Superhypermegapostauspläjäys

21.08.2012
Noniin, jos vaikka nyt saisin niitä kuulumisiakin kerrottua, tulihan tässä jo viikon mittainen taukokin niistä. Mitään kovinkaan maailmaa mullistavaa meille ei ole tapahtunut, sellaista ihan tavallista hengailua vain perheen kesken ja kavereiden kanssa, mutta mukavaa on ollut ja paljon ollaan ulkoiltu, kahviteltu, shoppailtu ja leikitty vain ihan kotosallakin. Mä ajattelin tässä postauksessa keskittyä enemmän noihin kahvittelu- ja shoppailukuviin sekä asukuviin kun Tirriskän kuvien parhaimmisto oli esillä jo eilisessä postauksessa. Hassua muuten miten sitä laiskistuu kameran kanssa heti kun pitää pienen postaustauon, jotenkin tuntuu että viikon ajalta kuvia oli vähemmän kamerassa kuin mitä normaalisti on parissa päivässä!
Viikon ostokset:
 Mä innostuin  H&M:n pikkukuvastosta joka kolahti alennuskoodeineen postiluukusta ja tilasin itselleni muutaman pikkujutun syksyksi. Musta on kivaa kun noi kaikki vaatteet tuota raitapaitaa lukuunottamatta on yhdisteltävissä kivasti keskenään ja ne on yksinkertaisen tyylikkäitä, toisinsanoen sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Raitapaita on ihanan pirteä ja enhän mä sitä voinut olla ostamatta kun siinä on sitä kuuluisaa leopardikuviota jota ei mun vaatehuoneessa voi koskaan olla liikaa. Tuota mä voin käyttää silloin kun iskee tarve yrittää näyttää vähän vähemmän aikuiselta ja enemmän hauskalta! Mulla on jo musta ja valkoinen tuubikaulahuivi mutta toi beige on kiva lisä niille niin saa sitten aina kaikkien takkien väreihin sopivan huivin valita käyttöön. Ja erityisen ihastunut mä olen tuohon irtokaulukseen! Siis tollahan saa ryhtiä vähän kulahtaneempaankin villapaitaan tai vaikka mekkoon ja toi on ihan mielettömän söpö. Mä ajattelin hamstrata pari tuollaista erilaista lisääkin jos tuo osoittautuu käytössä toimivaksi asusteeksi.
Tirriskälle löysin tänään Zarasta maailman täydellisimmän synttärimekon ikinä! Valkoinen ihana mekko osui heti mun silmään ja mä ihastuin siihen heti. Mua on alkanut hirveesti jotenkin raivostuttamaan kaikki ylikaupalliset piirroshahmot, pallokuvio, röyhelöt ja pinkki väri joita joka ikiseen lastenvaatteeseen on pakko tunkea ainakin yhtä kerrallaan, pahimmillaan noita kaikkia ja mä päätin tehdä vastaiskun ostamalla mahdollisimman yksinkertaisen ja tyylikkään vaatteen. Noi koristeniitit on ihan supersöpöt tossa edessä ja mä uskon että Tirriskäkin viihtyy mekossaan joka oli miellyttävää kangasta myös sisäpuolelta. Zaran avulias myyjä muuten vinkkasi mulle että jos synttäreillä ilmestyy kakkutahroja valkoiseen mekkoon niin ne saa helposti ja hellävaraisesti pois Fairyllä! Enpä olisi koskaan tullut ajatelleeksi että Fairya voi käyttää vaatteisiin, mutta kuulemma sillä lähtee kaikki ruokatahrat todella hyvin pois eikä kangas kärsi ollenkaan.
Viikon asut ja nassut: 

