Viimeaikojen valitut palat

20.08.2013

IMG_0013x IMG_0017x IMG_0035x IMG_0043x IMG_0063x IMG_0071xMoikka! Sunnuntaina teinkin sen videopostauksen (jota muuten kommentoitte aivan ihanasti, kiva että tykkäsitte!) ja sitä ennen oli Oton postaus niin on jääneet nämä normaalit kuvapäivitykset nyt tosi pitkälle tauolle. Tänään onkin vuorossa vähän kuvia viikonlopulta ja eiliseltä. Ottohan oli tosiaan koko viikonlopun töissä ja työputki jatkuu vielä perjantai-iltaan saakka jolloin vihdoin päästään viettämään lomaa koko perhe, jes! Mä voin kertoa että nyt on jo vähän rättiväsynyt olo kun meillä ei ole viimeisen kolmen viikon aikana ollut kuin yksi yhteinen kokonainen vapaapäivä, mutta onneksi ei ole enää kauaa.

Lomalla ajateltiin tehdä sen videolla mainitun Tukholman risteilyn lisäksi myös kaikkea muuta mukavaa kuten käydä Lintsillä ja mahdollisesti Snadi Stadissa ja kotieläinpihalla. Mutta jää nähtäväksi kuinka aktiivisia me jaksetaan olla, eka päivä ainakin menee varmaan vaan yhdessä löhöillessä ja hengaillessa että saa kerättyä itsensä näiden viikkojen jäljiltä. Hehe tässä sitä inhorealistista arkea teille jotka kaipasitte: meitä väsyttää! Mutta tosiaan, onneksi lomaa on vähän kauemmin kuin vain yksi päivä eli varmaan saadaan tehtyä ainakin jotain mukavaa.

Musta on niin ihanaa kun tänä vuonna Tiara on jo ymmärtänyt niin paljon enemmän kaikista aktiviteeteista ja on niin ihanaa kun Tiaralle jää jo mukavia muistojakin paikoista missä ollaan käyty. Eihän sitä tiedä mitä Tipa aikuisena sitten lapsuudestaan muistaa mutta tällä hetkellä muisti tuntuu pelittävän paremmin kuin hyvin! Mutta takaisin arkeen, eilen käväistiin Itiksessä pyörähtämässä kun mun puhelimen piti olla korjattu, mutta se ei sitten toiminut edelleenkään joten vielä pitää kitkuttaa tällä iPhonella jonkin aikaa. On kyllä kauhea ikävä mun puhelinta! Mutta ehkä mä kestän, sentään on joku laite jossa toimii netti, facebook ja instagram niin on se parempi kuin ei mitään. Itisreissulta tarttui mukaan jo blogin facebook-sivuilla esitelty BikBokin ihana niittipipo!

IMG_0107x IMG_0152x IMG_0211Toi pipo on tosi tiukka, mutta eiköhän se veny käytössä kun on kuitenkin aikusille tarkoitettu. Mua vaan jäi mietityttämään kun Tiara on niin söpö toi päässä että olisko sillekin pitänyt ostaa oma pipo! Itiksen BikBokissa toi oli ainakin viimenen kappale minkä löysin toi jonka ostin itselleni, mutta täytyy katsoa jos kerkeän käymään vaikka Kampin BikBokissa tällä viikolla tai sitten ensi viikolla Tukholmassa niin saadaan Tiarallekin asianmukainen syyspipo vk-varusteisiin. Noi niitit on mun mielestä vaan niin söpöt ja tuo glamouria niinkin arkiseen asiaan kuin pipoon.

Meille on viimeaikoina tullut paljon kivaa postia jota mun pitää esitellä teille, mä oon Instagramissa jo vähän vilautellutkin joitakin kivoja juttuja mutta paljon on vielä esittelemättä, joten niitä luvassa tällä viikolla. Instagramista tuli mieleeni, että mulle on muutaman kerran esitetty toivomus ns. Instaweek -postauksista ja ajattelinkin kysyä enemmistön mielipidettä, eli toivoisitteko te monesta blogista tuttua tapaa koota viikon instakuvat pienine selityksineen yhteen postaukseen joka viikko? Lisäksi se ruokapostaus on ollut mulla tekeillä jo vähän turhan kauan, heti kunhan kerkeän niin otan itseäni niskasta kiinni ja tekaisen sen loppuun. Viimeiseksi vielä maailman söpöin kuva Zeldasta jolla on nykyään hirveän paljon asiaa!

