Mukavin tapa shoppailla

15.10.2013

Minäkin sain mahdollisuuden kokeilla jo monille muille tuttua Ostohyvitystä yhteistyökuvioiden merkeissä. Ostohyvityshän on siis suomalainen yritys, joka maksaa asiakkailleen rahaa takaisin jos asiakas klikkkaa ostoksille nettikauppoihin heidän sivuiltaan. Aluksi olin hieman skeptinen koko prosessin suhteen – olen maailman laiskin nettishoppailija ja ajattelin että ylimääräinen säätäminen nettishoppailuprosessiin tuntuisi hankalalta ja turhalta muutaman roposen tähden. Kun sitten itse kokeilin, yllätyin siitä miten vaivatonta ja helppoa shoppailu olikin!

Kirjauduin Facebook-tunnuksillani sisään Ostohyvityksen sivuille, kävin läpi piitkän listan muotiin keskittyneitä verkkokauppoja ja ilahduin löytäessäni sivuilta tutun ja turvallisen Asoksen. Klikkasin Asoksen sivuille Ostohyvityksen linkistä, suoritin ostokseni normaalisti kaupassa ja muutaman päivän kuluttua, jo reilusti ennen vaatepaketin saapumista Ostohyvitys-tililleni oli kirjautunut ostosteni 105,41 euron loppusummasta 3,04 euroa takaisin, eli kivat bonukset uusista ihanista vaatteistani.

Mä oon nykyään aika pihi shoppaillessani ja mikään ei ostostellessa ilahduta mua niin paljoa, kuin nettikauppojen alekoodit. Se mikä Ostohyvityksessä on ihan mahtavaa, on mun mielestä se että sivuilta löytyy myös alekoodit kätevästi aina jokaisen kaupan omalta sivulta. Asokselle alekoodeja on usein vaikea löytää tai ainakin itse löydän niitä harvoin mutta esimerkiksi Nelly.comiin huomasin että alekoodeja ilmestyy Ostohyvityksen sivuilla tosi tiuhaan!

IMG_4581xrrr IMG_4643xMä voin ehdottomasti suositella Ostohyvityksen palveluita, itse aion ainakin jatkossa klikata itseni aina kauppoihin Ostohyvityksen sivuilta. Miksi ihmeessä en ottaisi vastaan rahaa ostoksistani kun sitä on kerran tarjolla! Nyt Ostohyvitys tarjoaa lukijoilleni 5 euron alkubonuksen jos liittyy Ostohyvityksen asiakkaaksi minun kampanjasivultani ja mikä parasta, liittyäksesi asiakkaaksi ja saadaksesi 5 euron bonuksen sinun ei tarvitse ostaa yhtikäs mitään. Rekisteröityminen on super helppoa ja nopeaa eikä vie kuin minuutin verran!


2 Responses to “Mukavin tapa shoppailla”

  1. Essi sanoo:

    Mä en oo kommentoinut pitkään aikaan mutta nyt palaan taas kommentoimaan! Tää kommentti ei varsinaisesti sovi postauksen sisältöön mut onks sillä nyt niin väliä?:D Hitsi sä olit suloinen siinä BB:ssä kun olit sellainen ujohko! Huusin kokoajan mun siskolle kun te tulitte näkyviin ja oli aina ihan suu auki kun hihkuin hänestä aivan vento vieraiden perään 😀 Ja sulle sopii todella hyvin nuo vaaleat hiukset! Mä oon jo toivonutkin aiemmin sellaista rytmipostausta ja kerroit ettei teille ole syntynyt kunnon rytmiä niin ajattelin ehdottaa josko voisit sellaisen yhden päivän rytmin kertoa?

    • Iina sanoo:

      Haha ei tietenkään oo väliä, ihanaa että kommentoit!♥ Ja aww voi vitsit, kiitos tosi paljon :)! Mua jänskätti vähän siel BB:ssä, hihiii 😀 Mun täytyy kirjoitella sellanen päivärytmipostaus, vaikka ei meillä vieläkään ole mitään ihan tarkkaa rytmiä mutta kuitenkin voisin yhden esimerkkipäivän ottaa :)!Kiitos ideasta ja kaikkea hyvää♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.