 Erään sunnuntain rentoiluasu (en mäkään aina jaksa edes yrittää miettiä mun vaatteita)
T-paita – Cheap Monday (Otolta lainattu)
Leggingsit – H&M
Kengät – ZARA
Aurinkolasit – Glitter
 Samaisen sunnuntain lämmike, farkkupaita – Gina Tricot
Ja tässä keskiviikon naamaa kun oltiin menossa käymään Lidlissä josta oon innostunut ihan hirveästi! Kävelymatka vaan oli aivan kauhea, meinattiin nimittäin oikeasti hukkua lentomuurahaisiin! Tiellä ei meinannut edes nähdä eteensä kun niitä oli niin hulluna parvena kokoajan. Mutta selvittiin onneksi Lidlille asti ja tultiin sitten bussilla takaisin. Toi taisikin olla vikoja kertoja kun sai laittaa kesävaatteet päälle, sen verran on kyllä ilmat viilenneet nyt että kai se pitää vaan hyväksyä että syksy on täällä. Maximekko – Gina Tricot
Päivän asu
Valkoinen kauluspaita ja hopea neule – H&M
Mintunvihreä alustoppi – Gina Tricot
Leopardifarkut – Cheap Monday
Kengät – ZARA
Tänään oltiin siis Saran ja Eliaksen kanssa Itiksessä pyörimässä ja pysähdyttiin pienelle ruokatauolle niin Sara ihana otti musta asukuvat. Kotona räpsin vielä muutaman kuvan tuo neule päälläkin, mun mielestä se sopii kivasti tuon paidan kanssa ja lämmitti ihanasti viileässä tuulessa. Mä oon nyt pitänyt lupaukseni ja nyt oli leopardifarkut jo toista kertaa päällä parin viikon sisään! Oli ihana shoppailla Saran kanssa ja lätistä kuulumisia pitkästä aikaa, muksutkin nukkuivat yli puolet reissusta niin keskityttiin kunnolla katselemaan ihania syysuutuuksia kaupoista.
Viikon tapahtumat:

 Viime viikolla kahviteltiin mun vanhan ystävän Krissen kanssa keskustan Stockmannilla ja söin aivan liian hyvää kylmäsavulohibagelia! Jälkiruoka oli kyllä kans todella hyvää, omenapiirakkaa ja kunnon loraus vaniljakastiketta. Yleensä tuntuu että kahviloissa pihistellään sen kastikkeen kanssa mutta tuolla sai ihan kunnon satsin kerrankin! Pakko muuten mainita Stockmannin kahviloista aika huvittava juttu, nimittäin noista ruokien hinnoista. F8-ravintolamaailmassa Stockan ylimmässä kerroksessa esimerkiksi tuo Krissen syömä katkarapuleipä maksaa lähemmäs yhdeksän (!!!) euroa, mutta tuolla neloskerroksen aivan yhtä mukavassa ja paljon rauhallisemmassa kahvilassa samainen leipä ei ole kuin kuusi euroa. Aika huvittavaa miten saman rakennuksen sisällä saman firman tuotteilla voi olla tuollainen hintaero.
 Tässä hieman esimerkkiä siitä kuinka hyvä mä oon ottamaan perhepotretteja peilin kautta hississä matkalla ulos keinumaan! Pitäiskö mun alkaa valokuvaajaksi sittenkin?
Viikon random-jutut: Ensimmäinen kuva: Pasta Carbonara, mun lempipasta kotitekoisista ja yleensäkin se on tosi hyvää mutta tuntuu että tuo kuvassa näkyvä satsi oli parasta tekemääni koskaan vaikka resepti oli tismalleen sama kuin yleensäkin! Toinen kuva, Tirriskä ja Elias päikkäreiden jälkeisellä ruokatauolla Itäkeskuksessa, ihanat pienet ipanat! Kolmas kuva: Me käytiin eilen kipasemassa tollanen Wii -pelikonsoli GameStopista kun mietittiin että ois ihan kivaa kun mäkin voisin vaikka zumbailla tai voitais vaikka yhdessä pelata Super Mariota koko perhe koska se on ainoa peli jota mä osaan pelata (aika surkeaa Oton kannalta että sillä on tällänen täysin peleistä mitään tietämätön ihminen tyttöystävänä). Neljäs kuva: Tirriskälle mahtui vieläkin paremmin kuin hyvin tuo Zaran ihana toppatakki kun kokeilin. Neiti näyttikin aina ihmeen topatulta se päällä viime talvena, nyt tuo malli istuu paljon paremmin vaikka hihat onkin hieman pitkät edelleen. Koko taitaa olla 72cm?
Tirriskän parhaita viikon ajalta: Neiti otti oikein mukavat aamupäikkärit sohvalla rennosti loikoillen! Keinumassa ollaan käyty joka päivä ja parhaimpina päivinä useampaankin otteeseen kun se keinuminen tuntuu olevan neidin mielestä ihan paras juttu edelleen! Ja vikassa kuvassa äidin pieni banaani-apina♥
Sellainen viikko meillä, nyt olisikin kivaa tietää että Mitä Teille kuuluu? Mahtavaa huomista keskiviikkopäivää kaikille ja tulkaas ihmeessä kertoilemaan kuulumisia jos jaksatte! Mä alan nyt siirtymään untenmaille pikkuhiljaa ja huomenna keskityn blogin osalta vain ja ainoastaan kommentteihin vastaamiseen. Videovastaukset  me tehdään Oton kanssa viimeistään torstaina, mahdollisesti jo huomenna jos kaikkien kommenttien jälkeen vielä kerkeän. Huippusuuret kiitokset teille kaikille että jaksatte aina kommentoida ja piristää mun päiviä, ja huippusuuret pahoittelut siitä että nyt on jäänyt näin surkealle tolalle tämä vastailu. Kunhan pääsen tahtiin kiinni takaisin niin vastauksissa ei jatkossa tule enää olemaan viikon viivettä. Nyt hyvää yötä kaikille ja kauniita unia♥

