Uutuuksia Reimalta

24.08.2013

Me saatiin jokin aika sitten Zeldalle testattavaksi uuden uutukaisia Reima Newborn- vaatteita ja yllätyin todella positiivisesti! Reima on mulle merkkinä omasta lapsuudesta todella tuttu, mutta meidän tytöille ei ole jostain syystä tullut Reimaa hommattua. Se ei ole ollut mitenkään tietoinen valinta, olen vain aina sattunut ostamaan esimerkiksi ulkovaatteet jostain muualta. Olin kuitenkin heti todella innoissani uudesta mallistosta jonka jokainen tuote on valmistettu pehmeästä ja ihoystävällisestä materiaalista. Me saimme testiin merinovillaa, bambua ja villasekoitetta. Vaatteet ovat tosi mukavia ja rentoja, eivät kiristä tai purista mistään ja materiaalit ovat todellakin ihanan pehmeitä ja selkeästi ainakin Zeldan mielestä myös erittäin mukavia.

IMG_0303x IMG_0360x IMG_0367Harmaa-keltainen bambubody on kyllä aivan ihana, rakastuin tuohon söpön yksinkertaiseen ”neule” -printtiin ja bambu materiaalina on tosi hyvän tuntuista. Jalassa keltaiset villahousut jotka ovat varmasti lämpimät ja hyvät näin syksyllä ja talvella kerrospukeutumiseen. Enpä olisi tullut ajatelleeksi että villahousut voivat olla noin mukavat, ohuet ja ”housumaiset”, mun lapsuudessani kun villahousut olivat sellaiset itseneulotut ja kuminauhavyötäröiset (ei niissäkään mitään vikaa ollut).

IMG_0387x IMG_0405xUnelmanpehmeä villahaalari oli sopivasti Zeldalle vielä vähän reilu mutta siitä tuleekin tosi hyvä haalari välikausihaalarin alle (ja ehkä vielä talvihaalarinkin jos mahtuu vielä talvella). Haalari tuntuu sisäpuolelta superpehmeältä collegelta vaikka on oikeasti villasekoitetta, tosi miellyttävä ja varmasti huippulämmin! Kaikki teistä myös tietävät että mä rakastan keltaista ja se piristää tosi mukavasti harmaan sävyjä näissä vaatteissa!

IMG_0415 IMG_0424Pipo on ihan hurjan söpö ja sisältää merinovillaa joten voitte uskoa miten ihanan pehmoinen se on. Mä haluan itsellenikin tuollaisen, ihanin ja pehmoisin pipo mitä koskaan olen nähnyt. Zeldakin tykkäsi. Pipo on ohut mutta varmasti lämmin ja sanoinko jo että se on aivan hurmaavan ihana!

IMG_0442 IMG_0448Meidän kesävauva hämmentyi kun äiti yhtäkkiä toppasi hänet yltiölämpimään talvihaalariin ja yritti syödä tiensä vapauteen, mutta sain sentään napattua pari otosta ennenkuin haalari alkoi ärsyttää neitiä. Haalarista saa kätevästi muunnettua makuupussin mutta tätä ominaisuutta en ehtinyt testaamaan kun Zelda oli sitä mieltä että elokuussa ei vielä talvihaalaria tarvita. Varmasti kuitenkin onnistuu erittäin helposti ja mukavasti tuo muuntuminen! Haalari on todella ihana ja siinä on mukava ja pehmeä vuori joka on varmasti miellyttävä vauvan herkkää ihoa vasten. Haalari hylkii vettä ja likaa, on tuulenpitävä ja vesipilari on yli 3000mm vaikka tämä ominaisuus näin pikkuisilla vauvoilla ei ehkä niin tarpeellinen vielä olekaan. Haalari on hengittävää materiaalia ja eristää lämpöä erittäin hyvin.

