta!”

”Jee äiti ottaa kuvia!”

”Hahaaaa!”

”Tää tuolin luo ryömiminen ja sen jalan hakkaaminen on mun uus lemppariharrastus!”

”Läpsläpsläps tästä kuuluu maailman kivoin ääni!”

”Älä nyt häiritse äiti, mulla ja tuolilla on bisnekset kesken!”

”Mitähän tuolla on, voisin möngertää sinne seuraavaksi!”
Mä aattelin kuvata teille vähän Tiaran perusilmeitä, ne on nimittäin maailman hauskoimpia! Kuvasin hymyn, norminaaman, päristelyilmeen ja maiskutteluilmeen. Mä aattelin että nyt otan oikeen projektiksi Tiaran kiukkuilmeiden kuvaamisen kun sitä joku toivoi, aattelin et kerään nyt pari viikkoa kiukkukuvia ja teen sit kunnon kiukkupostauksen jos saan semmosia otettua. En tosin toivo että neiti nyt kiukkuais kauheesti, vaan pysyis omana pirtsakkana itsenään mutta eiköhän tässä parin viikon aikana pari väsykiukkua ainakin ilmene niin jos vaikka saisin kuvailtua! Se voi vaan olla vähän hankalaa koska jos toisella on suru puserossa niin yleensä ensimmäisenä mielessä on lohduttaminen eikä toisen kiusaaminen kameralla, mut jos vaikka Otto sitten ottaa kuvia ja mä lohdutan Tirriskää..
”HIHIHIII!”

”Moi!”

”prrrprrrrrtprryyrrrprrrrtprr”

”Maiskmaiskmaisk!”
Toi maiskuttelu on nyt joku ihan uus juttu ja se on niin siistiä että sitä pitää tehdä joka välissä. Meidän ruokahetket on venyny semmosiksi puolen tunnin mittasiksi entisen kymmenen minuutin sijaan kun Tiara maiskuttelee joka lusikallista aina ennen kun avaa suun seuraavalle. Mutta mihinpä tässä olis kiire valmiissa maailmassa, senkus maiskuttelee jos se on niin kivaa, tuskinpa se loppuelämäänsä syö ruokia maiskutellen. Ja onhan se aika söpön kuuloista ja näköistä vielä ton ikäiseltä, aikuisten maiskuttelu ei ole läheskään yhtä suloista! Sitten mulla olis vielä muutama kuvanen tuosta söpöliinistä ja neidin uudesta vappupallosta joka osoittautuikin suureksi menestykseksi vaikka luulin että pallero ei hiffais siitä vielä mitään. Mutta eipä ollut ainakaan turha ostos!
Tiara
meni sängylle lukemaan kirjaa kun mä imuroin 😀

”Älä nyt kuvaa äiti ku anna mä keskityn Pikku-Eetuun!”

”Naminaminami sukkahousua!”

”namnamnamnanmnam”

Kuka on maailman paras kuvaaja ja laittaa sormen eteen? MINÄ!

”Siis mikä IHME tää on!”

”Tää on siiiiiiiisti!”

”No nyt on kyl isin peli jännempi ku tää pallo mut voin mä heiluttaa samalla tätä!”
Neuvolan jälkeen piipahdin eilen Lindexillä ja tottakai sitten taas sorruin vähän shoppailemaan. Ostin Tiaralla kahdet supersöpöt leggingsit ja ihanan bodyn. Itselleni löysin niiin ihanan bikiniyläosan että oon maailman tyytyväisin, paras ikinä ja otin kuviakin itestäni se päällä mut en sit kumminkaan viitsikään tänne laittaa ettei tuu sanomista.. Mutta hieno se on! Tässä nää neidin uudet jutut:
Ihana kissabody, leopardileggingsit ja sit tommoset pallokuvioiset röyhelölegginsit, noi pallokuvioiset on tossa kuvassa väärinpäin et noi röyhelöt näkyy, etupuolella on semmonen valkonen rusetti myöskin 🙂
Nappasin aamulla myöskin pari kuvaa mun päivän asusta ja laitankin ne tähän loppuun nyt. Mä iskin päälle sen uuden kelta-oranssin topin ja voi vitsit että tuli heti pirtee fiilis siitä! Värikkäät vaatteet on ihan parhaita (ainakin näin kesällä, talvella vaatevalikoimassa on varppina taas mustaa, harmaata, ruskeeta ja beigeä :D)!

