Jouluaatto kuvina

25.12.2012
Masu täynnä kinkkua ja konvehteja, iloisen levännyt fiilis, mukavaa yhdessäoloa, leffoja, pehmeitä villasukkia, Duploilla leikkimistä, siinäpä meidän tärkeimmät joulutunnelmat! Mua etukäteen pelotti se että saanko mä tänävuonna itselleni samanlaista joulufiilistä kehitettyä kuin yleensä kun jäädäänkin Helsinkiin eikä olekaan koko sukua ympärillä kuten aina ennen, mutta kyllä voin kertoa että mulla oli aivan ihanan jouluinen jouluaatto vaikka oltiinkin vain perheen kesken kotona. Itsetehdyt jouluruuat maistuivat aivan super hyvälle ja on tässä tullut varmaan muutama joulukilo jo kerättyä kun kinkustakin on alle puolet enää jäljellä! Mutta jouluna kuuluukin nauttia ruuasta, tammikuussa voi sitten taas aloittaa muka-terveellisen uuden vuoden raejuuston ja vihannesten merkeissä. Nyt on vuoro kuvien, niitä kun kerrankin on koko päivän ajalta!
Mä sain aivan mielettömän ihania lahjoja, mm. sen toivomani ripsipidennyslahjakortin ja esittelen niitä sitten siinä erillisessä lahjapostauksessa johon olen jo kaikki lahjat kuvannutkin etukäteen. Nyt siirryn takaisin legoleikkien pariin kun Tipa heräsi päikkäreiltään ja toivotan ihanaa joulupäivää teille kaikille! Ja kiitos teille kaikille ihanuuksille hyvän jouluntoivotuksista ja toivottavasti teillä on ollut upea jouluaatto ja -päivä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.