Joulupuu on rakennettu

04.12.2012
Mä sunnuntaina päätinkin että en millään jaksa odottaa itsenäisyyspäivään asti joulukuusen koristelemista ja hyvä olikin että niin päätin, koska arvatkaa mitä! Siitä valkoisesta kuusesta jonka kerroin ostaneeni jo kuukausi sitten puuttui jalka kun eilen avattiin se paketti! Eihän sitä olisi saanut mitenkään pystyyn ilman jalkaa ja itsenäisyyspäivänä ei olisi olleet kaupatkaan auki että oltaisiin saatu kuusi vaihdettua, eli mä olisin harmitellut kuusen koristelemattomuutta koko päivän. Mutta onneksi siis huomattiin tuo juttu jo sunnuntaina ja Otto reippaana kultana kipaisi vaihtamaan kuusta ja saatiin onneksi uusi, jalallinen paketti tilalle. Valkoinen ihanuus on siis 210cm korkea tekokuusi, johtuen ihan siitä että mä oon oikeille kuusille allerginen vaikka ne ihania onkin. Mä en myöskään halunnut meille enää vihreää kuusta, koska tekokuusi on aina tekokuusi ja jos kerran koristelee sellaisella niin mun mielestä se saa ihan rohkeasti näyttääkin muoviselta eikä sen tarvitse yrittää esittää jotain mitä se ei koskaan voi olla (aitoa joulukuusta). Meidän viimevuotista vihreää tekokuusta ja parin kuukauden ikäisen Tiaran ylisuloisia kuvia voi käydä kurkkimassa tässä postauksessa! 
               Kyllä olen tämänvuotiseen tulokseen huomattavasti tyytyväisempi kuin viime vuonna olin, tää valkoinen on ihan meidän juttu! Ihanasti tulee kaikki koristeetkin esille valkoista vasten ja valkoiseen on helppo yhdistää minkä tahansa värinen jouluteema, vaikkakin tällä kertaa jatkettiin viimevuodelta tutulla hopea-musta-valkoisella linjalla. Mä laitoin tarkoituksella koristeet myös alimmille oksille koska mun mielestä Tiara on ihan tarpeeksi iso tyttö oppimaan että joulukuusi on koriste ja siihen ei kosketa, kuten ei vaikkapa uuniin tai astianpesukoneeseenkaan. Olin varautunut siihen että saan ensimmäiset päivät pelätä sydän kurkussa että Tiara repii kaikki koristeet irti ja kaataa vahingossa koko kuusen, mutta onneksi olin väärässä! Tiara on antanut koko kuusen olla rauhassa ainakin pahimmalta höykytykseltä. Neiti on osoittanut kiinnostusta ainoastaan mustaan muoviseen sydänkoristeeseen ja mustaan joulukuusen muotoiseen koristeeseen jotka hän on molemmat kerran irroittanut ja tullut innoissaan esittelemään mulle, mutta luopunut niistä kiltisti kun olen selittänyt että ne ovat kuusenkoristeita joihin ei saa koskea ja sitten olen vienyt ne takaisin paikoilleen. Toivottavasti kuusi saa siis jatkaa rauhaisaa oleskeluaan loppiaiseen asti! Mikähän siinä muuten on että Tiaraa kiinnostivat vain mustat koristeet vaikka käden ulottuvilla olisi ollut vaikka mitä blingblingiä?
Mä oon kyllä viimeinkin tyytyväinen joulukuuseen, sietää kyllä ollakin. Nykyinen koristevalikoima on vuosien keräilyn tulos ja en halua edes laskea paljonko olen aikojen saatossa kuusenkoristeisiin tuhlannut, tulisi vain paha mieli! Mutta tärkeintähän on että on itse tyytyväinen! Ja siis, vaikka tämän joulun kuusi onkin nyt valmis niin ensi vuonnahan pitää tietysti vaihtaa väriteemaa kokonaan ja hamstrata taas muutama koriste Stockmannin Argos-hallin joulumaasta ;)!

Millainen joulukuusi teidän kotiinne tulee/on tullut tänä vuonna vai tuleeko ollenkaan? Minkä värisellä     teemalla, valojen kanssa vai ilman? Kertokaa ihmeessä omista kuusistanne! 
Ystävällisin terveisin superjouluhullu Iina

EDIT// PS: Blogin FB-sivuilla *täällä* voi käydä tykkäämässä ja kurkkimassa Tiaran tänään postissa saapunutta 1-vuotiskuvaa 🙂 On meillä vaan suloinen neiti!


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.