Hyi että on likanen peili, pakko mennä heti pesemään :D!
Päivän asu:
Nahkatakki ja toppi – H&M
Farkut – Zara
Kengät – Spirit Store
Tuubihuivi – Seppälä
Muhun on taas iskeny ihan järjetön kevätsiivousinto ja oon siivonnu kaiken lattiasta kattoon täällä parin päivän aikana. Ainoa mikä olis vielä edessä on ikkunanpesu, henkilökohtainen inhokkini mutta enköhän senkin saa hoidettua jotenkin. Ai että on ihanaa kun ei oo yhtään vaatettakaan vinossa vaatehuoneen pinoissa, tulee niin hyvä fiilis! Nyt mä alan meikkailemaan, ajattelin suunnata tonne rantabulevardille kävelemään ja ehkä ottaa kirjan mukaan ja istahtaa penkille lueskelemaan jos neiti nukkuu. Täällä on siis niin mielettömän hyvä ilma ettei oo tosikaan, eka kerta kun kävin nukuttamassa neidin partsille silleen et mulla oli vaan pelkkä toppimekko päällä ja ei ees tullu kylmä! Harmittaa vaan kun Otto on töissä niin ei voida nauttia tosta kesäsäästä yhdessä koko perhe, mut toivottavasti jatkuis huomennakin hyvät ilmat nii päästäis ulos koko konkkaronkka! 
Mahtavan aurinkoista viikonloppua kaikille! Ja kiitoksia runsaista postaustoiveista, nyt mulla onkin vaan valinnanvaikeus että missä järjestyksessä ne sitten toteuttelen mutta ainakaan ei ole tekemisenpuutetta, mikä on hyvä. Mut joo, moikkeliskoikkelis, nauttikaa auringosta!

44 Responses to “Neuvolakuulumisia Viimeinkin!”

 1. Otto sanoo:

  Ai että mä oon taas edustava, kiitti muru. 😀

 2. Kärty sanoo:

  Nousee aina hymy näitä lukiessa, oot mahtavan positiivinen ja kuvittelen aina sen pärinän tonne kuvien sekaan, mikä kuuluu videoilla 😀 Kiitos monipuolisesta ja piristävästä blogista, ihanaa kevättä!

 3. Charlotte sanoo:

  hienosti on kyllä tytsy kasvanu! 🙂 olisin niin halunnu kattoo mitä oliver on ollu tuossa iässä mut apua mihin hitsiin mä oon jemmannu sen neuvolakortin!? 😀 pitää laittaa etsintäpartio pystyyn!kattelin noita ihan samoja leopardihousuja mut enhän mä ny uskalla ostaa jos onki poika :DD ja noi röyhelöhousut oli kans hurjan ihanat mutta mulla on joku viha-rakkaus suhde punaseen väriin 😀 en jotenki osais pukea tyttöä punaseen ku en itekään siitä tykkää, oliverilla taas on hirveesti punaisia vaatteita 🙂

  • Iina sanoo:

   NYT VOIT OSTAA LEOPARDIHOUSUT, maailman suurimmat onnittelut teille pienestä tytsykästä<3 Ja mä tykkään itte kauheesti punasesta väristä, mut sinisestä taas en oikeen tykkää ollenkaan nii varmaan ois kauhee ongelma pojan pukemisessa :DD ja joo kyllähän toi meidän pullero kasvaa hurjaa vauhtia, oota vaan nii kohta teiänki pikkuprinsessa on samanlainen jötkäle XD Aww apua oikeesti mua melkee itkettää ku oon nii onnellinen teidän puolesta<3

 4. helmiäinen sanoo:

  Pikku-Eetut on meilläkin lemppareita! Mietin just tänään, että tajuaiskohan meidän tytsy vappupallosta jotain vai oisko turha juttu. 😀 Täytyy ehkä kokeilla ja ostaa sille pallo.