Reima on uudistunut todella kivasti mun mielestä, logoa myöten. Pikkuvauvojen oman ihanan malliston lisäksi Reimalta löytyy myös vaikka ja mitä mukavaa isommille päästä varpaisiin. Mä kokosin vielä kollaasin kivoista jutuista joita löysin Tiaralle:

IMG_0499xxMoonbootsit ovat ainakin uusimman Cosmopolitanin mukaan tämän talven the juttu, ja Reimalta löytyikin myös lapsille tosi hauskan näköiset Moonboot-tyyliset kengät. Mä ihastuin noihin värikkäisiin nauhoihin! Karvahuppuisia takkeja löytyi monessakin eri värissä mutta toi hopeanharmaa olisi musta kiva ja tyylikäs valinta. Siihen kaveriksi kivat mustat housut ja valkoinen makea karvalakki ja näin olisi Tiara valmis vaikka Aspeniin, jos sinne asti joskus päästäisiin!

kideadvertiseMitäs tykkäätte? Iskevätkö Reiman uutuudet?


No Responses to “Uutuuksia Reimalta”

 1. Avatar salla sanoo:

  Yllätyin että Reimalla noin kivoja ja mukavia kuteita. Mulle tupsahtaa joulukuussa esikoinen, kamala stressi jo talvivaatteiden suhteen että mistä löydän kunnon talvihaalarit jaja sellaiset… :L

  • Avatar salla sanoo:

   mistäs tuo haalari on? :) kans reiman?

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Valoja päälle nyt. Jos postauksen idea on esitellä Reiman uutuuksia, minkä takia Iina esittelisi jotain random-haalaria siinä seassa?

  • Iina Iina sanoo:

   Oi paljon onnea esikoisen odotukseen :)!♥ Reimalla on kyllä nyt tosi paljon kaikkea kivaa!

 2. Avatar laura sanoo:

  eikä! mun vauvakuume vaan nousee :–( Zelda on joku yber söpö tossa haalarissa, en kestä! :-D

 3. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Aivan ihania uutuuksia Reimalta! Rehellisesti sanottuna ei olisi ihan heti tullut mieleen, että Reima tekee nykyään noin tyylikkäitä lastenvaatteita (kun muistelee omaa lapsuuttaan, jolloin käytännöllisyys oli ainoa pointti). Tuo villahaalari ja ihana pipo taitaa mennä meidänkin hankintalistalle. Ja Zelda on vielä niin suloisen söpö, varsinkin noissa pipokuvissa:)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha mulla on samat muistikuvat lapsuuden Reimoista, lämmöllä mä niitä muistelen! Mutta harvapa oli oikeasti tyylikäs 90-luvun talvivaatteissa, oli merkki mikä hyvänsä ;D Mä suosittelen ihan oikeasti, oli tosi ihania nuo vaatteet :) ja Zelda on supersöötti!

  • Avatar Jepa sanoo:

   Itse tilasin tytölle välikausi- ja toppahaalarin, ihanat nahkaiset ensiaskelnilkkurit ja pojalle välikausihousut Reimalta, kun ihastuin niin niiden valikoimaan :) Ja vielä kun kesäalesta tilasin niin sain nuo kaikki reippaasti alle 200 eurolla. Lisäksi vielä molemmille kurakamppeet yhteensä kuudellakympillä.
   Monilla 80-90-luvun tuotoksilla on jokin ihme ennakkokäsitys Reimasta ja niin oli mullakin :D Tottakai! Olihan se lastenvaatemuoti silloin ihan erilaista, ja vaikka se sydämestä kouraiseekin, niin kyllä meidänkin lapsemme tulevat joskus nauramaan vaatteille joita me olemme heidän päälleen pusanneet.. :] Voin jo kuvitella mitä joskus parinkymmenen vuoden päästä ollaan mieltä esimerkiksi ”neliöpipoista”, jotka kylläkin nyt jo jakavat mielipiteitä :p

 4. Avatar jenni sanoo:

  ihana pallero zelda, hyvin on ruoka maistunut. voi kun meidänkin vauva olisi noin hyväkuntoinen, siis kun meillä on varsinainen ruipelo vaikka lisämaitoa vielä saa tissin lisäksi, on niin huono syömäri. tytöstä taitaa tulla tumma, kun kulmakarvatkin on jo noin hyvin näkyvissä :)

  ihania vaatteita, miten noita pestään? pitääkö olla jokin villavaatepesu tai tuuletus. ite oon vierastanut villavaatteita hankalan pesun vuoksi.

