Oletko sinä meidän hääkuvaajamme?

12.07.2013

hääkuvainspis

Kuvat: 1 2 3 4

Meiltä puuttuu vielä sellainen erittäin olennainen osa hääpäivää kuin hääkuvaaja! Tiedän että ollaan varmasti vähän myöhässä tämän kuvaajavalinnan kanssa, sillä häihin on enää niin vähän aikaa että moni kuvaaja on varmasti jo buukannut helmikuun kahdeksannelle päivälle puuhaa. Mutta siksi ajattelimmekin kääntyä teidän puoleenne!

Hääkuvat ovat todella tärkeitä mulle ja Otolle ja ollaankin puhuttu aiheesta paljon. Me halutaan taidokas kuvaaja, joka osaa ikuistaa kaikki ne tärkeimmät hetket, hupsuimmat ilmeet, herkimmät tunnelmat ja hauskimmat tilanteet mutta niiden lisäksi ottaa myös loistokkaita, kaupunkifiilistä huokuvia potrettikuvia. Hääkuvat ovat muistojen lisäksi se juttu joka hääpäivästä jää jäljelle ja mä haluan muistella meidän häitä upeista ja taidokkaasti otetuista kuvista seuraavat 100 vuotta.

Potrettikuvien lisäksi me halutaan siis dokumentäärinen hääkuvaus eli kuvaaja tulee työskentelemään aamusta iltaan ja ehkä jopa yöhön. Me halutaan ikuistaa kaikki hääkampauksen asettelusta alttarille ja hääjuhlien pikkutunneille. Omat haasteensa kuviin tuo tietysti häiden ajankohta – helmikuu. Valoa ei riitä kovin pitkälle iltapäivään, mutta toisaalta talvisissa ulkokuvissa on varmasti aivan mieletöntä tunnelmaa jos vain sää suosii. Ja mikäpä olisi upeampi miljöö hääpotreteille kuin talvinen Vanhan Kirkon puisto tai Bulevardi tunnelmallisine valoineen ja raitiovaunukiskoineen?

Jos siis olet itse mieletön lahjakkuus ja sinulla on kokemusta hääkuvauksesta tai haluat suositella meille mahtavaa hääkuvaajaa, ota yhteyttä couturecouture@windowslive.com ja laita mukaan infoa itsestäsi, linkki tai kuvaliitteitä töistäsi sekä hintapyyntö mukaan!


46 Responses to “Oletko sinä meidän hääkuvaajamme?”

 1. Avatar Tanja H sanoo:

  Oma ääneni menee Eveliina Mustoselle <3 http://www.eveliinamustonen.com/

 2. Avatar Kiia sanoo:

  Kalle Kaskinen on iha pro!!!! Laita Googleen Kalle Kaskinen, niin sieltä löytyy hänen kotisivut :)

 3. Avatar Laura sanoo:

  Petteri Peltonen! Löytyy instagramista ppeltone photography ja en nyt ulkoa muista millä löytyy fb:stä mut ainakin ku laitat ”peltonen photography” ni luulis löytyvän!
  Toinen vasta alotteleva on yks mun tuttu, löytyy facebookista Dan Holmström Photography! Hän on ainakin edullinen vaihtoehto varmasti :))

  • Avatar Laura sanoo:

   Ig:stä siis ppeltonenphotography.. En osaa kirjottaa tällä puhelimella ;D pahoitelut muistakin typoista…… :DD lisäksi en myöskään saa noita linkkejä :(

 4. Avatar iinq sanoo:

  Suosittelen valokuvaajaa nimeltä krista keltanen! Googlaa vaan niin löydät kristan kotisivut:)

 5. Avatar Ansku sanoo:

  TIMO PYYKKÖNEN! Aivan älyttömän hyvä kuvaaja, suosittelen!

 6. Avatar Emma sanoo:

  ollijunes.com

 7. Avatar Viivi sanoo:

  Sakari Röyskö on ainakin taitava hääkuvaaja! :)

  http://www.sakariroysko.com/
  Löytyy yhteydenotto mahdollisuudet ja kuvia etc.

