Ihanat naiset baarissa

22.09.2013

Eilen mä sitten tein sen, lähdin vihdoinkin juhlimaan! Mun pikkuisen pidemmäksi venähtänyt blogitauko johtui siitä että sain ihanan blogikollegani Karoliinan serkkuineen viikonlopuksi meille. Tiaralla oli perjantaina synttärit ja neiti saikin Karolta ja Melinalta vielä yhden ihanan synttärilahjan. Sen lisäksi vietettiin rauhallista koti-iltaa Karon, Melinan, hömppäleffan ja mansikkatäytesuklaan kanssa meidän pikkutyttöjen nukahdettua yöunille ja oli aivan ihana hihitellä ja vaihdella kuulumisia ja höpöttää kaaaaikesta mitä ikinä mieleen vain voi juolahtaakaan. Valvottiin kikattaen pikkutunneille asti ja aamulla fiilis oli vähän väsähtänyt. Onneksi fiilikset piristyivät iltaa kohti laittautuessa,sillä eilen oli päivä jota oltiin odotettu jo pari kuukautta, nimittäin blogiäitien tapaaminen.

Mukana oli monenmonta äitiä ja blogia ja lopulta myös muutama huippukiva tyyppi jotka eivät olleet bloggaajia tai edes äitejä mutta se ei todellakaan menoa haitannut vaan päinvastoin. Meillä oli aivan ihana ilta! Ensin käytiin koko isolla porukalla Amarillossa jonka jälkeen ilta jatkui Helsingin yöelämässä. Törmäsin moneen vanhaan tuttuunkin kun kerrankin olin liikkeellä ilmeisesti oikeaan aikaan. Oli mukava nähdä, niin kaikkia ihania äitejä kuin muitakin tuttuja! Me tanssittiin jalat kipeiksi ja naurettiin niin että poskiin sattui. Kiitos Sofia, Veera, Karo, Karde, Melina, Demi, Jemmi, Essi, Laura, Sirje, Heidi, Jenina ja Mia. ♥

1239024_10200530773059823_1709284243_n IMG_8064x IMG_8065x IMG_8067x IMG_8111 1013786_10151624832146338_1074412811_nKiitos kuvista Karolle, Lauralle ja Demille

Mä vaihdoin hyvissä ajoin vesilinjalle ja lähdettiin kiltisti kotiin jo yhden aikaan Karon ja Melinan kanssa kun alkoi väsy painaa. Tänään ei onneksi ole mitkään olot vaivanneet sillä Otto oli töissä ja olen viettänyt päivää tyttöjen kanssa. Aamulla sain nukkua pitkään ennen kuin Otto suuntasi töihin mikä oli varmaan ihanin juttu pitkään aikaan, mä kun en ole enää pariin vuoteen edes osannut nukkua yhdeksää pidempään mutta jostain kumman syystä uni tänään maistui.

Nyt on taas juhlinnat juhlittu hyväksi toviksi, mutta kaiken muun mukavan lisäksi mä voin nyt iloisesti todeta että Zelda osaa ja haluaa viimeinkin nauttia ruokansa myös pullosta eli meidän välinen symbioosi on ainakin vähän höllääntynyt ja voin mahdollisesti joku päivä suunnata vaikka koko päiväksi sovittelemaan hääpukuja tai mennä leffaan kaverin kanssa ilman paniikkia siitä että pikkumuru ei pärjäisi ilman mua. Me harjoiteltiin pullosta syömistä neidin kanssa parin viikon ajan kerran illassa ja lopulta pullomaitokin alkoi maistua tytsylle onneksi. Zeldalla oli sujunut ilta oikein hyvin isin ja siskon kanssa ja mun tullessa kotiin hän tuhisi tyytyväisenä omassa pinnasängyssään (toinen uusi taito).

Ennen äitien tapaamista mä sain nauttia siitä että mulla oli kerrankin ammattitaitoinen kuvaaja hyvällä kuvauskalustolla varustettuna mukana eli sain teille vähän normaalia siistimmät asukuvat, kiitos ihanan Karon! Siinä on kyllä neiti joka saisi kenet tahansa näyttämään hyvältä kuvissa. Me kuvattiin keskustassa Aleksanterinkadulla ja Mikonkadulla että saatiin vähän kaupunkifiilistä kuviin. Karo saikin nyt tartutettua muhun kunnon objektiivikuumeen ja mä tiedän kyllä mikä mulla on ainakin yhtenä joululahjatoiveena tänä vuonna!

