Muutoksia kotona

12.07.2012
Otto eilen kotiin tultuaan ilmoitti että ”tänään me vaihdetaan järjestystä” ja mä olin heti ihan mukana! Mikäs sen kivempaa yhteistä tekemistä kuin laittaa yhdessä kotia uuteen uskoon. Aika urakka siinä oli mutta nyt olen kyllä tyytyväisempi meidän kotiin mitä koskaan ennen. Järjestys on nyt sellainen, että kunhan saadaan Tiaralle lastenhuoneen kalusteet ostettua (siis pöytä, säilytyshylly ja pari tuolia ja vähän sisustusjuttuja) niin sitten meidän ei tarvitse kuin vaihtaa vierassängyn ja meidän sängyn paikkoja niin uusi koti on valmis ja sitten Tiaralla on oma huone! Alunperinhän me suunniteltiin että siirrettäisiin meidän sänky olohuoneeseen, mutta eilen Otolla oli vielä parempi idea; tehtiin meidän ruokailutilasta meille alkovi ja siirrettiin ruokapöytä olkkariin. Eli tuossa alkovissa on nyt siis se vierassänky joka oli ennen olkkarissa, mutta sitten kun Tiaralle tulee oma huone niin vierassänky siirtyy Tirriskän huoneeseen (tosin asetellaan se seinää vasten eikä niin hallitsevaksi elementiksi kuin meidän sänky tällä hetkellä) ja meidän sänky siirtyy ”alkoviin”. Tässäpä vähän kuvia muutoksesta ennen ja jälkeen!
Tästä kaikki alkoi! Tyhjennettiin kirjahylly jotta se voitiin siirtää telkkaritasoksi ja saatiin ”pienet” kirjapinot aikaiseksi ruokapöydän päälle. Tiara oli innokas pikku auttaja koko järjestelyn ajan!
 Tältä meillä siis näytti vielä eilen päivällä:
Sänky oli olkkarissa ja kirjahylly olkkarin pitkällä seinällä. Uudessa järjestyksessä kirjahylly toimii nyt myös telkkaritasona, koska vanhan telkkaritason isoin ongelma oli se että Tiara mm. silitti TV:n kuvaruutua riisikakulla tässä yksi päivä joten nyt neiti ei sitten pääse käsiksi siihenkään!
Ruokapöytä mahtui mukavasti ikkunaseinälle, otettiin yksi jatkopala pois jottei pöytä vie niin paljoa tilaa mutta jos tulee vaikka vieraita niin pöydän mahtuu kyllä hyvin pidentämäänkin ja saa kaikki kuusi tuolia sen ympärille kivasti. Tiaralle jäi ikkunan eteen oma pieni lelunurkkaus, nyt on paljon kivempi kun lelut on yhdessä kohdassa eikä ripoteltuna ympäri ämpäri.
 Vanha ruokailutila oli vaan perus ruokailutila, pöytä ja tuolit eikä mitään jännää mutta nyt saatiin tuolle isolle tilalle paljon fiksumpi käyttötarkoitus! Tittidiii saanko esitellä mun ja Oton tulevan makuuhuoneen!
Mun mielestä noi kamppeet ainakin mahtuu tosi hyvin tuohon tilaan ja tossa on kiva oma pieni soppi meille. Nyt on myös kiva kun tietokoneet ja telkkari on eri paikoissa niin ei häiritse yhtään jos toinen vaikka kuuntelee musiikkia ja toinen kattoo telkkaria. Ja sekin toki vielä että nyt on sitten lyhyt matka keittiöön että jos yöllä tulee vaikka jano ja aamulla ei tarvitse ottaa kuin muutama askel hakeakseen tuoretta kahvia! Kuvissa seikkailee mukana hyvin väsynyt Tirriskä joka nukahtikin heti päikkäreille ja on nukkunut yllättävää kyllä jo tunnin verran!
Mitäs tykkäätte? Jos on vaikea hahmottaa niin koko meidän ”vanhaa” asuntoa pääsette tarkastelemaan tästä. Mä oon niin tyytyväinen nyt tähän kämppään, tästä tuli mun mielestä paljon kivemman ja raikkaamman näköinen. Nyt mä alan hengailemaan neidin kummitätsyn kanssa joka juuri tuli meille kahville ja me nautitaan rauhassa kupposet kuumaa sillä aikaa kun Tiaraa nukkuu päikkäreitä. Ihanaa päivää teille kaikille<3

