Tärkeät hetket Sobeoissa

02.10.2013

Kideblogeja kiertänyt Sobea-kierros sattui kohdalleni ja mietin ensiksi että mitä uutta voisin kertoa enää näistä paljon puhutuista, kehutuista ja esillä olleista housuista jotka sain Mamamiasta lahjaksi sopivasti raskauteni puolivälissä viime talvena. En voikaan – pesunkestävyys on hehkutettu, polvet todettu pussittamattomiksi ja velour uskomattoman pehmeänä kerrasta toiseen säilyväksi. Ajattelinkin keskittyä niihin tärkeisiin hetkiin elämässäni, joissa nämä housut ovat olleet mukana, tavallisen arjen lemppariolohousuina toimimisen lisäksi.

Sobeat jalassani mä paijailin kotona masuvauva-Zeldaa, kuuntelin kotidopplerilla pikkuisen sydänääniä ja sotkin housunvyötärön geeliin jota doppleriin laitetaan että se toimii kunnolla.

Kun kannoin kotikynnyksen yli ensimmäistä kertaa tuon ihanan pienen nyytin, silloin jo pikkusoturiksi kutsutun Zelda-neidin – oli mun jalassa Sobeat. Täydelliset, pehmeät, hyvin istuvat raskauden ja äitiyden jokaiseen vaiheeseen. Housut jotka ehdottomasti halusin kotiinlähtöhousuikseni sairaalaan mukaan.

IMG_4030xIMG_4061xVastasyntyneen kanssa on kivaa kun kaikki on pehmeää, näitä housuja vasten vastasyntynyt Zelda nukkui jalkojeni päällä niin monet unet viime keväänä, että on ihme ettei se ihana vauvantuoksu ole pysyvästi pinttynyt näihin.

Kun raskauden jälkeen uskaltauduin ensimmäisiä kertojaa pohtimaan liikuntaa, olivat jalassani Sobeat. Kahvakuulaa nostellessani mä tunsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan taas itseni naiseksi enkä vain äidiksi synnytyksen jälkeen, näissä housuissa nimittäin voi vastasynnyttänytkin näyttää solakalta ja sporttiselta, mukavuudesta tinkimättä.

IMG_4069x IMG_4076xKesällä asuntomme oli niin kuuma että pitkien housujen pitämisestä sisällä sai vain haaveilla, mutta nyt syksyn tultua kaivoin vanhat suosikit taas tyytyväisenä kaapista. Ja nuo kaikki ihanat muistot tulvivat taas mieleeni. Nämä housut jalassa tulen kokemaan varmasti vielä vaikka mitä ihanaa!

1176152_10201742037730886_548105345_nJos haluat kokea omia ihania Sobea-hetkiä, Mamamia.fi -verkkokaupasta saat nyt  10% alennuksen koko housuvalikoimasta koodilla KideMama10 (huomaa isot kirjaimet!) 10.10. asti!

PS: Illalla luvassa kuulumisia!♥


No Responses to “Tärkeät hetket Sobeoissa”

 1. Avatar Ina sanoo:

  Mä katoin eka tossa vikassa kuvassa, että ihmettä zelda seisoo jo :DD

 2. Avatar Satu sanoo:

  Mun pitäs kans kaivaa nuo taas esiin! Ei raskauden takia, sentäs, mutta kun on niin kivat, lämpimät ja pehmeät ja sitä juuri kaipaa, kun syyskylmyys pauhaa ja koti lämpeää hitaasti. :)

 3. Avatar Carata sanoo:

  Mulla on Me & I :n saman tyyliset housut, mut on siis puuvillaa, ei velouria. Niissä nyt raskausaikana saanut housun vyötärön resorin nostettua masun päälle. Lisäks lahkeissa kans tollai pitkä resori, eli ei kulu puhki! Olleet ihan ykköset. Joustaa ja on pehmeät. Ainut miinus se, et ainoa väri tässä kaudessa oli musta, mit mä tykkään.
  Magic pantsit vai mitkä olikaan. Ihanat!! Ja voin kyllä kuvitella niissä olevani ilman tätä masuakin.

 4. Avatar Essi sanoo:

  Iina sä oot oikee kaunotar!! Ja noi hiukset on upeat! Ja Zelduska kasvaa niin nopeasti :o

 5. Avatar Siiri sanoo:

  Moi, minkä kokoset kannattaa ostaa raskausaikana ettei ne oo liian isot sen jälkeen?

 6. Avatar Siiri sanoo:

  joo mutta siis verrattuna kokoon yhtä isommat? M–> L? Minkä kokoset sulla on?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.