  • Iina Iina sanoo:

   Voi, toivottavasti teidänkin vauvalle alkaa ruoka maistumaan :)! Zeldalla on isänsä italialaisia juuria näkyvissä ;D

   Villapesuohjelmalla mä pesen villavaatteita! :) Meidän koneessa ainakin on sellainen, ja oli vanhemmassakin pesukoneessa jolla oli ikää jo varmaan lähemmäs 10v! Sillä tulee puhdasta eikä villa kutistu! :)

 5. Avatar Pilvi sanoo:

  Oi että, ihania juttuja! Aivan mielettömän suloisia!

  Tiedätkö, odotan näitä sun postauksia nykyään kuin kuuta nousevaa :D Varsinkin nyt sairaslomalla ollessa, kun hirveästi muuta ei ole jaksanut tehdä kuin datailla kotosalla. Tietysti oma osuutensa saattaa olla myös tulevalla elämänmuutoksellamme ;)

  • Avatar Pilvi sanoo:

   Ja Zelda on kyllä niin rutistettavan suloinen <3

  • Iina Iina sanoo:

   Ihana Pilvi♥♥ :D Noi on kyllä söpöjä, suosittelen! ;) Ja hihi kiitos, ihana kuulla että mun juttuja odotellaan! Tsemppiä pahoinvointiin ja sairaslomailuun ja vielä kerran järjettömästi onnea♥

 6. Avatar iitukka sanoo:

  Ihan tosi kivan näköisiä vaatteita! En ois heti ajatellut, että Reiman ovat! :)

 7. Avatar Nora sanoo:

  Kuolin alemmalle haalarikuvalle <3

 8. Avatar krista sanoo:

  Yllättävän kivoja! Varmaan kotiutan meille tuon taaperoiden paksun talvilakin :-)

 9. Avatar teekuppi sanoo:

  Mä oon syntynyt 90-luvun puolivälissä, mulla oli tommoset reiman henkselihousut!
  Reima on mullekin tuttumerkki just noiden omien lapsuuden vaatteiden takia. :)

  Niin suloisia kuvia pikku-Zeldasta! Myös uudet talvitamineet ovat tyylikkäitä, mm. nuo kuukengät, aivan ihastuttavat! :)

  ps. muistissa on ne joulunpunaiset käsintehdyt villahousut, joissa oli se kuminauha vyötäröllä ja lenkit, jotka laitettiin jalkapohjien alle kenkiin, ettei lahkeet nouse ylös.

  • Avatar Anne sanoo:

   Muistan ne lämpimät yökötykset oikein hyvin, ei palellu ! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Reimalla on kyllä tosi ihania uutuuksia! Ja Zelda oli kyllä ihan huippusöpö kuvattava, tai on aina :D haha!

   Käsintehdyt villahousut olivat tosiaan lämpimät mutta ehkä nämä nykyajan uutuudet on vähän mukavampia ja käytännöllisempiä ;D

 10. Avatar Mira nda sanoo:

  Voi, niin ihania kyllä! Tuo keltainen on kivan pirteä tuollaisissa lämpimämmissäkin vaatteissa, vaikka jotenkin oon mieltänyt sen aina kesään. Vau!

  Yllätyin ihan, kuinka kivoja vaatteita Reimalla on. Meillä onkin Reiman punainen välikausihaalari 80cm syksyksi toisen (Racoonin) haalarin lisäksi.
  Jännä muuten, kun nuo keltaiset ei ainakaan kuvissa näytä yhtään villapöksyiltä, varmasti mukavat pikkuisen päällä kyllä. :)

  Oi että, ihastelin pikkuneidin pipokuvaa jo facebookin puolella, niin suloisia ilmeitä hänellä. :’) Ja kasvanut huimasti!