112 Responses to “Muutoksia kotona”

 1. Anonymous sanoo:

  Tuo on paljon kivempi nyt! :) ps. olin eka joka tykkäs jee ♥

 2. Anonymous sanoo:

  Tosi kiva tuli nyt!! Mielestäni sänky ei kuulu olohuoneeseen, ymmärrän toki tilanpuutteen vuoksi sen, mutta jotenkin ei ollut mun makuuni se teidän aikasempi olkkari. Nyt tuli tosi kiva tosta olkkarista ja alkovista :)

  • Iina sanoo:

   Joo en mäkään tykkää mitenkään erityisesti siitä et sänky on olkkarissa, mut onhan se kätevä ratkaisu just jos on tilanpuutetta :) Ja ei se nyt pahan näköistäkään ole, kyllä mä voisin pitää sänkyä olkkarissakin mut onhan tää vielä kätevämpi ratkaisu! Kiitoksia paljon!

 3. Anonymous sanoo:

  repesin tolle: ”Tiara mm. silitti TV:n kuvaruutua riisikakulla tässä yksi päivä” :DDD mutta joo asiaan ! toi uus järjestys on ihan älyttömän fiksu !! kyllä otolla leikkas ;) nythän te saitte periaatteessa yhden uuden huoneen ja toi ruokailutila/olohuone näyttää tosi toimivalta :) nyt teillä ei oo mikää kiire muuttaa pois kun tiarakin sai oman huoneen.. kun kerran tykkäätte tuosta talosta/paikasta :) onko tiara muuten koskaan nukkunut eri huoneessa kun te? :)

  • Iina sanoo:

   Joo mäki vähän repesin ku tajusin mitä se tekee :DD Kiitoksia paljon! Ja se on ihan totta että saatiin periaatteessa yksi huone lisää! Tiara ei oo koskaan nukkunut koko yötä eri huoneessa kun me, mutta tietty aina iltaisin neiti on yksin siellä kun me vielä valvotaan ja joskus aamuisin kun mä herään ennen sitä ja meen keittelemään kahvit yms :) Eiköhän se suju ihan hyvin!

 4. Noora sanoo:

  Siiis todella kätsyn näkönen! Voi että, tulkaa munkin luo sisustaa..? :DD

 5. jenny sanoo:

  Tosi kivan näkönen! :) Näyttää paljon kivemmalta kun aikasemmin.

 6. Anonymous sanoo:

  tuohan on tosi ihanan näkönen nyt!:) fiksusti ajattelitte!:)

 7. Laura sanoo:

  ihan täydellistä! oon niin kateellinen teijän tosta alkovista ku sille keksii niin paljon eri käyttötarkotuksia! Meillä tulee olee paljon ahtaampaa ku teillä sitteku Liam saa oman huoneen :D ota sit kuvia Tiaran huoneestaki ku se on valmis:)!

  • Iina sanoo:

   No tässä kämpässä on kyllä tosi kätevä pohjaratkasu ja tykkään kyllä, vaikka tää oli eka kämppä mitä käytiin kattomassa nii heti tuntu omalta :DD Mä otan kyllä varmasti paljon kuvia kunhan saadaan neidin huone valmiiksi :)! Kiitos paljon ihana<3

 8. Mirka sanoo:

  Toi on kyllä tosi hyvä ratkasu! Ja varmaan toimivakin :) Hyvä Otto!

