Libero-kilpailun voittaja & pikakuulumiset

16.07.2013

IMG_7193xMeillä on ollut tänään ihan lötkömötköpäivä, ollaan luettu sivukaupalla kirjoja ja makoiltu sohvalla, joskus näinkin. Muutamia hääjärjestelyjä on tullut myös tehtyä mutta niistä lisää myöhemmin! Ylihuomenna meillä on Zeldan 3kk-neuvola (niii-in voitteko uskoa että toi isopieni rakas on jo niiiiin iso) ja lauantaina Tipakin täyttää jo 22 kuukautta! Mä aion tehdä molemmista perinteiset kuukausikehityspostaukset, Zeldasta olisin muuten tehnyt jo sunnuntaina eli ”oikeana” päivänä mutta ajattelin tosiaan neuvolakuulumiset odotella vielä mukaan. Meidän neitien päivärytmistä on myös tulossa postaus kunhan rytmi taas ensiviikolla normalisoituu tämän iltavuoroviikon rytmittömyydestä!

Multa pyydettiin myös mielipidepostausta ja totta puhuen mä kirjoittaisin sellaisen oikein mielellään pitkästä aikaa, kun vain olisi aikaa. Mielipidepostauksia kun en ainakaan itse tykkää kiireessä väsätä vasemmalla kädellä sieltä täältä oikoen vaan keskittyä rauhassa ja perustella mielipiteeni. Mun täytyy katsoa jos kerkeäisin oikein perusteellisesti paneutua erääseen aiheeseen tässä lähipäivinä! Mutta nyt se Libero -kilpailun voittaja!

voittajaKiitos kaikille ihan mielettömän ihanista ja hauskoista vaippakommenteista, me naurettiin välillä melkein vedet silmissä kun kertoilin Otollekin teidän muksujen hauskoista kommelluksista (ja muisteltiin samalla omia parhaita tapauksia!). Voittajaksi valikoitui Em söpöllä kommentillaan! Mulla tuli oma esikoisen odotusaika mieleen ja haluan ehdottomasti tarjota Em:ille ja vauvalle mukavan alun vaipanvaihdossa. Eli tarkkaile siis sähköpostiasi, otan suhun pian yhteyttä niin saadaan paketti oikeaan osoitteeseen.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille♥

PS: Jos teillä tulee jokin loistava aihe mieleen mistä tahtoisitte mun kertovan mielipiteeni niin saa ehdottaa kommenttiboxissa!


No Responses to “Libero-kilpailun voittaja & pikakuulumiset”

 1. Avatar nanna sanoo:

  Ite toivoisin mielipide postausta, aiheesta äidin tupakoiminen. :)
  Sulla on hirmuisen kiva blogi, jatka samaan malliin! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon! :) huh mikä tabu, uskaltaisikohan tuon aiheen nostaa esille ;)

 2. Avatar E sanoo:

  Lapsen piirrettyjen katselu – minkä ikäiselle voi näyttää, mitkä on hyviä, turvallisia ohjelmia, tykkääkö Tiara katsella lastenohjelmia ym. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hui, tässäpä toinen aihe joka varmasti herättäisi keskustelua :)! Kiitos toiveesta!

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Mä haluisin kuulla mielipitees siitä, että jotkut ei anna taaperoilleen karkkia. Siis jos joku tuo päiväkotiin karkkia synttäripäivänään niin tälle lapselle ei niitä saa missään tapauksessa antaa.
  Mun mielestä siis se on ihan hyvä ratkaisu, en sitä tarkota :) Eihän lapsi osaa sitä karkkia pyytää jos ei ole ikinä syönyt :) Mun onkin pitänyt kysyä, saako Tiara syödä karkkia ? :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  aikuisten tupakointi/alkoholinkäyttö lapsen seurassa ja missä rajoissa

  • Iina Iina sanoo:

   Tää on todellinen tabu, mutta mun mielestä tärkeä aihe ja aivan varmasti tuun ottamaan sen esille :)!

 5. Avatar P sanoo:

  Äidin tupakoinnista mielipidepostaus olis kiva,et pystyisitkö esim olemaan jonkun tupakoivan äidin kaveri vai onko sulle tupakointi ihan nounou? :)

  • Iina Iina sanoo:

   No ehdottomasti voin olla tupakoivan äidin kaveri :D Ei mun mielestä tupakointi tee kenestäkään huonoa ihmistä. :)

 6. Avatar em sanoo:

  Vau! Jee, kiitos paljon!! Tämä piristi kauheesti sateista aamua :)

  • Iina Iina sanoo:

   Jee kiva jos piristi! :) Hittolainen mä nyt heti kaivan sun s-postin esille ja laitan sen viestin ettei unohdu!!

