Moikkeliskoikkelis

15.07.2012
Upea otsikko, eikö! Mutta joo, ajattelin tulla kertoilemaan teille vähän meidänkin kuulumisia tältä viikolta kun postausaiheet on käsitelleet lähinnä sisustusta ja Tirriskän yöunia. Meillä on ollut aika löysäilyviikko, mitään kovin ihmeellistä ei olla uuden järjestyksen lisäksi saatu aikaiseksi mutta eipä se mitään, joskus on ihan mukava vain olla kotosallakin. Neidin kummitäti Nona oli meillä torstaina kylässä ja meillä oli tarkoituksena lähteä ulos, mutta sitten tulikin kauhea sade ja tuuli ja möllötettiin vain sisällä juomassa kuumaa kahvia. Perjantaina Oton kaveri tuli meille ja pojat pisti lanit pystyyn, itse nuokuin sohvalla Tiaran mentyä nukkumaan ja yritin mm. katsoa leffaa ja lukea lehteä mutta jotenkin ei kiinnostus riittänyt ja nukahdin jo ennen yhtätoista. 
        Jotenkin noi surkeat ilmat masentaa mua niin paljon että en oikein edes jaksa suunnitella mitään erityistä ulkoilutekemistä kuten rantareissua tai piknikiä kun tuntuu että aina on harmaat pilvet ja orastava sade pilaamassa ne. Mutta toivotaan nyt että tälle kesälle saataisiin vielä edes muutama lämmin ja aurinkoinen  päivä niin saataisiin toteutettua lintsireissu ja korkeasaarireissu sitten kun mun äiti ja mun serkku tulee meille kyläilemään parin viikon päästä. Sitä ennen ajattelin vihdoin kipaista kaupasta hakemassa ne sormivärit ja päästää Tiaran luovuuden valloilleen niin saa kivaa tekemistä sadepäiviksi! Tiara tosin onneksi osaa itsekin viihdyttää itseään, täm hetken hittejä on oman peilissä näkyvän nassun pussailu, kirjojen ja dvd:en vetäminen hyllyistä alas lattialle sekä kaikkien mahdollisten laatikoiden, laukkujen ja kaappien tutkiminen. Mutta nyt vähän kuvia viime viikolta!
          ”Ihana minä peilissä!”                                        ”Oon niin kaunis!”                       ”Pakko pussata mua ku oon nii söpö!”  
Kummitäti ja  Duckfacetytsy XD<3
Tirriskän asuja viikolta:
Farkkuhaalarit – Kirppislöytö
Mekko ja leggingsit – H&M
Äidin oma rakas kulta <3
 Mun päivänasua perjantailta:
Valkoinen toppi ja leopardihame – H&M
Farkkuliivi – ONLY:n farkkutakista itse tuunattu
Mustat teräväkärkiset ballerinat – Kirppislöytö
Aurinkolasit – Glitter
Äsken tapahtui maailman kahdeksas ihme! Mun oma rakas läppäri, joka on ollut ”rikki” siitä asti kun Tiara oli kuukauden ikäinen, käynnistyi yhtäkkiä (vaikkei siis ole käynnistynyt koko sen kahdeksan kuukauden aikana kun ollaan kokeiltu vaikka ja mitä) kun Otto kokeili ja se toimii taas! Koko tämän ajan meillä on ollut käytössä vain kaksi konetta, toinen joka on Oton ja toinen joka on ikivanha kakka jolla ei pysty tekemään oikein muuta kunnolla kuin selaamaan nettiä, ja siksi mun postaustahtikin on ollut paljon surkeampi kuin blogin alkuaikoina. Enhän mä olisi voinut varata Oton konetta itselleni aina kun huvittaa vaan  meidän on aina pitänyt sopia erikseen että kumpi saa olla koneella. Mutta nyt se ongelma on poistunut vihdoin ja voin tehdä postauksia tasan niin usein kun itse vain haluan ja ehdin! Mä oon ikionnellinen, koneella on mm. kaikki kuvat Tiaran ensimmäisiltä viikoilta joita en ollut ehtinyt siirtää ulkoiselle kovalevylle ennen kuin kone poksahti, mutta nyt saan nekin kaikki vihdoin talteen!
Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, toivottavasti teillä kaikilla on vähintään yhtä hyvä fiilis kun mulla nyt! Sellainen juttu tuli muuten mieleen, itseasiassa jo Tiaran yöunipostausta kirjoittaessani, että olisiko teillä postaustoiveita? Mä en ole tosi pitkään aikaan toteuttanut mitään postaustoiveita, viimeksi silloin kun blogi täytti 1 vuotta toukokuussa joten nyt teillä on mahdollisuus toivoa mitä vain haluatte, tietysti hyvän maun rajoissa, joten postaustoiveita tulemaan kiitos!

