Uusia juttuja!

25.07.2013

Moikka! Meillä on ollut tosi hölläilyviikko eikä olla kamalasti tehty mitään erityistä. Sunnuntaina käytiin siellä Snadi Stadissa ja siellä Otolla tuli olkapää tosi tosi kipeäksi ja Otto joutui olemaan muutaman päivän kotona lepäilemässä. Tiistaina leivoin mustikkamarmoroitua juustokakkua piristykseksi ja ollaankin mussutettu sitä siitä asti! Pullahiirisyndrooma on iskenyt muhun vasta äitiyden myötä, ennen en koskaan syönyt mitään leivonnaisia, mutta nykyään tulee mieluummin herkuteltua itse leivotulla kuin kaupan karkeilla tai muilla.

Tänään Otto palasi takaisin duuniin ja me nähtiin naapurin Oonaa neitien kanssa. Oon järkkäillyt muutamia yhteistyökuvioita ja istunut naputtamassa sähköpostia sähköpostin perään kaikki tyttöjen päikkäriajat ja tällä hetkellä haaveilen siitä että pääsen selaamaan uusimman Cosmon läpi joka eilen kolahti postiluukusta ja jota en ole ehtinyt vielä edes avaamaan kiireiltäni. Pienestä sitä voikin ihminen haaveilla.. Mutta se kansi leopardikuvioineen näytti niin kivalta!

purelove IMG_7713x IMG_7644 IMG_7618x IMG_7593Käytiin tänään Oton duunin jälkeen pyörähtämässä pikapikaa Itiksessä ostamassa pari uutta verhoa kun meillä on pieni muutosprojekti menossa kotona. Viikonloppuna olisi nimittäin tarkoitus vaihtaa makuuhuoneita niin että meidän nykyisestä makkarista tulee Tiaran huone ja Tiaran huoneesta meidän huone. Tuonne meidän nykyiseen makkariin kun saa fiksummin sitten aikanaan molempien neitien sängyt asettumaan ja tuli vaan sellainen sisustusinto että tekee mieli kokeilla jotain uutta. Mä laittelen muutoksesta kuvaa heti kun on täysin valmista, vaikka siinä voikin hetki kestää kun meillä on seuraava yhteinen vapaapäivä vasta ensi viikon lauantaina ja jos huonosti käy niin ehditään siirtämään kalusteet vasta silloin.

Itiksestä tarttui mukaan myös uusi kaulakoru ja toppi. Mä päädyin jotenkin mystisesti Vero Modaan vaikken sieltä vuosiin ole ostanut mitään ja löysin aivan ihanan kaulakorun joka on niin mun tyylinen! Ja H&M:stä nappasin punaisen napitettavan topin mukaan, koska edestä napitettavia paitoja ei näin imetysaikana vaan voi olla liikaa. Punaista paitaa mulla ei vielä olekaan, jotenkin olen vasta vaaleiden tai vaaleampien hiusten myötä alkanut lämpenemään punaiselle värille.

uudetvaatteetkollaasi IMG_7798x IMG_7825x IMG_7829x

Kaulakoru Vero Moda / Toppi H&M / Farkut Cubus / Kengät H&M

Tiaralla on ollut ilmeisesti vauhdikkaita päiviä vaikkei mitään erityistä olla tehtykään kun neiti on alkanut näkemään vaikka ja mitä unia! Viime yönä Tiara herätti meidät yhtäkkiä kun kuulemma hänen ”ankka ja Nasu on likaisia! Isi pyyhkii! Isi hakee paperia!” Otto haki paperia ja pyyhki pehmot vaikka ne ihan puhtaita siis oikeasti olivatkin ja Tipa huokaisten jatkoi tyytyväisenä uniaan. Vartin päästä Tiara kuitenkin puhkesi lohduttomaan itkuun ja huusi että ”Isi katsomaan! Isi ota hattu pois Tiaran päästä!” Tiaralla ei siis ollut mitään hattua päässä mutta näki ilmeisesti jotain hattu-unta sitten? Lopulta Tiara sitten nukahti juotuaan lasin vettä ja nukkui loppuyön heräilemättä mutta hassua että Tipa eka kertaa näki noin todentuntuisia unia että heräsi ja luuli niiden olevan totta!

