Villein viikonloppu vuosiin + BB-bilevoittajat

14.10.2013

Mulla on takana sellainen action-pläjäysviikonloppu että mökkiytynyttä kotiäitiä hirvittää edes muistella! Mutta hauskaa on ollut ja aivan huikeita kokemuksia. Lauantai alkoi hääjuoksulla Messukeskuksessa ja viikonloppu huipentui BB-finaalin eturiviin. Hääjuoksusta ja messuista kirjoitan enemmän hääblogin puolelle kunhan saan kaikki kuvat itselleni ja haastatteluvideon Ellen Jokikunnaksen haastattelusta Lumoavan messuosastolta ladattua youtubeen Oton puhelimesta, mutta sen verran voin paljastaa että hääjuoksussa voitettiin palkinnoksi Junior sviitti skumppa-aamiaisella hääyöksi Hotelli Bestwestern Premier Katajanokalta, eli entisestä Katajanokan vankilasta. Ihan huippu palkinto, mä oon niin iloinen!

Lauantai-iltana vilkkaan messupäivän jälkeen Karomuru tuli Seinäjoelta tänne ja liittyi mun ja Oton seuraan kun oltiin menossa istumaan iltaa meidän ystävien Kaislan ja Simon luo Espooseen. Zelda ja Tiara jäivät mummunsa hellään huomaan kotiin nukkumaan ja me vaihdettiin vapaalle. Oli kiva nähdä monta rakasta ystävää pitkästä aikaa ja istua ihan rauhassa, aikuisten juttuja jutskaillen. Me tytöt kiharreltiin toistemme hiuksia ja pojat oli poikia, hahah. Vähän meni myöhäiseen mutta kerrankos sitä, oli mun ja Oton eka kerta yhdessä ulkona Zeldan syntymän jälkeen jos ei niitä yksiä lasillisia lasketa jotka käytiin siemailemassa laivalla lasten ollessa hytissä nukkumassa mun äidin kanssa.

1371164_10202252391299215_606838207_n 1379174_10202252406299590_1394843870_n 1381062_10202252391179212_1156315049_n 1387933_10202252391019208_394424249_n 1388725_10202252405259564_368063193_n 1394889_10202252391579222_1340180466_n 1393296_102022524shshsuhshs35900330_69397118_nEilen meillä olikin sitten Karon kanssa jännittävä päivä kun suunnattiin BB-studioon kun meidät oli kutsuttu katsomaan Finaalia Jokakoti BB-kilpailun voiton kunniaksi. Meille oli varattu eturivin paikat ihan keskeltä suoraan lavan edestä ja oli kyllä hauskaa päästä seuraamaan kaikkia tapahtumia niin läheltä. Tunnelma studiossa oli mahtava ja fiilis ehkä vähän epätodellinen, telkkarissa kaikki näyttää aina niin mahtipontiselta vaikka oikeasti studio oli just sellainen kotoisa ja mukava eikä mikään megahalli. Hauska kokemus!

1381392_10202149991091195_1117477256_n 20131013_205736 20131013_225258(0) 20131013_225603 efefeer fiwheieerg reregegreegNyt onkin tullut aika julkistaa ketkä pääsevät meidän kanssa BB-taloon! Päätös on ollut ihan uskomattoman vaikea, hakemuksia on tullut kymmeniä ellei jopa yli sata ja tuntuu ihan hullulta että joudun päättämään näin ihanien ihmisten välillä. Mä sain valita kolme tyyppiä, mikä on suuri kunnia. Mun lukijoistani mukaan pääsevät kommentilla pitkän hakemuksen laittanut Linkku, joka on ollut blogini ahkera kommentoija jo pitkään. Kuten olen täällä kertonutkin, mulle kommentit on hirvittävän tärkeitä ja mä koen että mun täytyy ehdottomasti palkita ahkerasta kommentoinnista kun kerran mahdollisuus on!