93 Responses to “Moikkeliskoikkelis”

 1. Helluw sanoo:

  Ihana Tiara ja nätti Iina! <3 :) Ja joku video ois tosi kiva!! :)

 2. Anonymous sanoo:

  Joo video ja synnytyskertomus ois myös kiva. Vai ootsä jo tehny? Haluutko laittaa linkin? :) Jaaa hmmm.. Et sä mitään postaustoiveita tarvi, nää arkipostaukset on kaikista parhaita!

 3. jenna sanoo:

  videopostaukset on aina tosi kivoja :-) ja haha se Oton tekemä postaus oli tosi huippu!! et jos Otto suostuis jossain vaiheessa väsäämään taas postauksen, niin se ois aika jees :-D

 4. Anonymous sanoo:

  VIDEOITA VIDEOITA JA VIELÄ KERRAN VIDEOITA ;) voisitko toteuttaa sen, mitä kaavailit jo keväällä et tekisit suunnillee parin viikon välein videohöpöttelypostauksia <3 olis superkiva! ei mulla muuta, hehehe.

  • Iina sanoo:

   Videoita voisin kyllä alkaa tekemään ahkerammin, niiden tekemiseen on vaan aina niin iso kynnys jotenkin, paljon isompi kun normipostausten mut sit ku saa tehtyy nii on aina hyvä fiilis :D Mut joo lupaan tehdä useemmin (taas kerran) :D!

 5. Anonymous sanoo:

  Voi että tuo peili-kollaasi! Hymy nousi kasvoille! <3 IHANA TIARA <3

 6. Anonymous sanoo:

  Oo hienoa, että kone toimii ja kiva, jos voit postata vielä(kin) useammin. Nää postaukset piristää aina.

  Ehdotuksia:

  – Oton postaus
  – Kysymyspostaus sulle ja Otolle
  – Tulevaisuuden näkymät
  – Äitiyspakkaus (miten paljon olette käyttäneet tavaroita, vaatteita)
  – Vartalo (käytätkö vielä itseruskettavia, miten palautunut, raskausarvet yms.)
  – Päivämme (kuvailet koko päivän)
  – Kuvaat juttuja, joita pyydetään (esim. lamppu, nii kuvaat sen)
  – Ulkoilupostaus (alusta loppuun)

  Videopostaukset on plussaa. :)

  • Iina sanoo:

   Ihana kuulla et mun höpöttelyt piristää! Kiitos<3 Ja iso kiitos myös useasta postausideasta, ihan loistavia! Mä alan toteuttelemaan noita tässä tasaisin väliajoin ja videoita myös :)

 7. Anonymous sanoo:

  Postaustoiveena, että Otto kertoisi miltä isyys tuntuu ja miten on muuttanut häntä ihmisenä. Kun sä olet jo kertonut miltä äitiys tuntuu. :)

 8. Anonymous sanoo:

  Ai et muka huomaa miten toi It’s all about avan kirjottaja matkii sua, käyppä kattomassa sen ”uutta ulkoasua” sehän on täysin sulta kopioitu :-D

  • Anonymous sanoo:

   Ööööö Iinallahan on väriteema harmaa ja Emilialla pinkki? Lisäksi kaikki gadgetit ovat aivan erilaisia? Joo bannerit on samantyyliset, mut sielläkin on tätä puitu. Hankkikaa anot elämä terveisin anonyymi itsekkin

  • Anonymous sanoo:

   Ei se oo mitää semosta sanonu et ei huomais. Tää vaa on AIKA paljon suositumpi blogi ku sen jonku Emilian. Se vaa kertoo: Ava söi tätä ja tätä ainiin tätäkin se söi. Huomasin samalla ku luin sen blogin kommentteja että joku oli kommentoinut että Avalla ja Tiaralla on AIKA paljon samanlaisia tavaroita. Muka väittää että empä oo ees lukenu. Muuten vaa Ava on kuin ilmetty Tiara…

  • Iina sanoo:

   Mä jätin suurimman osan tähän aiheeseen liittyvistä kommenteista julkaisematta koska ne oli niin ala-arvoisia Emiliaa kohtaan. Musta on upeaa että te puolustatte mua, mutta toisiakaan ei saa loukata, ainakaan mun blogissa!

