Kuulumisia oikein urakalla

15.05.2012
Mulla on oikee kirjotustulva kun tuntuu että meidän kuulumisia ei hirveesti oo täällä blogin puolella viikkoon näkynyt! Tokihan mä mainitsin aina postausten lopussa tyyliin jotain pientä mut silti tuntuu että viime viikko oli niin maailman ihanin että pakko mun on valottaa sitä vähän enemmänkin! Mä ajattelin toteuttaa tän silleen kuten oon kerran aiemminkin tehnyt, ”Viikon aikana ollaan…” -tyylisesti. Ja kuvia on tietysti taas semmonen räjähdysmäinen pläjäys että jee, mutta en mä nyt voi karsia kokonaisen viikon kuvia kovin vähäksi kun normaalissa yhden päivän postauksessakin saattaa olla 10-20 kuvaa… Joten:
Viikon aikana ollaan…
.. Herätty aamuisin iloisena ja pirteänä

Kuten toi mun tilapäivityskin kertoo, meillä on ollu niiin niin niin ihania aamuja neiti Tirriäisen kanssa! Hymyjä, uusia taitoja ja ihania märkiä pusuja. Tiara on viikon aikan ryömimisen lisäksi oppinut taputtamaan ainakin jotenkuten, aina ei kädet osu yhteen mutta yritys on kova! Ja ainakin Tiara tietää jo mitä ”taputtaa” tarkoittaa, oon myös huomannut että Tiara tunnistaa jo ainakin sanat ”isi”, ”äiti”, ”mummu” ja ”mörkö” oman nimensä lisäksi. Ja monia muitakin varmaan mutta noi nyt on ihan selkeät että ne Tiara ymmärtää. Musta tuntuu että ”ei” -sana on tullut myös tutuksi, mutta sen menestys on vielä kovin vaihtelevaa. Välillä ”ei” aiheuttaa kunnon naurunpyrskähdyksiä ja entistä kovempaa yritystä tehdä kiellettyä asiaa, välillä taas Tiara saattaa jopa lopettaa sen mitä on tekemässä, tosin en tiedä johtuuko se hämmennyksestä vai siitä että se muka tietäisi että niin ei saa tehdä… Epäilen ensimmäistä vaihtoehtoa :D..

.. Ryömitty ihan huikean hienosti

Tiara möngertää kokoajan ympäri asuntoa, tai no oikeastaan ympäri mitä vaan! On niin ihana seurata kuinka paljon iloa neidille tuottaa liikkumaan oppiminen! Jos mahdollista, tuntuu että Tiara on nykyisin vielä entistäkin paremmalla tuulella. Tottakai se helpottaa elämää kun oppii liikkumaan itse ja onhan se varmasti myös kovin jännittävää, ainakin lisääntyneestä unentarpeesta päätellen. Meillä oli välissä juuri ennen ryömimään oppimista kausi jolloin päivän aikana ei nukuttu kuin 1-2h maksimissaan päikkäreitä mutta nyt unta riittää taas parissa pätkässä 3-5h ja äiti kiittää!

.. Tongittu ihme juttuja ympäri asuntoa 

Tiara löysi jonkun ihan ihme Barbie -kruunun jonka alkuperästä mulla ei ole mitään tietoa, mutta pitihän se laittaa neidille päähänkin! Ja isin pipo (alunperin tosin mun) oli toinen suosikki, näyttää tuossa kuvassa jopa melkeen sopivalta vaikka oikeesti varmaan puolet Tiarasta mahtuis tonne sisään!