76 Responses to “Superhypermegapostauspläjäys”

 1. Anonymous sanoo:

  Mitä tuo kuu tuossa kuvassa tekee? :–D

  • Anonymous sanoo:

   peittää tiaran tissit tottakai :) älä ny tyhmiä kysy!!

  • Anonymous sanoo:

   Mietin ihan samaa, mut onks tää tätä Amerikan-meininkiä (tai vieläkin rajumpaa sensuuria), että vauvaltakin pitää nännit piilottaa… :D

  • Otto Hyttinen sanoo:

   Ihmiset valittaa mitä kummimmista asioista. Välillä on vissii pakko antaa periksi.

  • Iina sanoo:

   Oikeesti musta on hassua tulla kyselemään päivänselviä asioita :DD
   Ja se näyttää täällä blogimaailmassa olevan niin että aina sitä tekee jotain väärin. Ajattelin tästä lähtien että en julkaise Tiaran vaippakuvia enää sellaisenaan koska en jaksa aiheesta ainaista mussutusta (kun on niiiiiin väärin julkaista vaippakuvia ja Tiara vihaa mua isompana sen takia). Mä en todellakaan näe itsekään vauvan vaippakuvissa mitään sellaista mikä pitäisi piilottaa, mutta koska moni muu ilmeisesti näkee niin ajattelin sitten sensuroida mutta ilmeisesti sekin on sitten väärin? Harmittaa vain kun usein hauskimmat kuvat tulee otettua juuri silloin kun neiti on aamuisin/iltaisin vaippasilleen rentona mutta noh, ehkä mä sitten vain suosiolla jätän ne tästä lähtien kokonaan esittelemättä :)!

  • Henna sanoo:

   Mun mielestä toi kuu sopii tuohon ihan mainiosti ja on kovin söpö sekä täyttää tehtävänsäkin samalla ;)

  • Olivia sanoo:

   no eihän mikään asia kaikille kelpaa, varsinki ku on niin paljon lukijoita kuin täällä :) pitäs vaan olla välittämättä ja lisätä kuvia jotka itse haluaa. lopettakaa tuo turhista iniseminen! eikä mun mielestä vaippakuvissa oo mitään pahaa ja jos teilläkin ne on niitä onnistuneimpia niin tänne kuvat vaan! :)

  • Anonymous sanoo:

   En tajua mitä pahaa voi olla jonku pikkuvauvan vaippakuvissa? eihän sellasilla vielä oo mitään tissejä tai muita muotoja…

 2. Piipero sanoo:

  Kiva postaus, ihania vaatteita oot löytäny ja ihanan mekon tirriskälle :)

  Sulla on tosi ihanan näkösesti tukka tuossa sunnuntain kuvassa :) Oisko mahista saaha infoa miten oot ne laittanu? :) Ja tuo pasta carbonara näytti kans niin hyvältä et voisin haluta sen ohjeen jos ei oo salanen ku se ois miehen ihan lemppari pastaa :)

  Mä en oo jaksanu kommentoida pitkään aikaan :( Oon kyllä päivittäin käyny kurkkailemassa ja kaikki postaukset lukenu, monesti nykyään vaan käyn koneella vasta ekan kerran vähä ennen nukkumaan menoa niin tuntuu ettei ajatus enää juokse :D

  Meille kuuluu hyvää :)Masu murunen pitää hirmuista elämää masussa ja minä vaan kasvan:D Ja tuo mun pikkunen poika täyttää reilun kahen viikon päästä 2-vuotta <3 Hurjaa miten aika kuluu ja kuinka tuosta pojasta on yhtä äkkiä kasvanu äitin paras kaveri<3

