KIDEblogien lanseerausjuhlat

13.01.2013

Eilen aamulla suuntasin jo toista kertaa tällä viikolla Tampereelle! Kohteena oli Bistro Pannu & Huone Tampereen Onkiniemessä jossa ensin lounastettiin ihanien KIDEkollegoideni kanssa yhdessä, minkä jälkeen alkoi sitten varsinainen juhlatilaisuus samassa osoitteessa. Oli aivan ihanaa tavata viimeinkin yhdessä koko porukalla kun koko syksy ja talvi yhdessä ollaan uurastettu. Täytyy sanoa että meillä on kyllä ihan mielettömän hyvä jengi kasassa ihania, rohkeita naisia ja aivan paras ryhmähenki! Mä oon varma siitä että tällä porukalla saadaan aikaiseksi vielä upeita juttuja!

IMG_2147 IMG_2169 IMG_2176 minäjaevelinaasujanassu Mekko ja käsikoru / Cubus Saappaat / Steve Madden

Neljän aikoihin vieraita alkoi saapua paikalle ja mä olin aivan häkeltynyt siitä miten moni vieras tuli kertomaan lukevansa mun blogia! Oli ihanaa tavata lukijoita kasvotusten ja rupatella ihan kaikessa rauhassa. Kiitos teille kaikille kun saavuitte paikalle ja teitte läsnäolollanne illasta niin mukavan! Me jakauduttiin bloggaajien ja vieraiden kesken tasaisesti useampaan pöytään ja iloinen puheensorina kantautui korviin kyllä joka suunnalta. Hiljaista hetkeä ei tainnut tulla kertaakaan paitsi sen hetken kun Helianna piti koskettavan puheen tilaisuuden aluksi ja mulla ainakin meinasi tulla tippa linssiin! Meidänkin pöydässä ajatuksia vaihdettiin kaikesta maan ja taivaan välillä ja tunnelma oli iloinen ja rento. Iltaa siivitti lörpöttelyn ja Bistron tarjoilemien mielettömien herkkujen lisäksi myös kosmetologi Taru Puustisen pitämä meikkiopastus.

Lapsellista -blogin ihana Anna pääsi meistä onnekkaana Tarun tuoliin hemmoteltavaksi ja sai kasvoilleen ihanan raikkaan meikin. Yhtään en tosin valita siitä että se oli juuri Anna joka sai meikit, itse sain nimittäin Anniinan kanssa vuorotellen pidellä sen aikaa juhlien ehdotonta tähteä sylissä kun hänen äitinsä nautti puleerauksesta. Kolmiviikkoinen pikkuherra oli kyllä jotain niin suloista, siinä nousi kyllä taas vauvakuume aivan uusiin sfääreihin! Tarun tekemästä meikistä tuli niin upea että jos vain asuisin lähempänä Tamperetta niin oikein mielelläni kävisin itsekin joskus Tarun meikattavana!

Meikkiopastuksen jälkeen siirryttiin tutustumaan Bistron kanssa samassa upeassa tehdasrakennuksessa sijaitsevan Putiikki Rannalla -myymälän valikoimiin joista meillä oli tilaisuuden ajan 20%:n alennus. Oli mukavaa tutkia ihan omassa rauhassa ja ihastuin upeiden vaatteiden, kenkien ja sisustustavaroiden lisäksi aivan erityisesti putiikista löytämiini suloisiin pesuaineisiin (enpä olisi vielä vähän aikaa sitten uskonut joskus himoitsevani tiettyä pesuainetta tiskipöydälle keikkumaan). Mua jäi kovasti harmittamaan kun eilen en viitsinyt tavaramäärääni lisätä enää yhdelläkään kassilla tai pussilla ja jätin pesuaineet hyllyyn. Täytyy suunnata sitten täällä Helsingin päässä Kluuvin Putiikki Rannalla -myymälään ostoksille!

