Indiedays Inspiration day & Inspiration awards

17.11.2013

Takana on ihan mieletön lauantai! Aivan uskomaton, mä oon ihan sanaton kaikesta mitä oon saanut kokea tämän viikonlopun aikana. Ihan alkajaisiksi haluan kuitenkin pahoitella surkeaa bloggausviikkoa – mä en muista milloin olisin viimeksi ollut yhtä kiireinen kuin nyt ja se on tietysti näkynyt sitten postausten määrässä vaikka ei saisikaan. Mulla on edelleen kiireitä tulossa, mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan postauksia mahdollisimman usein niistä huolimatta. Nyt kuitenkin takaisin tähän viikonloppuun!

Eilinen päivä alkoi jännityksellä siitä mitä tuleman pitää, onneksi mulla oli ihana Karomuru täällä meillä mun kanssa valmistautumassa niin ei tarvinnut yksin jänskäillä. Me laitettiin hiuksia ja meikkailtiin ihan rauhassa ja suunnattiin sitten Sinebrychoffin puiston laidalla sijaitsevaan ravintola Kiltakallioon viettämään bloggaajille järjestettyä Inspiration Dayta. Paikalla oli hurjasti ihmisiä ja aikamoinen tungos, mutta aivan loistava fiilis!

Tavattiin tosi kivoja uusia tyyppejä ja moikkailtiin tuttuja, nautittiin herkuista coctailpaloista ja juotiin parit lasilliset skumppaa. Mun päivän ehdoton kohokohta kaikkien muiden kivojen ihmisten lisäksi oli ruotsalaisten huippusuosittujen bloggaajien Angelica Blickin ja Andreas Wijkin haastattelu ja sen jälkeinen kuvaus- ja juttutuokio Andreaksen kanssa joka oli aivan hurmaava herrasmies ja selkeästi nöyrä ja kiitollinen kaikesta saavuttamastaan! Mä oon niin iloinen että pääsin Andreaksen kanssa juttusille koska olen varma että hänestä tullaan kuulemaan pal-jon vielä sekä muodin että musiikin saralla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Maailman söpöin ja energisin Ina! Oli ihana tavat Ina kun ollaan jo pitkään tiedetty toisemme mutta ei olla aiemmin törmätty missään. Tuntuu että oikein itsekin piristyi kun toinen oli niin ihanan iloinen ja rempseä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Emilian kanssa soviteltiin Instrumentariumin ständillä sihteerilaseja. Vaikka mulla ei silmälaseille olekaan tarvetta niin oli hauska kokeilla miten eri malliset kehykset muuttavat kasvojen ulkonäköä!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Maailman ihanimmat Angelica ja AndreasOLYMPUS DIGITAL CAMERA Kilisteltiin Karon kanssa skumppaa ja rentouduttiinandreaswijkehanaOli aivan mieletöntä jutella Anreaksen kanssa, en voi tarpeeksi korostaa kuinka kiitollinen olen että hänellä oli aikaa jutella hetki ja ottaa pari kuvaa. Mä jopa uskaltauduin puhumaan Andreakselle ruotsia ja hän oli kovin otettu siitä, ihana!

Tapahtumarikkaan ja hauskan päivän jälkeen oli aika kiiruhtaa ensin meille Karon ja Emilian kanssa moikkaamaan pikkutyttöjä ja sen jälkeen vielä Emilian hotellihuoneeseen jatkamaan valmistautumista tyttöporukalla. Tavalliseen tapaamme me oltiin välillä aivan eksyksissä mutta löydettiin sitten kuitenkin perille hotelliin iloisten mutkien kautta ja ajeltiin taksilla Klaus K:n eteen missä avecimme Otto ja Simo jo odottelivatkin meitä.

Klaus K:ssa oli tarjolla paljon pientä purtavaa, mm. herkullisia mini caesar-salaatteja ja muita ihania herkkuja, sekä open bar. Tuli maistettua ainakin supernamia uutta Stassen -nimistä siideriä, jota sai sekä punaisten marjojen että omenan makuisena. Se punaiset marjat on kyllä nyt mun uusi lempimaku, vaikka ei sillä että turhan usein tulisi siideriä maisteltua, haha. Nyt on taas juhlat juhlittu ja voinkin siirtyä odottelemaan innolla mun polttareita jotka huhujen mukaan ovat tammikuussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän asu / Mekko Gina Tricot / Kaulakoru Vero Moda / Kengät ZARA /

Mua harmittaa kun mulla jäi toi mekon vetoketju millin verran auki näitä kuvia otettaessa, kamerasta oli akku ihan lopussa ja ei uskallettu räpsiä kun nämä pikaisesti että saa itse juhlastakin vielä muutaman kuvan. Mutta ehkä tuo mekon idea tulee siitä huolimatta esille! Mä tykkäsin kovasti siitä että vaikka helma oli pitkä, look oli kevyt, koska kangas oli niin läpinäkyvää.

