Kuohuvaa ja vaahtokarkkeja

12.09.2013

Me oltiin eilen tyttöjen kanssa käymässä Polhemin PR-toimistolla joulu- ja juhla 2013 -pressitilaisuudessa. Tarjolla oli niin ihania vaatteita ja sisustusta kuin mahtavaa seuraa ja herkkuruokiakin. Etukäteen jännitin kuinka tilaisuus sujuu kun tarkoituksenani oli onnistua kuvaamaan, seurustelemaan ja maistelemaan coctailpaloja vauva repussa ja taapero mukana. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin, tytöt käyttäytyivät ekstrasupernätisti ja äitikin kerkesi maistelemaan savuporo-karhunvatukkatoastia ja suklaaputouksen antimia. Oli mukava tavata kidekollegaani Annaa ja muita mahtavia blogiäitejä kuten Anniinaa ja Lähiömutsia.

Anniina nappaili kamerallani kuvia ja kierreltiin yhdessä tutkimassa ihanuuksia. Löysin muunmuassa täydelliset todella korkeavartiset saappaat ja aivan huippusuloisia joulukoristeita. Ihastuin myös Lindexin mustavalkosiksak-raitaisiin vauvojen uutuuksiin ja löysinpä mahtavan juhlamekonkin. Eikö olekin muuten huikeaa että Jouluun on enää reilut kolme kuukautta? Vastahan me vietettiin viime joulua ja muistan kun Oton kanssa häärittiin keittiössä kokkaamassa elämämme ensimmäistä kertaa itse koko joulumenua. Ihania muistoja! Tänä vuonna tehdään vielä parempia, kun saan liittää sen haikailemani graavilohen osaksi herkkutarjontaa. Mutta eipäs mennä vielä joulujuttuihin, vaan nautitaan nyt syksystä joka sekään ei vielä taida olla kunnolla alkanut.

IMG_2962x IMG_2968 IMG_2969x IMG_2980 IMG_2985 IMG_2987 IMG_2993 IMG_3011 IMG_3020x IMG_3025 IMG_3029 IMG_3035 IMG_3039 IMG_3058 IMG_2953 Tilaisuus toi ihanan pienen pakohetken tähän arjen puurtamiseen, tänään ollaankin sitten taas oltu arkisia oikein  olan takaa. Tänään on ollut juuri sellainen päivä kun tuntuu että mitään ei saa aikaiseksi vaikka ideoita olisi pää täynnä, joten ollaan sitten oleskeltu vain kotosalla tyttöjen kanssa ja piipahdettu tunnin lenkki ulkona. Kalenteri tuntuu olevan tupaten täynnä koko syyskuun ja aivot suhaavat asiasta toiseen jatkuvasti eikä keskittyminen oikein ole huipussaan. Samalla kun teen yhtä asiaa ovat ajatukset jo jossain muualla. Sitä se teettää kun on monta rautaa tulessa yhtäaikaa, eli ei auta valittaa. Täytyy vain kääriä hihat ja tarttua hommiiin, vaikka niitä tuntuukin aina välillä olevan loputon läjä joka kasvaa aina toisesta päästä kun toista saa vähän tyhjennettyä.

Onneksi on nämä ihanat neidit, joista päivä päivältä on enemmän iloa toisilleen! Eilen sain napattua muutaman kuvan täynnä niin aitoa sisarusrakkautta että olen melkeinpä tyttärilleni kateellinen, itselläni kun ei siskoja tai veljiä ole. Mutta se että saan seurata omien tyttöjeni kasvua ihaniksi siskoksiksi on ihan upeaa sekin ja tekee mut todella onnelliseksi.

IMG_2878 IMG_2886 IMG_2898Huomenna mulla on ohjelmassa roppakaupalla leipomista, lauantaina on nimittäin meidän isomman neidin  k a k s i -vuotispippalot joita vietetään muutama päivä etuajassa. Kaksi vuotta, en voi käsittää! Ja Zeldakin täyttää lauantaina viisi kuukautta. Samaan syssyyn juhlitaan vielä munkin vanhenemista, mäkin täytän ensi viikolla 22. Mulla on kaikki aivan alkutekijöissään kun vasta hetki sitten havahduin siihen että juhlat ovat ylihuomenna, huomisesta voi siis tulla aikamoisen kiireinen päivä leipomisineen ja siivouksineen. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! Mä koitan vielä postailla ennen juhlia, ja tiedän että mulla on pari luvattua postaustakin rästissä mutta nyt täytyy olla vähän armollinen itselleni ja koettaa vain selviytyä edes niistä juhlista.