  Jotenkin tuosta talvihaalarista tuli mieleen äitiyspakkaushaalari, oisko viime vuotinen se nalle? Ihan samat värit ja muutenkin samannäkönen. :D Mutta varmasti on kyllä paljon laadukkaampi ja lämpimämpi tuo Reiman… :)

  Ihanaa syksynodotusta teille! ♥ (minusta ei ole vielä syksy!! ;))

  • Avatar Iina sanoo:

   Eikös se äitiyspakkauksen haalari ole nimenomaan Reiman valmistama? :D

   • Avatar Jepa sanoo:

    Mun muistaakseni suurin osa äitiyspakkauksen vaatteista valmistetaan nykyään ulkomailla, vaikka joskus ennen muinoin lähtökohtana taisi olla tarjota äideille laadukkaita kotimaisia vaatteita.

  • Iina Iina sanoo:

   Joo samaa mieltä olen tuosta keltaisesta, siis aina olen ajatellut sen kesävaatteissa ja juurikin trikoossa kivan näköiseksi mutta sopii tosi hyvin myös villaan ja lämpimämpiin kuteisiin :)!

   Zelda on kyllä kasvanut hurjasti ja on tosi ilmeikäs neiti, niinkuin siskonsakin on ollut vauvasta saakka :D En malta odottaa millainen vekkuli hänestä vielä kasvaakaan :)

   Mullekin tuli ehkä värityksen puolesta vähän mieleen äp-haalari, vaikka kyllä Reiman versio oli paljon pehmeämpi ja kivemman oloinen muutenkin :)! Ihanaa syksynodotusta sinnekin♥

 11. Avatar Oonaelina sanoo:

  Ihana väriyhdistelmä toi harmaa ja keltanen! Ja Zelda ihan syötävän söpö tohon toppapukuun pakattuna!!

 12. Avatar Inga sanoo:

  En ois kyllä heti uskonut että noi on Reiman. Mulla on ollut aina sellanen mielikuva Reiman vaatteista että ne on laadukkaita ja käytännöllisiä, mutta jollakin tapaa ne ei oo ollu tyylikkäitä. Mutta itse yllätyin kyllä positiivisesti ja hyvä niin! ;) Syötävän söpöjä noi vaatteet, toki myös pikku poseeraaja-Zelda! <3

  • Iina Iina sanoo:

   Reima on uudistunut todella tyylikkäästi! :) Zelda on maailman suloisin♥♥

 13. Avatar Umpsit sanoo:

  Kylläpä näyttää Reiman vaatteet hyviltä! :) Ei tosiaan uskoisi villavaatteitksi noita joitakin kamppeita, tottunut kanssa niihin itse neulottuihin.. :D

 14. Avatar st. brigitten sanoo:

  Mä oon aina ollut Reima-fani. Mun mielestä Reimalla on parhaimmat talvihaalarit (ja suositaan kotimaista talvisin ;). Välikaudet taas ovat parhaimmat Popilla. Tuo ihana karvahupullinen takki olis kyllä meiänki neitille ens talveks aivan ihana vaikka kauppatakiksi :)

  Ihastuin ikihyviksi noihin keltaisiin villahousuihin. Aivan ihanat! Aikaisemmin meillä on villakerrokset olleet Ruskovillalta, mutta taidankin tänä vuonna kääntyä niissäkin Reiman puoleen… ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Mä en oo tutustunut Reimaan tosiaan kauheesti ennen tätä talvea mutta positiivisesti olen yllättynyt! Me ei olla vielä niin hurjan paljoa ehditty laittaa kaikkien tuotteiden teknisiä ominaisuuksia kunnon koitokselle kun tähän asti Tiara on ollut niin pieni, mutta eivätköhän vaatteiden todelliset ominaisuudet pääse jo tänä talvena kunnon testiin niin tiedetään mikä merkki on paras sitten :D!

   Ihana se karvahupullinen takki tosiaankin! :) Ja keltaiset villahousut ovat huippusöpöt, suosittelen :)!!