 8. Avatar Piitu sanoo:

  Mie voin suositella Anna Äärelää, tässä esimerkkipostaus hänen ottamistaan hääkuvista.
  http://appelsiinipallo.blogspot.fi/2013/06/emilia-markus.html

 9. Avatar timppa sanoo:

  Miten ois Tim Kiukas? Allaolevassa linkissä vähän matskua eräistä häistä joissa hän kuvasi :)
  http://timphoto.blogspot.fi/2012/03/haakuvaaja-tarjolla.html

 10. Avatar Roosa sanoo:

  Mikko Puttonen! http://www.mikkoputtonen.com

  Suomen kuumimpia valokuvaaja nimiä. On kuvannut ennenki talvisia hääkuvia. Aivan loistava kuvaaja! Kantsii tsekata sieltä blogista kohta ”photos” :)

 11. Avatar hilma sanoo:

  Ömer Acar! Aivan loistavia kuvia, nimenomaan nuorekkaita ja kaupunkiifiilistä ei varmasti jää puuttumaan! http://www.acar.fi/#!weddings/c1g3c
  Sen lisäksi että on uskomattoman taitava valokuvaaja ja asuu Helsingissä (ei hirveitä matkakuluja), on hän myös loistotyyppi! :)

 12. Avatar Vinski sanoo:

  Meidän häät kuvasi Anna Äärelä, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Lisäksi kuvaaja on niin rento ja mukava, ettei tarvinnut yhtään jännittää kuvaustilanteissa:)

  Tässä blogi: http://appelsiinipallo.blogspot.fi/?m=1

 13. Avatar Riia sanoo:

  Minäkin suosittelisin Anna Äärelää hänen bloginsa perusteella. Pitkään oon häntä seurannut ja aivan todella uskomattoman upeita kuvia osaa ottaa:))

 14. Avatar Jenni sanoo:

  Moi! Ei liity tähän postaukseen mut mulle tuli vaan mieleen kysyä tällästä justkaa kun tossa kaikkia kirkko- ja avioliittoasioita pohdin, että mikä on sun ja sun tulevan miehen suhde kristinuskoon ja Jumalaan? Mulle ei oo koskaan aiemmin tullu tää mieleen enkä oo ite menossa vielä naikkariin tai muuta, mut haluisin tiettyki kirkkohäät mut aloin yhtäkkiä miettiä et mites kun mulla ei oo oikeen minkäänlaista suhdetta Jumalaan tai kristinuskoon, siis kuulun kyllä kirkoon mutta en toteuta uskontoa oikein mitenkään, en käy kirkossa enkä rukoile enkä ajattele itteäni uskovaisena vaikka kirkkoon kuulunkin. Sit mietin et voinko mä koskaan mennä sinne Jumalan silmien eteen vannomaan ikuista rakkautta vai onko se tekopyhää.. Tuli vaan mieleen kysästä sulta kun kirjoitat aina niin eläväisesti ja vaikutat ajattelevalta ihmiseltä, että mikä sun tilanne on tässä asiassa nyt kun sulla se on käsillä, vaikka sellanen postausvinkki ellei sitten asia oo liian henkilökohtainen jaettavaksi :) Tsemppiä häiden suunnitteluun, niistä tulee varmasti upeat ! :)

 15. Avatar Mymmeli sanoo:

  Anna Äärelä. Hänen kuvissaan on jotain erilaista ja apua, en keksi edes sanoja, joilla kertoisin mielipiteeni riittävän ymmärrettävästi. Tässä linkki hänen kotisivuilleen http://www.annaaarela.com

 16. Avatar Elina sanoo:

  Suosittelen ehdottomasti V-P Kangas Photographya (International Award Winning Wedding Photographer – Kansainvälisesti palkittu hääkuvaaja)
  http://www.vpkangas.com on osoite mistä löytyy lisäinfoa. Myöskin V-P löytyy facebookista :)

 17. Avatar Katriina sanoo:

  Suosittelisin Mikko Puttosta taikka Krista Luomaa, Mikko on itseoppinut mutta erittäin taitava ja muistaakseni kivakilpailuitakin joillakin kuvillaan voittanut. Krista taas on valokuvaajaksi opiskellut taitava valokuvaaja :) Molemmat heistä kirjottaa blogia, mikon blogin löytää kirjottamalla googleen mikko puttonen, kristan valokuvausblogi löytyy kun haet krista luoma photography :)

 18. Avatar Marjo sanoo:

  Heips! Suosittelen Krista Ylistä, kotisivut: http://kristaylinen.com/1/
  sekä Johanna (+Jouni) Hietasta :) http://johannahietanen.com/

  Kumpikin kuvaaja (niin Krista kuin Johanna) vaikuttavat PK-seudulla ja ovat hyvin taitavia kuvaajia. :)

 19. Avatar Hulamaja sanoo:

  Vilkaisepas Timo utterströmin nettisivut :) en saa nyt puhelimella linkkiä laitettua..