   Mä tiedostan sen itsekin että Emilian uusi banneri on aika samantyylinen kuin mun oma jonka viikko sitten julkaisin koska yhdennäköisyys on todella huomattavaa. Kyllähän se ehkä näin YLEISESTI tuntuu vähän hassulta että ensin teet itse jotain ja heti sen jälkeen toinen tekee perässä (tarkoituksella tai ei), mutta en mä sitä ainakaan loukkauksena ota missään nimessä. Mä toivon että tämän aiheen nyt voisi antaa vain olla koska mä mielellään pitäisin ainakin oman blogini täysin draamavapaana vyöhykkeenä. Kiitos.

  • Anonymous sanoo:

   oot iina tosi fiksu kun jätit joitain loukkaavia kommentteja julkasematta! ja jos matkii niin antakaa anot olla .. ei sen pitäis teidän elämään vaikuttaa! iina oot ihana<3

  • pinni sanoo:

   Iina oot ihana ja fiksu! <3 oot mun sankari :D

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia anonyymi oot itse ihana<3 Ja voi Pinni SÄ OOT mun sankari, sä valat muhun uskoa sun blogillasi, että parturi-kampaajan ammatti ja pienen lapsen äitinä oleminen on hyvä yhdistelmä ja siitä mäkin haaveilen!<3 :D

 9. Siiri sanoo:

  Tukkas näyttää suuperhyvält!! Ja toi banneri on awesome :)

 10. Anonymous sanoo:

  se päiväni videolla uudestaan !! :)

 11. Anonymous sanoo:

  joku oli sanonu tosta it´s all about ava blogin kirjottajasta et se matkii sua.. ensi ajattelin itekki et varmaan vaan sattumaa mut nyt ku näin sen uuden bannerin…. muistuttaa kyllä aika paljon sun blogin banneria! kummallakohan se oli ensin?

 12. Anonymous sanoo:

  voisitko ottaa asukuvia ilman noita iänikuisia arskojas, ne pilaa kaikki kuvat, me tiietään et tykkäät niistä se on ok. mut pliiis.

  • Iina sanoo:

   Mä aina otan asukuvat ku oon menossa jonnekki/tulossa jostain koska sillon on asusteetkin mukana (kengät ym) joten sillon mulla on yleensä arskatki jo pääl, mut jos ne häiritsee noin kovasti nii voin toki yrittää muistaa ottaa ne pois :DDD

 13. Anonymous sanoo:

  aiijj etttä ooot nätti nois kuvas, ja tietty Tiaraki ! (=
  Voisiks tehää sellassee postaukse niiku mis leikkipuistois käytte, ja niiku jos käytte ulkoilees ni missä ja silleen :D tajusiks ? xD oon hyvä selittäään:D

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos :)<3 Mä en hirveen tarkasti halua kertoa täällä blogissa et missä me liikutaan ym mutta voin mä jotain suht ympäripyöreetä koittaa väsäillä, hauska idea kyllä :)!

 14. Anonymous sanoo:

  Kaikki sun postaukset on ihan tajuttoman kivoja! Kannatan myöskin, että Otto tekis postauksen :) JA videoooo!

 15. Laura sanoo:

  en muista oonko joskus jo ehdottanutkin tätä mutta ajatusleikkinä ois hauska semmoi postaus että mitä sinä ja otto oletettavasti tekisitte nyt, jos tiaraa ei olisi vielä maailmaan putkahtanutkaan! ja molempien näkökulma ;)

 16. ac sanoo:

  Ihana tuo peilin pussaaminen :D ! Mä odotan innolla postausta missä alatte vääntämään tirriskän huonetta :)

 17. ac sanoo:

  Tai hei! Kerta siinä todellisen huoneen esittelyyn menee luultavasti aikaa, niin teeppä sellainen postaus missä suunnittelet sitä huonetta etukäteen? :) Vähän haaveilua jne!

 18. Koo sanoo:

  Moi! Seuraan sun blogia Bloglovinin kautta ja säikähdin, että mites meidän T:stä on kuvakollaasi siellä, mutta sehän olikin ihana Tirriskä! :) Meillä on siis vajaa 2 kk Tiaraa nuorempi tyty ja on kiva seurailla sen ikätoverin touhuja täältä. Oon lukenut tätä sun blogia aika alusta saakka, tykkään, kun sulla on niin mutkaton ja positiivinen tyyli kirjoittaa. Ootte ihan huippuja! :)

  • Iina sanoo:

   Hahah hauskaa et teidänkin tytsy tykkää peilistä ja sen nimi alkaa T:llä :D! Kiitoksia ihanasta kommentista ja siitä että piristit mun päivääni ihan hirmuisen paljon! Ihanaa kesää teidän perheelle ja terkkuja Tirriskältä teidän tytsylle :)!

