Vauvalahjoja ja odottelua

12.04.2013

Heippa! Mä oon pitänyt itseäni nyt kiireisenä etten muistaisi nyt ajatella supistuksia joka hetki (vaikka se niiden unohtaminen onkin aika hankalaa) ja ollaan tänäänkin mm. ulkoltu pariinkin otteeseen, tavattu kavereita, käyty kaupassa, saunottu ja siivoiltu. Huomenna ajateltiin lähteä yhdessä koko perhe syömään ravintolaan ja jos vain saan Oton suostuteltua niin ehkä piipahtamaan Hulluilla päivillä, yksin kun en uskalla enää lähteä mihinkään kovin kauas kotoa.

Tämän mun kiireisenä pysyttelemisen seurauksena on se että silmät painuvat kiinni viimeistään iltakymmeneltä joka ilta, ja Tiaran päiväuniajankin käytän vain ja ainoastaan nukkumiseen joten oon ollut todella vähän koneella viime aikoina. Toinen mikä vähentää koneellaoloa on se että istuskelu paikoillaan tuottaa yllättäen niitä kaikkein kovimpia supistuksia, mulla on paljon helpompi kestää niitä kipeitäkin supistuksia kun kävelen tai vaikka laitan pyykkejä kuivamaan mutta istuskellessa sen tajuaa kokoajan kuinka ikävältä tuntuu. Nukkuminenkin on jo vähän niin ja näin, kun nukahtaessa supistelee ja yölläkin tulee heräiltyä useampaan otteeseen, mutta suhteellisen pirteänä kuitenkin pääsen aina aamuisin sängystä ylös.

Mulla on muutama kuvakin tämänpäiväiseltä kauppareissulta. Tiara jaksoi hienosti kävellä koko matkan kauppaan ja takaisin kotiin vielä. Matka ei ole meiltä pitkä kaupalle mutta kyllä se muutama sata metriäkin varmaan taaperon kengissä tuntuu aika pitkältä. Pysähdeltiin ihastelemaan jokaista pienenpientäkin roskaa mikä maassa sattui olemaan ja ihmeteltiin ohikulkevia busseja, autoja ja koiria. On niin hassua ajatella, miten eri tavalla Tiara varmasti näkee kaiken ja miten jänniltä itselle niin arkisen tavalliset asiat saattavat neidistä tuntua!

IMG_8422 IMG_8430 IMG_8441

IMG_8466 IMG_8454xOllaan saatu tällä viikolla myös super ihania vauvalahjoja! Toisen lahjan saimme valokuvaaja Natali K:lta jonka kuvattavana kävin tammikuussa. Lahja sisälsi ihania Mayoralin lyhythihaisia bodyja ja kahdet Tommy Hilfigerin vaaleanpunaiset sukat. Toisen lahjan saimme meidän ihanalta naapurilta joka selkeästi omaa telepaattisia kykyjä kun mä olin juuri ajatellut että ”voiei meiltä puuttuu vielä vauvakirja!!” ja hän oli sitten ostanut meille juuri saman maailman parhaan Tatu & Patu -vauvakirjan joka Tiarallakin on. Sen lisäksi saatiin vauvikselle supersuloiset Finlaysonin elefanttipussilakanat mun lempparivärissä eli keltaisina!

IMG_8394 IMG_8405 IMG_8409 IMG_8414Ihanaa viikonloppua kaikille!


No Responses to “Vauvalahjoja ja odottelua”

 1. Avatar teekuppi sanoo:

  Ihana, kun jaksoit tulla päivittämään! :)
  Oon käynyt kattomassa sun blogia jo muutamaan otteeseen, josko olis jo vauvauutisia päivitetty, mutta ei vielä.
  Oot kuvissa niin pirteän ja onnellisen näköisenä, että ei uskois olon olevan lainkaan kivulias.Ihana, kun jaksat kaikesta huolimatta olla niin positiiviella ja iloisella mielellä. Koita jaksaa vielä hetki, kohta teitä on kolmen sijaan neljä ♥!

 2. Avatar Emilia sanoo:

  Ihanat noi lakanat! Ja oon edelleen niin kade tosta kuvasta, oot niin kaunis odottaja!

