Mini Rodini drop 2

29.08.2013

Postaus toteutettu yhteistyössä Minimintin kanssa. Tismalleen kuukausi sitten mä jo valmiiksi hehkuttelinkin tätä päivää kun toka osa Rodineista ilmestyy kauppoihin! Jos haluaa saada omat herkkunsa niin on parasta olla nopea, tässä osassa ilmestyvät topat kun varmasti myydään supernopeasti loppuun. MiniMintissä on myynnissä yksi Suomen suurimpia eriä Mini Rodinin tuotteita, joten jos haluaa varmistaa että saa haluamansa tuotteet ja suosii suomalaisia kauppoja niin kannattaa suunnata sinne, niin mäkin aion tehdä ennen kuin huomenna pääsen Tukholmaan tutkimaan NK:n Mini Rodini -osaston valikoimia ja hypistelemään juttuja ihan livenä!

Tässä erässä on aivan hurjasti kaikkea ihanaa, kuten ne edellämainitut topat sekä aivan hurmaavat lumileopardi- ja heppakuosit. Kettukuosille sytyin myös, ja mun sydämen varastivat sydänpolvilla varustetut harmaat leggingsit. Pakko saada! Kokosin pari kollaasia, sekä ulko- että sisävaatteista meidän suosikit. Saapa nähdä mitä kaikkia ihanuuksia meille lopulta kotiutuukaan kun suosikkeja oli niin paljon.

MRcollage1 Mä ihastelin jo viime talvena Rodinin pandahaalaria, ja tänä talvena niitä tulee taas. Kuinka söpö olisikaan Zelda pikkuisena pandana? Pandakuosi iskee muhun myös – ja todella lujaa! En vain osaa päättää ostaisimmeko Tiaralle oranssin vai ruskean pandahaalarin. Kumpi on teidän mielestä parempi väri? Tuo oranssi  on niin herkullisen värikäs ja pirtsakka, mutta ruskea taas sopii useamman värin kanssa ja on siten helposti yhdisteltävissä. Musta korvapipo on suloisinta mitä vähään aikaan olen nähnyt, voin vain kuvitella miten söpö Tirriäinen olisi se päässä! MRcollage2Nuo harjat hulmuten pinkovat hepat ovat kyllä ihan hurmaavia, ja mä haluaisin ehdottomasti meille jotakin heppakuosista, ehkä leggingsit tai Zeldalle bodyn. Nuo sydänpolvileggingsit ovat myös niiin ihanat ettei tosikaan, yksinkertaiset mutta niissä on sitä jotain. Lumileopardit ovat ihanan salaperäisen näköisiä ja tiedän että Tiara ihastuisi niihin totaalisesti, ovathan kissat (ja kaikki mahdolliset vähänkään kissan näköiset) Tipan suosikkijuttuja! Kettukuosi on myös tosi tosi söpö, oikeastaan on vaikea valita kettujen ja heppojen väliltä. Mikä kuosi on teidän lemppari? Entäpä kolahtavatko pinkit vai keltaiset lumileopardit?

Mun mielestäni tämän syksyn mallistossa tulee upeasti esille Mini Rodinin omaperäisyys, lumileopardit ovat todella erikoisia ja ihania, kuten myös nuo hepat – ja täysin erilaisia kuin millään muulla merkillä. Mä en itse edes ole yhtään heppatyttöjä, enkä yleensä heppakuosisista vaatteista tykkää mutta nuo hevoset ovat niin villejä ja vapaita että tulee itsellekin hyvä fiilis.

Mitkä ovat teidän suosikkeja kakkoserästä?

Vaatteet tulivat myyntiin tismalleen nyt klo 10.00 joten kipinkapin ostoksille TÄNNE ja pois lukemasta mun postausta!  Nyt mä alan pakkaamaan ja pian suunnataan kohti laivaa. Ihanaa torstaipäivää kaikille, vi hörs på veckoslutet!


No Responses to “Mini Rodini drop 2”

 1. Oih sanoo:

  Hyvä kun muistutit, olihan se mentävä shoppaamaan rodinia ;)

 2. Noora sanoo:

  Heippa! Suosikkeja 2 erästä on ketut, vuoristot ja pandahaalari. Itse päädyin tuohon beigeen haalariin pojalle.:D Oranssi on kyllä ihanan pirtsakka.. Aluksi mietin takkia, mutta haalari on ehkä käytännöllisempi. Jotenkin nuo hepat ja lumileopardit on ihan kivoja, mutta en osaisi niitä käyttää pojalla. Harmi että lumileopardista ei tullut muita värejä(keltainen jo vähän kyllästyttää ja pinkkiä ei pojalle.:). Outoa etten enmpää löytänyt ostettavaa, vaikka onhan tuossakin jo riittävästi. hihii

  Kivaa päivää koko perheelle! :D

  • Iina sanoo:

   Moi! Mulla ei jotenkin ne vuoristot kolahtaneet yhtään, en tiedä miksi! Kai ne olivat liian hailakoita mun kirkkaaseen makuun :D Mä mietin kans haalarin ja takin välillä mut kyllä haalari on käytännöllisempi, meillekin tulossa beige haalari ja pandahaalari :) Lumileopardit on tosiaan ehkä tytöille enemmän, mut heppoja voisin käyttää pojallakin :D Kiitos paljon, kivaa päivää teillekin! :)

 3. Mirka sanoo:

  Kiitos tästä muistutuksesta! Tilasin Lukelle ton toppahaalarin tummansinisenä :) Otin koon 92/98, kun maanantaina poika oli 85,5cm pitkä neuvolassa mitattuna. Mahtaakohan haalarit olla miten pientä kokoa? Mitä kokoa ajattelit Tiaralle? :)