IMG_7974x IMG_7983x IMG_8002x

IMG_8011 IMG_8014Päivän asu / Takki Asos / Toppi BIKBOK / Farkut DrDenim / Kengät ZARA / Laukku River Island / Kaulakoru Gina Tricot

eteen sivulle IMG_8042xMun viikonloppu sujui siis sangen epätavallisissa tunnelmissa normaaliin verrattuna, mutta oli aivan ihanaa! Toivottavasti näemme samalla porukalla mahdollisimman pian♥

Loppuun vielä vähän äänestysasiaa, eli kuten FB-seuraajat jo tietävätkin me Oton kanssa pyrimme pääsemään mukaan Hääjuoksulle I Love Me -messuille 12.10.2013 mukaan juoksemaan ja kisaamaan huikeista palkinnoista. Me kaivataan kovasti teidän ääniä jotta varmistamme osallistumisemme huippuhauskaan juoksukilpailuun jossa jokainen pari voittaa ja palkintoina on kaikkea hääpuvun, uniikin timanttisormuksen ja Design-espressokuppien väliltä morsiamen hääkimppuun ja sulhasen pukuvuokraukseen. Otto on meidän esittelytekstien takana, eli mun blogia pidempään lukeneet tietävätkin että vastaukset kysymyksiin saattavat kutittaa nauruhermoja, näin kävi ainakin mulle. Meidän esittelykysymykset vastauksineen voi lukea TÄÄLTÄ ja meitä voi äänestää TÄÄLLÄ kirjautumalla esimerkiksi FB-tunnuksillaan sisään ja seuraamalla ohjeita. Kiitos kaikille jo äänestäneille ihan huikean paljon♥

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut yhtä rentouttava ja mahtava viikonloppu kuin mulla! Ensi viikolla luvassa Tiaran 2v-postausta ja vaikka mitä muuta, kivaa alkavaa viikkoa kaikille♥


No Responses to “Ihanat naiset baarissa”

 1. Laura sanoo:

  Oli kyllä niin ihana ilta :)<3

 2. jemmi sanoo:

  Oli kiva nähä kaikkia, vaikka pitkän pöydän takia oli vähän ongelmaista jutella teillekin! Ehkä täytyy suunnitella niitä puistotreffejä! :)
  Ps. Seuraavalla kerralla mäkin haluan baariin :D

  • Iina sanoo:

   No niinpä, siis se pitkä pöytä oli vähän hankala just tutustumista ajatellen! Mut hei puistotreffit kuulostaa hyvältä ja ens kerralla säki tuut baariin! ;)

 3. Essi sanoo:

  Voi mikä kilometrisääri sä nainen olet!! Ja niin kaunis.. Mun ei pitäisi varmaan enää lukea tätä blogia koska tulen aina niin kateelliseksi sulle !:D Mä oon aina otannut sun upeasta tyylistä aina vinkkejä omaan tyyliini ja mun kaverit ovat sanoneet että näytän kasvoista aivan sulta ja vähän säikähdin sitä :D En mä halua olla Iina kakkonen vaan ihan Essi vain. Toisaalta olen todella otettu että mulla on samanlaiset kasvonpiirteet ja hampaat kuin sinulla :D ( Miks nää mun kommentit on aina näin sekavia…)

  • Iina sanoo:

   Voiei oot ihana, kiitos ihan hirmuisen paljon!♥ Ihan huikeaa kuulla että oot saanut täältä tyylivinkkejä, tulipas mulle hyvä mieli :) Sä oot varmasti ihan superkaunis ja ihana tyttö, ei mitään syytä olla mulle kateellinen :D Kaikkea hyvää sulle ja ihanaa että kommentoit aina♥

 4. Äitilandia sanoo:

  Iina, toi teidän esittelyteksti tuolla sivustolla on NIIIIN mahtava! :D nauroin kippurassa!

 5. Beb sanoo:

  Sä olet niin kaunistunut parin vuoden aikana :) onko sun oma tukka noin ihana vai onko lisäkettä? Miten teet kiharat? Mitä aineita käytät pohjalla? Mun tukassa harvoin pysyy kiharat tuollaisena, vain silloin kun kesällä aurinko on ne kuivattanut :D Entä onko sulla ripsienpidennykset? Vaikka oot parin pienen muksun äiti niin näytät niin kadehtittavan laitetulta ja huolitellulta. Minä liikun tuulipuvussa ja tukka ponnarilla muksujen kaa… Lähdöissä molemmat lapset kiukustuu niin yritä siinä sitten sutia vielä jotain meikkiä naamaan… Menenkin ensiviikolla ottamaan ripsienpidennykset niin onpa nopeammat lähdöt sit! Ja äippä huolitellun näkönen!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hirmuisen paljon♥ En mä näin laitettu ihan normi arkipäivinä ole aina, on mullakin niitä messybun -päiviä, mutta meikkaaminen on mulle niin kivaa ja piristävää puuhaa että siitä harvoin luovun edes arkipäivinä :D Meillä Tiara rakastaa kun äiti meikkaa kun se on niin mielenkiintoista varsinkin jos saa oman sudin ihmeteltäväksi ja Zelda yleensä leikkii sen aikaa itsekseen lattialla tai sitten nukkuu. Mulla on klipsipidennykset joita käytän sillointällöin, en kuitenkaan joka päivä! Mä käytän Tigi bedhead Totally baked -hiusmarenkia, Four reasonsin silver mistiä ja Tresemmen lämpösuojaa :) Kiharat taivuttelen suoristusraudalla, sillä mä oon aina saanut ne pysymään hyvin vaikka oma tukka on aika liukas :)! Mulla ei ole ripsipidennyksiä enää, mutta juhlatilaisuuksissa käytän ihan normi tekoripsiä. Ripsipidennykset on kyllä kivat varsinkin jos ei jaksa meikata hirveästi!

