Joulukalenteri luukku 1

01.12.2013

luukku1YLLÄTYS!!! Mä oon haaveillut blogijoulukalenterin tekemisestä koko blogiurani, mutta aika ei ole aiemmin ollut sopiva ja olen aina kokenut olevani ehkä liian kiireinen sen tekemiseen. Siitä huolimatta että olen tällä hetkellä kiireisempi kuin koskaan aiemmin, päätin tänä vuonna kuitenkin tehdä joulukalenterin, sillä on ihan höpöä että minä yhtenä maailman jouluhulluimmista ihmisistä en sitä tekisi.

Mun blogini joulukalenteri tulee pitämään sisällään pieniä ja vähän isompia jouluisia juttuja, sekä sellaisia pikkujuttuja jotka välttämättä eivät niinkään liity jouluun, joita olen halunnut tuoda blogissani esille, mutten aiemmin ole keksinyt sopivaa tapaa toteuttaa niitä. Joka päivä ilmestyy uusi luukku, sisältäen jotain uutta tai jotain vanhaa jouluisesta muistosta arvontoihin, lempijoulusatuihin ja yllätyksiin. Jonain päivänä luukku voi olla yksi hauska kuva, toisena päivänä pitkä postaus, eli kaikkea on luvassa! Sen pidemmittä puheitta, luukku 1 olkaa hyvä:

TipabebetonttuTiaratonttu  kolme kuukautta vanhana, maailman isoimmat silmät tarkkaavaisina loistaen♥ Tiaran ensimmäinen joulu me vietettiin Oulussa mun tädillä, ja siitä joulusta meillä on aivan ihanat jouluiset muistot sukulaisten kanssa yhdessäolosta, meidän suloisesta minitontusta ja mun ihanista serkuista joista toinen, mun kummipoikani oli tuona jouluna kaksivuotias ihana pikkutonttu joka rankan jouluaaton jälkeen nukahti lattialle, hahaa! TÄSTÄ pääsette lukemaan Tiaran ensimmäisestä joulusta enemmän, jos ette aiemmin ole tätä postausta nähneet.

PS: Kideblogeissa on tänä jouluna myös ihan uskomattoman ihana Kideblogien Joulukalenteri, jonne ilmestyy joka päivä jotain uutta ja jossa on mm. mielettömiä arvontoja! Joko olette käyneet kurkkimassa?


18 Responses to “Joulukalenteri luukku 1”

 1. Kirsi sanoo:

  Oii, aivan mahtavaa, että teet tällaisen! 🙂 Sun blogi on niin paras! Odotan aina innolla uusia postauksia! Ja itsekin oon niin vahvasti jouluihminen, että tää sun joulukalenteri on ihan mahtava juttu! 🙂 Ihanaa joulun odotusta teille <3

 2. attol sanoo:

  Kylläpäs piristi mieltä tuo joulupostaus Tiaran ensimmäisestä joulusta :’)
  Onpas hän ollut joskus pieni<3

 3. Noora sanoo:

  Ihana mini-Tiara! Miten tuostakin voi olla jo kaksi vuotta! Muistan ihan hyvin tuon postauksen ja tajusin myös, että olen lukenut blogiasi jostain sun rakenneultrasta asti kun odotit Tipaa. OMG, tuleepa vanha olo jotenkin. 😀

 4. nisan sanoo:

  Apua miten ihana tiara!
  Ihana blogi, ihanat tekstit 🙂 ihana sinä!

 5. Laura sanoo:

  Voooi ihana pikkuTipa ♥

 6. Elisabet sanoo:

  Jee, täälläkin vihdoin tämmönen! Ihana pikku Tipa♥

 7. st.brigitten sanoo:

  Voih ihana pikkuinen Tiara! Tän postauksen myötä tajusin, että hitsit mä oon lukenu sun blogia kauan kun muistan ton! 😀

 8. Henna sanoo:

  Siis musta tuntuu, että vasta olisin tuon Tiaran ensimmäinen joulu postauksen lukenut. Oli niin muistissa nuo kuvat erityisesti. Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika menee. Oon sun blogia lukenut siitä asti, kun Tiaraa odotit ja itsekin silloin olin raskaana. Siksi aloinkin seuraamaan. Kivaa, että toteutat joulukalenterin tänä vuonna. Odotan innolla! Mukavaa joulun odotusta teidän koko perheelle! 🙂

  • Iina sanoo:

   Voieii, aivan ihanaa kun löytyy teitä jotka olette alusta asti mun blogia lukeneet!! Ihanaa että olet vieläkin mukana lukemassa♥ Kiva että odotat joulukalenteria innolla! Mukavaa joulun odotusta teidänkin perheelle ja kaikkea hyvää sekä isot kiitosket :)♥

 9. Annika sanoo:

  Voi vitsit, miten sydän suli tuosta Tiaran kuvasta :–) On hän jo niin iso tyttö nykyään!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.