.. Leikitty kummitädin kanssa

Nona -kummitäti oli meillä käymässä viime viikon tiistaina pitkästä aikaa ja me tehtiin pitkä lenkki ulkona sekä kauppa -ja kirppisreissut. Nyt onkin päällä sitten suuri mekkoetsintä kun neiti kummitäti pääsee kesäkuussa ylioppilaaksi. Ja voi että mä odotan itse juhlien lisäksi sitä että saan voi_lei_pä_KAKKUA! Mikä vois olla sitä parempaa, nyt jo vesi herahtaa kielelle! Ainiin, ja mun omakin kummitätini kävi meillä perjantaina kylässä ja syötiin ihanaa daim -kakkua ja juteltiin pitkät pätkät. Kyllä se tuo meidän neiti vaan hurmaa kaikki jotka sen näkee<3

.. Ulkoiltu

Käytiin mahdollisuuksien mukaan ulkona, useimmiten tosin Tiara kävi mun äidin kanssa kun mä kärsin järkyttävästä koivu -allerigasta sisätiloissa. Mut pari kertaa tosiaan itsekin pistin nenäni ulkoilmaan ja aivastelin ja revin silmiä päästä sitten loppuillan. Nyt alkaa jo onneksi helpottamaan, ei ollut mukavaa kun ei mitkään lääkkeet ees auttaneet.

.. Metsästetty imuria

Tiaran mielestä imuri on huikean jännittävä juttu, eikä lainkaan pelottava. Sitä voi hakata ja repiä ja sille voi nauraa.  Ihanaa ettei neiti ainakaan pelkää sitä, helpottaa huomattavasti mun siivousta kun ei tarvitse ajoittaa imurointia neidin päiväuniajoille vaan siitä riittää hupia meille molemmille!

.. Leikitty mummun kanssa 

Tiara on mummun rakas ja mummu on Tiaran rakas! Voin vaan kuvitella kuinka ikävä molemmilla on toisiaan kun ne taas niin paljon leikkivät ja ulkoilivat yhdessä ja nauroivat ja lukivat kirjoja. Oli maailman ihaninta että äiti pääsi käymään taas meillä ja onneksi nähdään kuukauden päästä taas kun matkataan Ouluun juhannuksen viettoon koko perheen voimin. Mä muuten leikkasin ja värjäsin äidin hiukset ja voi hitsi niistä tuli kivat vaikka itse sanonkin! Noissa kuvissa ne ei oikein vaan pääse oikeuksiinsa, ois pitänyt ottaa ennen – ja jälkeen -kuvat.

..Käyty isin enolla kylässä

Lauantaina hurautettiin Vantaalle, alunperin myös mun äidin ja Mörkön piti tulla mukaan mutta äidille iskeneen flunssan vuoksi me mentiinkin sitten kolmestaan. Mä kokkasin tuliaisiksi itsetehtyä quacamolea tietämättä päivän menua ja kuinka sopivasti sattuikin että ruuaksi oli tortilloja! Aika hyvä mäihä ja Oton eno oli vielä itse unohtanut ostaa kaupasta quacamolen! Mä kerron noista ruokajutuista lisää sitten ihan omassa postauksessaan, oon keräillyt koko viikolta reseptejä talteen ja toteutan ruokapostaus pt. 2:sen mahdollisimman pian. Tiaralla on kuvissa päällään mun kummitädiltä lahjaksi saatu ihana Zalecuan mekko!

.. Vietetty äitienpäivää

Mun äiti oli harmillisesti vielä äitienpäivänäkin kipeä ja siitä johtuen vietti lähestulkoon koko päivän sängynpohjalla. Kuulemma mun antama Ifolorilta tilattu kehyskuva kumminkin piristi päivää ja kortti myös. Kiitoksia vain kovasti huolenpidosta teille joillekin lukijoille jotka olitte huolissanne siitä saiko mun äiti ollenkaan huomiota osakseen äitienpäivänä, onhan se tottakai tärkeää muistaa omaa äitiä vaikka itse myös omaa äitienpäivää juhlisikin. Mun äiti ei vain halunnut osaa eikä arpaa meidän videopostauksiin koska oli kipeänä joten en kokenut tarpeelliseksi alkaa äidin jutuista vielä silloin selostamaan. Mutta en mä kyllä mikään omahyväinen idiootti ole joka ajattelisi vaan itseään ja ei välittäisi omasta äidistään ollenkaan, se on suhteellisen loukkaavaa että joku niin kovasti siellä ruudun toisella puolella tuntui ajattelevan niin varsinkin kun täällä blogissakin noin miljoonaan kertaan olen sitä toitottanut kuinka rakas ja tärkeä ihminen äiti on mulle. 