 6. Annika sanoo:

  Mitkä sääret! <3

 7. sanni sanoo:

  herranjumala iina miten upee oot!!! kaunistut vaan entisestäs koko ajan, olen kateellinen :)! ja kiva että äidit pääsi vähän tuulettumaan, oli varmaan mahtava ilta:)

 8. E sanoo:

  Upeita kuvia tosiaan! Sun hiuksetkin näyttää tosi kivoilta, tuo sävy on varsinkin just eikä melkein. :)

 9. Nora sanoo:

  Hitto kun on hyviä kuvia nää asukuvat! Hyvä Karo! :D Ja nainen, olet upea.

 10. Sanna sanoo:

  Ihania asukuvia susta, tosi kivan ja raikkaan näkösiä.

  Ps. mäkin tahon tollasia äitikavereita, mistä niitä saa ?:DD

 11. Emma sanoo:

  Aih kun mä nauroin. Tarviitte kipeesti meijän ääniä, tehän ootte voitolla heittämällä! Ihana nainen olet, niin kaunis!

 12. st.brigitten sanoo:

  Näytät upealta kuvissa! :) Toivottavasti ääneni tuli perille, en ole varma teinkö kaiken nyt aivan oikein, mutta toivotaan :) En ole ikinä ennen tollaisesta tapahtumasta kuullutkaan!

 13. Jarno sanoo:

  Herranjumala nainen mikä näky oot ♥ :DD Noi kuvat on kyllä aika laadukkaita. Mikä objektiivi?

 14. andree sanoo:

  toi tokavika kuva on aivan superkaunis! <3

 15. Kaisla sanoo:

  jeess! onneks toi koru sopi sulle. : D oot niin upeena taas <3 saisit lahjottaa tota sun säteilyä. : D

 16. iines sanoo:

  Ihan pakko kysyy! miten sää olitkaa värjännyt nuo sun niiiiiin upeet hiukset? ihan pikku hiljaa raidottamalla? vai miten ku nuo on niiin ihanat vaaleet ku ei oo ihan tasaset vaa tuollasta luonnollista mukana ku tummempaa sävyy :) aivan kertakaikkisen upee mamma olet :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon♥ Mulla on pidennyksissä tummempaa raitaa mukana, oli jo ostettaessa ja sitten omaa tukkaa oon vaalentanut pikkuhiljaa mutta aina koko pään kerralla :D On vaan sopivasti jäänyt noita raitoja! Mä oon vaalentanut yhteensä kolme kertaa ja nyt tykkään hirveästi tästä sävystä! Kaikkea hyvää sulle♥

 17. suvi sanoo:

  Oot kyllä älyttömän kaunis! :) Tytöistäkin tulee varmaan kaunottaria <3

 18. AnnaMaria sanoo:

  Onpa mainio tuo teidän hääjuoksu-kisan esittelyteksti! :D En itse ole fb:ssa, joten en pysty antamaan ääntäni, muuten äänestäisin kyllä teitä, ehdottomasti. :)

  On kyllä upeat asukuvat ja näytät noissa kengissäsi toosi pitkältä, vau!

  Annatteko muuten Zeldalle pullosta korviketta vai lypsettyä maitoa..? Kiinnostaa vaan kun itsekin vielä täysimetän tätä meidän 5kk neitiä ja omasta mielestäni se lypsäminen on aika rasittavaa…

  • Iina sanoo:

   Haha Otto on huippu kirjoittaja ja paras ja ihanin muutenkin♥ :D Kiva että kävit kuitenkin lukemassa ne!

   Kiitoksia ihan hurjan paljon :)! Me ollaan annettu Zeldalle molempia, multa ei vaan pumpulle tule niin paljoa maitoa kuin mitä vauvalle tulee imetettäessä niin siksi ollaan jouduttu antamaan myös korviketta.

 19. Jeeeee sanoo:

  Hyvä Iina! :) Varmasti teki hyvää käydä vähän yöelämässä! :)

 20. Lila sanoo:

  Näin sut ja Karon Amarillossa! Olitte just menossa vessaan kun tulin sieltä.

  Noi kuvat on upeita, oot tosi kaunis! :)

 21. E sanoo:

  Sä vaan oot ihan uskomattoman upea!! :)

 22. Elisabet sanoo:

  Voi hitsi kun sä olet niin upea!<3 Pienoinen kateus meinaa iskeä! Ootko muuten kertonut, tai tehny ihan meikkipostausta, että miten muotoilet/teet sun kulmakarvat? Meinaan ne on niin siistit. :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon, mut ihan turhaan iskee kateus kun oot upea varmasti ihan itse<3 En oo tainnut tehdä, pitäisi tehdä joku meikkipostaus pitkästä aikaa :)! Kiitos!

 23. Ninni sanoo:

  Mahtavia kuvia!!!Oot kyllä niin kaunis! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.