 5. Piipero sanoo:

  Sydämessä tuntu oikeen semmonen läikähdys ku katto nuita Tiaran kuvia<3 Se on niin sulonen ja mitkä tähtisilmät:)Hienosti pikku neiti kasvanu 🙂 Täällä on kans nyt tosi ihana ilma, piti äsken kantaa tuo raivoava poika vängällä sisälle ku alko olee jo ruoka ja päikkäri aika.. Suuttu kyllä niin mahottomasti ku piti sisälle tulla 😀

  • Iina sanoo:

   Aww<3 On se kyllä pikku neiti suloisuus<3 Ja kasvaakin kyllä hyvin! Hahaa meilläki varmaan vuoden päästä neiti raivoaa jos joutuu tuleen sisälle syömään tjtn vaikka on ihana ilma, voin vaan kuvitella :DD! Ihanaa kevättä teille :)<3

 6. Piipero sanoo:

  Oikeen tuntu sydämessä semmonen läikähys ku katto nuita Tiaran kuvia<3 Se on niin sievä ja mitkä tähtisilmät! :)Hienosti oli neiti kasvanu :)Täällä on kans tosi mahtava ilma, piti äsken kantaa tuo raivoava pikku ukko vängällä sisälle ku ois halunnu jäähä ulos, vaan ei auttanu ku oli ruoka ja päikkäri aika..

 7. Helluw sanoo:

  Voi, että toi Tiara on niin yli sulonen!! <3 🙂 Ja sä oot Iina tosi nätti! 🙂

 8. Anonymous sanoo:

  tiara on muuten ihan sun näköinen 🙂 ainakin nenä ja suu 🙂 suloinen tirriskä!

 9. Ella sanoo:

  on niin kiva aina lukee näitä sun postaukisa, ko oot niin positiivinen 🙂 Ja Tiara on joku maailman sulosin lapsi ikinä ♥

 10. takkun sanoo:

  Voi eikä kun toinen voikaan olla noin mahdottoman _nätti_ ! ::Dniin ihanan ilosen näkönen joka kuvassa, valokuvausta harrastavana ja kiinnostuneena pystyn vaa kuvitella kuinka mahtavia kuvia Tiarasta voiskaan saada :’D APUA niin söpö voisin jatkaa tätä lässytystä vielä pitkään XD

 11. Anonymous sanoo:

  Tiaralla on ihanat silmät (: <3

 12. Anonymous sanoo:

  laita kuva niistä bikineistä? 🙂 jos et halua sun päällä, niin sitte vaa joku kuva vain 🙂

 13. Anonymous sanoo:

  löysin tän blogis jostain sattumalta ja ai että on ihana! 🙂 niin äitinsä näkönen lapsi! varmasti jään seurailemaan 🙂

 14. titti sanoo:

  Tiara on kyl suloinen hymynsä kera 🙂 Hyvin kasvanut. Meillä poika oli tossa iässä ihan rimpula painonsa kanssa mutta hieman pidempi. Nyt on vasta painoa tullut yli 1vuotiaana.