 3. Avatar laura sanoo:

  oiii , oooot niiin kaunis :)

 4. Avatar reetta sanoo:

  Sulla on aivan ihana blogi ja olet mielettömän kaunis, kuten lapsesikin! :) kiva seurailla elämäänne kun itsellä vielä lapset vain tulevaisuuden haaveissa. Jaksamisia ja ihanaa kevättä!:)

 5. Avatar :) sanoo:

  Uskomatonta miten pirtee oot silti! Ihania kuvia!
  Näin susta ja Tipasta unta :) mulla tuli siinä tippa linssii ku tipa oli niiiin sulonen! <3
  Aivan mahtavaa loppukevättä teille, ja voimia sulle!

 6. Avatar emma sanoo:

  Blogisi on aivan ihana ja perheenne näyttää niin kauniilta ja onneliseslta!

  Kun on jo noin iso masu, niin katsooko ihmiset tai tulevatko puhumaan sinulle masun vuoksi kaupassa tai muualla julkisissa paikoissa? Heh ehkä vähän hassu kysymys. :)

  Ihanaa kevättä ja onnea koko perheelle jo valmiiksi!

 7. Avatar Jannica sanoo:

  Ai että Tiaralla on komea isä ja kaunis äiti. Odotan niin innolla puolestasi uutta tulokasta! Sitä taidetaan myös sanoa että raskausajasta pitää myös nauttia mutta odotan tänä keväänä kouluhakujen lisäksi eniten tätä!

 8. Avatar M sanoo:

  Oi onpas ihania lahjoja! Mä en ymmärrä miten sä voitkin olla noin kaunis. :-) Mä en nyt muista, mutta mitä mieltä teidän vanhemmat oli kun aloit oottamaan Tiaraa? Kun mä oon nyt seurustellut 3 vuotta poikaystävän kanssa ja molempien vanhemmat puhuu vaan koko ajan kuinka mä oon varmaan raskaana jo ihan kohta ja kuinka ne jo kovasti odottaa meiltä lapsenlapsia.. :-D

 9. Avatar Emppu sanoo:

  Ihanaa, kun päivitit vihdoin!♥ Tulin tosi iloseks, kun huomasin ;) Sydän sulaa, kun katsoo noita kuvia Tiarasta, ihan huippu neiti kyllä! Ja et säkään hassumpi ole, toi masukin on niin sulonen pallo♥

 10. Avatar Pihla sanoo:

  Oon nyt täs viikon aikana kahlannu koko sun blogin läpi ja täytyy sanoo et kirjotuksien perusteellakin vaikutat niin ihanalt ja positiiviselt ihmiselt. Täydellinen äiti Tiaralle ja kaikesta oikein hehkuu kuinka paljon rakastat sun pientä perhettä. Kaikkea hyvää teille koko perheelle ja tsemppiä loppuraskauteen :) ja Tiara on niiiiiiiiin söpö, tekis mieli vaan halia sitä täält ruudun toiselt puolelta, ihanan vallottava hymy on pikkuneidillä!

 11. Avatar Linda sanoo:

  Oih, olisinpa itsekkin näyttänyt noin pirteältä viimeisillä viikoilla ! :) senkin nättimys ! ihania vauvalahjoja. :)

  tulevaisuutta.blogspot.com

 12. Avatar jarno sanoo:

  Ää! Eikä miten ihania kuvia<<3<3
  Haha, munki lempparit on noi keltaiset elefantti pussilakanat. Juuri eilen vaihdoin itelleki ;D kheh

 13. Avatar Minka sanoo:

  Ihanasti teidän tulevaa vauvaa muistetaan :)
  Oltiin eilen Me&I-kutsuilla naapureilla ja siellä oli 2kk pienikokoinen tyttö ja kyllä oli niin kaunis! Siis sellaisen näköinen, ku kaikissa mainoskuvissa on :) Ja sitten eilen sain yllättäen ystävältäni kutsun hänen kaksos-sisarensa yllätys BabyShowereille! Ihanaa! Eli voit kuvitella miten innolla sain heti tilata niiltä kuitsuilta jotain lahjaksi. Tietenkin asiaa hankaloitti se ettei ystäväni kerro kumpi luultavasti on tulossa, mutta päädyin suloiseen retroon neutraaliin sieni-bodyyn http://www.meandi.se/fi/tuotteet/131402.aspx
  Ihanaa, kun kaikesta huolimatta jaksat hymyillä. Tai ainakin viimeistään Tiaran seura pistää mahdolliset ”naamamutrut” pois :D
  Jännitys vaan tiivistyy teidän h-hetken lähestyessä Iik!