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon ihana<3 Ja siis tuo sunnuntaikuvan tukkaviritelmä oli sellainen "tukkani on aivan sotkussa, en jaksa harjata, laitan sen siis kahdella pinnillä ylös ja vahingossa onnistun" -tyylinen ratkasu :D Voin koittaa jotain ohjetta väsätä mutta toi lopullinen kampaus oli kyllä ihan puhdas vahinko! :D Pasta Carbonaran ohje muistaakseni löytyy jo täältä tuon "ruoka" -tagin alta, en oo ihan satavarma mut käy kurkkimassa ja jos ei löydy niin tuu ihmeessä sanomaan niin mä sitten julkaisen sen jossain postauksessa :)

   Onpa mulla itselläkin jääny tää blogin pito tosi huonolle tolalle viime aikoina, että elä ota ressiä! :D Ihanaa että teille kuuluu hyvää ja ihana että masumurusellakin on kaikki hyvin :) Etukäteis-onnittelut sinun ihanalle pojalle jo ja mahtavaa että ootte parhaita kavereita<3 Ihanaa viikkoa teille kaikille!

 3. Salla sanoo:

  Sairaan hienosti hiukset noissa ekoissa kuvissa!! Tee ohje-video/kuvat? :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos Salla! Mä mielellään tekisin ohjeet/videon/kuvia mutta siis kuten ylemmässä vastauskommentissakin just kerroin nii toi oli lähinnä semmonen hätäratkasu kun tukka sojotti joka suuntaan enkä saanut sitä asettumaan mitenkään :D Kahdella pinnillä nostin vaan tukan ylös ja ilmeisesti vahingossa onnistuin :–D Mut voin koittaa tehdä uudestaan saman joku päivä jos vaikka onnistuisin vahingossa uudestaan :–D

 4. Anonymous sanoo:

  Tää sun blogi on tosi ihana ja mielenkiintoinen vaikka sulla on ihan erilainen pukeutumistyyli ja vaihe elämässä ku mulla!
  On niin ihana lukea sun blogia ja huomata kuin paljon te rakastatte tuota ihanaa pikku ihmistä! Sä oot varmasti todella hyvä äiti sun tyttärelle nuoresta iästä huolimatta! :)

  Toi pasta on ihan sika hyvännäköstä, mistä toi ohje on? :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia, mukavaa että jaksat seurailla vaikka erilaisia ollaankin :) Ihana kommentti ja mulle tuli niin hyvä mieli sun kauniista sanoista :) Pastan ohje on ihan mun omani, se löytyy täältä mun blogista ”Ruoka” -tagin alta :)

 5. Ninni sanoo:

  Ihania kuvia :) tuo Tiaran synttärimekko näytää tosi kivalle, odotan jo innolla postausta millaiset synttärikekkerit järkkäätte :)

 6. Anonymous sanoo:

  Ihan mahtava ilme Tiaralla kun se syö tota banaania rattaissa :D Aamun piristys!

  -Jaana M.

 7. Anonymous sanoo:

  Moikka! En tiedä oletko jo joskus laittanut, mutta jos et niin jaksaisitko joku kerta pistää ohjeen tosta carbonarasta? Helppohan se on tehdä mut välillä tuntuu että en saa siihen tarpeeks makua.. :) kivoja kuvia ja asuja taas, ja aina söpö Tiara! Kivaa loppuviikkoa teille!

  • Iina sanoo:

   Mooi! Mulla on se ohje tuolla ”Ruoka” -tagin alla, mut suosittelen lisäämään kevätsipulia punasipulin/salottisipulin lisäksi niin saa sekä väriä että makua :)! Ja tagit löytyy tuolta alhaalta kaikkien postauksien alta! Kiitoksia hirmuisen paljon ja mahtavaa loppuviikkoa sullekin :)!