 19. Linkku sanoo:

  Muaki masentaa noi säät kauheena :( Pitäis mennä pihasta mansikoita poimimaan mut ku sataa aina about minuutin välein sellasina ryöppyinä nii eihä sinne uskalla mennä!!

  Ja nauroin sikana tos ekassa kuvassa tolle Tiaran naamanpuolikkaalle tuolla peilissä ku se on jotenkin niin hassun näkönen! :D Ja oot taas niin upeena että, tosi ihana asukin :)<3

 20. Anonymous sanoo:

  ois mielenkiintoista jos kertoisit haasteista mitä koet nyt kun oot äiti.

 21. Anonymous sanoo:

  Päivänostokset eli kuvaat kaikki ruoat/jutut, jotka ostitte ja perustelet, miks ostitte just ne, yksitellen. :D Ja ei missään nimessä saa tarkotuksella postauksen takia ostaa jotain vaan normaali kauppareissulta, ku tuut kotiin saatki inspiksen tehä tän tai vaik otto tulee kaupast, nii sit yllätät sen ja kuvaat ne sen ostokset :—D
  vois olla mielenkiintoista!

  • Iina sanoo:

   Hahaa aika hauska idea! :D Pitää jutella tästä Oton kanssa, kun mä en tiedä onko tää raha-asia, mut me ollaan ainakin sovittu et raha-asioista ei tääl hirveesti kerrottais :D Mut siis mä ainaki innostuin tästä nyt, kiitos ideasta!

 22. Anonymous sanoo:

  Hei! Olisi kiva jos kertoisit Tiaran vaunuista. Miten ne ovat toimineet ja oletteko olleet tyytyväisiä? Oletteko vielä hankkineet niitä matkarattaita? Mitkä rattaat teillä on ollut mukana esim. Oulussa? Kiitos;)

 23. Anonymous sanoo:

  komppaan edellistä anonyymiä, olis kiva saada sellane perusteellinen vauvantarvikepostaus, jollasta oot tuolla sivupalkissa jo lupaillu ajat sitte:) tyylii mitä hankitte/miksi/ tarpeellinen vai turhake :)
  ilona

 24. Anonymous sanoo:

  lueskelin noit aikasempii postauksiii tänään ja sellanen vois postaus tosta tiaran kakskielisyydest, ku kirjotit siellä et otto puhuu välillä Tiaralle ruottia ? (= ja se o kiva ku hyväksyt näää kommentit tosi nopeesti, ku ooon enneki kommentoinu :D joten kiitos siitä (=

 25. Neea sanoo:

  Ihana ankkahuulikuva Tiarasta<3 :D Muaki toisaalta kiinnostais että mitkä on Oton syvemmät fiilikset nyt isyydestä! :) (mää kun en oo saanu kaitsua kirjottaa ees poikien vauvakirjaan mitää fiiliksiä :DD)

  Ja ehkä jotain tulevaisuudensuunnitelmia?! Tyyliin missä pyrittä olemaan esim viiden vuoden päästä, mitkä jutut hoidettuna tms :)

  • Iina sanoo:

   hahah meidän duckface<3 :D Ja arvaa mitä, muaki kiinnostais noi Oton fiilikset ;D Toivottavasti se suostuis! Ja tulevaisuudensuunnitelmapostauskin ois kiva tehdä, vielä kun sais itelle selväksi että mitä sitä oikeen haluaa elämässä saada aikaiseksi ja missä ajassa :D Kiitos ideoista noi oli just kivoja<3 Ja terkkuja!

 26. Anonymous sanoo:

  se päiväni videolla vois olla kiva (vaikka ootkin jo kerran tehny) ja sit ois mielenkiintoista jos laittaisit vaikka viikon ostokset ja paljon on kulunut rahaa jne. kaikki ruuat ym :)

  • Iina sanoo:

   Päiväni videolla mä voin tehdä, sitä oli hauska kuvailla! Toi viikon ostokset juttu on mun mielestä jo vähän too much information, mut päivän ostoksista voisin vaikka tehdäkin postauksen :)!

