Kappahl Newbie aw/13

21.08.2013

Mä kerroinkin meille tulleista kivoista paketeista jo aiemmin ja kaksi niistä saimme Kappahlilta! Saatiin tytöille aivan ihanat asut Kappahl Newbien syyskokoelmasta kokeiluun. Mä oon aiemminkin ylistänyt Newbietä blogissani, enkä turhaan; edelleen merkki pitää laadukkaan linjansa, pehmeät ja kauniit materiaalinsa ja tyylikkään hillityt kuosinsa joista aina kuitenkin löytyy se jokin kiva juju. Syysmallistossa on Newbielle tuttuun tapaan paljon neutraaleja värejä ja lisäksi herkkää vaaleanpunaista ja tummaa sinistä. Vaatteita on helppo yhdistellä keskenään kun värit ja kuosit sopivat yhteen. Mä ihastuin erityisesti kissaprinttiin joka löytyi Tiaralle tulleesta supersuloisesta collegemekosta!

IMG_0468xxxxnewbieee IMG_0254 IMG_0261 IMG_0468xxMä tykkään erityisesti siitä että mallistoa jatkettiin viime keväänä kokoon 98 asti joten saan vielä pitkään pukea molempia tyttöjä Newbie-ihanuuksiin! Nämä meidän saamat vaatteet olivat taaperomallistosta eli nuo Zeldan vaatteet ovat vielä vähän isoja kun ovat kokoa 80 mutta äkkiäkös neiti kasvaa niin että nuokin ovat jo sopivia (äidin mielestä vähän turhan äkkiä)! Tiara ihastui kissamekkoonsa niin että olisi halunnut nukkuakin se päällä, ”Tiaran uuuuuuusi oma kissamekko!”. Kiitos Kappahlille uusista ihanuuksista!

kideadvertiseMuistelisin että mun blogin lukijoista löytyy muutama muukin Newbie-fani mun lisäksi, mitäs te pidätte uutuuksista? Ne tulevat Kappahleihin myyntiin ensi viikolla!


11 Responses to “Kappahl Newbie aw/13”

  1. Petra sanoo:

    Mä kans tykkään ihan hirveesti newbiestä! Kaikki vaatteet on vaan niin suloisia ja juurikin ihanan neutraaleja! Itsekin haluan pojalle jotain syksyksi tuolta merkiltä. Yleensä tuossa meidän lähimmässä kappahlissa tuppaa vaan olemaan meidän koot loppu juuri niistä suosikeista, siksi sielä onkin rampattava vähänväliä että kerkeis joskus saamaan jonkun ihanuuden oikeessa koossa! 🙂

  2. Nimetön sanoo:

    Otto ei sitten näköjään vastannutkaan sen postauksen kommentteihin.

    • Iina sanoo:

      Otto kyllä vastasi, ellet sattunut huomaamaan niin kommentteja oli todella paljon ja mun mielestä se että Otto uhrasi viikonlopustaan, jonka muutenkin oli kokonaan töissä, useamman tunnin kommenttejen vastaamiselle on tarpeeksi ja loppuihin hän vastaa sitten kun ehtii tai on vastaamatta jos ei ehdi :).

  3. LPP sanoo:

    Mä tykkään kanssa ihan hirveästi 🙂 Jännä, että aikaisemmin kovinkin värikäs makuni on menossa tähän hillitympään suutaan..

    • Iina sanoo:

      Haha, mun maku menee vähän joka suuntaan, rakastan superkirkkaita värejä ja kuoseja ja ihastelen neutraaliakin 😀 Mutta näin on ollut aina, mun omakin vaatekaappi on aina edustanut kaikkia mahdollisia eri tyylejä! 😀

  4. hjs sanoo:

    Olen ollut kappahlissa työharjoittelussa ja tuli kyllä melkein vauvakuume kun ihasteli niitä newbien vaatteita:)

  5. minnis sanoo:

    oon nyt tässä katsellut ja lueskellut viimepostauksia ja silmiin on joka kerta pistänyt TIARA! Kuinka suloinen lapsi hän voikaan olla :’) Muistan kun se oli ihan vauva vielä ja nyt jo noin reipas ja muikee tyttö 😀 IHANA! Hymy nousee joka kerta kun katselen sen kuvia kuinka ihana suloinen isopieni tyttö hän on 🙂 Innolla odotan jo minkä näköinen Zeldasta tulee ! Varmasti yhtä hurmaava kuin on isosiskonssakkin :)! ja onhan Zelda nytkin niin ihana pieni!<3 IHania lapsia teillä :D!

    • Iina sanoo:

      Haha Tiara on kyllä ihan ylisuloinen pieni ihanuus <3 Ja aivan totta, Zeldasta kasvaa varmasti ihan yhtä ihana tyttö vaikka ihana on nytkin♥♥ Kiitos paljon ja mahtavaa viikkoa sinulle! 🙂

  6. Minka sanoo:

    Huh kestipä kauan löytää tämäkin ostos. Muistin niin elävästi ton kisumekko kuvan Tiarasta nähneeni, mutta milloin oli arvoitus. Nyt löysin ja oli ihana näyttää Arielille, että ”Katso sulla on juuri nyt päällä tuo ihan sama mekko, ku Tiaralla”. Hetken Ariel sulatteli asiaa, mutta taisi ymmärtää. On monen pesun jälkeenkin vielä tosi pehmoinen ja ihana. Kiitos vielä kirppispöydän antimistasi 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.