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  Vastailetko vähän vanhempiinkin kommentteihin. Päivität kyllä mut et enää vastaa :

  • Iina Iina sanoo:

   Kun tämä kommentti tuli mulla oli ainoastaan edellisen postauksen kommentit vastaamatta, mikä ei mun mielestäni ole kyllä peruste tälläiselle kommentille. Kaikki mun lukijat tietävät että mä vastaan kommentteihin todella mielelläni, mutta en aina heti. Koittakaahan muistaa siellä ruudun toisella puolella että bloggaaminen on paljon muutakin kuin se kahden minuutin mittainen postaus jonka te lukijat näette! :)

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Jos katsot muutaman postauksen taaksepäin niin siellä on kyllä monta tyhjää kohtaa vaikka kommentteja on paljon. En tarkoittanut syyllistää tms. Mutta ajattelin vain muistuttaa, jos et tarkoituksella ole niitä jättänyt.

 16. Avatar laura sanoo:

  Minkä kokoinen tuo toppahaalari on? Pitäs hankkia marraskuussa syntyvälle vaaville haalari, kun äitiyspakkauksessa olevaanhan se hukkuu!

  • Iina Iina sanoo:

   No haalareitahan saa eri kokoisina kaupoista! :) Newborn-mallistossa on kyllä kokoja vastasyntyneestä isompaan asti :)

 17. Avatar Nimetön sanoo:

  Yleensä olen asenteella ”hohhoijakkaa” kaikkiin näihin postauksiin (ihan missä tahansa blogissa) joissa esitellään jotain saatua vaatetta ja tyyliin ylistetään se taivaisiin. Tää oli kuitenkin kiva, just kävin perjantaina lasten kirpparilla ja muutamiin reiman vanhoihin fleecepukuihin törmäsin ja jäin ihmettelemään, että mitä kyseiselle merkille on tapahtunut kun en oo törmänny normikaupoissa enää sen tuotteisiin. Kiva tietää että se on uudistunut noinkin makeesti, koska meille saapuu esikoinen talvivauvana tammikuussa. Ja nyt taidan tietää, mistä ainakin toppis ja villahaalari kotiutetaan. ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Ihan ymmärrettävää, eivät ne mainospostaukset kaikkiin iske :) Mun mielestä toteutus on isossa roolissa, jos postauksesta selkeästi huomaa että tuotteesta ei ole minkäänlaista omakohtaista kokemusta ja ylistetään vaan puolinaisin tiedoin niin silloin kyllä mä ainakin kierrän kaukaa. Itse pyrin siihen että oikeasti testaan tuotetta ja voin oikeasti antaa siitä rehellistä tietoa, ennen kuin alan ylistämään :)

   Reima on kyllä tosiaan uudistunut kivasti, suosittelen :)!!

 18. Avatar Jarno sanoo:

  Aaaw ihana Zelda! :)

 19. Avatar maijja sanoo:

  Mua niin nauratti toi yritti syödä tiensä vapauteen :D mistä Reiman vaatteita kannattaa lähteä metsästämään? Mua houkuttelis toi villahaalari! Olis ihan super ihana välikausi- ja tietenkin toppahaalarin alle pikku herralleni !

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah :DD Zelda on ihana <3 Ja Reimaa tuntuu olevan melkeinpä missä tahansa, eiköhän ainakin Stockmannilla, Citymarketeissa, Sokoksella ja Jesper Juniorista löydy :)! Ja villahaalari on tosi kiva, suosittelen!

   • Avatar Jepa sanoo:

    Halvimmalla Reimaa saa Reiman verkkokaupasta. Tai siis nuo verkkokaupan hinnat on ns. ”pohjahintoja”, joita halvemmalla ainakaan missään ei saa myydä :) Useimmissa kaupoissa kyllä hinnat ovat sentilleen tuon pohjahinnan.

 20. Avatar Irina sanoo:

  Zelda saa ihan varmasti punaiset hiukset kun kulmakarvat ja pikkuiset hiushaituvatkin ovat oranssihtavat! :D Vai vääristääköhän kamera? :) Todella söpö vauveli on teille kyllä siunaantunut :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kamera varmaan vääristää, Zeldalla on oikeesti sellaiset kylmän vaalean rusehtavat haivenet ja kulmakarvat! :D Hän on kyllä maailman söpölein♥

Kommentoi