  Myös toi pandahaalari (molemmissa väreissä) on ihana! Ja noi sydänpaikkalegginsit myös… Mutta kaikkea en vielä tilannut, 160e kerralla on jo ihan tarpeeksi… :D Onneksi tänään on mun synttäripäivä niin ”mähän ostan mitä haluan” :DDDDDD Joo’o…

  • Iina sanoo:

   Hihi hyvä jos oli hyötyä ja synttärionnittelut näin myöhässä! :D Mäkin otin saman koon Tiaralle, veikkaan että on iso mutta onneksi meillä on vielä myös viime talven Molo kids joka mahtuu! :) Pituutta en tiedä kun 2v-neuvolaan on vielä aikaa, blää! Meille tulossa siis tuo beige pandahaalari! :) Hyi en halua ees laskea paljonko on mennyt tänä kesänä ja syksynä rodiniin rahaa :D!

 4. memmi sanoo:

  Toi oranssi on kivempi ku ruskee haalari,eli piste sille puolelle:) mä en tiiä oonko mä jotenki outo tai jotain mutta muhun ei iske ollenkasn toi mini rodini eikä sen kuosi. Eikä mun kannattais näitä lukee ettei iskiskään;D

 5. Petra sanoo:

  Mun suosikeiksi valikoitui vaan toi ruskea panda haalari,korvapipo,ne vaaleat saderukkaset ja check toppatakki :) mun tuuria vaan eipä ollut enää kokoja mitä oltaisii tarvittu ni takista ja toppapuvusta :( olin näin jälkijunassa et nytpä jäin ilman :D

 6. mmm sanoo:

  Tuon ruskean pandatoppatakin tahdon kyllä ehdottomasti! Haalarikin on ihana, mutta siihen ei viiti törsätä kun viimetalvinen menee vielä eikä monesti käynyt edes päällä kun lopputalvesta uusi ostettiin. Millaisia nämä kyseisen merkin koot on? Itse en ole heiltä ikinä mitään ostanut niin vaikea arvioida. Käytössä meillä nyt 86cm vaatteet, vk-haalari on 90cm. Lähinnä nyt tärkeintä olis ettei tule tilattua sellaista kokoa että poika hukkuu siihen niin ettei voi pitää… Hmm.

  • Iina sanoo:

   Mä tykkään ruskeasta pandakuosista ylipaljon, meille tulee se haalari vaikka viime talven Molo Kids onki vielä sopiva :D Mä en tiedä rodinin talvihaalareista, meille on tulossa koko 92/98 mutta veikkaan sen olevan iso vielä :D

 7. Jenny sanoo:

  Rakastuin kans tohon ruskeaan pandahaalariin, mutta kaikki koot olivat menneet eilen kun kävin katsomassa:( mutta löysin molon keltaisen haalarin ja se olisi hinnaltaan sopivampi:) niimpä kysyisinkin mitä te piditti molon haalarista?:) ja sitten löysin vielä nuo yli söpöt sydän lekkarit toisesta nettikaupasta:) hyvää matkaa teille!:) vähän myöhässä:))

  • Jenny sanoo:

   Tuli vielä yksi kysymys mieleen:) mistä löytäisin småfolkin vaatteita?:)

  • Iina sanoo:

   Joo noi menee tosi äkkiä, niiden kanssa pitää olla heti valppaana kello 10 kun ne ilmestyvät :/ Me tykättiin hirveesti Molo Kidsin haalarista ja se on edeleen sopiva eli jää varmaankin kakkoshaalariksi Tiaralle tai sitten jos tuo pandahaalari on iso niin käytetään sitä aluksi :)! Noi sydänleggingsit on niiiiin söpöt!! Kiitos paljon♥

   Ja Småfolkista en tiedä, eiköhän jossain Metsolassa tai Lasten taikamaassa olisi? Småfolkia ei ole meillä niin en osaa ihan varmasti sanoa!

 8. Minka sanoo:

  Hei Iina!!

  Pakko oli tulla kertomaan, että nyt viimein jakauduin. Saimme siskoni synttäripäivän kunniaksi, luojan kiitos, ilman käynnistystä, 28.8 pojan.

  Oli vaan pakko tulla kertomaan ja pahoittelemaan, kun kommentointini on jäänyt vähäiselle, vaikka ainoa, joka sen varmaan on edes huomannut olen minä itse :D

  Jos kurkit lukijoidesi blogeihin, niin lisäilin äsken kuviakin.

  Ihanaa vk-loppua teille, täällä opetellaan lepäämään, kun vauva nukkuu eli taidan poistua koneelta :D

  • Iina sanoo:

   Heippa!

   Ihan mielettömän paljon onnea!!!♥ Väärässä olit, mä oon kuules moneen kertaan miettinyt että mitä teille kuuluu ja onkohan pikkuinen jo syntynyt :) Voi miten ihanaa!!

   Täytyy käydä kurkkimassa kuvia, hurjasti vielä onnea ja hyviä vointeja teille koko porukaolle♥♥

 9. Inga sanoo:

  Voi, toi mustavalkonen pandahaalari on mitä suloisin! Ja jos itse ottaisin, ottaisin omalle lapselleni tuon ruskean pandahaalarin. :) Mahtuuko Tiaralle muuten enää se neonpinkki haalari? Se on superihana, rakastuin siihen heti ja se on niin täydellinen Tipalle! ;)

  • Iina sanoo:

   Meille on tulossa molemmat haalarit ja Molo Kids mahtuu kans vielä!! :) Se on kyllä ihana se pinkki myös, ihana kun se on tänä talvena vielä sopivampi kuin viime talvena :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.