 9. Emppu sanoo:

  Vautsi!:) Tosi hieno idea!:D Mäkin haluun tollasen kämpän! Ihana toi Tirriskä kun parissa kuvassa säätää jotain, kun kuvaat<3:D

 10. Ninnu sanoo:

  Tosi fiksu uus järjestys!:) meilläki kaksio eikä ois mahdollisuutta laittaa vauvalle omaa huonetta ku kämppä niin pieni:/ Hahhaa kiva velmu toi Tiara riisikakkuineen!<3

  • Iina sanoo:

   Kiitokset! Ja eihän sillä vauvalla niin kiire ole omaan huoneeseen ellei sitten itsestä tunnu siltä että se olisi tarpeen. Toiset vauvathan nukkuu vanhempien huoneessa ties kuinka pitkään ja se sujuu hienosti, meillä vaan Tiara alkaa aina hirveesti pyörimään ja hyörimään sängyssä kun me mennään Oton kanssa sinne nukkumaan ja me ei haluta enää häiritä sen unirauhaa :D Mut jotkuthan ei huomaa mitään! Ja on se meidän pieni velmu<3

 11. Wilma sanoo:

  Tosi hyvä ratkasu, ite ihastuin tohon teiän ”makkariin :D” ja sopii pituudeltaan just loistavasti siihen! Ainut huono puoli siinä on, että sängyn joutuu pakolta sitten aina petaamaan :D

 12. Anonymous sanoo:

  hei toihan oli mahtava idea! näyttää tosi toimivalta ratkasulta :) osaan vaan kuvitella miten ihana tiaran omasta huoneesta tulee !

  • Iina sanoo:

   Tää on kyllä ihan hyvä ratkasu, itekin yllätyttiin et kuinka hyvin kaikki mahtu omille paikoilleen :) Ja mä en jaksa odottaa et pääsen sisustaan Tirriskän huonetta<3 Kiitoksia :)!

 13. Anonymous sanoo:

  Tosi hyvä!! Tässähän tuli itellekin kauhee himo pyörittää omia huonekaluja! :)

 14. Linkku sanoo:

  Hei ihan nerokas ratkasu! Tuon parempaa ei ois varmaa voinu keksiäkkään :) Hyvältä näyttää!

 15. plipp sanoo:

  todella hyvä ratkaisu! teillä on kyllä todella käytännöllinen asunto!

 16. Anonymous sanoo:

  Nerokasta! Toi teidän kaksio on niin monikäyttöinen :D Ite laittaisin tohon alkoviin jonkun verhosysteemin yms seinäksi niin että siitä tulis huone :)

 17. ac sanoo:

  Hei otolle pisteet, harvoin miehet onnistuu repäsemään noin hyviä ideoita! :–D Noei.. Teidän olkkari on nyt kyllä paljon tilavamman olonen kuin aiemmin! Tosi hyvä ratkaisu :) !

 18. Anonymous sanoo:

  tosi kiva uudistus. en olis varmaan itte keksiny tota, et sen ruokailutilan voi muuttaa alkoviks! :) hyvä te! nythän te mahdutte loistavasti tohon asuntoon.

 19. Anonymous sanoo:

  Sori kun en jaksanut selata vanhempia postauksia tarpeeksi huolella ( yli 6kk aikaa kun kävin), mutta mitä ihanaa sun ulkonäöllesi on oikein tapahtunut?? oot todella kaunis :) Paljon raikkaamman näköinen kun ennen.

  Entäs, onko sulla hampaiden valkaisua, jos on niin millainen? :)
  ihanaa kevättä ihanalle pikku perheelle ! <3

  • Iina sanoo:

   Eipä se mitään :D Mä oon ainakin ottanut pidennykset pois ja vaalentanut tukkaa! Kiitoksia vain :) Ei ole hampaidenvalkaisua, käytän Colgaten One -hammastahnaa ja se on ainakin lupaustensa mukaan valkaiseva, mut en usko et kolmen euron hammastahnalla on loppupeleissä kauheesti vaikutusta :D Ihanaa kesää myös sinulle!