Linkun seurana taloon pääsee myös ylläolevissa kuvissa esiintyvä Kaisla. Kaisla on mun kaveri, kyllä, mutta Kaisla on myös ollut mun blogin lukija jo silloin kun ei vielä tunnettu. Kaisla laittoi myös mulle s-postilla niin loistavat perustelut, että en missään nimessä voinut jättää valitsematta häntä. Kaisla on mahtava tyyppi ja mä takaan että teillä kaikilla taloon menijöillä on Kaislan kanssa hauskaa.

Kolmas taloonpääsijä lähetti myös niin koskettavan hakemuksen, että en voinut olla valitsematta juuri häntä. Fannin kertomus rankasta vuodestaan sai mut valitsemaan juuri hänet. Mä oon ihan varma että juuri teidän kolmen kanssa mulla ja muilla taloon lähtijöillä on ihan mahtava reissu! Kiitos ihan huikean paljon kaikille hakeneille vielä kerran, mä toivon että eteen tulee vielä lisää näin uskomattoman siistejä mahdollisuuksia, ja toivon että ensi kerralla tälläisen mahdollisuuden osuessa kohdalle mä saan valita enemmän mahtavia ihmisiä mukaani. Olette maailman parhaita lukijoita kaikki♥

Mulla on yksi elämäni huikeimmista viikonlopuista takana, kiitos kaikille siinä mukana olleille! Tänään mä otan niin iisisti kuin mahdollista, pussailen meidän puolivuotiasta pikkupullaa ja kaksivuotiasta prinsessaa ja panikoin huomisista vaatteistani Karon kanssa. Ja huomisen jälkeen en kyllä liiku kotoa ainakaan loppuvuonna, kun tuntuu että näiden muutaman päivän sisälle on mahtunut ihan överipaljon menoa ja meininkiä! Tällä viikolla blogissa on luvassa juhlahumun lisäksi Zeldan puolivuotispostaus, paljon toivottu meikkipostaus ja myös pari kivaa ylläriä! Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille♥


31 Responses to “Villein viikonloppu vuosiin + BB-bilevoittajat”

 1. Linkku sanoo:

  Oon aivan sanoinkuvaamattoman innoissani! Huomenna bailataan! Voin jo nyt kertoo, että mua tulee jännittämään aivan sairaasti tavata paljon uusia ihmisiä :’D Toivottavasti sovin joukkoon, jänskää vähän kun moni teistä kaikista muista on äitejä ja vaikka mitä ja mä vasta muuttanut omilleni ja opettelen aikuisempaa elämää. Mutta tokkopa tuo mikään este millekään on!

 2. Melina sanoo:

  Hyvä pylly Karoliina. 😉
  Jee, mä odotan niin innolla huomista! Nähdään siellä! 🙂

 3. Pita sanoo:

  Hahaa, mitä kuvia kuvia, niin hyviä! Teillä on varmaan ollu super hauskaa 😀 Pitäkää hyvät kekkerit BB-talossa!

 4. Sannaksi sanoo:

  Huomenna nähdään bb-talossa!
  Vielä kun saisi hieman lisätietoa asiasta, koska ilmestyä paikalle ym 🙂

 5. Sallaa sanoo:

  IHANA FREDERIKKI KUVA! ::DDD

 6. fanni sanoo:

  MÄ KUOLEN 😀 that’s all. Huomenna nähdään, ladies! 🙂

 7. Nefer sanoo:

  Hienoa, että nuoret äiditkin pääsee välissä viihteelle 🙂

 8. Jarno sanoo:

  Ei mä en kestä kui sä oot niin ihana! 😀 ♥ Oli kiva jutella lauantaina puhelimessa.
  Niin, ja Iina kyllähän me mennää johonki sitku sinne tuun 😉

 9. andree sanoo:

  Oot ihan megakaunis näissä kuvissa <3

 10. Minka sanoo:

  Kyllä nyt naurattaa!! Me muistettiin vaihtaa kanava finaalille vasta jossain puolivälissä ja sanoin, että kyllä se siinä lopussa julkistetaan, jos Iina on siellä.. No katseltiin minä silmäkourassa, kun vauva roikkui tississä ja Henri sanoi yht´äkkiä ”Ihan ku se olisi ollut tuolla eturivissä!?”. Sanoin tietenkin no eikä ole. Siinä sitten katseltiin eikä mitään voittajaa kerrottu ja nyt tajusin, että se julkaistiin juuri ennen ku kanavalle vaihdettiin 🙁
  Nyt lähetinkin heti viestin Henrille töihin ja se meni näin:” Sä olit oikeassa! Blogi-Iina istui siellä BB-finaalissa eturivissä ja vielä Reetun vieressä” xD
  Itsekin olisin ehdottomasti hakenut bilettämään, mutta meidän pikku Eric-vauva on vielä liian pieni. Toivotaan, että joskus eksyn Helsinkiin ja saan sut oppaaksi suureen cityyn 😀
  Supermegahauskaa iltaa teille!! Bilettäkää kaikkien puolesta, jotka eivät taloon päässeet 🙂

  • Iina sanoo:

   Hahah voi vitsit :DD! No siellähän mä olin joo! Hahaa ehkä pääsen vielä joskus telkkariin uudestaan ja sit infoan täällä ajoissa! Hei mutta mä varmasti järjestän jonkin lukijatapaamisen vielä myöhemminkin ja silloin teidän (ihanan nimen omaava) Eric-vauva on jo varmasti isompi! Kiitos, meillä oli tosi kiva ilta!♥

 11. Veera sanoo:

  HAHAHA en kestä tota kuvaa mis oot hyppäämässä Oton reppariin 😀 hahaaaaaaaaAAAAA!!! Ja ihan törkeen siisti paita Otolla, mist tollasii saa?!

 12. Ellu sanoo:

  Teillä on ollu upea viikonloppu! Haaveilin itekkin noista messuista mut ei päästy lähtemään, kun kauempana asutaan 🙁 ja asiasta kolmanteen.. Faces joskus mainitsit, et pitäisit blogi kirppiksen tms. Onko multa menny jotain ohi vai onko se vasta tulevaa/tuleeko ollenkaan? Tipalla on niin ihania vaatteita ja itellä vähän nuorempi tytsy niin himoitsen niiden perään 😀

  • Iina sanoo:

   Meillä oli kyllä mieletön viikonloppu, viettäisin koska tahansa uudelleen saman viikonlopun 😀 Ei oo mennyt mitään ohi, mä ihan varmasti pidän vielä jonkinlaisen kirppiksen mutta parhaillani kärsin organisointi-ongelmista, että millä tyylillä sen kirppiksen toteutan 🙂 Kiva että vaatteille löytyy kiinnostusta!

 13. Nainen21v sanoo:

  Hei, ajattelin vain kertoa että ihailen sitä kuinka jaksat pitää ulkonäöstäsi huolta. Meikkaatko joka päivä? Jos meikkaat, niin miten saat pidettyä siihen motivaation yllä? Tarkoitan sitä, kun minä olen paljon vain tuttujen kesken koska olen pitkällä sairaslomalla, niin en ollenkaan jaksa meikata. Se häiritsee minua itseäni, koska meikattuna on niin paljon parempi olo, enkä halua että mies näkee minut päivittäin tukka pystyssä ja tummat silmänaluset loimottaen. Mutta en vain tiedä, miten sitä jaksaisi panostaa, vaikka haluaisi. Oikeastaan en tiedä mikä pointti tällä kommentilla oli, teki vain mieli kommentoida 😀

  • Iina sanoo:

   Voi vitsit mikä ihana kommentti, kiitos paljon!♥ Mä meikkaan ehkä viitenä päivänä viikossa, riippuu vähän mitä me tehdään tyttöjen kanssa. Mä vaan rakastan meikata, se on mulle sellasta omaa aikaa kun meikkailen aamulla sillä aikaa kun Tipa katsoo lastenohjelmia ja Zelda nukkuu. Meikkaaminen on musta niin kivaa että mua vaan harmittaa jos en meikkaa 😀 Mulla ainakin meikkimotivaatio paranee aina kun ostan jonkun uuden kivan meikin ja sitten sitä on kiva testailla useamman kerran ;)! Voimia sairaslomailuun ja ei se meikkaaminen ole niin tärkeää, jos ei jaksa niin sitten ei jaksa eikä se maailma siihen kaadu!♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.