Ilouutisia Kappahl Newbie -faneille!

22.01.2013

Kappahlin Newbie -mallisto kuului mun suuriin suosikkeihin Tiaran pikkuvauva-aikana ja meiltä löytyykin myös nyt säästettynä kaikki vanhat Newbie -suosikit odottamasta uutta tulokasta. Newbiessä mua viehättävät eniten rauhalliset ja ajattoman kauniit värit ja se että vaatteet ovat kestävästä 100%:sta ekopuuvillasta valmistettuja. Monet meidän Newbieistä onkin ihan uudenveroisina kirppikseltä ostettuja ja vaikka Tiara oli jo vaatteiden toinen (ainakin) ahkera käyttäjä, niissä ei ole vieläkään yhtään huomattavia käytönjälkiä. Kankaat tuntuvat edelleen unelmanpehmeiltä, juuri sellaisilta joita pienen vauvan ihoa vasten haluaa laittaa. Mua on vain aina harmittanut Newbiessä se että vaatteiden koot loppuvat numeroon 74, eli meilläkään ei niitä ole enää yli puoleen vuoteen voitu käyttää. Nyt koko -asiaan on kuitenkin onneksi tulossa muutos!

Kappahl tuo viikosta 12 alkaen kauppoihin uuden Newbie taaperomalliston jota on saatavilla kokoon 98 asti! Vaatteet noudattavat alkuperäisen malliston yksinkertaisen tyylikästä ja ekologista linjaa, mutta ovat malleiltaan ja leikkauksiltaan suunniteltu sopiviksi paljon liikkuville pikkutaaperoille. Me saatiin Kappahlilta vähän etukäteismaistiaisia mallistosta Tiaralle eilen ja voin kertoa että kyllä päästin pienet ilonkiljahdukset paketteja avatessani kun sisältö oli niin suloinen! Todellinen piristys kyllä meidän tylsään päivään kun Tiararaasukin on pipinä ja itse vain makoilen. Paketeista paljastuivat kahdet ihanat leggingsit ja kaksi ihanan söpöä tunikaa.

IMG_2829 newbiemekot IMG_2835 IMG_2848 newbiemekkoyksityiskohdat IMG_2854 IMG_2857 IMG_2863

Palan halusta saada pukea Tiaran noihin ihanuuksiin mutta tänään en ole viitsinyt neitiä  kiusata pukemisella kun toinen on niin kipeänä . Mutta kunhan Tiara paranee niin otetaan ainakin sata ihanaa prinsessakuvaa tytsystä uusissa vaatteissa!

Löytyykö mun lukijoista yhtään Newbie-fania? Mä ainakin oon ihan innoissaan tulevasta mallistosta!


41 Responses to “Ilouutisia Kappahl Newbie -faneille!”

 1. Emma sanoo:

  ISO JEEEEEE! 🙂
  Mua niin harmitti kun poika kasvoi nopeasti,eikä Newbie mallisto mahtunut päälle enää.
  Mutta nyt saan taas pukea näitä ihania ja ajattomia vaatteita poikaselle 🙂

 2. Ida sanoo:

  Vitsi miten hyviä uutisia!! Meillä ollaan just 80 koossa, eli saadaankin käyttää Newbieitä vielä pitkä tovi! <3 ne on ihan mun lemppareita kyllä :))

 3. JonnA sanoo:

  Oi kuinka ihania nuo uudet Newbiet. Ja todella kiva että niitä tulee olemaan myös meidän tytön koossa (98cm). Täytyy toivoa, ettei tyttö tee kunnon kasvupyrähdystä, niin voisi noita ihania kotiuttaa vihdoin meillekin. Harmitti niin kovasti kun malliston koot loppuivat juuri ennen meidän kokoa 🙂

 4. Elisabet sanoo:

  Voi miten ihania! Mä oon myös täysin ihastunu newbie vaatteisiin,eli tää oli kyllä oikein mieleinen uutinen 🙂

  • Iina sanoo:

   Noi on kyllä niin söpöjä!<3 Mä vähän aattelin kun Kappahlin edustajan kanssa tästä juttelin että aika moni mun lukijoista saattaisi innostua tästä tiedosta 😉

 5. Emmi sanoo:

  Rakastan kaikkia noita vaatteita!! <3 Meiltä löytyy niitä muutama:)

  • Iina sanoo:

   Niin mäkin! Meillä on Tiaralla kans noita ollut jonkinverran ja nyt kyllä varmasti ostetaan pikkutyypillekin lisää niin saa pukea molemmat neidit sointuviin sävyihin 🙂

 6. Nimetön sanoo:

  Noi on kyllä ihania vaatteita, olin ihan tuskissani kun kaverin vauvalle sain luvan ostaa jonkinlaisen mekon, mutta tytöllä olikin jo sen verran kokoa ettei Newbiestä voinut enää valita 🙁 Kivaa siis että isommillekin tekevät, josko pääsen jollekin tutulle niitä vielä shoppailemaan 😀

 7. ac sanoo:

  Ihan huippu juttu!! 🙂 Måndelsson ei koskaan ehtinyt käyttämään mitään Newbie-vaatteita, kun hoksasin ne vasta siinä vaiheessa kun måndelsson oli jo vaihtamassa kokoon 80 (joskus 4kk iässä). Mutta nyt!!! 😀