 20. Anonymous sanoo:

  tosi hyvä! :)

 21. Anonymous sanoo:

  Tuli mielee et tossa alkovissa ku teiä sänky näyttää olevan parvekkeen oven eessä…? Onko se parvekkee ovi? :D miten te sitten pääset :Dte sinne parvekkeelle?

 22. Anonymous sanoo:

  Ei vaa ei mitään. Ei se ookkaa sen oven eessä :D hups…

 23. Nina sanoo:

  OI näyttääpä kivalle ja jotenkin kuvissa ainakin toimivammalle :) Kiva että Tiarakin saa oman huoneen jota sotkea ihan rauhassa :))

  • Iina sanoo:

   On tää kyllä toimiva ratkaisu, tuntuu isommalta tää asunto nyt :) Ja on kyllä ihana et saa oman tilan neidin rojuille, mut luulen kyllä et suurimmaksi osaksi leikit tapahtuu silti edelleen olohuoneessa :DD

 24. Anonymous sanoo:

  Tosi toimiva ratkasu ! Näyttää paljon paremmalt, että toi ruokapöytä on olkkarissa (: muutenki toi olkkari on nyt jotenki tosi kiva. Kaikki sielä toimii ja noi Tiaran lelutki on jotenki tosi siististi ja söpösti tossa nurkassa :D ja toi kirjahylly toimii loistavasti tv-tasona ! (:

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia :) Kyllä tää on paljon toimivampi ratkaisu joo ja on kiva ku sai kaikki lelut yhteen paikkaan lattialta pyörimästä :D Vaikka kyllä ne siinä lattialla pyörii edelleen :DD

 25. Anonymous sanoo:

  toi on tosi hieno muutos! en ite olis tota keksiny :DD meillä kans mies aina välillä keksii/suunnittelee jotain uutta ainakin kerran kuussa :D -Jellu

 26. Olivia sanoo:

  Otto ei sit ihan tyhmä mies olekaan :D Todella kiva järjestely!

 27. Anonymous sanoo:

  olipas hyvä idea! ihan niinku ton kuuluiski olla makkari :) teillä on kyl kiva koti ! onko teillä muuten saunaa? jos ei nii haluisitko? ite en ainakaa kestäis jos ei olis saunaa :DD:D

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon :)! EI meillä oo saunaa, se onkin ainut joka mua tässä kämpässä harmittaa, mut toisaalta viimeksi kun asuin saunallisessa kämpässä niin kävin saunassa kerran puolessa vuodessa :DD Mut nyt kun sitä ei oo niin tietysti kaipaa!

 28. jenna sanoo:

  vau, tosi hieno muutos :-) teijän kämpästä tuli nyt tosi paljon kivemman näkönen!

 29. Janita sanoo:

  muistakaa sammuttaa telkku kun tirrenne syö, saattaa meinaan viedä huomiota :————–D kun toi syöttötuoli tos on hihi

 30. Anonymous sanoo:

  hieno idea otolta :) teijän kämppä näyttää tosi kivalta, tuolla uudella järjestyksellä :))) ja tuo teijän ”ruokatila” on tosi kätsy ja siitä saitte ns. huoneen lisää, eikä tejän tarttenutkaan ”muuttaa” olohuoneeseen:DD innolla ootan millanen tiaran huoneesta tulee :D

  • Iina sanoo:

   Niin oli, Otto on mun ihana fiksu mies :D! Ja on kyllä kiva kun on tollanen oma tila kumminkin ettei just keskellä olkkarii tartte nukuskella :) Mäkin ootan innolla et pääsen sisustelemaan sitä!

 31. Jaana sanoo:

  Hyvä muutos! :) Sitten jossain vaiheessa voi lelutkin siirtää Tirriskän omaan huoneeseen…

  • Anonymous sanoo:

   kaippa niitä leluja on hyvä olkkarissakin olla kun siellä varmaan eniten vietetään yhdessä aikaa.. tuskin tiara nyt yksin on omas huonees ton ikäsenä pahemmin.