IMG_7850 IMG_7860Vaikka oon tosi tyytyväinen omiin uusiin juttuihini, viikon paras ostos on kuitenkin Zeldalle! Blogikollegani Karoliina K. nimittäin löysi Ebaystä himoitsemiani Mini Rodinin pellekalloleggingsejä ja vielä Zeldan koossa! Olen tosi kauan ihanan kamalaa pellekallokuosia himoinnut mutta sitä on hankalasti saatavilla kun kyseinen mallisto ilmestyi jo syksyllä 2011. Nyt kuitenkin sain nuo ihanat leggingsit ja vielä upouusina ja käyttämättöminä, oi tätä autuutta! Kiitos Karoliina K!

clownscullsMun mielestä tää on ollut ihan loistava viikko! Vaikka se onkin vasta puolivälissä, toivotaan siis että loppuviikosta tulee yhtä kiva. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille♥♥

Mitä piditte uusista ostoksista? Näkevätkö teidän muksut hassuja unia?


No Responses to “Uusia juttuja!”

 1. Avatar mj sanoo:

  Aivan ihania ostoksia, ihania kuvia, söpöt ja pulskat tytsyt ja sinä se vaan kaunistut koko ajan

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon♥ :D Haha, pulskat tytsyt! Sopivia ne mun mielestä on :D

   • Avatar mj sanoo:

    Niin siis en tietenkään tarkottanu yhtää mitenkää pahasti- vaan justii hyvällä tavalla sopivasti pulskia! :)❤ ja tosta mun kommentista katosi ainaki 5riviä johonki bittiavaruuteen? Kyselin mm. että missä iässä siirsitte Tiaran pinnasängystä ”isoon” sänkyyn? :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Hih, toi sun kaulakoru oli just siinä uusimmassa cosmossa kans ja himoitsin sitä jo siinä. Se on vaan aivan upee! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Oikeesti!! Pakko mennä lukemaan sitä cosmoa :D Mäkin tykkään tästä korusta!

 3. Karoliina K Karoliina K sanoo:

  Ei kestä senkin kaunis kilometrisääri :)

 4. Avatar Linkku sanoo:

  Söpöt pökät sait pikkuselle! Onpa Zeldakin muuten jo aikamoinen pampula, kasvaa nopeesti! :’D

  Ja voi Tiaraa! Muistan hämärästi että lapsena unet saatto olla tosi ahistavia ku ne oli yhtäkkiä niin todentuntusia :o

  • Iina Iina sanoo:

   Noi pökät on maailman parhaat!! Zelda tosiaan on kasvanu ihan ylipaljon, koittaa vetää itseään jo istumaan ja kaikkea :D Tipa raasu, toivottavasti ei enää näe pahaa unta!

 5. Avatar laura sanoo:

  onks sun omat hiukset noin pitkät o: huhuh, täs vaa oottelen et millonkoha mun hiukset kasvais, yritän syyä sinkkiä ja tehä tehohoitoi hiuksille, mut tuntuu silti et nää ei vaan kasva :-(

  • Iina Iina sanoo:

   Eeei kun mulla on pidennykset! Mulla on omat hiukset suunnilleen rintoihin asti ja pidennykset jonkun 5-10cm pidemmät :) Ja munkaan oma tukka ei kasva, yhyy :(!