 Mä halusin tehdä kerrankin jotain erilaista ja laitoin hiukset kiinni nutturalle, koska pähkäiltiin yhdessä tyttöjen kanssa että se tuo kivasti tuota mekon avointa selkää esille jos hiukset eivät roiku siinä edessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvista suuri kiitos Karolle ja Karon upealle Olympus OMD-kameralle♥

Gaalassa palkittiin kunkin kategorian kolme parasta, joten omaa sijoitustani en edelleenkään tiedä. Mutta mun mielestä on ihan huikeaa että minut mukaanlukien kolme nuorta äitiä pääsi kymmenen parhaan joukkoon kaikkein suurimmassa kategoriassa, lifestylessa, jossa oli 240 ehdokasta! Mielestäni se kertoo aika paljon siitä että nuorten äitien blogeille on kysyntää! Mulle ei kyllä ollut pettymys ollenkaan että en päässyt kolmen parhaan joukkoon, sen verran arvokkaassa seurassa olin kategoriassani. Voitot menivät ehdottomasti oikeisiin osoitteisiin, omiakin suosikkejani löytyi palkittujen listalta paljon. Kiitos vielä kerran teille lukijoille♥

Kiitos myös koko Indiedaysin väelle upeasti organisoidusta tapahtumasta, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Hieno päivä ja hieno ilta upeiden ihmisten seurassa! Mä todella toivon että tästä tapahtumasta tulee jokavuotinen perinne, jota odotetaan innolla kuukausia.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille♥


No Responses to “Indiedays Inspiration day & Inspiration awards”

 1. Essi sanoo:

  Voi että miten upee toi sun gaalalook! Kannatti ehdottomasti laittaa tukka nutturalle :) Harmi kun ei moikkausta enempää juteltu tollon päivällä, aina kun näin teitä siinä myöhemmin niin oli joku juttu kesken. :D

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan mielettömän paljon<3 Muakin jäi harmittamaan kun tuntuu että kokoajan oli kiire paikasta toiseen ja niin paljon ihania ihmisiä kenen kanssa olisin halunnut jutella lisääkin, kuten esimerkiksi sinä! Toivottavasti sullakin oli kiva päivä!

 2. Helew sanoo:

  onpa hauskaa nähdä mun kaksi lempibloggaajaa, Ina ja Iina samassa kuvassa! :D
  ihana toi sun mekko! :)

 3. millamainen sanoo:

  Onpa toi sun illan mekko tosiaan upea! Ihan mahtava! Näytit tosi kauniilta. :) Myös päivällä. ;)

 4. Linkku sanoo:

  Wow ku ootte ollu kauniina, varsinkin sinä! Ihanat <3

 5. jenskuli sanoo:

  Ootte kaikki niin kauniita! ♡ ainoa asia joka pisti häiritsevästi silmään noi karon kainalokarvat :s olis niin kiva joskus päästä sun, emilian ja karon sekä teijän lapsien kans hengailemaan! Rakastan lapsia ylikaiken ja oon nyt vasta oon tajunnu miten mahtava tää blogi maailma oikeesti on !! :)

  • Lunakuu sanoo:

   Katsoin samaa mutta kun zoomaat kuvaa niin paljastuu että se on nukkaa ei kainalokarvaa ;)

  • Iina sanoo:

   Mun mielestä on kauheen ikävää sanoa tollasia asioita, vaikka kyseessä ei olleetkaan mitkään karvat vaan nukka kuten alempi kommenteoija totesi, on tuollaisen spekuloiminen ikävää ja loukkaavaa ja tuntuu tosi pahalta ystävän puolesta. Kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen! Mä olen kuitenkin kiitollinen myös sun kauniista sanoista ja ihanaa että olet löytänyt blogimaailman! :)

 6. Meriina sanoo:

  Mistä ne top-3 sijoittuneet saa tietää?:)

 7. Hööh sanoo:

  Onko kellään muulla ongelmia kuvien kanssa? :( Puolet kuvista ei aukea ollenkaan.