 7. Avatar Petra sanoo:

  Muakin kiinnostaa toi lasten seurassa tupakointi, tai mitä mieltä oot yleensäkkin siitä, että äidit tupakoi, vaikkei lapsen lähettyvillä sitä tekisikään. ja samaten samallailla tuo alkoholin käyttö.
  Sitte mua kiinnostas kans tietää mitä mieltä oot siitä että alaikäset saa lapsia ja vastakkaisesti, että semmoset +35 tekee vielä lapsia?

  Apua kui äkkii lapset kasvaa!! Vastahan sä kerroit tuosta kakkosen syntymästä ja nyt jo 3kk?!?
  Ennen vuosi tuntu kaaaamalan pitkältä ajalta, mutta nyt meidän viimesin vuosi on menny kyllä ihan liian lujaa, vastahan minäkin synnytin ja vajaan kk päästä on jo ekat synttärit eessä, voi apua :(

  Ootko muuten esitellyt täällä sun kihlasormusta? Jos et, niin ois kiva jos saisit ihan pikku vilauksen siitä mahdutettuu johonkin seuraavaan postaukseen :)
  Onko vihkisormukset jo valittu?

  • Avatar Maiju sanoo:

   ”semmoset +35 tekee vielä lapsia”

   Kylläpä naurahdin tässä kohtaa :D Itse kolmeseiskana odottelen esikoista syntyväksi, enkä nyt varsinaisesti koe olevani elämäni ehtoopuolelle :D

   Luen mielenkiinnolla kaikenikäisten äitien blogeja ja tämän blogin kirjoittaja on kyllä mielestäni (ikäisekseen) oikein fiksu äiti ja voisinkin kuvitella, että hän ei ole edellisen kommentoijan linjalla sen suhteen, että ”daa, ei kai nyt joku nelikymppinen ttu paksuna oo”…

   • Avatar JulyMom2013 sanoo:

    Onhan niitä 50-vuotiaitakin, jotka odottaa esikoistaan. Mutta se menee mulla jo yli ymmärryksen :D

    • Iina Iina sanoo:

     50-vuotiaan esikoisen odotuksessa ainoa mikä mua harmittaa lapsen puolesta on se että niitä yhteisiä vuosia lapsen ja vanhemman välille ei välttämättä kerkeä tulla niin monia kuin kymmenenkin vuotta nuoremmilla vanhemmilla, muutenhan se ikä ei vaikuta äitiyteen välttämättä mitenkään :D vaikka tietysti sitten kun alkaa lähestyä eläkeikää niin kroppaankin voi tulla kaikenlaista kremppaa ym..

     • Iina Iina sanoo:

      Ja eläkeiän lähestymisellä en tarkoita sitä +50v vaan tyyliin 65v jolloin mukelo ois vasta teini-ikäinen :D

   • Avatar Petra sanoo:

    Ikävää, että joku nyt ymmärsi kommenttini väärin…
    Itse en ajattele noin niinkuin Maiju kuvailit, tämä tuli lähinnä erään facebook ryhmän keskustelun takia mieleen, jossa +35 kuvattiin mummukoiksi ´´mummo iässä lapsen saanut” ´´ei niin vanhat enään jaksa niin hyvin” ym.

    Minun mielestäni ikä on vain numeroita ja yhtälailla vaikkapa juuri +35, kuin alaikäinenkin voi olla hyvä äidiksi. Ei numeroitu ikä kerro sitä onko hyvä vanhempi, vaan se henkinen ikä :)

    • Avatar jenni sanoo:

     Niin 35-vuotiashan ei todellakaan ole vielä vanha, en voi käsittää kuinka joku voi edes ajatella niin (itse olen siis 23), ja en nyt mitenkään tarkoita tätä sinulle Petra vaan ihan yleisesti. :D Suomalaisten naisten keskimääräinen esikoisen synnytysikähän on 31-vuotta.

    • Iina Iina sanoo:

     Mä oon aivan samaa mieltä että missä iässä tahansa voi olla hyvä vanhempi :)!