.. Oltu muskarissa ja vauvakerhossa Saran ja Eliaksen kanssa

Tiara viihtyi tänään ihan loistavasti niin vauvakerhossa kuin -muskarissakin ja oli aivan onnesta soikeana kun pääsi ryömimään toisten lasten ja lelujen luokse ihan itse. Oli siinä kyllä äitikin haljeta ylpeydestä kun näki miten helposti tuo uusi taito jo sujuu meidän pieneltä palleroiselta. Tuntui että Tiara ja Elias saavuttivat leikeissään ihan uudenlaisen yhteyden kun se toinenkin pystyi itse liikkumaan ja voi että ne oli sulosia keskenään!

.. kuvattu okei äidistä on otettu päivän asu -kuvia ja äiti on itse räpsinyt pärstäposeja

Äitienpäivänä

Äitienpäivän asu:
 Toppi – Vero Moda
Hame & Kengät – H&M
Laukku – Guess

Tän päivän asu:
Paita, korvikset & leopardivyö – H&M
Leopardihuivi – Äidin vanha
Nahkatakki – Carlings
Farkut ja leopardikengät – ZARA
Laukku – Guess
Plehat – Bershka

Huh, olipa asiaa! Toivottavasti nyt taas nää ”normi” -kuulumiset oli mukavaa vaihtelua kun on ollut niin pitkä toivepostausputki. Musta ainakin oli ihan kiva välillä kirjoitella ihan normaalista arjestakin kaiken syvällisen pohdinnan ja pinnallisten listausten jälkeen, vaikka toisaalta toivepostauksiakin oli niin ihana tehdä! Tällä viikolla luvassa ainakin se ruokapostaus ja toki päivittelen kuulumisia muutenkin. Kiitos vielä teille kaikille ihanista kommenteista ja siitä että teiltä sain idean toteuttaa sen toivepostausviikon. Aivan mahtavaa viikon alkua kaikille ja nyt mä alan laittamaan vähän iltapalaa ennen kuin mun koko vuoden odottamat Euroviisut alkaa! Adios <3

Edit: Jaahas euroviisut ei siis tulekaan tänään, mitähän minä olen taas fiksuna tyttönä sekoillut? Nojoo, odottelen siis vielä ensi viikkoon yhyy :(


83 Responses to “Kuulumisia oikein urakalla”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  millä/ sävyllä oot viimeks värjänny hiukses?

  • Avatar Iina sanoo:

   Lorealin sublime moussella ja sävy tais olla joku tummanruskea, nyt on kyllä todellinen värjäystarve mut en oo vaan saanut aikaseksi :D

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  eikö euroviisut tuu viikon päästä…?

  • Avatar Iina sanoo:

   No tuleehan ne, kiitos kun valaisit mua :D Harmittaa ku pitää viel oottaa, olin niin odottanu niitä XD

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Kiva postaus ja kivaa, kun laitat kuvii paljon!! :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  mä niin rakastan sun postauksia! :) hei muuten mistä tiiät et sun äo on 128?

 5. Avatar Aino sanoo:

  Mahtava postaus! ♥ tykkäsin hirmusesti! :)Ihanaa,että en oo yksin potemassa koivu-allergiaa sängyn pohjalla ja nenänpielet ruvella… Eikä mullakaa lääkärin määräämät vahvat lääkkeet auta… Ja sitku tää koivunsiitepöly on jo hellittäny ni sit alkaa heinäkausi… Jes.. :DJa voi awws tota Tiaran hymyy♥

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww kiitos ihana Aino<3 Ja joo koviallergia on kyllä niin PYLLYSTÄ! MUlla onneksi ei oo heinänuhaa enään mut joo eipä mullakaan noi allergialääkkeet vaikka on lääkärin määräämät :( Tiaran hymy on kyllä maailman sulosin<3