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia :)! Joo voihan ne lelut siirtää sinne, mut tosiaan luulen kyllä että Tiara silti leikkii olkkarissa vielä pitkään, en mä ainakaan haluaisi eristää sitä yksin omaan huoneeseen ellei se itse siellä halua leikkiä :D

 32. Anonymous sanoo:

  näyttää kyllä tosi toimivalta ratkaisulta mut mun mielestä ton olkkarin ois voinu laittaa niin päin et pöytä ois tännempänä ja sohva ja telkkari ym sielä ikkunan puolella niin se pöytä ois lähempänä keittiötä ja ei tarttis kulkee ruokien ja kaikien kans siitä olkkarin läpi.. toivottavasti tajusit mitä tarkotan :D

  • Iina sanoo:

   Joo kyllä mä tajusin :D! Mut siis, mun mielestä ois ollu tyhmää laittaa ruokapöytä niin ”keskelle”, tykkään enemmän kun se on tuolla nurkassa :D Ja eipä tossa onneksi olkkarissa oo mitään tavaroita esteenä vaan tonne pöydän ääreen on vapaa kulku :) Mut sehän on ihan makuasia :)!

 33. Emmma sanoo:

  WAUTSI! kun kattelin noita ennen ja jälkeen kuvia, niin vois hetkittäin luulla ettei oo edes sama tila! Pisteet Otolle että se on ehdottanut järjestyksen vaihtoa, ja lopputulos on erittäinhyvä! (: Ihana ku Tiara on noissa kuvissa ihan sen näkönen että se on ollut neuvomassa äitiä ja isiä mikä tulee ja mihin :D

 34. Anne sanoo:

  Moi murut ! Hyvä muutos, sopii tosi hyvin. Ja pieni rakas siellä hääräilee niin tomerana ja sitten väsyneenä… <3 :)

 35. Laura sanoo:

  hyvältä näyttää! tosi loistava toi alkovi ratkaisu :) näyttää ihan siltä että se on niin tarkoitettukin

 36. LauraR. sanoo:

  Tuohan näyttää oikein toimivalta tuo uusi järjestys! Mä olen onnellinen siitä että meillä on toinen makkari, josta sitten olisi lastenhuone tarkotus rempata (muu kämppä rempattu kyllä jo, mutta pikkumakkari jäänyt varastoksi). Sormien syyhyäminen olisi itselläni jo kovaa, mutta ehkä tässä syksyn tullen sitten laitellaan makkari kuntoon kun on ajankohtaisempi tuo tytön siirtäminen omaan huoneeseenkin.

  • Iina sanoo:

   On se kyllä! Ja voi olispa ihanaa kun meilläkin olisi kolmio, vaikka kyllähän tää melkeen kolmiosta menee nyt tällä ratkaisulla :D Saatte varmasti ihanan huoneen teidän tytölle kun pääsette oikein remontoimaan, näitä vuokrakämppiä kun ei saa remppailla itse ja se harmittaa mua kyllä hirveenä :(

 37. Johanna sanoo:

  Ihanku toi olis tarkotettuki alkoveksi! Tosi ihanan näköinen :) Muaki vähän mietityttää toi ruokapöytä, et onks se nyt parhaassa mahdollisessa paikassa? Tai mahtuuko tonne istumaan noihin seinän puoleisiin tuoleihin?

  • Anonymous sanoo:

   No jos taloudessa asuu kaks aikuista, ni tuskin ne väe vängällä ittensä änkee sinne seinän viereen jos tossa toisella puolella pöytää on kaks paikkaa jo mihin mahtuu vallan mainiosti? Kyllähän sitä pöytää voi siirtää jos tulee enemmän syöjiä, tuskin ovat lattiaan sitä kiinni pultanneet..

  • Johanna sanoo:

   Joo emmä ajatellukkaa että Iina ja Otto olis niin tyhmiä että laittavat ne lattian kiinni.. :D Kunhan kysäsin!