   • Iina Iina sanoo:

    Haha, mä oon sitä mieltä että missä iässä tahansa voi olla ihan mahtava äiti oli sitten 15 tai 45, eikä 37-vuotias nyt kyllä todellakaan vanha ole :D!

    Kiitos paljon Maiju kauniista sanoista, mukavaa kuulla että mun blogi kolahtaa ja olen onnistunut antamaan itsestäni hyvän kuvan :)! Kaikkea hyvää esikoisen odotukseen ja mukavaa raskausaikaa! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Mä voisin kirjoittaa tuosta äitien päihteidenkäytöstä kyllä kun niin moni sitä toivoo:)! Ja niin nuorena äidiksi tulemisesta oon ainakin tehnyt postauksen, ei mulla muuten oikeastaan ole mitään mielipidettä äitien iästä, kun jokainen voi olla sekä maailman paras että ihan surkea äiti iästä riippumatta. Mun mielestä hyvä äitiys on jostain ihan muusta kiinni! :D

   Mä oon ihan samaa mieltä, aika kuluu ihan järkyttävän nopeasti!! Hui! Ja lapset kasvaa ihan liian nopsaa myös!

   On mulla kihlasormuksesta ollut kuva täällä silloin kun hommattiin ne vuonna 2011, mut se on aivan perus sormus ilman mitään härpäkkeitä, ajateltiin mahdollisesti uusia kihlasormukset nyt vihkisormusten yhteydessä :) Ei olla vielä valittu niitäkään!

 8. Avatar R sanoo:

  Kaikki haluaa tietää mielipiteen vain äidin tupakoinnista. Entäs isät? Yhtälailla isätkin lapsien kanssa on. Yleensäkin aina äitejä arvostellaan virheistä tai ylipäätään äitiydestä mutta isät saavat luvan kanssa ilman mitään arvosteluja tehdä virheitä. Minusta olisi kiva kuulla VANHEMPIEN/AIKUISTEN tupakoinnista lapsen seurassa. Itsellä on 8kk tyttö ja mieheni kanssa molemmat lopetimme kun sain tietää olevani raskaana. Sun blogi on tosi hyvä ja aivan ihanat tytöt sulla :))

  • Iina Iina sanoo:

   Todella hyvä pointti! Kyllä niiden päihdepelisääntöjen (ja kaikkien muidenkin vanhemmuuden kiistakapuloiden) pitäisi todellakin koskea molempia vanhempia eikä vain niin että äitejä syynätään kaikesta ja isät saa tehdä mitä vaan. Hienoa että olette lopettaneet tupakoinnin, onnittelut :)! Ja kiitoksia paljon♥♥

 9. Avatar Inga sanoo:

  Miten ihana kuva Zeldasta! <3 Niin hurmaava tyttö! :)

 10. Avatar Jepa sanoo:

  Oon monesti lukenut eri blogeissa kommentointia juurikin teiniraskauksista, +40v raskauksista, äitien tupakoinnista ym. ja pakko sanoa että kyllä siinä 16-vuotiaana esikoisensa saanut edelleen pahoittaa mielensä, vaikka olisikin jo muutama vuosi vierähtänyt.. Joten jos/kun tällaisen postauksen teet, niin voisitko sinä Iina olla se fiksu bloggaaja joka ottaa myös lukijat huomioon kommentteja hyväksyessään? :) Tämä on siis vain pyyntö, ja on totta ettei kenenkään ole pakko kommentteja lukea jos aavistaa jo niiden sisällön, mutta monesti tällaiset mielipidetekstit (mistä tahansa olikin kysymys) provosoivat ihmisiä esittämään oman mielipiteensä turhankin kärkkäästi..

  • Iina Iina sanoo:

   Mä pyrin yleensä hyväksymään kaikki kommentit kunhan niissä ei haukuta mun lapsia tai ne eivät ole totaalisen asiattomia koska kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta ymmärrän kyllä että mieli saattaa pahoittua kun sellaisia lueskelee. Ei niistä kannata välittää tosiaankaan, sä varmasti itse tiedät että iästä riippumatta olet varmasti paras äiti sun lapselle :)♥

 11. Avatar Pia sanoo:

  Itse haluisin kuulla mitä mieltä olet julkisilla paikoilla imettämisestä. Yksi monista aiheista, joka varmasti jakaa mielipiteitä.

Kommentoi