Viikonlopun kuulumisia ja ihana paketti!

01.07.2012
Tälläinen ihana paketti tipahti tällä viikolla meidän postiluukusta! Tämä oli siis salainen ystävä -projektin toinen paketti ja kortissa salaiseksi ystäväkseni paljastui Laura R. –  Täydellisen vajavaista -blogin kirjoittaja! Kiitoksia kovasti Lauralle molemmista mukavista paketeista! Manhattanin Blondit on mun lempikirja ja oli mukavaa istua sen ääreen pitkästä aikaa taas. On ollut tosi antoisaa ja kivaa olla mukana Salainen blogiystävä -projektissa jännittämässä postiluukusta kolahtavia paketteja ja miettimässä kuinka ilahduttaa toista äitiä. Toivottavasti tälläinen järjestetään joskus uudestaankin, mä oisin ainakin mukana!
                Koko viikko on kulunut enemmän tai vähemmän sairastellen ja yskästä johtuvien nukkumisvaikeuksien takia myös tosi väsyneenä. En yleensä valita mutta nyt täytyy sanoa että on ollut harvinaisen huono olo ja aina kun tuntuu että on parempi olo niin vähintäänkin se yskä tai tukkoinen nenä palaa iltaan mennessä. Täytyy nyt vain toivoa että tää pian helpottaisi kokonaan niin pääsisi taas nauttimaan kesästä kuten kuuluukin, vaikkei noi ilmat nyt olekaan suosineet niin kovasti. Mä tein Tirriskälle ja itselleni pieniä vaateostoksia tällä viikolla, ihan vaan piristyksenä koska on niin ärsyttävää olla kipeä! Tiaralle ostin Lindexiltä ja itselleni tein H&M:lle kunnon tilauksen johon nappasin vielä pari juttua neidillekin. Voisin esitellä viimeaikojen ostoksia teillekin!
Charlotte vinkkasi Facebookissa että Lindexiltä saa tälläisiä ihanuuksia niin pakkohan ne oli käydä kotiuttamassa!
Ja kuinka sulonen toi body voi olla! Tiaralla on tosi paljon kuosillisia housuja/alaosia ja sen takia halusin jonkun tosi yksinkertaisen yläosan niiden kanssa käytettäväksi.
Toi harmaameleerattu hame on lastenosastolta, mutta juuri sellainen kun oon ettinytkin! Leopardihame on mukava lisä mun luopardikuosi -kokoelmaan ja tohon pitsihameeseen ihastuin heti! Valkoinen lyhyt kauluspaita sopii kaiken kanssa!
Olkihattu mun oli pakko tilata koska se on samanlainen kun Tirriskällä mut aikuisten versio! Kaitaliinaa ostoskoriin klikatessani mulla oli mielessä kahden ja puolen kuukauden kuluttua häämöttävät Tirriskän 1v -synttärit joiden teemana tulee näillä näkymin olemaan värioksennus! Keltaiset tennarit on Tiaralle juuri passelit ja noi mustat narusandaalit on mulle kivat loppukesäksi ja sopii kaikkien vaatteiden kanssa. Tennareiden lisäksi tilasin vielä Tiaralle mustat legginsit, mutta niitä en jaksanut liittää kollaasiin koska, noh ne on mustat leggingsit :D
Ja sitten vielä parit kivat shortsit mulle! Valkosia shortseja on nyt näkynyt tosi paljon lehdissä ja katukuvassakin ja aattelin kotiuttaa itsellenikin sellaiset, mikäs sen täydellisempi pari rusketukselle kuin valkoiset vaatteet? Ja noi keltaiset shortsit oli niin ihanan pirteät että oli pakko napata vielä nekin!
Sitten mulla olis vielä päivän asu -kuvat tältä päivältä ja toissapäivältä! Toissapäivänä oli tuulinen ilma ja päädyin Ginan maximekkooon koska se lämmitti kivasti jalkojakin. Tänään oli taas mukavan lämmintä ja oli kivaa laittaa pitkästä aikaa shortsit jalkaan! Kummasta asusta te tykkäätte enemmän?
Perjantain päivänasu
Mekko & Farkkubiker – Gina Tricot

Sunnuntain päivänasu 
Verkkoneule – Gina Tricot
Valkoinen toppi – Mango
Shortsit – Cheap Monday
Punaiset ballerinat – ZARA
Aurinkolasit – Glitter
Jalkojen alla yksi parvekkeen uusista matoista – Tiimari
Tiara meidän ihana palleroinen on viihdyttänyt meitä minkä on ehtinyt! Höpötystä tulee taukoamatta ja pari päivää sitten naureskeltiin kun Tiara hoki kokoajan ”mummu, mummu” ja päästeli syviä huokauksia aina perään. Taisi neidillä olla mummua kova ikävä, niinkuin meillä muillakin! Tiara ei myöskään osaa kontata tai ryömiä hiljaa, aina kun neiti viilettää eteenpäin niin kunnon sotahuudot raikaa pitkin ja poikin, aika suloista! Neiti on maistellut viime aikoina paljon tuoreita vihanneksia, yllättävän hyvin noilla kahdella pienellä alahampaallakin saa haukkailtua kurkkua ja kesäporkkanaa! Tässä pari kuvaa Tirriäisestä kun joku jo eilen hymykuvaa pyytelikin päivän piristykseksi!
”Naminami kurkkua!”
”Porkkana saa nyt odottaa ku mä vetelen riisikakkua!”
”Hammmmmm!”
”Oon maailman sulosin!”
”Vauvauvauu!”
”Hehee!”
”Ai oikeesti?!”
”Äiti mä haluun nyt repii digiboxin ja isin xbox -ohjaimet alas tuolta, jooko?”
Sellasta meille, mitäs teille? Ihanaa että niin moni on jo käynyt tykkäilemässä But I’m a human not a sandwichista facebookissa, 150 on jo rapsahtanut rikki! Mietittyäni nyt teidän kommenttien pohjalta mä oon nyt päättänyt ainakin toistaiseksi pitää blogin edelleen samannimisenä, katsotaan jos joskus tulevaisuudessa vaihdan nimeä tai sitten en. Ulkoasusta on kyselty kovasti, mutta se ilmestyy kyllä tänne heti kun kaikki on vain valmiina, muutos tulee olemaan niin iso että sitä ei ihan hetkessä tehdäkään. Nyt mä toivotan ihanaa alkavaa viikkoa ja alan tekemään Katkarapu-sitruunapastaa meille ruuaksi! Moikkamoi<3