 8. Laura sanoo:

  Kiva nyt mulle tuli ihan kauhee himo shoppailla kaikkee syysvaatteita ku näin ton sun kollaasin, mut oon ostoslakossa :D Tää oli muuten tosi kiva postaus ku on niinn paljon kuvia ja ihania asuja sulla:)! Söpö Tiara ja kuu<3

 9. Anonymous sanoo:

  Ihanaa! tää on aina nin mahtavaa herätä aamulla ja huomata facebookista että oot tehnyt postauksen! lähtee päivä mahtavasti käyntiin! :)

 10. Krista sanoo:

  Ihana tuo Zaran lastenmekko :)

 11. Josefina sanoo:

  Aivan ihana tuo Tiaran mekko! Mun blogissa on sulle tunnustus! http://lifewithababybelly.blogspot.fi/

 12. jenna sanoo:

  Ihania nuo sun h&m’n ostokset :-) ja voi sinä, kun oot niin nättinä ollut taas joka kuvassa! Ja hei toi Wii oli hyvä ostos! Et varmasti tuu pettymään, meillä on ollut toi varmaan pian jo 3 vuotta ja mä jaksaisin pelata sillä joka päivä, jos mulla ois vaan joku seurana, yksin on välillä niin tyhmä pelata :-D Ja kiitos kysymästä, tänne päin kuuluu ihan jees. Viikko lähtenyt vähän haikeissa mielissä käyntiin, kun sunnuntaina oli edesmenneen pikkuveljeni synytmäpäivät, ois täyttänyt just 18 vuotta. :-( Mutta onneks ympärillä on ihana perhe vielä ja poikaystävä joka auttaa jaksamaan joka päivä :-) ja sun blogi tuo kyllä myös sellaisen piristysruiskeen päivään, että kiitos :-)

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon ihana! Joo se wii on kyl hauska vehje, oon joskus mun tädin luona pelaillu sillä :) Ja voi kauheaa miten surullista, mä otan osaa sun suruun ja ihanaa että sulla on rakkaita ihmisiä tukemassa sua ja ihanaa kuulla että täältäkin löytyy edes pientä piristystä, eikä tosiaankaan tarvi kiittää! Sun kommentti oli kyllä paras kiitos mitä bloggailusta voi saada :)

 13. Anonymous sanoo:

  legginsit ei oo housut

 14. Anonymous sanoo:

  Mä oon laittanut fairya vaatteisiin pienestä asti (äidin opastamana) ja onhan sillä monet tahrat lähteneet. :D Oon käyttänyt myös jtn. random saippuoita vessoista ja ihan hyvin niilläkin lähtenyt ainakin jotkut tahrat.

  Mulle kuuluu tavallista lukioelämää…

 15. Anonymous sanoo:

  hei millä fontilla oot tehny noi tekstit toho ostos kuvaan? :)

 16. Anonymous sanoo:

  älä suotta pahoittele sun viikon mittaisesta ”postaustauosta” :) niitä oottaa vaa enemmän ja enemmän innolla ku tietää et teet sit kuiteski sellasen pitkän postausken, niiku tääki oli! pitkiä on niiin kiva lukea :D

  toi oli hyvä tuo teidän perhepotrettikuva peilistä otettuna :) ahahahhahhaa :DDDDDDDDDDDD

 17. Anonymous sanoo:

  Jeejee kiva postaus ja pajon kivoja asukuvia! :) En tajua näitä tiukkapipoja täällä, itse ennemminkin naurahdin tuolle kuulle :D päivän piristys!

 18. Anonymous sanoo:

  Oot aivan tosi kaunis tuossa Viikon tapahtumat -tekstin alla olevassa kuvakollaasin ekassa kuvassa :)

 19. Sini sanoo:

  Voi vitsi mä niiiiin haluaisin tollasen maximekon ku sulla, oon ettiny just tollasta mut ei mahda enää löytyy mistää :(

  Iiiiihana Tiara :3 <3 Sulle muuten sopii törkeen hyvin tää lyhyt tukka, parempi kun pidennyksien kanssa :)

  • Iina sanoo:

   Nii no ehkä jostai huutiksest tai fb-kirppiksiltä vois löytääkin? :) Se on kyllä ihana mekko! Itekin ostin sillon Ginan alennusmyynneistä sen ja se oli tyyliin viimesii kappaleita :D

   Ja kiitoksia paljon niin mun kuin Tiarankin puolesta! :)

 20. Siis, nimenomaan Fairy on hyvää! Mulla on toinen Fairy-pullo pesukoneen päällä ja AINA kun on rasvainen tai epämääräinen tahra, laitan tahran peittoon Fairyllä ja sitten vasta pesukoneeseen. Toimii!