Mukavaa huomista päivää kaikille, olette parhaita! <3


26 Responses to “Kuohuvaa ja vaahtokarkkeja”

  1. Janette sanoo:

    Katoin eka et kolmannessa kuvassa taustalla on Anneli Auer 😀

  2. L sanoo:

    Ihania kuvia Tiarasta ja Zeldasta! 🙂 tuli mieleen, että eikö tuo Anniina ole enää kideblogeissa? Vai muistanko väärin että hän on ollut kideblogeissa? 😀

  3. Ida sanoo:

    Sä olet todella kaunis! 🙂

  4. Inga sanoo:

    Voi rakkaus noita TiaraZelda kuvia, niiiiiin ihania ja hellyyttäviä!!! <3 <3 🙂 Ja on kyllä upeet kengät, mihin sä tykästyit! Ihan sun tyyliset. 😉

  5. Emilia V sanoo:

    Meilläkin juhlitaan 2-vuotiasta lauantaina. Hirvee stressi, ja tekemistä riittää. No kyllä se tästä, tsemppiä sulle järjestelyihin. Hyviä juhlia teille!

  6. Laura sanoo:

    En tiedä ootko tehny jossain vaiheessa semmosta postausta, mikä käsittelis sun suhtautumista liikuntaan, miten liikut? Mistä liikunnasta pidät? Kuinka paljon arvostat liikuntaa? Onko sun liikuntatottumukset mahdollisesti muuttunu Tiaran ja Zeldan tulon jälkeen? Millä tavalla haluaisit tuoda tyttöjen elämään liikuntaa vai haluatko? Aijotko kannustaa tyttöjä vanhempina liikkumaan? Olis myös mielenkiintosta kuulla, mitä mieltä oot tästä nykyajan fitnessintoilusta?

    Kiitos jo paljon etukäteen, jos pystyt postauksen toteuttamaan 🙂

  7. Essi sanoo:

    heeei mistä nuo ihanat kenkäsi ovat! 🙂 Ootte kyllä ihanan onnellisen näkösiä, ja varmasti oottekin, ettekä vaa näytä 😛

    ja pssst.. oispa jo joulu.. <3

  8. Hertta sanoo:

    Ihania tyttöjä! <3 Meillä on kolme tyttöä ja sisarrukset on kyllä paras lahja mitä lapselleen voi antaa. 🙂 Yhteiset ilot ja surut opitaan jakamaan, kuin myös ne pahimmat särmät tulee hiottua sisarusten kesken.

    Olet tosi kaunis ja luonnollisen näköinen noissa kuvissa, sekä niin onnellisen oloinen. 🙂 Jaksamisia kaikkiin hommiin ja juhlavalmisteluihin! Niin ja unohtumattomia juhlia! 🙂

    • Iina sanoo:

      Ihania tyttöjä ovat kyllä molemmat♥ Mulla ei sisaruksia ole mutta ihan varmasti sisaruksista on paljon iloa ja tukea toisilleen 🙂

      Kiitos ihan hirmuisen paljon, meillä oli mahtavat juhlat! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)!

  9. titti sanoo:

    Ihania fiilis-kuvia 🙂

  10. Petra sanoo:

    Voi ei kuinka suloiset siskokset! Mua harmittaa, ettei ole mahdollista vielä tehdä Kevinille pikkusisarusta, vaan heille tulisi vähintääkin 4-vuotta ikäeroa, mutta toisaalta mulla ja mun isoveljellä on 9-vuotta eroa ja ollaan silti oltu aina ihan hirmu läheisiä 🙂 Että aika paljonhan se on lasten luonteista kiinni, kuinka paljon ikäero vaikuttaa, vaikka toki on aina erilaisemmat jutut mitä pitempi ero on..

    Teethän sitten kunnon jutun Tiaran juhlista!

    • Iina sanoo:

      Tipa ja Zelda on kyllä ihania siskoksia♥ Mulla ei oo sisaruksia mutta mun täti on ollut mulle aina kuin isosisko ja meillä on ikäeroa 11 vuotta (ja silti ollaan oltu tosiläheisiä pienestä asti) :)!

      Toivottavasti Tipan synttäripostaus miellytti! 🙂

  11. Nora sanoo:

    Ihania kenkiä!! Mistä kaupasta noita voi ostaa? Olisin kiitollinen jos vastaisit, nimittäin itselläni on saappaiden metsästys käynnissä. :))

    • Iina sanoo:

      Mäkin tykkäsin kauheesti! Ainakin Tamariksen ja Terhi Pölkin kenkiä bongasin, mä en valitettavasti vaan ehtinyt ihan hirveästi kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin kun katselin kokoajan tuon meidän pikkutaaperon perään :/ 😀

  12. katariina sanoo:

    kuuluuko tuo statement-kaulakoru Lindexin tulevaan valikoimaan?

  13. Just me sanoo:

    Aika hassua, mun poika on syntynyt 13.9.2010 ja nyt uuden tulokkaan la on 13.5.14, testin tein 2.9 ja katsoin just että sinäkin olet plussannut melko samoihin aikoihin 😀 syysvauvoja ja kevävauvoja!
    Tuliko Zelda ennen la:ta? Mones päivä Zelda syntyi? 🙂 Onko sulla mitään vinkkejä kevätvauvan saajille? Olen ihan äimänä, kun kokoajan olen ostamassa syyshaalaria vauvalle ja sitten tajuan että joo, kesähän se silloin melkein onkin! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.