IMG_0345xIhanaa iltaa ja huomista keskiviikkopäivää kaikille♥


No Responses to “Viimeaikojen valitut palat”

 1. Avatar p sanoo:

  Tiara on tosi kaunis tyttö ikäisekseen!:) Kuvittelitko päässäsi, että hänestä tulee tuon näköinen vai yllätyitkö positiivisesti kuinka nätin neidin ponnistit maailmaan?:) Säkin oot upea ja Zeldakin niin söpö vaavi:)

  • Iina Iina sanoo:

   Eikös olekin <3 Kyllä mä kuvittelin että meille tulee maailman kauneimmat lapset ja osuin kyllä oikeaan, eiköhän jokainen äiti ole omistaan samaa mieltä! :) <3 Kiitos paljon!

 2. Avatar maisse sanoo:

  voi miten söpsykkä Tiara on! ja sä kaunis!

 3. Avatar jenna sanoo:

  Mä en kestä kun toi eka kuva Tirasta on jotenkin niin velmu :-D Ilme on just semmonen, että Tiara suunnittelee jotain jekkua! Ja sä se vaan loistat kauneudellas :–)
  Niin, ja mä ainakin tykkään niistä viikkokatsauksista, että täältä suunnasta ainakin ollaan sen kannalla, että voisit tehdä semmosia!

 4. Avatar Jaana sanoo:

  Tiara on NIIN mUmmun näköinen! Söpöliinit tytöt :)

 5. Avatar Jaana sanoo:

  …siis Mummun…

 6. Avatar Emmi sanoo:

  Sulla on niin kauniit tytät! Huomaa kyllä mis periny sen :)

 7. Avatar laura sanoo:

  Nuo Zeldan silmät! :)

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  Käytätkö imetysrintsikoita ja jos käytät niin minkä merkkisiä? Kaipaisin vähän vinkkejä kun ei tunnu kovin hyviä löytyvän

  • Iina Iina sanoo:

   Käytän juu ja mä en oo vielä kans löytänyt sopivia kun mulla on niin pieni rinnanympärys ja imetysrintsikat on yleensä tosi isoja myös ympärysmitaltaan :(! Mä ajattelin että suuntaan viikonloppuna Changeen kun on aikaa ja käyn ostamassa tismalleen sopivat, siellä kokoja on ainakin laidasta laitaan :)

 9. Avatar Olivia sanoo:

  Susta on tullut niin upea nainen äitiyden myötä! :) Ja herranjestas kun Tiara on jo ihan lapsen näköinen, ei ollenkaan enää vauvamainen. Vasta luin Tiaran synnytyspostauksen ja tässä sitä ollaan jo. :-D

 10. Avatar miraaa sanoo:

  Joo instaweek-postauksia! sillä itelläni ei sitä instaa oo, etten pysty sieltä seuraamaan :)

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  ei vitsii, just kävin bikbokissa ettimässä noita ihania uutuuksia itelleni, mm tuota ihanaa pipoa mutta sitä/niitä ei ollut!! oon niin kade, toi on tosi makee :–) mut ei mun mielestä lapsille sopiva, tai mun mielipide on se et lapsille lasten vaatteet ja aikuisille aikuisten. en esimerkiksi ymmärrä kuka pukee pienen lapsensa nuorille/aikuisille suunnattuihin wetlook – legginseihin :) tämä on vain minun mielipiteeni! ihania olette :) ja tiara on niiiin söpö!

  • Iina Iina sanoo:

   No voi harmi, ehkä niitä tulee myöhemmin lisää! :) Ja mä taas oon lastenvaatteissa samaa mieltä kuin aikuisten: ostan sitä mikä näyttää hyvältä, joskus se voi olla myös jotain aikuismaista ja joskus tosi lapsekasta :)! Kiitos paljon, molemmat neidit on maailman söpöimpiä♥

 12. Avatar Nimetön sanoo:

  hah ja nauroin mielessäni tuossa ”meitä väsyttää!” -kohdassa :D (y)

 13. Avatar Nenne sanoo:

  Kannatan istaweek-postausta! Eikä niissä tarvitsisi olla edes suuria selityksiä, ”tiistaina ulkoilemassa koko perheen kanssa” riittäisi ihan hyvin :)

 14. Avatar Misu sanoo:

  Millä värillä värjäät aina hiuksesi?

 15. Avatar Nallukka sanoo:

  Mä tykkään sun blogista ja osaat kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta. Vaikutat järkevältä ja tosi mukavalta ihmiseltä. Valitettavasti mun on vaikea ymmärtää tarvetta esitellä rintavarustusta, minusta se on mautonta. Tämä laski vähän pisteitä, muuten kyllä vaikutat oikein fiksulta.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.