 21. R sanoo:

  Aivan ihana tuo Tiaralle ostamasi mekko!
  Ja tykkään älyttömästi tuosta sunnuntai-lookista, hyvin sopii sulle Cheap Mondayn paita + farkkupaita :)

 22. Moikka! En ole sun blogia vielä kauhean kauan seuraillut, mutta nyt joka päivä käyn tarkistamassa, että mitä Teille kuuluu! Sulla on aivan ihana blogi, arvostan sun iloisuutta ja jaksamista paljon=) Musta on mahtavaa, että nuoresta iästäsi huolimatta olet varmasti yksi maailman parhaimmista äideistä! Tiara on niin hirmu söpö lapsi, terkkuja Tirriskällekin!=) Olet hirmu kaunis, ootko ainut ollut noin ’pieni’?=) Olet selvästi energinen ja itsevarma tyyppi, jatka samaa rataa, äläkä ikinä luovuta=)

  • Iina sanoo:

   Hei! Kiitos ihan hirmuisesti sun kauniista sanoista, et arvaakaan kuinka hyvä mieli mulle tuli :) Mukavaa että sä tykkäät mun blogia seurailla ja tervetuloa mukaan! Tirriskältä terkkuja takaisin ja kiitokset myös :)! Ja oon kyllä aina ollu tämmönen suht pienikokoinen paitsi raskausaikana jolloin tuli 17kg painoa lisää :D Isot kiitokset vielä ja mahtavaa syksyn alkua! :)

 23. Anonymous sanoo:

  toi ruoka näyttää niiin hyvältä!! saisko tuon ohjetta:)

  • Iina sanoo:

   Hei nyt kyllä hävettää, oon sanonu kaikille aiemmille tästä aiheesta kommentoineille et ohje löytyy ”ruoka” -tagin alta, mut eipä löytynytkään vaikka olin muka ihan varma et se siellä on! Eli laitanpa vaikka seuraavaan postaukseen sen ohjeen :)!

 24. Anonymous sanoo:

  Hyvä blogi :)

 25. Anonymous sanoo:

  Moiii

  Ni meinaaks tehä tiaran synttäreistä erillesen postauksen, ennen synttäreitä, et mitä kaikkea kivaa oot sinne keksiny? ja jos et niin koska pidätte synttärit ni saan sitte jäädä odottelee sellast postaust niiden jälkee? :)

  ja toinen, jos viitit vastaa et suositko jotai merkkiä ulkovaatteissa, varsinki nyt ku tulee talvi ja pakkaset niin minkälaisen talvipuvun hommaatte? :)

  • Iina sanoo:

   Mooi!

   Kyllä mä ajattelin tehdä ennen synttäreitä postauksen ja sitten juhlien jälkeen (ne on syyskuun puolivälissä) oman postauksen niistä :)

   Ja Tiaralla on jo talvipuku joka ostettiin Molo Kidsiltä, sellanen neonpinkki ja siitä löytyy kuva niin blogin fb-sivuilta kuin tästä postauksestakin http://couturecouturee.blogspot.fi/2012/08/viikon-ostokset.html :) Molo Kids vaikuttaa laadukkaalta merkiltä ja varmaankin sitä suositaan jatkossakin ainakin talvivaatteissa, vk-vaatteet on vielä vähän auki :)

 26. Anonymous sanoo:

  höh ootin tiaralle jotain ihanaa pinkkiä prinsessamekkoa.. jos synttäreitten teema on muutenki joku värikäs :o

 27. Anonymous sanoo:

  olit kodin kuvalehdessä :)

 28. murmeli sanoo:

  Yksinkertainen nätti mekko ♥ ja siinä ympärillä sitte muita kirkkaita värejä, eikös? ;)

  Valtterille tulossa hampaita, muistaakseni 11-12 hampaat nyt, niin siksi ollut kiukkuinen :/ ja yöt nyt menee välillä miten sattuu ja juo öisin maitoa, katotaa pääsenkö sitä vielä lopettaa vähää aikaan..

  Mutta nyt tää mamma lähtee nukkumaan ja huomenna kutsuu vihdoin se Ikea ;)

  • Iina sanoo:

   No nimenomaan! Niin mäki aattelin että yksinkertanen mekko vähän tasottaa meidän pinkki-lime-sekasotkuteemaa :D!

   Ja voi Valtteria, toivottavasti helpottaa pian! Meiän neidillä on vasta neljä hammasta<3 :D Ja voi mäki haluun Ikeaan!! :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.