  • Iina sanoo:

   Hahah niin no tossa on kyllä reilusti tilaa että sitten jos tulee vieraita niin pöydän saa pidennettyä niinkun tekstissä mainitsinkin ja sitä on helppo siirtää keskemmäs lattiaa niin mahtuu kaikki hyvin syömään :) Nyt kun on vaan minä, Otto ja Tiara nii mahdutaan oikein loistavasti siihen tolleen että se vie mahdollisimman vähän tilaa :)

 38. Anonymous sanoo:

  Tosta ”alkovista” tuli ihan sairaan kiva!! :)

 39. Anonymous sanoo:

  Tiara oli näyttävästi innokaasti mukana järjestämässä kämpää uusiksi :D kuviasta päälellen:) ja muutenkin tosi kivan näkönen kämppä ja varsinkin kun vaihdoitte ruokapöydän ja sängyn paikaa :D

 40. Neea sanoo:

  Ei vitsi ihan LOISTAVA tuli!!!!! :) hyvinhän te tosa tolleen mahutta asusteleen vaikka useemmanki vuoden! :) ja jos haluatte, voitte laittaa verhokiskon ja vaalean verhon siihen ”alkovin” pätkälle tuomaa yksityisyyttä :)

 41. Sirkku sanoo:

  Todellaki pisteet Otolle ! (: Fiksu ja tosi kivan näkönen järjestely,niinku joku tos aikasemminki kommentoi,niin tuli itelläkin himo alkaa järjestelee kämppää uudelleen ! :)

 42. Anonymous sanoo:

  tosi hyvä järjestely! ei ois kyl itelle tullu mieleen :D ootteko koskaa ennen ajatellu tota vai saiko otto ton yhtäkkiä päähänsä? :) laitathan sitte kuvia tiaran ikiomasta huoneesta :)

 43. Anonymous sanoo:

  Itse en ainakaan ahtautuisi lapsen takia muualle vain sen takia, että lapsi saisi oman huoneen. Jos lapsia joskus hankkisin, pitäisi myös vanhemmilla olla oma makuuhuone ja jos ei varaa isompaan asuntoon, ei lapsia. Eikä niin, että pienet terrorisoisi vanhemmat pois omasta huoneestaan. Muutenkaan en tykkää, että ruokailutila olisi olohuoneessa, jokaisessa huoneessa pitää olla sinne kuuluva yksityisyys ja käyttötarkoitus. Kallista vuokraa kun maksaa tai vastiketta, niin kyllä aikuiset saa silloin päättää missä nukkuvat. Toki kukin tavallaan.

  • Otto Hyttinen sanoo:

   Ehkä ihan hyvä että sulla ei ole lapsia.

  • Evemariia sanoo:

   Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  • Evemariia sanoo:

   Anonyymi: Eihän niitä lapsia hankita sisustustyyliin sopivaksi. ;) Järjenkäyttö olisi välillä ihan sallittua. Joskus esim. vanhemmat sekä lapsi nukkuvat paremmin eri huoneissa. Kaikilla ei ole varaa muuttaa isompaan asuntoon, eikä välttämättä tarvekaan. Ihan hyvin sängyn tai ruokapöydän voi laittaa olohuoneeseen, ei missään lakikirjassa sitä ole kielletty. Vaihtelu virkistää. Ja aika moni kuitenkin syö olohuoneessa telkkarin ääressä ;)

   Iina ja Otto: Mun mielestä tuo teidän järjestely on tosi hyvä! Meillä ei harmikseni ole tuollaista alkovia, johon sängyn olisi voinut laittaa. Joten meillä on sitten olohuoneessa jenkkisänky! :D Mutta hyvinhän siinä vieraat istuskelevat kivan päiväpeiton päällä tyynyihin nojaten. Pääasiahan on, että te itse viihdytte.

