Yllärii! Sneakpeak meidän uuteen kotiin

24.10.2012
Tänään päästiin siis vihdoinkin Oton kanssa kattomaan uutta kotia ihan oikeasti eikä vaan pohjapiirustuksesta tai materiaaleja esittelyhuoneistosta, ja täytyy sanoa että se ylitti kyllä kaikki meidän odotukset moninkertaisesti. Kiljuttiin Oton kanssa varmaan ekat viis minuuttia kun astuttiin ovesta sisään!! Ja ihan oikeasti vannon että Ottokin kiljui vaikka onkin mies. Meillä oli kamala kiire, Otto kun on iltavuorossa tällä viikolla niin herra tuli vain pikaisesti kämppää katsomaan ennen kuin suuntasi takaisin töihin, joten kuvatkin on vähän mitä on kun aikaa piti jättää myös seinien mittailulle ja sille kiljumiselle. Mutta tässäpä tämä nyt olis!

Eteisen peilikaapit
 Näkymä kylpyhuoneeseen eteisestä
 Kypyhuoneen harmaa tehosteseinä ja allaskaappi, siis voitteko kuvitella että mulla ei vielä 21-vuotisen elämäni aikana koskaan ole ollut allaskaappia jonne saisin vessapaperirullat ja muut rumat asiat piiloon mutta nyt on! Pienet asiat ne tekee onnelliseksi.
 Tässäpä tämä meidän keittiö, se on ihanan iso ja tuolla on varmasti ihanaa tehdä ruokaa!
 Keittiö ja meidän keraaminen liesi!
 Makuuhuoneiden ovet olohuoneessa
Olkkarista eteiseen päin
 Mun ja Oton makuuhuone, otin meidän vaatehuoneestakin kuvan mutta se oli niin heilahtanut etten millään kehdannut laittaa! Hyvä valaistus ja silleen!
 Tiaran makuuhuone
Tiaran huoneen kaapit
Mulla olisi esiteltävänä teille pari aivan ihanaa juttua jotka sain uudelta yhteistyökumppaniltani Kappahlilta ja pari  muutakin juttua kerrottavana, postailen kunhan vain pakkaamiselta kerkeän! Blogin facebook -sivuilta voi käydä lukemassa vähän lisää siitä miksi postauksia ei taas ole vähään aikaan kuulunut. Olette ihania ja parhaita, kiitos ymmärryksestä ja siitä että jaksatte aina tukea ja ilahduttaa!
Mitäs tykkäätte? Mä ainakin tykkään!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.