 6. Avatar wilmu sanoo:

  eikää iha hullun sulonen toi toinen äitienpäiväkuva ! voin nii kuvitella et pikku tiara joskus teettää siitä taulun ja pitää yöpöydällään aaw :) ja ihana postaus taas kerran <3

 7. Avatar Piipero sanoo:

  Onpa teillä ollu ihana viikko ja varmasti huippu kivaa ku sun äitiki on ollu teillä<3 Ihania kuvia Tiarasta taas<3 :) Minäki muistan kuinka tuon pojan kans elämä helpotti ku se oppi liikkumaan, tuntu tosiaan paljo tyytyväisemmältäkin ku pääsi ite liikkeelle :)Tosi kivasti tuo sun tukka tuossa viimesessä kuvassa!Anna mulle osa sun energisyydestä ja positiivisyydestä :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Oli meillä kyllä ja oli niin ihana että äitikin pääsi tänne :)<3 Kiitoksia paljon! Ja tosiaan on kyllä helpompaa kun nuo pikkuset oppii itse liikkumaan ja niille ei tarvi keksiä niin paljoa tekemistä kun ne osaa itse helpommin viihdyttää itteään :D! Oot ihana, tässä iso positiivisuus ja energiahali sulle :D! Vaikka nyt kyllä täytyy sanoa että muakin väsyttää ja nää allergiat on ihan pyllystä!

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  voi miten ihanan iloinen Tiara on joka kuvassa ! ja säkin oot niin kaunis! etenkin tuolla aidolla leveällä hymyllä mikä on esim noissa äitienpäivä kuvissa :) ja mun mielestä ihan törkeetä joiltain anonyymeiltä, kysyä nyt ootko ees muistanu onnitella omaa äitiäs. Mä ainakin arvasin että oot varmasti muistanu tehdä siitä päivästä mahdollisimman onnellisen myös sun rakkaalle äidille :) tosi ihana tuo taulu minkä äidilles annoit :))) hyvää kevättä teille kaikille<3

  • Avatar Iina sanoo:

   On se kyllä ihanin neiti<3 Ja kiitoksia hirmuisen paljon<3 Mulle tuli kyllä vähän paha mieli siitä että joku oikeesti ajatteli että en muistaisi mun omaa äitiä mitenkään, mutta ihanaa että kaikki ei ajattele sillä tavalla :D Mahtavaa kevättä myös sulle ja kiitos vielä ihanasta kommentista<3

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  mulle tuli nyt yhtäkkiä mieleen että näytät vähän viivi pumpaselta :D siis kohteliaisuutena tarkoitettu tämä kommentti :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahaa mulle sanotaan tota tosi usein täällä :D Kiitos! vaikka itse en kyllä huomaa yhdennäköisyyttä ku Viivi on semmonen huippumalli ja mä oon tämmönen tavallinen tallukka XD

 10. Avatar sinnu sanoo:

  ihana pieni Tiara <3 olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja ihan joka kerta tuo Tiaran valloittava hymy saa täällä ruudun takana hymyilemään ja hyvänmielen :))

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww<3 Ihanaa että Tiara tuottaa sullekin hyvää mieltä, se on semmonen ihana pieni päivänpaiste<3

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Miten sun äiti on noin vanhan näkönen? :o

  • Avatar Iina sanoo:

   Miten sä voit olla noin törkeä ja tyhmä? :O

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Vissii on sun asias :o

  • Avatar piipau sanoo:

   joillaki on taas tilannetaju kohillaan.. huhhuh

  • Avatar Emma sanoo:

   Hei anonyymi, mikset vaikka kysyisi itse Iinan äidiltä ja omalla nimelläsi?Saattaisit yllättyä kuullessasi että Iinan äiti on sairastanut, parantunut ja sairastanut ehkä hieman lisää. Hän on stressannut, ollut iloinen ja huolissaan, juhlinut, juonut ehkä jopa lasillisen hyvää punkkua. Hän on huolehtinut Iinasta ja nyt vuorostaan tullut isoäidiksi. Sitä kutsutaan elämäksi. Ja se kaikki on selvästikin sinulla vasta edessä. Sitten kun olet puoliksikaan nähnyt elämää kuin Iinan äiti, tule takaisin kysymään kuka näyttää vanhalta.Anteeksi kun sotkeuduin asiaan, mutta en vain siedä sitä ettei vanhempia, etenkään toisten, kunnioiteta.

 12. Avatar Emmi sanoo:

  ihanaihana Tiara!! Miten se voi olla aina noin sulonen pieni:) ja sun hiukset on upeet,niin hyväkuntoisilta näyttää. Ja toi guessin laukku on söpö,ite ostin mustan just ja toi oli toinen vaihtoehto =) oot niin kaunis ja tykkään tosta pinkistä hameesta!:) <3

  • Avatar Iina sanoo:

   Tiara kyllä on semmonen ihana ilopilleri että oksat pois<3 Ja mun hiusten kunto on kyl parantunu huomattavasti pidennysten käytön lopettamisen jälkeen! Pitäis vaan värjätä ne ku mulla tulee ihan hullu juurikasvu jo 3-4 viikossa XD Ja toi laukkuki on kyllä niin ihana<3 Kiitoksia vain ihanasta kommentista!

 13. Avatar E L L A sanoo:

  oot kyllä kuuma citymama! :—D ihana blogi ja teillä on niin sulonen tyttö, voi hitto ♥

 14. Avatar E L L A sanoo:

  oot kyllä kuuma citymama! :—D ihana blogi ja teillä on niin sulonen tyttö, voi hitto ♥

 15. Avatar E L L A sanoo:

  oot kyllä kuuma citymama! :—D ihana blogi ja teillä on niin sulonen tyttö, voi hitto ♥

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Vauu oot iha hirmu kaunis tossa viimesessä kuvassa + ihanat meikit. ♥

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Tiarasta tulee niin kaunis tyttö.. <3 Toki se on nytkin =) ja ootte te molemmat äititki kyllä kauniita! Tsekkaappa sähköpostim vai käytätkös sitä blogin sähköpostia enää? =)

  • Avatar Iina sanoo:

   Niin siitä kyllä tulee, meidän pikku supermalli XD<3 Ja kiitoksia vain! Mäpäs käyn kurkkimassa, kyllä mä sitä satunnaisesti käytän!

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi apua kun tiara on ihana! oikea päivänpaiste! :) Oma tyttöni on pian 9kk ja ainakin vielä samanlainen pikku päivänsäde :) JA Tiaran nimestä, ensin ajattelin että huh kun outo nimi mutta mieli on muuttunut ja mielestäni nimi on aivan ihana! :) (ja eipä onneksi kaikkien tarvitse toisten nimistä erityisemmin pitää)-T

  • Avatar Iina sanoo:

   Se kyllä on, niin iloinen tapaus! Ja niin no näin mä ajattelinkin että vaikka joku ensin inhoaisi neidin omaperäistä nimeä niin ajan kanssa siihen varmasti ainakin tottuu, vaikkei alkaisikaan tykkäämään :D Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi!

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  ootpa kaunis :) ihanat meikit ja sulonen tiara + otto :)

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  Mukava taas pitkästä aikaa kunnolla ”kuulla” teidän kuulumisia, kun viimeviikolla oli vaa niit toivepostauksia. Toki nekin mukavia oli. :) Tää postaus on kyllä ihana ja kaikki kuvatki niin loistavia. <3 Ylisulonen varsinki toi toinen äitienpäiväkuva! :) Ja aivan ihanat noi sun leopardikengät. Mäki haluun sellaset!!Olipa taas hirveetä hehkutusta, mut minkäs teet kun tää blogi on yksinkertasesti paras mitä oon ikinä seurannu.