 14. Avatar Veera sanoo:

  Mä täällä jossain raskaushormonihöyryissä melkeen liikutuin tolle kuvalle, missä Tiara hymyilee :D Voi että miten ihastuttava pikkuneiti! :)) Täällä odotellaan esikoista syntyväks ihan parin viikon sisään, ja tyttöä lupailivat nii tulee sellanen olo välillä että kohta mullakin on oma tyttövauva, hui! :D

 15. Avatar Tyttönen sanoo:

  Ihania kuvia! Ootpa kaunis ja Tiara niin sulonen :) Mukavaa kevättä teille :)!

 16. Avatar carata sanoo:

  Oivoi! Aivan sairaan ihanat nuo lakanat! Jotenkin niin pirteät ja keväiset :) Eikä muissakaan jutuissa kyllä olis valittamista. Melkein kaikki vauva jutut on aina söpöjä. Oli kyseessä mikä tahansa.

  Äläkä stressaa sillä, ettet tänne pääse päivittämään kuulumisiasi tai vastaamaan kommentteihin. Tärkeintä on oikeasti se, että saat ennen synnytystä levättyä!
  Valittakoon ne lapsettomat, jotka eivät sitä asiaa ymmärrä, koska ainakin itse ymmärrän täysin sen, että H-hetken lähellä on levättävä aina, kun siihen on tilaisuus.

  Tsemppiä ja voimia sulle tuhannesti! Niin jännittävää. Tiedä vaikka sulla menis LA:n yli :)

 17. Avatar Anni sanoo:

  Höh, mä olin jo varma että toinen olis syntyny jo! :D
  Osaatko muuten sanoa, että mikä tuo lupa laittautua -blogi on? Tai kun sitä päivitetään suht harvoin ja kirjoittajina on yleensä helia ja Karoliina K, niin onko se heidän kahden blogi, vai kaikkien kidebloggaajien? :-)

  • Avatar Anniina sanoo:

   Lupa laittautua on kaikkien Kideläisten yhteinen blogi, joka sisältää kauneus/terveys-painotteisia juttuja. Lähinnä sinne on tällä hetkellä kirjoitettu terveys-painoitteisesti. Samalla periaatteella toimii Pakkopulla-blogi, johon kootaan parhaimpia reseptejä. Molemmat blogit on vielä pikkasen lapsen kengissä, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa korjaannu :)

 18. Avatar Anna sanoo:

  Moi!

  Ihania lahjoja olette saaneet! Huomasin, että teillä on sama välikausihaalari kuin meillä ja ajattelin kysäistä, että onko teillä siinä tosi kireät lahkeet? Mä en meinaa saada vedettyä lapselle haalaria kumppareiden päälle kun on niin sairaan kireät kuminauhat. Hyvähän se on ettei vesi mene sisälle, mut pukeminen ihan tuskaa kun saa hiessä yrittää venyttää lahkeita kenkien päälle..

  Hurjasti voimia odotukseen ja toivottavasti pian synnytys lähtisi kunnolla käyntiin!

 19. Avatar Nora sanoo:

  Vau, ihan supernätti kuva susta :) ja ihanat noi vaaleanpunaiset Hai-saappaat, itelläni on vaan tylsät mustat.

 20. Avatar meeri sanoo:

  Taas kerran: ihania kuvia ja oot tosi kaunis !! :) näytätte kyllä niin onnelliselta perheeltä :> Ja aina vaan, joka kerta, jaksan kyllä ihmetellä ja ihastella tuota Tiaran kehittyneisyyttä ;)

 21. Avatar st. brigitten sanoo:

  Aivan ihania kuvia :) Onpa siellä jo keväistä! Meilläkin alkaa täällä Rovaniemellä vihdoin lumet sulaa, mutta melkoisia kinoksia vielä on :)

 22. Avatar p sanoo:

  paljon onnea prinsessasta!! ❤

 23. Avatar danna sanoo:

  Oí isosti onnea teijän koko perheelle, ihana uutinen <3!