  • Iina sanoo:

   On se kyllä<3 Ja Tiara vetelee kyl semmosia rekkamiehen annoksia että en ihmettele ollenkaan et kasvaa noin paljon, olin itte ihan samanlainen vauvana ja sit vasta 1-2 vuotiaana aloin rimpuloitumaan ja sit olinki aina pienikokosin tarhassa ja koulussa :DD

 15. Anonymous sanoo:

  laita vaa kuva niistä biksuista ku ne on sun päällä. jos jotai alkaa häiritsemää nii se voi skipata sen kuvan sit kokonaan 🙂 näkeehä niitä ihmisiä biitsilläki puol alasti niin ei pitäis olla mikää ongelma jos yhen bikinikuvan tänne laitat. oot upee nainen, kadehdin niin paljon sun vartalo ! se on just tommone unelma että kaikki vaatteet näyttää hyvältä jne.oon seuraillu jo kauan sun blogia ja tää on ehdottomasti mun lemppari kaikista mitä seurailen. teet sopivan usein uusia postauksia, kaikki on täynnä kivoja kuvia ja paljon tekstiä, siis aivan huippu ! kiitos paljon että pidät tämmöstä, piristät aina mun päivää kivasti kun huomaan että ”oi taas on uus postaus” :-)oot kyllä niin mahtava äiti Tiaralle vaikka en teitä tunnekkaan mutta ihan näin voin sanoo että Tiara tuskin koskaa tulee toivomaa toisenlaista äitiä tai toista ihmisistä sun tilalle kun oot niin ihana. kaikkea hyvää teille koko pikkuperheelle, jatka samaan malliin ja toivottavasti sua näkee joskus kesällä niin pääsis moikkaamaan :-)~♥ maiju

  • Iina sanoo:

   Hahah no nii, ei mullakaan oo mitään ongelmaa kenenkään bikinikuvien kanssa, mut joillakin tuntuu olevan 😀 Ja voi että, kiitos ihan hirveen paljon<3 Voit uskoa että näin äitinä lämmittää kyllä mieltä kun vartaloa kehutaan :D!Kiitos myös ihan hirveen paljon sun kauniista sanoista koskien mun blogia, aivan mahtavaa kuulla että tykkäät noin kovasti 🙂 aww<3 En ees tiiä mitä sanoa kun oli niiin ihana kommentti sulta, muutakun että oot itse ihan mielettömän ihana ja kaikkea hyvää sullekin<3 ja tuu ihmeessä moikkaileen jos näät jossain!

 16. henna sanoo:

  Voi kylläpä Tiara onkin oikein yli-ihana ja valloittava neiti! 🙂

 17. Laura sanoo:

  ei kannata säikähtää mutta mä näin sinusta ja suloisesta perheestäsi unta tässä eräänä yönä… 😀 oon moneen otteeseen törmänny sun profiilin fbssä kun meillä on joku parikymmentä yhteistä ystävää pkseudulla. näin unta että olin tulos sinne moikkaa mun kavereita mutta en päässyt kenenkään luo yöksi niin ylläri olin sitten teidän ovella.. muistan vaan kun päivitin feisbookii että ”täällä ihanan Iinan ja sen suloisen perheen luona stadissa!” oli heti niin kodikas olo teidän luona!hehee 😀

  • Iina sanoo:

   Hahah aww ihana uni 😀 Hauska ku näit unta meistä :D! Ja hassua et meillä on niin paljon yhteisiä kavereita 🙂 Terkkuja ja moikkaa ihmeessä jos joskus näät meitä täällä päin!

 18. Kaisa-Maria sanoo:

  Teidän Tiara-neiti on kyllä niin valloittavan sulonen! Tulee niin itelläki hymy huulille ku katsoo tämän suloisen prinsessan ilmeilykuvia. 🙂

 19. Laura sanoo:

  Voi kuinka ihanaa on seurata ku Tiara kasvaa ja oppii uutta 🙂 Ja niin söpöki on <3 Ja sä oot kyllä niin kaunis äiti 🙂

 20. Neea sanoo:

  Mahtavaa, Tiara tuulettaa isin peliä vappupallolla! 😀 Ihania ilmeitä<3

 21. Essi sanoo:

  Voi elämä 😀 Tiara painaa yhtä paljon kun mun vuoden ikäine poika 😀

 22. Essi sanoo:

  Joo tommonen pikkunen 🙂 Itte oon kyl painanu 1 v:nä 8kg että semmonen sopiva mulle 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.