   • Avatar Roosa sanoo:

    Säännöllinen päähieronta pari kertaa viikossa auttaa! Tai ainakin mulla autto. Kun päänahassa lähtee veri kiertämään hiuksetkin kasvaa nopeammin:)

    Itse hieroskelin aina suihkussa hoitoainetta levittäessä päätäni jonkun minuutin. Super vauhtia kasvo silloin! En tiiä toimiiko kaikilla, mutta eipä tuossa nyt mitään hävittävääkää oo jos alkaa kokeilee:D

 6. Avatar Anna sanoo:

  Voi tiara pieni:)<3 muistan vieläkin tosi tuoreesti sen kun pienenä heräs yöllä ja pelotti ihan hirveesti joku uni tai vastaava, ja kun asu iisossa omakotitalossa. Ja sitten se maailman isoin turvallisuuden tunne kun joskus meni vanhempien viereen nukkumaan pahan unen jälkeen!!:)

  • Iina Iina sanoo:

   No niinpä :(<3 Mäkin menin aina äitin viereen :D Mut Tiara ei nuku ollenkaan meidän välissä se vaan pyörii ja höpöttää ja kiipeilee, mut omassa sängyssä se tykkää onneksi olla sittenkin jos vaan käy rauhoittelemassa jos paha uni tulee :)

 7. Avatar karo sanoo:

  näyttääkö vaan kuvissa vai onks noi pidennykset oikeestikki vähä eri väriset kun sun omat hiukset :( mut hei pidä niitä useemmin suorina, näytti niiin kivoilta kerran siinä yhessä postauksessa!!:)

  • Avatar karo sanoo:

   vaikka ei kiharissakaan mitään vikaa!:D yhtä kaunis olet aina:))

  • Iina Iina sanoo:

   Mulla on taas omista latvat tummunu, pitäis kirkastaa sävytteellä :) Pidennykset on samaa väriä kun mun hiukset muuten, mutta noi latvat aina tummuu :( Pitää pitää suorinakin taas joku päivä, kiharat on vaan niin iisit :)!

 8. Avatar Sonja sanoo:

  Aivan ihanat pöksyt! Välillä sitä kyllä toivois salaa toistakin lasta, etenkin sitä tyttöä, tytöille on niiiiiiiin ihania vaatteita :P

  • Iina Iina sanoo:

   Eiks ookin!! Haha, tytöille kyllä löytyy kaikkea kivaa ;D Mut onneks Mini Rodinilla on molemmille kaikkia ihanuuksia! :D

 9. Avatar Santtu sanoo:

  Moi Iina! Oon tässä viimeisen viikon kahlannut tätä blogia alusta tähän päivään ja on ollut todella siistiä seurata näin pikakelauksella sun muuttumista nuoresta ensiodottajasta täydelliseksi äidiksi! Teidän koko perhe vaikuttaa todella ihanilta, etenkin tietenkin nuo pikkutsirbulat. Ei millään pahalla sua ja Ottoa kohtaan ;) Tähän postaukseen liittyen, aivan ihanat noi Zeldan uudet pöksyt! Muutenkin sulla on todella hyvä vaatemaku, niin omien kuin tyttöjenkin vaatteiden kohdalla. Jos mua ikinä siunataan tyttölapsilla, on tää blogi ihan ensimmäinen paikka mistä haen inspiraatiota skidien pukemiseen :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hei! Voi kiitos ihan mielettömän paljon :)! Ja tottakai pikkutsirbulat on meidän perheen siisteimmät tyypit ;D Mulle tuli niin hyvä fiilis sun sanoista, shoppailuaddiktiäidin mieltä lämmittää erityisesti tuo mitä sanoit lastenvaatteista ;D! Kiitoskiitos ja kaikkea hyvää sulle!!

 10. Avatar jonna sanoo:

  Hei, tuli mieleen kun tässä aamulla luin iltalehden- netti sivuja ja löysin sieltä uutisen odottavien äitien mahojen koskettelusta! Siis, kuinka tuntemattomat ja tutut tulevat hiplaamaan mahaa lähes kyselemättä. Olisi kiva kuulla onko samanlaisia kokemuksia sinullakin ja mitä mieltä olet jos ihmiset esim tulevat silittämään ja lässyttämään lapsillesi ilman lupaa?