  • Avatar Iina sanoo:

   No kiva että tykkäsit! Ja mustaki oli ihana kertoilla vähän enemmän eikä vain kuvailla! Kiitoksia paljon ehkä maailman ihanimmasta kommentista ja mukavaa kesänodotusta sullea<3

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Saanko kysyä elääkö isäsi vai ettekö ole muuten vaan väleissä, kun et hänestä ikinä puhu ? :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä en ole mun isän kanssa missään tekemisissä enkä koskaan ole ollutkaan enkä koskaan tule olemaan :D tässä tämä lyhyesti ja ytimekkäästi :D

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  hyväksyisitkö sun blogin seuraajien fb kamupyynnöt?

  • Avatar Iina sanoo:

   En mä varmaankaan kun siellä on suhteellisen yksityistä sisältöä ja henkilökohtaisia tietoja kumminkin sen verran, mut tietty se riippuu ihan kenestä on kyse, esimerkiksi joihinkin toisiin bloggaajiin olen ensin tutustunut vaan kommenttien kautta ja sitten on lisäilty kaveriksi ja nähty irl ym.. Mutta siis täysin ”tuntemattomia” ihmisiä en hyväksy valitettavasti :)

 23. Avatar Anonymous sanoo:

  ”Mun äo on 128 ;)””Ai euroviisut ei tuu tänään, mitähän mä oon fiksuna tyttönä sekoillu :(”Bwaha, yhdessä nuo pisti naurattaa. :D

 24. Avatar Linkku sanoo:

  Noi sun hiukset vikassa kuvasa! IHANAT! Ja kiva kuulla että Tiara oppii uutta! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Ja Tiara on kyllä ihanan nopea oppimaan! Vaikka ei siinäkään kyllä mitään vikaa ole jos rauhassa opettelee :D

 25. Avatar nnnetta sanoo:

  Suosittelen ostamaan kamerajalustan ! helpottaa tosi paljon ja helppo käyttöinen! jos et omista vielä nii kannattaa ostaa! :) ihana tiara, tykkään todella paljon blogistas ! :)

 26. Avatar Melancholia sanoo:

  Ootpa ollu taas nättinä! :)

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Onko sun sukunimi Laura vai onko se sun toinen nimes? :) Siis kun tossa on pätkä sun facebook keskustelua niin siitä tuli mieleen :D

 28. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana Tiara, noissa missä sil on toi ruutumekko päällä!:D Näyttää ku se yrittäis tanssii valssii ja vähän sheikata!:DD

 29. Avatar Fani sanoo:

  Ihania kuvia! :) ootte niin ihania ja sinä niin kaunis! <3

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  IHANA Tiara! <3 Yksi asia mietityttää; JOten miksi Tiaralla on vielä paksu lämpöpussi vaunuissa/rattaissa? :oNäillä keleillä vielä? :D

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Jos huomasit, niin Tiaralla oli vain huppari päällä ja merituuli on aika ilkeä. Lämpöpussi on just hyvä. Pitää lämpimänä ja saa avattua helposti sisätiloissa eikä tarvii riisua ja pukea lasta joka sekuntti kun vaikka kauppaan menee.

  • Avatar Iina sanoo:

   Nimenomaan, täällä Vuosaaressa varsinkin tuulee AINA joten vaikka mittari näyttäis 18 niin täällä ei oikeasti ole niin lämmintä. Lämpöpussi on tosi kätevä jos lähtee vaikka kaupungille tms kun sisällä sen voi vaan avata ja ulkona laittaa kiinni, ei riisumista/pukemista :) Kyllä mä aion sitten ottaa lämpöpussin pois kun mua itseäni ei enää palele tuulisellakaan säällä, mutta nyt toi on vielä oikein kätevä :)