34 Responses to “Viikonlopun kuulumisia ja ihana paketti!”

 1. Avatar Charlotte sanoo:

  jeeee leohousut <3 hihi :) nyt on mein mussukat ihan samixiii ;D

  ihana toi sun maxi asu! :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  toi maximekko on niin ihana ja sopii nätisti sulle :) ja ihana Tiara hymyilevä tyttö! :) <3 -Jellu

 3. Avatar Fanni sanoo:

  Teijän tyttö on kyllä varmaan maailman sulosin tapaus! Pistää ihan herkistymään :)

 4. Avatar Kaisla sanoo:

  oot upee ihan missä vaan vaatteissa ja varmasti ilmankin ;))))) <3 <3 ::D tiarahan kasvaa koko ajan… tuntuu et missaan kaiken XD

 5. Avatar Wilma sanoo:

  Toi maximekko sopii sulle paremmin ku hyvin! :)Paljonko oot pitkä, mietin vaan että yleensä se sopii vain tosi pitkille mutta toi sopii tositosi hyvin! ♥

  http://yksi-pala-minusta-wilma.blogspot.fi/

 6. Avatar tinttara sanoo:

  Samaa mieltä: tuo maximekko sopii sulle tooosi hyvin! Aivan ihana, pitäs itelläki ostaa tommonen ;)

 7. Avatar Heini sanoo:

  Toi perjantai päivän asu saa sut jotenki näyttämään enemmän äitiltä tai EIKU vanhemmalta näytät just sellasselta onnelliselta äitiltä :-) Ja toi tiaran viiksipaita oli ihana !

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  tykkäsin maximekkoasusta ehkä pikkuisen enemmän. ja tiara on maaaailman suloisin vauveliini noissa kuvissa♥

  muistatko vielä kuinka paljon toi ginatricotin farkkubiker maksoi? sunnuntai-iltoja sinne! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon! Tirriskä on kyl maailman söpöin<3 Jajajaaa toi farkkubiker on ikivanha, ostettu kesällä 2009 :D Hintaa en muista tarkkaan, oiskohan ollu joku n. 30€? :D Hauskaa viikkoa sulle :)

 9. Avatar Ipa sanoo:

  Ihanat nuo Tiaran leopardi leggarit. :) Tiara on niin sulonen hymytyttö. :)
  Tuo maximekko on tosi nätti. Käy hyvin. :) Onneksi oon katellu kaikki postaukses läpi. Helpottu kuukauden päästä olevien häiden vaatekriisi, kun näin postauksen missä käytit häissä tuota mekkoa. Nyt on maximekko hommattu ja masu mahtuu sinne loistavasti. ;)

 10. Avatar Linkku sanoo:

  Voi tuo maximekkoasu, ihana! Kukkakuosi ja farkku vaan sopii jotenkin yhteen :)

 11. Avatar Kati sanoo:

  Haha, tilasin just molemmat noi sandaalit h&m:ltä. Kuolasin tuota kaitaliinaakin, mutta en tiedä vielä montakö pöytää meidän 2-vuotis juhlissa tulee olemaan niin ei tullut tilattua.. Hatunkin jätin kun ajattelin, että kaksi on jo passeli määrä, kolme melkein liioittelua :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Ne oli kyl kivoja ne kengät ja se kaitaliina myös, mua vaan jäi harmittamaan kans ku tilasin vaan yhden, ois voinu tilata vaikka kaks tai kolme ku ne oli niin halpoja :DD Ja mitäs nää mun ostokset on sit jos kolme tuotetta on jo liiottelua XD!

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana Tiara! Molemmat asut sopii sulle yhtä hyvin. :)

  Johanna

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Maximekko on ehdottomasti mun suosikki noista asuvalinnoista! :) Ihania kuvia taas pikku Tiarasta :)

 14. Avatar Anni sanoo:

  Haha, ihana Tiara! Toi maximekko on kyllä nätti, sopii sulle hyvin :-) Olette ihania ♥

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  eii mä en kestä toi viimenen kuva! maailman söpöin tiara! niiiiiin ihana! iina oo onnellinen tuosta lapsesta! nii rakas! :D <3

 16. Avatar Erika sanoo:

  eii,mun oli pakko tulla kertoo tää sulle ! Näin viime yönä unta susta,ja että te muutitte meidän perheen naapuriin. Eikä tässä vielä kaikki,unen aikana sä tulit raskaaksi ja teille synty toinen tyttö :D:D <3 heräsin siihe ku oltii tulossa kattomaan teille uutta vauvaa :o aika ihana mut toisaalta pelottava uni!
  ps. tän unen myötä rupesin ajattelemaan kui ihanaa ois jos tulisit nyt raskaaksi<3
  pps. Toivottavasti et nyt kovi pelästy,musta oli vaa jotenki nii jännä sattuma(:

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  heei luin tossa sun vanhoja kirjotuksia ja siel oli se kakskielisyydest jottai, nii puhutteks Tiaral viä ruotsii myös välillä ?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.