  • Avatar Nimetön sanoo:

   joo ja mulla tuli mieleen tähän liittyen, et onks teille koskaan käyny niin et joku humalainen/muuten vain epämiellyttävä ihminen tulee puhumaan tai lässyttämään teidän lapselle paikassa missä ette pääse ns. pakoon, vaikka kassajonossa? mitä teet/teette siinä tilanteessa?

   ja sillon kun sait tiaran ja olit nuorempi ja kokemattomampi, (kyllä huomaa kuinka paljon oot muuttunu blogin alusta, hyvällä vain :) ) niin tuliko sulle koskaan kukaan tuntematon neuvomaan tai sanomaan mitään suhun ja lapseesi liittyen? mikä on sellanen hölmöin juttu, jos sellaista ylipäätään on? :D (tää olis sopinu hyvin johonkin kysymyspostaukseen…)

   • Iina Iina sanoo:

    On tullut muutaman kerran jotain epämiellyttäviä tuntemattomia ihmisiä juttelemaan lapsille, esim. kerran kun oltiin rautatieasemalla ostamassa junalippuja. Silloin koitan vaan päästä tilanteesta pois mahdollisimman nopeasti ja siihen asti jutella asiallisesti tai olla kohteliaan torjuva että tosiaan päästään pois. Missään tilanteessa sellaiset eivät saa kyllä koskea mun lapsiin, siitä pidän huolen :D Onneksi noita tilanteita on tosi harvoin, täällä missä asutaan niin harvemmin mitään pulsuja näkyy. Vaikka voihan nekin olla ihan harmittomia ja mukavia (yleensä ovatkin), lähinnä se hygienian puute ällöttää :D

    Tiaran kanssa meitä ei kukaan koskaan oo tullut neuvomaan silloinkaan kun oltiin nuorempia, aina kaikki on vaan ihastelleet Tiaraa tai sitten joskus on ihmetelty sitä että kuinka nuoria me ollaan :D Mut tyhmiä neuvoja ei onneksi oo tullut paitsi täällä internetin ihmemaassa toki anonyymeiltä harva se päivä. Nykyään ei enää :D

  • Iina Iina sanoo:

   On mullakin ikävä kyllä näitä samoja kokemuksia! Mä olin itse todella ”herkkä” mun mahan suhteen enkä kauheasti tykännyt että siihen koski kukaan muu kuin Otto ja oli inhottavaa jos joku tuntematon tuli sitä paijaamaan tms. vaikkei pahaa varmasti tarkoittanutkaan. Ja musta on ihan mukavaa jos lapsille tullaan juttelemaan, Tiarakin kun usein moikkailee kaikkia kassatädistä bussikuskiin ja vierustoveriin, mutta koskettelua en siedä. Mun mielestä tuntemattomiin ei todellakaan mennä koskemaan ihan tuosta noin vaan! :D

 11. Avatar ac sanoo:

  Eikä mua alkoi niin naurattamaan toi tiaran hattu-uni :DDD Voi pientä… Måndelssonkin on nyt alkanut puhumaan kahden sanan lauseissa ja meillä hihityttää jo nyt noi jutut, voin vaan kuvitella kuinka hassua tämä tulee olemaan sitten kun måndelsson höpöttää yhtä paljon kuin tiara :D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha se oli kyllä huvittava :D! Ja voi vitsit se on ihanaa aikaa kun lapsi alkaa höpöttämään ja saa nauraa! :D Ei oo mitään hassumpaa kuin noiden taaperoiden aivoitukset!