 8. Emilia sanoo:

  voi kuinka ihanat asut kaikilla teillä kolmella, niin kauniina !! :-)

  http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

 9. tuua. sanoo:

  Niin tyylikäs ja sulle sopiva mekko! Upea olet<3

 10. Pita sanoo:

  Se on jännää miten blogeissa trendit muuttuu! Nyt vuoden sisällä suunnilleen juurikin teidän, nuorten äitien blogit, on alkanut enemmän kiinnostaa lukijoita. Ainakin niin mä oon päätellyt, ei siis perustu mihinkään suuriin tutkimuksiin. :D Varmaan jos pitäis katugallupin ja pyytäisi nimeämään muutaman blogin, kaikki osaisi sanoa jonkun. Vielä joitain vuosia sitten muotiblogit höystettynä lifestylellä meni ihan ehdottomasti listojen kärkeen. Toki nekin porskuttaa edelleen, mut kiva kun on vähän uudenlaisia lifestyle blogejä pinnalla.

  Paljon onnea menestyksestä!! Top kymppi on aika kova. :)

  • Iina sanoo:

   Hahah olen huomannut saman ilmiön!! :D Viime vuonna mulla oli vasta muutama tuhat kävijää päivässä, ja nykyään vähintään tuplamäärät mikä on musta vuodessa tosi hieno kasvu! :) Loistavaa että nuoret äidit ovat löytäneet kohderyhmänsä (ja kohderyhmä meidän blogit)! :) Kiva että tykkäät ja ihan hurjan paljon kiitoksia onnitteluista <3

 11. fanni sanoo:

  Wau x 3! Ei voi muuta sanoo! Ansaitsit kyllä paikkas tuolla top 10:ssä (samat sanat muuten teille Karo ja Emppu, kumminki stalkkaatte toistenne kommenttiboksei :D) :)

 12. Jonna sanoo:

  Oli kyllä ihan huippua tuolla inspiration dayssä vaikka ei ihan koko aikaa siellä oltukkaan. Minuu jäi harmittamaan etten enää ennen lähtöä törmännyt tai nähny sinuu missään kun ois ollu niin siistiä ottaa muistoks yhteiskuva meistä! Lemppari bloggaajani kun olet ;) Mut ihanaa että edes hetki kerettiin justkailla <3 :)

  • Iina sanoo:

   Voiei et uskokaan miten hyvä fiilis mulle tuli sun sanoista, oot Jonna ihana ja oli niiin kiva tavata livenäkin! Kiitos ihan superisti ja ihanaa että kerettiin tapaamaan vaikka muakin jäi harmittamaan että oli niin vähän aikaa jutella ja ei ehditty ottaa kuvaa! No mutta ensi kerralla sitten, sellainenkin varmasti tulee! ;)!♥

 13. sanni sanoo:

  Kiva kun olitte piristämässä iltaa :)

 14. M sanoo:

  O-ou tota Karon hameen pituutta… Pikkasen turhan niukka.

  • Iina sanoo:

   Täytyy sanoa että Karon hameen pituus oli mielestäni oikein siveellinen monien muiden helmoihin verrattuna, vaikka itse en mikään siveellisen pukeutumisen puolestapuhuja olekaan vaan arvotan muodin historiassa aika pitkälle myös Mary Quantin pinnalle nostamat minihelmat, jotka vielä tänä päivänäkin voivat näyttää uskomattoman tyylikkäältä ja tuoda kauniit ja pitkät sääret upeasti esille :)

 15. katariina sanoo:

  Suosittelen pienentämään kuvien kokoa, jotta niiden lataamisessa ei kestäisi kauan aikaa :)
  Esimerkiksi tämän kuvan koko on hurjat http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/wp-content/uploads/sites/100/2013/11/PB160175.jpg 3456×4608 px

  • Iina sanoo:

   Meillä on aiemmin ollut automaattisesti säädetty kuvakoko jolloin kuvia ei ole itse tarvinnut pienentää, ja nyt tätä käytäntöä ollaan onneksi ottamassa takaisin käyttöön jolloin toivottavasti kuvat latautuvat taas helpommin :)

 16. Silja sanoo:

  Vitsi oot ollut kauniina! Tuollainen niskassa oleva nuttura kyllä imartelee sua. Ja kiinnitin muuten huomiota, että jos sä joskus laseja tarviit, niin tuo lasimalli kyllä sopii sulle hirmu hyvin! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.