 8. Piitu sanoo:

  Jes, mäkin tykkään tosta mallistosta ja sitä oon usein harmitellut, ettei löydy meidän kokoa. Nyt päästään viel hetkeks noita käyttämään 🙂

 9. titti sanoo:

  Aivan ihania <3 ja btw. mä tyhmä osasin nyt lisätä itteni lukijaks 😀 oli kyl helppo mut en ollu vaan hoksannu 😉
  Meille tuli kans pojalle KappAhl newbie 98cm testipaketti. Käy kurkkaan mun blogista et mitä tykkäät, postailin niistä tänään. Ne on aivan ihanat ja matsku on superihana! Paidan ehdin tänään jo pestäkin, kun poika sotki sen mandariiniin ja pesussa puhdistui ja säilyi uudenveroisena.

  Vitsit mä niin haluan tästä tulevasta mallistosta ihan hirveesti meille vaatteita 🙂

  • Iina sanoo:

   Noi kyllä on niin söpösiä!<3 Ja täytyy käydä poikien valikoimaa kurkkimassa sun blogin puolella :)! Mäkin haluan kyllä kotiuttaa koko Newbie-valikoiman meille :D! Ja hei kiva että nyt päivittyy postaukset sullekin, ei sitä aina huomaa tommosia kun ne on hyvin piilotettu 😀

 10. E sanoo:

  Jees, loistojuttu!

 11. Yasu sanoo:

  Aaaw, kovin ihanat! En malta odottaa et päässää meijän neidille ostamaa myös 🙂

 12. Raskauden aikana mua ärsytti Newbie mallisto niin sairaasti. Syy oli se, et niistä huomas aivan selvästi tyttö sekä poika vaatteet. Ärsyttää et pojilla ”pitää” olla sinistä ja tytöillä vaaleenpunaista.
  Kun sain meidän tyttövauvan asia muuttui. Nyt oikein innoissaan tutkin kappahlin nettikauppaa ja tätä Newbie mallistoa. KappAhlin sivustolla sitten haaveilen vaatteista. Meiltä löytyy tytölle pari Newbie tuotetta (vasta). Luulen että kun äiti (siis minä) pääsee vauhtiin niin koko mallisto on meillä. ^_^ On tässä aikaa viel ostella vaatteita lapselle. Meidän tyttö on vasta 3 viikkoa ♥

  • Iina sanoo:

   On mun mielestä niitä tosi neutraaleissakin väreissä, valkoista, harmaata ja beigeä löytyy tosi paljon! ;O Tai ainakin meidän Newbiet on tähän asti kaikki olleet noissa väreissä 😀 Mutta onhan niitä toki selkeissä tyttö- ja poikaväreissäkin saatavilla! 🙂 Newbien tuotteet on kyllä tosi ihania, teillä on onneksi vuosikausia aikaa niitä ostella pikkuiselle ;)!

 13. laura sanoo:

  Jee! Ihan mahtavaa! Mitähän kivouksia ne on keksiny pojille? En malttais millään odottaa 🙂

 14. Nora sanoo:

  Kohderyhmäänhän en lapsettomana opiskelijana kuulu, mutta joo noi iskee aina silmään kävellessä Kappahlin lastenosaston ohi.. Ja välillä jään vähän hypelöimäänkin niitä ylisöpöjä minivaatteita. ♥ Ei sais, niistä tulee kamalan helposti vauvakuume.

 15. Mari sanoo:

  Voi JES!!! Tätä mä oon odottanu ku kuuta nousevaa! Vihdoin! Kiitos tuhannesti että kerroit tästä asiasta täälä, mulla olis muuten menny ihan ohi koko homma ja oisin varmasti jääny ilman niitä ihania vaatteita (täälä meilläpäin loppuu newbiet heti kun kaikki on ihan hulluna niihin) 🙂

 16. Karo sanoo:

  Apua eikä iha mahtavaa! <3
  Mä rakastan iha hirveästi noita newbie-vaatteita ja oonki harmitellu ku niitä ei oo ollu isompia…. Aivan ihana toi kukkakuosinen paita, toi tulee kyl meillekin!

 17. Illusia sanoo:

  Oijoi, kylläpäs teille on saapunut ihanuuksia! 🙂 Ehdottomasti täytyy katsastaa mallisto keväällä!

 18. Maija sanoo:

  Hei. Tosi kivoja vaatteita Tiara sai ja kivalta näyttää tuo mallisto! 🙂 Sain juuri vähän aikaa sitten kuulla että pääsen kummitädiksi myös aivan ihanalle pikku-prinsessalle. Lumouduin noista niin paljon, ettei tarvitse enää kahta kertaa miettiä mistä ostan hänelle kastelahjani. :))

 19. Elena sanoo:

  Sun lapsi on kyllä todella kaunis 🙂 <3

 20. Nimetön sanoo:

  Voi että mä niin rakastan näitä Newbie -ihanuuksia! Jos raaskit luopua sun tyttären pieneksi jääneistä ihanuuksista, meillä olisi reilu pari kuukautta nuorempi pikkuneiti jolle niillä olisi kovasti käyttöä! Otahan siis yhteyttä jos antaa niille uuden rakastavan kodin.:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.