 12. Avatar ac sanoo:

  Ainiin ja oon ehkä hiukan kateellinen kun sulle sopii noin hyvin punainen! Multa se vie naamasta viimeisetkin värit, oon niin kalpea ympäri vuoden… :D Mutta sun pitäis kyllä käyttää enemmän punaista – ehdottomasti! :)

 13. Avatar ... sanoo:

  Jännä miten teidän lapset näyttääkin vauvana niiiiin saman näkösille! :)
  Paljon Zelda painaa nyt, aika hyvin maito tainnut maistua kun aika pyöräkkä on. :D

  • Avatar :) sanoo:

   Heh pakko kommentoida tähän että
   Minusta he ovat taas niin erinäköisiä tietty jotain samaa on :)

   • Avatar :) sanoo:

    Ja minusta ei mitenkään pyöräkkä justiinsa tollannen ihana vauva :) vauvat saa ollakkin tollasia lutusia:) ja eikös tiara syntynyt hiukan liian varhain vai syntyvätkö tytöt suunnilleen saman ikäsinä

    • Iina Iina sanoo:

     Tiara syntyi 35+6 mitoin 46cm & 3010g ja Zelda syntyi 37+0 mitoin 51cm & 3270g :)!

  • Iina Iina sanoo:

   Zeldan painosta kirjoittelin juuri viikko takaperin kun neidillä oli 3kk neuvola vaikka onhan hän varmaan jo kasvanut siitä :)! Veikkaisin että jotain 6,7kg nyt :) Zelda kasvaa vähän nopeammin kuin Tiara koska Tiara oli niin kirppu syntyessään ja laihtui paljon kun taas Zelda oli pitkä ja paino alkoi heti kertymään hyvin. Zelda kasvaa juuri hyvään tahtiin ainakin käyrien mukaan, mä oon niin iloinen siitä miten mun oma maito hienosti riittää ja saa pikkuisen kasvamaan♥

 14. Avatar Minnis sanoo:

  must on niin ihanaa kun olet kahden pienen lapsen äiti ja silti jaksat pukeutua ja laittautua<3 Vaikka moni pukeutumisintoilija sanookin niin, että pukeutumistaan ei lopeta lapsen saatuaan, niin monelle varmasti käy niin! Mä toivon itse että joskus kun lapsia saan, en jätä pukeutumista ja laittautumista, kun sitä niin rakastan :D<3

  Ajattelin myös etsiä syksyksi jonkun kivan punaisen paidan ja haluisin myös tummansinisen jakun(saa antaa vinkkejä mistä löytyy!?) mutta ehdoton ei on HM! :D yritän boikotoida sitä kauppaa nyt edes sen 15minuutin ajan :D Yleensä kun -KAIKKI-vaatteet on sieltä ja sinne ryntään ensimmäisenä. Tuntuu että muista kaupoista en löydä ikinä mitää (vaikka muut löytävät) ja sitten kun ajattelen että ''no meen käymää nopee hm:ssä'' niin johan on vaatteita kassalla :D! Se vaan on se tuttu ja turvallinen mitä olen käyttänyt koko elämäni varmaan :D Mut eipä siinä muuta, kivoja vaatteita ne on ja halvalla lähtee, kun näin opiskelija olen :D Ja taaaaas tuli tämmöstä turhaa tekstiä :D Niin siis siitä sun punasesta paidasta että IHANA ON :D!

  • Iina Iina sanoo:

   Pukeutuminen on mun lempiharrastus ja oon iloinen ettei se jäänyt lasten myötä! Kiitos ihan mielettömän paljon, mulle tuli niin hyvä mieli sun sanoista :)!♥

   Mäkin pidin H&M-lakkoa pitkään ja nykyäänkin ostan sieltä tosi harvoin mitään :D Nyt vaan satuin löytämään tuon topin kun oltiin ostamassa Otolle sukkia! Mutta mun lempparikaupat on BikBok ja Zara Suomessa ja niistä löytäää kyllä kaikkea! Eikä oo paljoa H&M:ää kalliimpiakaan :)! Kiitos vielä ja mukavaa viikkoa!