 27. Anonymous sanoo:

  Eipä mulla mitään eriyistä toivetta ole, mutta kerron vaan että on mukavaa, kun postaat välillä muustakin kun kuulumisista tai tiarasta. kuten tosta sisustuksesta ja ruuasta esimerkiks :)

 28. Anonymous sanoo:

  tä nyt ei liity tähän mut oon ymmärtäny et oton vanhemmat ei oo kuvioissa mukana mitenkään? ja sunkin vanhemmista vaan äiti.. niin eiks sua koskaan harmita et tiaralla on periaatteessa vaan yks isovanhemmista ?

  • Iina sanoo:

   Mikä saa sut ajattelemaan ettei se harmittais mua? Tottakai se harmittaa, mä kovin mielelläni ottaisin Tiaralle vaikka kymmenen mummoa ja pappaa elämään mutta niillä on mentävä mitä elämä antaa. Onneksi Tiaralla on mun äidin lisäksi ihania isotätejä ja -setiä ja maailman parhaat kummit niin on kumminkin paljon ihania ja luotettavia aikuisiakin ystäviä mukana Tiaran elämässä :)

 29. Anonymous sanoo:

  ihana toi Tiaran duckface :DDD ja ois kiva jos tekisit niinku Neea ehdotti nii teidän tulevaisuuden suunnitelmista :) opiskelu,ammatit,mis haluatte asua,haluutteko lisää lapsia ja koska jnejne.. ja ois kiva jos siihen sais otonkin mielipiteet niin että ette lukis toistenne tekstejä :)! ois tosi mielenkiintoinen!

 30. Monsuuni sanoo:

  Äh, toi sun tyttäresi on niin suloinen, etten kestä <3 :)

 31. Anonymous sanoo:

  hei jos teet videopostausta nii olisiko mitenkää mahdollista laittaa tekstit siihe? oon kuuro ja siksi tällainen pyyntö :)

 32. Anonymous sanoo:

  Ihana Tiara ! :)

 33. Anonymous sanoo:

  mietin et jossain vaiheessahan sanoit ettet tuu laittamaan tiarasta vaippakuvia ja nyt täälä ei melkein muuta ookkaa? :D

 34. Anonymous sanoo:

  Tee postaus teidän päivästä ! :) Ihania kuvia susta ja Tiarasta <3

 35. Anonymous sanoo:

  Mielipidepostauksia?

 36. Anonymous sanoo:

  Oon laiska enkä lue kaikkia kommentteja vaikka ne varmasti aivan älykkäitä ovat, ehotan vaan mikä mun mielestä olis aika siisti postaus sulle tehä: semmone ”aakkospostaus” jossa esittelet yhen esineen/asian/ilmiön/minkävaan elämästäs joka alkaa jokaisella kirjaimella aakkosista ja liität tietty aiheeseen soppelin kuvan siihe viereen. Voi vaan tulla melko pitkä homma mutta eihä sitä kerralla tarvis tehä :D Silleen nousee semmosia pikkuasioita esille mistä normaalisti et vaikka oo hoksannu kirjottaa vaikka aika kattava kirjottaja kyllä ootki. Ihanuus teijä neiti <3

 37. Petra sanoo:

  Ootpa kaunis! Kiitos hurjasti harmaita päiviä piristävästä blogista :)

 38. Sanna sanoo:

  Tätä sun blogia on niin ihana lukee!
  En iha joka päivä tai viikkokaa muista täällä käydä, mutta ainaku eksyn tänne nii päivä piristyy kummasti! Olet aina niin hyväntuulinen ja kuvasi Tiarasta ja itsestäsi ovat ihania!
  Tsemppiä teijän ihanalle perheelle ja toivottavasti positiivisuutesi ei katoa! : )
  Oikeen lämmintä loppukessää ( vaikka tuntuu, että vettä vaan sattaa : < )

  • Iina sanoo:

   Aww kiitos paljon<3 Ihana että tykkäät ja maailman parasta kuulla et meidän löpinät piristää sun päiviä :) Niin ihana kommentti! Lämmintä kesää sinullekin ja toivotaan nyt että noi sateet vähän ees helpottas!

 39. Linkku sanoo:

  Ainiin tuli mieleen, en kyl muista minkä verran ootte puhunu täällä teidän hääsuunnitelmista mutta jos sellaisia on mielessä niin niistä ois kiva kuulla :) tyylii minkälaisen mekon haluaisit, esimerkkikuvia yms :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.