Bongaa meidät I Love Me -messuilla

11.10.2013

Tänään alkoivat I Love Me -messut Helsingin messukeskuksessa. Tänään en itse ole vielä matkalla messuille, mutta huomenna tapahtuu sitten senkin edestä. Kuten olen täällä aiemmin maininnutkin, mä osallistun messuihin ja myös teillä on mahdollisuus tulla mua ja koko meidän perhettä siellä moikkailemaan. Messuista voit lukea lisäinfoa messujen omilta sivuilta *klick!* mutta mä aion nyt kertoa tässä teille meidän messuaikataulun!

Kiitos teidän antaman huikean äänimäärän, me osallistutaan Oton kanssa hääpukuliike Stilissiman järjestämään Hääjuoksuun josta olenkin täällä jo aiemmin maininnut, ja meitä saa ja pitää tulla kannustamaan sankoin joukoin! Tervetuloa siis kaikki messuilla vierailevat lukijani kannustamaan meitä jos vain ehditte, olisi hauska nähdä teitä kisakatsomossa! Hääjuoksu alkaa kaikkien juoksuparien yhteisellä lämmittelyllä Terveysmessujen Rytmi & Syke -lavalla klo 11.00 jonka vetää Steffit-blogin Stefanie Hagelstam. Itse juoksupaikan ovet avautuvat kello 11.40 ja juoksupaikkana toimii 4. halli joka sijaitsee messukeskuksen ylimmässä kerroksessa jonne löytyy opastus Messukeskuksen eteläiseltä sisäänkäynniltä. Kilpailu alkaa kello 12.00 ja sitä juontaa Jaakko Selin.

Minä ja Otto juostaan kolmannessa lähdössä, joka on kello 12.25 ja kilpailu päättyy kello 13.00. Mua jännittää ihan hurjan paljon jo nyt että miten me selvitään, tämä kun on meidän ensimmäinen morsiamenkantokilpailu ja vastassa on varmasti kovia kisakumppaneita! Hääjuoksun jälkeen tapahtuu kuitenkin jotain sellaista että veikkaan yhden hääjuoksuparin jännittävän vielä kaikkia muita enemmän, yksi pari nimittäin vihitään hääjuoksun jälkeen kilpailuhallissa ja vihkitilaisuus on kaikille messuvieraille avoin, wau!

hääjuoksu

IMG_2292xMun messupäivä ei suinkaan lopu vaikka Hääjuoksu loppuukin, vaan seuraavaksi mä siirryn Lumoavan messuosastolle 6d111 Koru & Kello -messuille, missä olen tavattavissa iltapäivällä. Lumoavan messuosastolla vietetään Lumoavan 5-vuotissynttäreitä ja tarjolla on mm. koruarvontaa ja ongintaa kuten synttärikutsuilla pitääkin! Lumoavan messuosastolla on juontamassa Ellen Jokikunnas, ja hän haastattelee mua meidän häihin ja hääkoruihin liittyen, eli tervetuloa katsomaan myös haastatteluani.

Huomisesta on tulossa ihan superjännittävä päivä meille, olisi mahtavaa nähdä paljon lukijoita jännäämässä kanssamme! Toivottavasti tapaamme siis huomenna I Love Me -messuilla! Kuinka moni teistä on tulossa messuille huomenna?


15 Responses to “Bongaa meidät I Love Me -messuilla”

 1. Essi sanoo:

  Ehdottomasti aijoon olla paikalla! Kommentoinkin jo sun ”tavallisen” blogin puolelle lipuista kiitoksia (voitin facen kilpailusta!) ja kyselin, että ootteko Oton kanssa tässä. 🙂

 2. tanju sanoo:

  Voi että! Olisin niin halunnut olla paikalla! Valitettavasti on töitä ja kävin messuilla tänään perjantaina. 🙂 Onnea hääjuoksu kilpailuun! 🙂

 3. Kaisla sanoo:

  oi että ois kiva tulla huomenna! mut ei – töitä, aina töitä. :: ((( Onnea huomiselle <3

 4. Jelena sanoo:

  Kävin ite messuilla jo tänään, mutta ihan ehdottoman pakko tulla huomenna katsomaan toi teidän juoksu! 🙂 Toivottavasti vaa heräilen ite tarpeeks aikasin… On valitettavasti viimeaikoina tullu nukuttuu turhan myöhään ja ohi herätysten :/ Mut parhaani mukaan yritän päästä katsomaan teidän juoksua! 🙂

  Tsemppiä teille juoksuun! 🙂 Toivottavasti sijotutte palkinnoille! 😉

 5. Petra sanoo:

  Mä olisin niin niin kovasti halunnu tulla katsomaan teitä ja kannustamaan, mutta ei pääse millään 🙁 Meillä on vielä muutto kesken ja huomena läksiäiset :/

  Oiskohan mahdollista semmoinen, että jos Otto on mukana siinä kun suo haastatellaan, jos hän voisi kuvata sen sun haastattelun ja voisit laittaa sen tänne blogiin sitten? Ois tooosi kiva juttu!
  Ja tietysti jos teillä joku tuttu sielä mukana joka voisi kuvata teidän juoksunkin? 🙂

 6. Pihla sanoo:

  Ääähh harmi ku en pääse messuille ku oon töissä! 🙁 olis kiva jos saisit jotenki kuvatuks sen juoksun ja etenki haastattelun 🙂

 7. Jenny sanoo:

  Olis kiva tulla mut mies koko vklopun töissä:( aattelin mennä lasten messuille ku kerrankin Tampereella on järkevät messut:D

 8. Anniina sanoo:

  Ääh,harmi kun en itsekään pääse paikalle 🙁 tsemppiä hääjuoksuun! <3

 9. Jarno sanoo:

  TSEMPPIIIIIIIIIII! <3 Oon niin happy teidän puolesta.

 10. Sanna sanoo:

  Vau, sehän meni hyvin :):)

 11. Elina sanoo:

  Hei kannatetaan tuota et joku tuttu kuvais nuo tapahtumat tänne meidän iloksi ketkä emme tuonne paikan päälle pääse! 🙂

 12. minnis sanoo:

  ootte päässy iltalehden videoon!!!!! 😀

 13. neeaKo sanoo:

  enpä päässyt tulemaan mutta voisitko pistää jonkun jutun tänne miten teillä meni ja mitä seuraavaksi?:D

 14. nalle-emo sanoo:

  Uusia postauksia jooko? 🙂
  Meillä häät jo kuukauden päästä ja inspiraatiota kaivataan!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.