 15. Avatar Maikku sanoo:

  Kauheeta ku Zelda on jo jötköpötkö! Vastahan se oli niin pieni et ihan pelotti et se musertuu :)

 16. Avatar Jonna sanoo:

  Ihania ostoksia! Ja ihania nuo tiaran unet ♥ :D

 17. Avatar Jarno sanoo:

  Iina kultarakas oot niin upee ja kaunis ♥ Tiarasta kuoriutuu kokoajan enemmän ja enemmän sellainen kaunis neiti kuten äitinsäkin ja isänsä tietenkin ;)) :DDD ♥

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos rakas muruli♥ Ja joo Tiara on jo aika lady ;)! Ottokin on kaunis neiti eiku XD

 18. Avatar Emppu sanoo:

  Mikäs potkulauta teillä on sisällä!? Ihana!! :D Tosi nätti toi sun punanen toppi! Musta on yhtäkkiä tullut ihan hirvee kirkkaan punasen fanittaja :D

  • Iina Iina sanoo:

   Tiaran ANgry Birds-potkulauta, saatiin lahjaksi :D ”pöööötsi-pyörä!” Ja kiitos, mullekin punainen on alkanut kolahtaa vasta viimeaikoina! :D

 19. Avatar kirppislöytöjä:) sanoo:

  Moikks. Bongasin tänään Vantaan Lanttilan kirppiksellä tuommosen laukun, missä oli tuo täsmälleen sama tiikeri vielä samankokoisena kuin tuossa korussa niin siinä laukussa. Oikeastaan just sun tyylinen laukku, ja ihan samankokoinen kuin nyt käyttämäsi se gepardilaukku. Ja se ketju oli semmonen metallinen Niin, jos kiinnostaa se on Vantaan Lanttilan kirpparilla (Ikean vieressä) pöydässä numero 335. Hintaa sillä taisi olla 30 euroa. Ihan uuden näköinenkin. :D Kauaa ne ei siellä pysy, joten kipin kapin jos kiinnostaa. :)

  P.s ei oo mun myymä. :DD

  • Iina Iina sanoo:

   Heippa! Oi kuulosti ihanalta, harmi vaan että mulla on hankala lähteä noin kauas niin en pääse sitä ostamaan :( Kiitos vinkistä kumminkin vaikka nyt jäi kyllä harmittamaan kun en saa laukkua :DD!

 20. Avatar Essi sanoo:

  Oot vaan niin ihana! Vitsit et mä haaveilen et mulla on jonakin päivänä just tollanen perhe kun sulla ja Otolla! Mite toisten puolesta ketä ei edes tunne, voi olla näin onnellinen ?:D Ja mulla ois vinkki kuiviin huuliin ( voi olla että tiesit jo) . Mulla oli kuivat huulet kauan ja sitten ostin Bepanthenin ja laitoin sitä sentin kunnon kerroksen huuliin yöksi. Joo, se näyttää aivan kamalalle!:D Ja aamulla, ei enää niitä kamalia rohtuneita huulia. Jos ytenäkään iltana unohdan sen paksun kerroksen rasvaa huuliin, on ne aamulla aivan kamalassa kunnossa.. Sori tälläinen kilometrikommentti!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että mikä ihana kommentti! Aww kiitos ihan hirmuisen paljon :)! Ja pitää kokeilla, kuulostaa ällöltä mutta toimivalta :D Kiitos vinkistä a kaikkea hyvää♥

 21. Avatar Meeri sanoo:

  Hei!
  Jos saan udella miten oot nuo kiharat tehny? Itse haluisin väliullä kokilla tuollaisia rauhallisempia kiharoita, kun aina tulee hirveän kiharat eikä ne sitten asteukkaan.

  • Iina Iina sanoo:

   Heippa! Mä vaan suoristusraudalla kääntelin silleen jostain korvien korkeudelta alaspäin ja silleen loivasti, et oikeesti vaan kääntelin enkä vetänyt kunnon kiharoille :) Ja sit availin niitä kiharoita sormilla! :)

Kommentoi