   Hyvää kesää teidän perheelle. Meillä on myös pieni tyttö, kuukauden Tiaraa nuorempi ja on aina kiva käydä seurailemassa mitä teille kuuluu. :)

  • Anonymous sanoo:

   ”ahtautuisi lapsen takia muualle” mitä ahtautumista tossa nyt on kun toi uus alkovi on melkein niinku huone :D sitä paitsi tottakai täytyy tehdä uhrauksia jos lapsia hankkii. jos sä et tykkää että ruokailutila on olohuoneessa niin se on sun asias.. voithan sä hankkia niin ison asunnon et kaikille huoneille on ”sille kuuluva yksityisyys ja käyttötarkoitus” mut toivottavasti et hanki lapsia kun sun mielestä lasten takia ei pitäisi uhrautua yhtään mihinkään..

   mut mun mielestä toi uus järjestely on tosi fiksu ja näyttää hyvältä :)!

  • Iina sanoo:

   ”Pienet terrorisoisi vanhemmat pois omasta huoneestaan” mun mielestä se ei ole kyllä Tiaran terrorisointia jos me itse halutaan antaa sille oma huone ja viihdytään tässä talossa/kämpässä ja mahdutaan tänne oikein hyvin. Kyllä lasten takia haluaa ja pitääkin tehdä uhrauksia, eikä kaikkea voi ajatella noin mustavalkoisesti kuin sinä anonyymi aloittaja teit.

  • Iina sanoo:

   Evemariia: Kiitos paljon! Ei siinä mitään vikaa ole jos on jenkkisänky olkkarissa, niin oli munkin äidillä sillon kun vielä kotona asuin ja se oli ihan hyvä ratkaisu :D Ja sängyllä on mukava istuskella ja ennenkaikkea makoilla ja kattoa telkkaria iltaisin :D! Kiva että tykkäät seurailla mun blogia ja ihanaa kesää teidän perheelle :)!

   Anonyymi 19.55: Kiitos paljon :)!

 44. Anonymous sanoo:

  Moikka, meillä oli vanhassa asunnossa kanssa tollain makkari, kun olkkarissa oli just sopiva syvennys sille, lisäksi laitettiin siihen kattoon verhotanko ja nätit vaaleet verhot, niin ei päivän aikana sänky näkynyt vaan oli nätisti piilossa! :)

 45. Anonymous sanoo:

  Paljon kivempi kämppä nyt.. Keittiö oli niin tylsä ja pelkistetty, tuo on kuin tehty makkariksi:)! Tiara on ihana vaava muuten:)

 46. Mimosa sanoo:

  Näyttää tosi kivalta, etenkin toi uus alkovi! Valkoisen ja vaaleanvihreän yhdistelmä on myös ihana :-) Ja Tiaran huoneesta tulee varmaas superkiva :-)

  Yks juttu mua hämää! Oon aina kuvitellut teidän asunnon pohjapiirustuksen erilaiseks tai jotenkin käsittänyt sen väärin vaikka oonkin nähnyt monia kuvia teidän kodista :-D Oon luullut, että olkkari tulee vasta ton alkovin ja keittiön jälkeen ja että toi partsin ovi olis olkkarissa.. heh. Mutta siis tosi kivalta näyttää kyllä :-)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hirmusti! En millään malttas oottaa et pääsen sisustamaan neidille omaa huonetta :)! Ja en tiiä jos noi mun kämppäkuvat on sit ollu jotenki hassussa järjestyksessä, tai epäselviä tai jotain :DD Mut joo olkkari on ennen keittiötä, alkovia ja parveketta :D Hauskaa kesää sulle!

 47. Anonymous sanoo:

  nonnii nyt saatte panna rauhas ettei tiara herää!

 48. Nora sanoo:

  On kyllä tosi hyvä järkkä nyt! Ja sulonen väsynyt Tiara! :D

 49. Anonymous sanoo:

  Tosi kiva järjestys ! :) Tiara on ihan yli söpö :)

 50. Mintue sanoo:

  Hieno järjestys! Mun mielestä on mahtavaa, että osaatte ottaa kaiken irti siitä kämpästä, mikä teillä nyt on. Ei aina tartte olla valitsemassa isompaa (ja kalliimpaa), jos vain osaa käyttää mielikuvitustaan ja hyödyntää jo olemassa olevia mahdollisuuksia. Oikein kiva juttu. :)

  Ps. Tykkään teijän Potter-kirjoista. ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.