IMG_2244xx anniinajaanna IMG_2311 IMG_2291 IMG_2278 IMG_2251IMG_2264 IMG_2236 IMG_2233 IMG_2224 ihanavauvaIMG_2213 IMG_2208

En voi kyllä tarpeeksi kiittä kaikkia paikallaolleita siitä miten ihana ilta mulla oli, toivottavasti teilläkin! Kiitos vieraille, kiitos kaikille bloggaajille ja erityiskiitos koko KIDEidean äidille, Heliannalle joka on tämän kaiken mahdollistanut! Blogikollegani Heli 500 miles high -blogista kirjoitti suloiset pikku kuvaukset kaikista bloggaajista jotka osuivat mielestäni ihan nappiin, käykääpä kurkkimaassa tekin *täältä*! Helistä täytyy sanoa että sinä olit juuri niin ihana, iloinen ja vahva nainen kuin blogisi perusteella olin ajatellutkin! Meillä oli Helin kanssa hupaisa matka autolla Tampereen rautatieasemalta Bistrolle kun minä yritin elämäni ensimmäistä kertaa ymmärtää navigaattoria ja Heli mun ohjeita. Muutama turha mutka tehtiin mutta päästiin sentään ajoissa perille!

lanseeraustilaisuus tampere 147lanseeraustilaisuus tampere 138

Toivon kovasti että joskus tulevaisuudessakin tulee tälläisiä tilaisuuksia eteen joissa pääsee tutustumaan enemmänkin teihin lukijoihin kuin vain kommenttien välityksellä! Varmasti välittyy kuvistakin miten ihanan lämmin tunnelma tilaisuudessa oli ja haluaisin kokea sellaista uudestaankin! Mä alan nyt tekemään ruokaa kun Tiarakin tuolla kuulostaisi heräilevän päikkäreiltään, mutta palaan luultavasti illemmalla esittelemään teille oman osuuteni jo kuvissa vilahtaneista Sobean  ja Lumoavan ihanuuksista. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille<3


12 Responses to “KIDEblogien lanseerausjuhlat”

  1. jonna sanoo:

    Heippa! Kenen kameralla noita ryhmäkuvia otettiin?:)

    Oli kyllä ihana tavata ihmisiä kasvotusten, joiden tekstejä on vuosi tolkulla seurannut. 🙂 Ja samalla lukuluettelo sai muutaman ihanan blogin lisää!

    – Jonna / hemmafru-jonna.blogspot.fi/

    • Iina sanoo:

      Heipähei! Helin kameralla (500 miles high) otettiin ryhmäkuvat! 🙂

      Ja kiva että sullakin oli mukava ilta! Itse oon kans tässä KIDEjen myötä tutustunut uusiin ihaniin blogeihin<3 Oli hauska tavata ja tuuhan jatkossakin kertoilemaan kuulumisia :)!

  2. Heli sanoo:

    voi Iina, nyt tämä vahva mamma ihan liikuttui <3

  3. ida sanoo:

    Heippa! Saisinkohan käyttää tuota yhteiskuvaa myös mun blogissa? 🙂

    • ida sanoo:

      niin voisi ehkä olla hyvä sanoa, että olin eilen paikalla 😀

      • Iina sanoo:

        Hahaa mä kyllä aattelinkin että olit eilen siellä ;D Mut ihan hyvä pointti! Mulla on nimimuisti ihan kökkö mut kävin vakoilemassa sun blogista että kyllä me eilen juteltiinkin! Oli tosi kiva tavata :)!!

        • ida sanoo:

          Mullakin on ihan surkea nimi- ja kasvomuisti, mutta sun blogia jo pitkään seuranneena olis ihan hyvä muistaa edes jompikumpi 😀

          Sain käyttää kuvaa ja kiitos kun kerroit kenen kameralla se otettiin! Pitääkin nyt alkaa seurailemaan uusia blogeja tuolta pippaloista 🙂

          • Iina sanoo:

            Haha no hyvä etten ole sitten ihan ainoa ;D! Ja eipä mitään, kiva että sait käyttää kuvaa :)! Ja kiva että löytyi uutta luettavaa!

    • Iina sanoo:

      Kysäise ihmeessä Heliltä kideblogi.fi/500mileshigh kun Helin kameralla ne kuvat on otettu! 🙂

  4. Helluw sanoo:

    Kivannäkönen tää blogi täällä kideissäkin! Ja ootpas ollu kauniina liikenteessä (kuten aina)! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.