 24. Avatar heipyh sanoo:

  Onnea hirmuisesti pikkuisesta tytöstä! :)

 25. Avatar mmiiu sanoo:

  ONNEA !!!!! <3333

 26. Avatar Emmi sanoo:

  Paljon onnea super kauniista rinsessasta!! :) <3 <3

 27. Avatar Nina sanoo:

  Ei hitto kun näytät todella kauniilta! Niin aidosti onnellinen! :)

 28. Avatar Rosa sanoo:

  Onnea hurjasti koko perheelle pienokaisen johdosta! <3
  En malta odottaa että teidän rytmi vakiintuu ja saa taas lueskella sun superihania juttuja!

 29. Avatar E sanoo:

  Oi, nytkö se pikkuprinsessa on jo syntynyt? :) Onnea onnea tosi paljon koko perheelle! <3 Innokkaasti odottelen postausta aiheesta, toivottavasti kaikki on mennyt hyvin!

 30. Avatar Annika sanoo:

  Ai onkos vauva nyt sitten syntynyt?:o Siinä tapauksessa SUURET onnittelut <33 Oonkon käynyt täällä kurkkimassa, milloin pikkuinen maailmaan olisi ilmestynyt, mutta ihanaa jos se on nyt tapahtunut! Kuvia odotellen rinsessasta!;)

 31. Avatar Henni sanoo:

  Paljonpaljon onnea niin kauniista prinsessasta koko perheelle!<3:) Ihana uutinen:)

 32. Avatar Anni sanoo:

  Jee, hurjasti onnea pienokaisesta!! ♥

 33. Avatar sdgsg sanoo:

  Onnea hurjasti vauvasta!

 34. Avatar Laura sanoo:

  Tuhannesti onnea! Oon niin ilonen ja onnellinen teidän puolesta!

 35. Avatar Ida sanoo:

  Hirmusesti onnea prinsessasta! <3

 36. Avatar janika sanoo:

  onnea pienokaisesta, on kyllä suloinen<3

 37. Avatar Suvi sanoo:

  Tulin tänne taas kurkkimaan, että joko olisi tullut postausta, kun ei päivity taas blogin lukulistalle. Mahtaako siellä olla viikonloppu vapaa kirjottelusta, vaiko joko sitä on pienokainen maailmassa? :)
  Paljon onnea, jos näin on. :)

 38. Avatar Nimetön sanoo:

  onnea vauvasta!! <3 tuli ihan tippa linssiin ku huomasin instassa uuden prinsessan kuvat :)

 39. Avatar Anne B sanoo:

  Miljoonasti onnea pikkuruisesta tyttösestä! Täällä äippä edelleen sama kuin sinulla. Odottelee kanssa josko tulis, vaan eipä oo vielä merkkejä, vatsa vaan tuntuu roikkuvan, mutta ammattitaidoton terkka kun ei osaa edes asentoa kertoa(minä itse tiedän kyllä). Eli en odota nyt sitäkään, että osais kertoa onko laskeutunut..

  Kertaalleen.hurjasti onnea(:!!!!!

 40. Avatar Elisabet sanoo:

  Voi suuret onnittelut pienestä prinsessasta koko perheelle!♥ Meidän pienillä tyttösillä taitaa olla semmonen viikko vain ikäeroa! :)

 41. Avatar JulyMom2013 sanoo:

  Onneksi olkoon pikkutytöstä! Toivottavasti kaikki meni hyvin :)

 42. Avatar Kirppu sanoo:

  Hurjan paljon onnea vauvasta!!! <3 Katselin Instagrammista kuvia ja ihana tyttö! Itse nään hänessä aika paljon yhdennäköisyyttä Tiaraan! :) Paljon onnea koko perheelle, toivottavasti pian kuullaan taas teistä!! :) Tulin itsekin onnelliseksi teidän onnesta!

 43. Avatar Janina sanoo:

  Paljon onnea Iina! Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin ja pääset pian lisäämään ihania kuvia ihanista sisaruksista<3 ja vanhemmista tietysti myös :)

 44. Avatar aikku sanoo:

  Onnea pienestä prinsessasta koko perheelle! Mulla oli viikolla tunne että synnytät viikonlopun aikaan, en vain ääneen sanonut! :D Synnytyskertomusta odotellessa! <3

 45. Avatar :) sanoo:

  Näin vauvan kuvat instagramissa ja VOI KUN HÄN ON SULOINEN! :) Paljon onnea koko perheelle!