 20. Avatar nimetön sanoo:

  mikkoputtonen.com :)

 21. Avatar Minna sanoo:

  Heippa! Jouni Eskola, löytyy googlettamalla! Onko teillä muuten häät minkälaisella budjetilla? :) maksatteko häät itse, vai saatko blogin kautta jotakin sponsoroitua? :) joudutteko ottamaan häihinne lainaa? :)

 22. Avatar Tassy sanoo:

  Kurkkaa PisaraPhotography. Jotain uniikkia.
  Ja lukee, että Rauma, muutta asioi myös Helsingissä.

 23. Avatar Memmu sanoo:

  Mikko puttonen! Aivan tajuttoman lahjakas itseoppinut kuvaaja, suosittelen :)

 24. Avatar Ansku sanoo:

  Moi! :) Vaikka en ite oo naimisissa eikä oo tarvetta hääkuvaajalle vielä piiitkään aikaan, niin suosittelisin minäkin joko V-P Kangasta tai Anna Äärelää! :)

  Molemmat on kotisivujensa (linkit täällä tullu esille jo aiemmin) kuvien perusteella tosi taitavia, ja VP:n tunnen muutenkin, huippu tyyppi ja osaava valokuvaaja, paneutuu tosiaan kuviinsa. Annan tiedän muutaman tutun kautta, ja ihastelen usein hänen ottamiaan kuvia blogissaan. Molemmat vaikuttaa pk-seudulla.

 25. Avatar f sanoo:

  Miksei Riku Niemelä ?

 26. Avatar Nimetön sanoo:

  http://attekilpinen.blogspot.fi/ < Atte Kilpinen on myös todella taidokas kuvaaja!

 27. Avatar Nimetön sanoo:

  mikkoputtonen.com ! mikko on 18 vuotias, pitänyt taidenäyttelyitä, kuvia julkaistu monissa lehdissä ja kuvaustyyli todella omantakeinen.

 28. Avatar Aada sanoo:

  Ehdottomasti pisaraphotography! Suosittelen katsomaan kotisivut, kuvat ovat ihania ja uniikkeja. :)

 29. Avatar Janita sanoo:

  Näistä mitä selailin nyt, niin Anna Äärelä ehdottomasti :D!

  • Avatar Inga sanoo:

   Niin munkin mielestä! ;)

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Kaikki tuon kuvaamat kuvat joko mustavalkosia tai sit tollasia valjun värisiä. En jotenkin pystys kuvittelee Iinan häiden kuvaajana…

 30. Avatar astapau sanoo:

  Suosittelen! On uusi freesi mahtava ystävällinen villi valokuvaaja! http://nestography.net/weddings/

 31. Avatar paula sanoo:

  Pisara photographylle ääneni :) aivan mielettömiä kuvia!

 32. Avatar vea sanoo:

  Anna Äärelää minäkin suosittelisin.

 33. Avatar sanna sanoo:

  Pakko kyllä suositella tähän mun kaveria Jone Matilaista :) http://www.jonematilainen.com/#/0 Tuossa vielä linkki hänen kotisivuilleen :)

 34. Avatar Laura sanoo:

  Moikka, omasta kokemuksesta suosittelen täydestä sydämestä Tuomas Mikkosta, huikeen lahjakas nuori mies (http://www.tuomasmikkonen.com/2013/05/haakuvaus-suomi-haavalokuvaaja-mikkonen-laura-laur-tarina/) Mun blogista löytyy myös paljon Tuomaksen kuvia.

  Kansainvälistä tasoa on myös Taipaleen veljekset (http://www.lostaipales.com/) ja itse oon viihtynyt myös erinomaisesti Dorit Salutskijn kameran edessä :)

 35. Avatar Annika sanoo:

  Ehdottomasti suositeltava omaa kuvaajaa eli Mikael Halmeenmäkeä; http://www.mikael.fi. Mikael oli meillä kuvaamassa 12h eli morsiamen ja kaason meikit, kampaukset, pukeutumiset + sulhasen ja bestmanin pukeutumisen/valmistautumisen, kirkon, ”viralliset” kuvat sekä koko hääjuhlan.

  • Avatar Annika sanoo:

   Ja siis vielä lisäyksenä, että hinta huomattavasti edullisempi kuin monille ns. nimekkäämmillä hääkuvaajilla!

 36. Avatar Lisbeth sanoo:

  En nyt tiedä onko kukaa kaupannu Mikko Puttosta (Picture Puttonen), mutta mun silmään mitä kauneimpia kuvia ja nuorta verta!

Kommentoi