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  ihana postaus! ja täytyy kyllä kans sanoo,että tää sun blogisi on jostain syystä niin pirun koukuttava ja ihan sairaan kiva lukea ja ihan sairaan hyvä blogi kokonaisuudessaan! en tajua,että mikä mua koukuttaa nii paljon lukemaa tätä sun blogia,tää on aivan huippu! :Dja yks kyssäri: ku meet ylppärijuhliin sen Tiaran kummitädin/sun ystävän luokse, ni otatko Tiaran ja Oton mukaan myös,vai menetkö pelkästään Oton kaa vai ihan yksin? :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   tiaran ja oton mukaan :DD niinku ottoki ois joku lapsi :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana että tykkäät ja oot koukuttunut mun blogiin ;DD Ja siis ihan ollaan kaikki kolme menossa yhdessä, meillä on itseasiassa kolmet ylppärit joissa pitäis keretä vierailemaan :D

 32. Avatar Marija sanoo:

  Hei, mun blogissa on sulle haaste ! :)http://hardtobenainen.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta.html

 33. Avatar Anonymous sanoo:

  Sun blogi on kyllä ihan mun ykkössuosikki ! sun ihana elämäniloinen asenne tarttuu lukijaankin. Parasta kevättä teille ihanat :—-) <3

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Sun blogin lukeminen saa mut aina hymyilemään, varsinkin kun teidän tirriäinen on niin mahottoman söpö. :) Ja pakko mainita että sun tyyli on aivan upea ! Olet tosi hyvä äiti <3

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww kiitos ihanuudet<3 Tulee niin hyvä mieli kun saa kuulla että omat löpinät tuottaa muille hyvää mieltä! Mahtavaa kesän odotusta teille molemmille ja isot kiitokset niin mun kuin Tiarankin puolesta<3

 34. Avatar Henni sanoo:

  me oltiin hesassa maanantaina kavereiden kanssa, ettittiin kauheesti jos sua ois näkyny mutta ei nähty ! ois ollu kauheen kiva moikata teitä !:D

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww voi ihanat! Meillä tais olla vaan himapäivä maanantaina, harmi juttu, ois ollut kiva moikata joo :D! No, ens kerralla sit ilmotat etukäteen ;D

 35. Avatar Mila sanoo:

  Teidän kuulumisia on aina kiva lukea :-) Ihanan paljon kuviakin! Harmi vaan että jotkut kommentoijat on niin tyhmiä ja lapsellisia, että kehtaa väittää ettet muka välitä äidistäsi ollenkaan. Sun blogista näkyy kyllä ihan selvästi, että sun äiti on sulle tosi tärkeä :–)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Ja joo no mustakin se oli aika huvittavaa että joku ihan tosissaan kehtas väittää et mä en välittäis mun mutsista, se on mulle ihan yhtä tärkeä kun Tiara ja Ottokin :D Hyvä että jotkut sentään sen huomaa! :D

 36. Avatar Mila sanoo:

  Teidän kuulumisia on aina kiva lukea :-) Ihanan paljon kuviakin! Harmi vaan että jotkut kommentoijat on niin tyhmiä ja lapsellisia, että kehtaa väittää ettet muka välitä äidistäsi ollenkaan. Sun blogista näkyy kyllä ihan selvästi, että sun äiti on sulle tosi tärkeä :–)

 37. Avatar Anonymous sanoo:

  Pystyitkö pitämään napakorua koko raskauden ajan ? Tai oliko sulla sellane äitiys -napakoru ?

  • Avatar Iina sanoo:

   Mä otin napakorun pois ihan alkuraskaudessa kun se alko meneen punaseksi ja selkeesti ärtyneeksi, siis ihan tyyliin rv 12 tjtn :)

 38. Avatar Marika sanoo:

  ihanan paljon kuvia ja kiva lukee taas mitä teille on viikon aikana kuulunu :)ja ihana ruutu-mekko Tiaralla, sulonen tyttönen muutenki ♥hyvää kesän odotusta teille (;

 39. Avatar Anonymous sanoo:

  oot ihan älyttömän kaunis! ja ihana tiara :)

Kommentoi