 46. Avatar Nitsku sanoo:

  Oijoi, jokos se pienokainen on syntyny!? Näin eilen aamulla unta, että teille oli syntyny täydellinen pieni tyttö, pistein 9/9/9! Vauvaki näky siinä unessa, ja voi juku<3 Oli niin sulonen vaavi!

  Onnea teille ihan älyttömän paljon!

 47. Avatar nisan sanoo:

  Oi Paljon onnea pienokaisesta!

 48. Avatar Tekla sanoo:

  Aa ihanaa, pieni on syntynyt! Hurjan paljon onnea teille:)!

 49. Avatar Salla sanoo:

  Hurjasti onnea pikkuisesta <3 IGssä näin kuvat, niin suloinen :)

 50. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi ei miten ihana vauva teille on syntynyt! (: Aivan kamalasti onnea!!! Täältä kommentteja lukiessa huomasin, ja jotenkin onnistuin instagramiakin katselemaan vaikken sitä käytäkään. Ei kai tähän muuta voi sanoa kuin että hurjasti onnea :)

 51. Avatar Marina sanoo:

  Paljon Onnea Pienokaisesta!! :) <3

 52. paljon onnea pienestä suloisesta prinsessasta! :) ♥

 53. Avatar miaa sanoo:

  siis mitääää nytkö se neiti on jo syntynyt? :O:O huii !!! tää on niin jännää :D toivottavasti kaikki meni hyvin!!

 54. Avatar Sussuki sanoo:

  OnneaOnnea!!!

 55. Avatar minnis sanoo:

  Ihanaa! Kerrankin tajusin katsoa kommentteja kun et ole paljoo viimepäivinä kirjotellut joten vauva on syntynyt<3 Paljon onnea<3 Ihanaa oon niin helpottunut kun nyt yksi odotus ja synnytys taas ohi ja pallero on tullut maailmaan<3 :D onnea!

 56. Avatar Minävaan sanoo:

  Paljon onnea suoloisesta, pienestä prinsessasta! <3 Vauvassa oli paljon samaa näköä Tiaran kanssa, ihana!

 57. Avatar Essi sanoo:

  Niin hurjan paljon onnea!<3 Pikku Tipa muka jo isosisko!? Mihin aika onkaan menny..

 58. Avatar Ninni sanoo:

  Sylin täydeltä onnea Sinulle, Otolle ja Tiaralle pienestä prinsessasta!!!<3 Arvelinkin, että olet päässyt synnyttämään, kun sinusta ei ole kuulunut. Innolla odottelen kuvia pienokaisesta.:) Voi vitsi, että olen niin onnellinen teidän puolesta.

 59. Avatar Olga sanoo:

  Voi vitsi kuin onneliseksi tulin kun näin instassa kuvat. :’) Tippa tuli linssiin, enkä saa katsetta irti teiän prinsessasta. Ei voi olla totta! ONNEA! <3

 60. Avatar Susanna sanoo:

  Kertokaa ihmeessä Instgramin nimimerkki niin minäkin pääsisin vauvan näkemään? :) <3

 61. Avatar Salla sanoo:

  Onnea hirmuisesti pikku prinsessasta! :) Käyn vähän väliä instagramissa ihailemassa kuvia ja odotan malttamattomana lisää niitä ja päivitän bloggeria ja facebookkia koko ajan kuulumisten toivossa, oon kai vähän seonnu mut teijän prinsessa on vaan niin sulonen! :)

 62. Avatar ac sanoo:

  Oli pakko äkkiä rynnätä instagramiin vanhan blogin kautta ja voi jestas ♥ Sylin täydeltä onnea!! ♥ Nyt iski kauhea hinku saada nipa syliin.. :)

 63. Avatar Maiju sanoo:

  Voi ei ihanaa ja paljon onnea pikku vauvasta ! :3

 64. Avatar siiri sanoo:

  ihan superisti onnea ! on kyllä söpö tyttö, ja oon ihan tosi onnellinen teidän puolesta niin hassulta kun se varmaan kuulostaakin kun ei tunneta ! :D en malta odottaa, että postaat ja sitten joskus julkaiset tytön nimen. :) <3

 65. Avatar kiki sanoo:

  Tuhannesti onnea suloisesta tytöstä. On kyllä paljon samaa näköä isosiskonsa kanssa :)
  Nauttikaa ♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.